Mojo-teman granskning

Notera: Sedan ursprungligen publicerade denna recension har Mojo Themes genomgått många förändringar och har utvidgats till att omfatta Mojo Marketplace. De åsikter och funktioner som delas i artikeln är inte längre relevanta.


Jag ville ta lite tid idag för att gå igenom min nyligen favoritmarknadsplats för temat / webbplatsmall, Mojo-teman. Om du någonsin har besökt Themeforest och älskat det, kommer du att älska Mojo-teman också.

Det är en mycket liknande webbplats som erbjuder premium WordPress-teman, Tumblr-teman, HTML / CSS-mallar, PSD- och e-postmallar. Och jag tror att de snart kommer att lägga till avsnitt för Joomla, Drupal och andra premiumkällor för webbutvecklare, till exempel plugins.

Även om det finns många platser där ute som eleganta teman, som bara erbjuder WordPress-teman, erbjuder Mojo Themes en mängd olika mallar för att tillgodose de olika plattformarna. Detta är bra för webbutvecklare som enkelt vill skapa webbplatser för sina kunder eller för människor som mig själv som tenderar att äga flera domäner åt gången och är intresserade av att köpa och sälja domäner.

Vad erbjuder Mojo-teman?

Mojo Themes erbjuder olika premiummallar för några av de mer populära plattformarna som WordPress och Tumblr samt vanliga HTML / CSS-mallar. Från vad jag har sett alla deras teman är väldigt väl utformade (Mojo-teman accepterar bara kvalitetsarbete) och även om det fortfarande finns mycket få mallar, eftersom de är en relativt ny webbplats, finns det fortfarande flera mallar för olika nischer.

Köp och sälj teman

En av de coolaste sakerna med Mojo-teman är att du inte bara kan åka dit för att köpa några ganska fantastiska teman utan du kan också registrera dig för gratismedlemskapet och börja sälja ditt eget arbete.

Mojo-teman gör det väldigt enkelt för människor att börja tjäna några stora pengar genom att sälja sina teman / mallar. Det kan vara svårt att ställa in din egen webbplats och få trafik och ta mycket tid, men Mojo Themes har redan allt det, så du kan börja sälja direkt. Och bäst av allt när du säljer något på Mojo-teman får du en 50% provision vilket är mycket högre än du hittar på andra marknadsplatser.

Slå sig samman

Här är det coolaste med Mojo-teman – “Collab-programmet”. Mojo Themes erbjuder det allra första samarbetsprogrammet som gör det möjligt för utvecklare och designers att arbeta tillsammans för att skapa produkter de kan sälja på marknaden.

I grund och botten när du loggar in på ditt konto finns det en uppladdningsknapp för varje kategori, inom varje kategori finns det ett formulär nära slutet som heter “Gå med i kraft” där du anger ditt partners användarnamn och registrerade e-post. På så sätt delas provisionerna automatiskt mellan alla parter i partnerskapet när du gör en försäljning.

Detta är en av de bästa sakerna med Mojo-teman enligt min mening. Det finns många människor där ute som har galna webbdesignfärdigheter men som inte kan koda värt skräp (och vice versa). Den gemensamma kraften förmåga ger människor med olika färdigheter chansen att träffas och skapa något fantastiskt. Personligen älskar jag att koda WordPress-teman, men inte så mycket att designa dem. Jag tänker samarbeta med en webbdesigner så snart jag får lite tid, så vi kan komma med ett coolt WordPress-tema.

För dotterbolag

Det främsta skälet till att jag gick med i Mojo Themes var uppenbarligen för deras affiliate-program, eftersom jag ville lägga till deras teman till WPExplorer.com och tjäna lite pengar på dem. Affiliate-programmet betalar riktigt bra på 30% provision och de har sitt eget affiliate-system så att du inte behöver använda en dum tredje part som e-junkie eller shareasale. För mig är detta himlen – jag hatar absolut att använda dessa tredjeparts affiliate-tjänster.

Skapa affiliate-länkar: Affiliate-länkar är verkligen lätta att göra skapa och du kan länka till valfri sida på deras webbplats, inklusive temaförhandsvisningar. Allt du behöver göra är att lägga till följande i slutet av alla Mojo-temas url – ”? R = användarnamn”.

Jag började marknadsföra deras teman för ungefär tre veckor sedan och har hittills tjänat 85 dollar. Jämfört med andra Premium WordPress-teman fann jag att klickfrekvensen för Mojo-teman är riktigt bra och att människor faktiskt köper sina teman. Medan på WooThemes tar det mig cirka 1 000 klick för att få en försäljning (halt).

Så om du funderar på att gå med i affiliate-programmet på Mojo-Themes, gå till det. Det är superlätt att använda, de teman du kommer att marknadsföra är till stor del fantastiska, uppdragen är bra och stödet är enastående (de har svarat inom en dag på alla mina förfrågningar).

Mina favorit Mojo-teman WordPress Theme

Okej så det är ganska mycket allt som finns att veta om Mojo-teman, du måste verkligen kolla dem för att uppskatta allt – ps: deras webbplatsdesign är också ganska cool (värt en titt).

Jag ville dela med dig mitt favorit WordPress Theme tillgängligt på Mojo Themes och om du har varit på WPExplorer.com kanske du vet vilken det är, eftersom jag har det på hemsidan och på alla temasidor. Temat heter Folio Studio och det är förmodligen ett av de coolaste WordPress-teman på Mojo-teman.

Folio Studio har en mycket elegant och unik design – vilket är något riktigt svårt att hitta idag bland gratis teman. Typografin är freaking fantastisk, allt är inte bara lätt att läsa utan också trevligt för ögonen. Och skjutreglaget på hemsidan är fantastisk.

Slutsatser / kommentarer?

Jag är inte den typ av person som normalt skriver recensioner, men jag har verkligen haft mitt medlemskap på Mojo Themes och blev lite fascinerad av idén att skriva en Mojo Themes-recension, särskilt eftersom det skulle vara ett bra sätt att få ordet där om den här webbplatsen och förhoppningsvis få fler människor att engagera sig, eftersom det är en relativt ny webbplats.

Hur som helst, om du har haft någon erfarenhet av Mojo-teman, vänligen kommentera nedan och låt mig veta dina tankar. Tack!

varning: Jag är medlem i Mojo-Themes.com men fick INTE betalt för att skriva denna recension. Mojo Themes Monster-logotypen är också ett varumärke som tillhör Inc. Mojoness.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map