Monarch Review: Social Sharing WordPress Plugin från ElegantThemes

Socialt bevis är en sak av skönhet. Det skiljer dig från mängden, samtidigt som du förbättrar ditt varumärkes värde. En webbplats med så lite som 5 artiklar kan ha högre trafik jämfört med en med 1500 artiklar. Med dagens alltmer smarta sökmotorer påverkas värdet på din webbplats avsevärt av kvaliteten på innehållet den innehåller.


Innehållsdelen är ditt redaktionsteams plikt. Kampanjen är upp till ditt marknadsföringsteam.

Har du någonsin haft problem med att hitta den perfekta plugin för sociala medier för din WordPress-webbplats? Det finns massor där ute, men ingen av dem passar räkningen. Plugin X kan ha funktioner, men saknar funktion nr 4. Och funktion nr 4 kan vara något du inte kan leva utan. Oavsett hur många plugins som finns där ute, misslyckas var och en av en viktig funktion.

Låt oss tänka ett ögonblick, tänk om det fanns ett plugin – bara ett plugin – som skulle kunna lösa alla dessa problem? Kan det finnas en sådan bild-perfekt plugin? Men ja! Det finns.

Monarch stöder flera sociala nätverk

Monarch stöder flera sociala nätverk. 25 nätverk. 5 platser. Analytics. Social delning gjort rätt.

Ange Monarch Plugin från eleganta teman.

Vad gör Monarch-plugin så speciell?

monark-instrumentpanel-sm

Om du vill hoppa över den detaljerade granskningen täcker följande punkter det i ett nötskal:

 • 5 olika platser för att placera dina sociala delningsknappar
 • Triggers som leder till pop-ups och fly-ins
 • Detaljerad delningsanalys
 • Omfattande anpassningsförmåga
 • Massivt community och biljettbaserat stöd
 • Allomfattande dokumentation

Eleganta teman är ett av de företag som inte producerar artiklar i en hast. De planerar noggrant saker och täcker alla baser innan de lanserar en produkt. Låt oss titta på några av de mest intressanta funktionerna i Monarch-plugin.

5 platser för att placera dina sociala delningsknappar

Visa knappar för social delning på 5 olika platser

Visa knappar för social delning på 5 olika platser

Vissa plugins ger dig bara en, två eller tre regioner för att placera dina delningsknappar. Monarch ger dig 5 riktade regioner där du kan placera dina knappar. Det coola är att dessa fem regioner har högst sannolikhet att bli märkt och därmed klickade.

Pluginens platshållare är inte påträngande för läsupplevelsen och hela designen har en minimalistisk och (låt oss bara komma ut och säga det) “elegant” smak till det.

 • Flytande sidofält
 • Inline innehåll – över eller under innehåll
 • På bilder & videor
 • Automatisk pop-up
 • Automatisk inflyttning

De Flytande sidofält är enkel – vi har alla sett det och nästan alla plugins ger den här. Inline innehåll placerar knapparna för social delning i början eller slutet eller på båda platserna i ditt inlägg.

Dela knappar på mediaelement

Delningsknappar placeras på medieelement

Delningsknappar placeras på medieelement

Här börjar saker och ting bli riktigt coola. Bilder är en naturlig stimulans för det sociala djuret i oss. Med det i åtanke kommer en cool citatbild att ha en betydligt högre chans att delas i sociala medier.

Varje medieelement på din webbplats inklusive foton och videor får de sociala delningsknapparna inbäddade i dem. Så snart du håller musen över någon – de sociala delningsknapparna kommer i ljus. Monarch upptäcker automatiskt alla medieelement på din webbplats. Om du har definierat några anpassade element (som en snygg eBook-nedladdningsruta) kan du slå den runt Monarchs kortkod för att möjliggöra social delning.

triggers

3 unika triggare i Monarch

3 unika triggare i Monarch

Enkelt uttryckt är en trigger en signal om att en viss händelse har inträffat. Denna signal skickas till plugin-kärnan som avgör hur man ska svara på den – dvs. vilken åtgärd som ska utföras. Du kliar i huvudet när det kliar. Trigger = kliande känslan. Åtgärd = repa på huvudet.

Monarch-pluginet har ett par fördefinierade triggers inklusive:

 • Den goda gammaldags tidsgränsen (kommer du ihåg de tidbomberna i Die Hard?)
 • När en användare är på väg att lämna en sida
 • När en användare når slutet av en sida

Allt du behöver göra är att ange önskad utlösare mot och åtgärda och se den rullas ut som urverk.

Varningens ord: Om du använder tidsutlösaren måste du beräkna en effektiv tidsram. För snart och du kommer som påträngande, för sent och du har tappat en potentiell tweet.

Du måste gräva djupt i din webbplats analys (vi rekommenderar att du använder Google Analytics för detta) och ta reda på den genomsnittliga tiden en besökare tillbringar på din webbplats. Experimentera med efterföljande tidsperioder för maximal prestanda.

Pop-ups och fly-ins

monark-popups

Meddelanderutan Automatisk social inflyttning stiger från nedre högra hörnet på din sida för att glatt hälsa din besökare med en social delningsruta, baserad på din utlösare. Det är diskret och ändå lysande effektivt.

Nästa är den klassiska pop-up. För dem som har hört talas om OptinMonster, kan det räcka med att säga att det här plugin i huvudsak OptinMonster – endast med social delning istället för e-postabonnemang minus minus avsedd teknik.

Du kan också välja hur popup-fönstren ska introduceras för besökaren från tio olika animationer – Tona in, skjut alla riktningar, ljushastighet, zoom in, vippa, studsa, gunga osv. Eller om du föredrar “pop” från old school , välj sedan helt enkelt ingen animation.

anpassning

monarch enkel anpassning

Ett litet men otroligt kraftfullt ord. De flesta plugins ger dig några grundläggande anpassningsalternativ. Vissa ger dig mycket. ET tar anpassning till en helt ny nivå.

Här är några av de unika anpassningsegenskaper som Monarch har att erbjuda:

 • Anpassa titeln och meddelandet för alla popup-fönster och fly-ins
 • Välj bland tio animationer för pop-up och inflygningar eller ingen alls
 • Visa pop-ups / fly-ins baserat på de utlösare du definierar
 • 5 olika platshållare – sidofält, topp, botten, på media, fly-in och pop-up
 • Välj form, stil och justering av dina sociala knappar
 • Anpassa texten, ikonen eller båda i var och en av knappen för social delning
 • Använd de ursprungliga märkesfärgerna på sociala knappar eller ställ in dem för att komplettera din webbplats design
 • Dölj aktieräkningar om de inte är särskilt imponerande
 • Visa enskilda aktieräkningar eller ett kombinerat antal (bättre för socialt bevis)
Monarch erbjuder massor av anpassningsalternativ

Monarch erbjuder massor av anpassningsalternativ

Som sagt, plugin-programmet erbjuder alla de grundläggande funktionerna som andra plugins erbjuder, om du undrar. Några av dessa väsentligheter inkluderar:

 • Möjlighet att välja vilka nätverk som ska visas
 • Ytterligare knappar som “Skriv ut” eller “E-post”
 • Använd kortkoder för att visa det sociala i en textwidget eller något annat tillåtet kortkodområde på din webbplats
 • Importera och exportera insticksinställningar
 • En kraftfull instrumentpanel

Social Media Analytics

monarkanalys

Monarch ger kraftfull delningsanalys till din instrumentpanel. Statistik-sidan för social delning visar det totala antalet aktier, gillar och följer. Du kan också övervaka din tillväxt (eller avskrivning) med en 7-dagars eller en 30-dagars bred syn på analys.

Genom att analysera dina sociala aktier får du en kraftfull inblick i de områden som behöver justeras, vilket i slutändan leder till en lönsam modell.

Prissättning

et prissättning

Monarch retails på $ 89 per år och 249 $ för en livslängd licens. Man kan hävda att 89 dollar för ett socialt delningsprogram är lite för mycket, och de kanske har rätt. Men håll dina hästar! Du har glömt de 87 premium WordPress-teman med uppdateringar och teknisk support du får med det!

Du kan också få utvecklarpaketet till en engångsbetalning på 249 $. Det kommer att spara mycket pengar på lång sikt. Om du inte gillar vad plugin gör med din webbplats använder du alltid 30-dagars återbetalningsfönster.

Slutsats

Monarch är en av ett slags socialt delning plugin som förstår behovet av användaren. Vare sig det är en WordPress-nybörjare eller en erfaren webbansvarig – vem som helst kan vänja sig till plugins kontroller, tack vare dess intuitiv design. Med sina otroliga funktioner utanför hyllan i kombination med en community av supportrar och den encyklopedikliknande dokumentationen, stiger Monarch säkert till tronen för de bästa WordPress sociala delning plugins.

Som alltid vill vi gärna höra från våra läsare. Har du använt Monarch? Vad tycker du om det? Gör din nuvarande plugin något som Monarch inte gör? Låt oss veta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map