Media Temple WordPress Hosting Review

Media Temple WordPress Hosting Review

Nästa i linje med en värdgranskning är det välkända Media Temple. Detta företag erbjuder många planer för alla typer av värdbehov, men de mest attraktiva för oss (uppenbarligen) är de hanterade WordPress Hosting-planerna.


Idag kommer jag att granska Media Temple WordPress värd för personlig plan. Jag kommer att gå igenom funktionerna och prestandan för att ge dig en titt på vad du kan förvänta dig av Media Temple.

Media Temple WordPress Hosting-funktioner

Media Temple erbjuder två planer för WordPress (Personal & Pro) och funktionerna är riktigt bra jämfört med konkurrensen.

Till att börja med erbjuder Media Temple upp 50 GB lagringsutrymme på den personliga planen som är superb av alla standarder och en gräns på upp till 250 000 besök. I själva verket har båda planerna ett så bra pris att jag känner mig frestad att göra det högre än resten för funktioner bara. Media Temple erbjuder 24/7 expertchatt (vilket är något jag faktiskt testade) och har Stage & kloning, 30 dagars säkerhetskopiering & återställa och Upptäckt av skadlig programvara & borttagning med båda planerna.

Den enda nackdelen med deras erbjudande är avsaknaden av gratis Let’s Encrypt-stöd (du måste integrera det själv). SSL-certifikat är inte billiga, men om du tar hänsyn till den redan mer än rimliga kostnaden för Media Templings värdalternativ som kan läggas till på SSL är det möjligt.

(mt) Värdgränssnitt

Vid första anblicken ser gränssnittet utmärkt. Den moderna stilen låter dig hantera de flesta av funktionerna i planen via administration flik. Alla andra alternativ finns där inklusive CloudTech, Security & CDN som också är ett trevligt plus. Plus tilläggstjänster som ger dig åtkomst till CloudFlare-kontroll gratis samt Support Center om du behöver hjälp.

Du kan lägg till hosting eller domäner till din huvudplan genom att klicka på Lägg till domän -knappen (under Tjänster i din administratörspanel) och följa tillsammans med det intuitiva och enkla att arbeta med instruktioner.

När du väljer en domän som ska administreras hälsas du med webbplatsstatus, från den här menyn kan du skapa fler webbplatser (enligt din plan) eller ta bort dem. Du kan också importera en aktiv webbplats, vilket är vad jag ska göra.

Media Temple kräver inte att någon extern plugin installeras, det kommer bara att be om FTP- och WordPress-referenser. När du är klar bör din webbplats vara online och redo på din angivna domän.

Roligt faktum: du kan till och med spela ett rymdskyttespel och försöka slå hög poäng medan du väntar! När processen är klar bör din webbplats vara igång. Tyvärr för mig var min inte det. Efter tredje gången försökte jag importera sajten träffade jag en vägg och sedan bestämde jag mig för att testa det tekniska supporten dygnet runt.

Support för Media Temple Hosting

Att kontakta teknisk support var en sådan bra erfarenhet. Till att börja med är chattknappen där hela tiden. Vad du än gör i Media Temple är det bara att klicka med supportpersonalen med ett klick bort. Jag förklarade mitt problem för supporteksperten och de påpekade snabbt att jag behövde importera på en live-webbplats.

Så efter att ha skapat min live-webbplats importerade jag baserat på vad teknisk support berättade för mig …

Även när meddelandet efteråt säger att jag måste vänta upp till 2 timmar var min webbplats redo att gå på mindre än 15 minuter. Detta alternativa sätt att importera fungerade första gången och teknisk support kunde fixa min fråga på mindre än 1 minut!

Ytterligare (mt) WordPress Hosting-funktioner

När webbplatsen migrerats kunde jag börja arbeta med de angivna alternativen.

Media Temple erbjuder phpmyadmin mysql-manipulering vilket är otroligt generös med tanke på hur de flesta hanterade WordPress-värdleverantörer begränsar sina kunder och de erbjuder möjligheten att hantera teman installerade på din webbplats.

Innan webbplatsen kunde vara live behövde jag tilldela en domän (ett underdomän i det här fallet) vilket är något jag känner till kan vara komplicerat, speciellt på hanterade värdtjänster. Media Temple lyckades återigen överraska mig med en annan extremt kraftfull domänhanterare.

Media Temple kommer låter dig ställa in din egen anpassade domän och hantera dina DNS-poster själv så du är faktiskt i full kontroll av dina domäner. De sätter inte någon form av begränsning och hur deras alternativ konfigureras inbjuder till och med att hantera din webbplats med frihet.

Du kan till och med peka din domän till Media Temple och låta tjänsten hantera DNS-poster. Hur de har den här installationen är extremt användarvänlig. Hittills, utan tvekan, är Media Temple en av minst begränsande Hanterade WP-hostingtjänster Jag har testat och med en intuitiv kontrollpanel som också är modern i utseende.

Prestanda för Media Temple Hosting

En gång sajten var live kl mediatemple.thetechieblog.com Jag kunde testa dets prestanda.

Från San Francisco är föreställningen i nivå med vad jag har sett från andra tjänster.

Prestanda från Australien är också mycket bra med i genomsnitt mindre än 5 sekunder.

Genom att titta på rubriksvaret kan vi också se att Media Temple använder någon form av cachemekanism på vår webbplats, detta i kombination med Gratis Cloudflare-stöd och den extra bonusen från CDN, som är en annan tjänst som de erbjuder som ett tillägg skulle göra för en häpnadsväckande prestandaförbättring.

Om du tar nummer direkt från GTMetrix kan du se att laddningstiden är mindre än 4 sekunder. Detta tillsammans med WP Caching-plugin och CloudFlare-stöd skulle göra denna tjänst idealisk för prestanda.

Avslutar

Media Temple bryter alla regler för traditionellt hanterad WordPress-värd genom att erbjuda mer flexibilitet i kombination med en enorm mängd tillägg och extra tjänster som: Backup & Restore, Malware Scanning, Cloudflare support, en CDN-tjänst, full kontroll över domäner och DNS, massor av lagringsutrymme och verkligen bra teknisk support.

Allt detta kombinerat alternativ gör för en otrolig bra service, så bra att krossar alla andra hanterade WP Hosting-tjänster helt Jag har testat hittills. Om du letar efter en bra WP Managed Hosting-tjänst har Media Temple det en av de bästa på marknaden, period.

Har du provat Media Temple’s WordPress-värd? Vi skulle gärna höra om din upplevelse. Eller om du har några frågor, fråga gärna i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map