Översikt över DreamPress WordPress Hosting

Vi älskar att dela de senaste och bästa WordPress-värdalternativen som finns tillgängliga på webben, varför vi måste presentera dig för DreamPress. DreamPress är den hanterade WordPress-webbhotell som erbjuds av DreamHost som levereras med fantastiska funktioner perfekt för alla bloggare eller småföretag. Klicka på knappen eller fortsätt att läsa om du vill veta mer om DreamHost. Åh, och just nu kan du få DreamHost Shared Hosting för bara $ 5,95 / mo (det är 33% rabatt!) Med koden WPEXPLORER33.


DreamHost webbhotell

Varför välja DreamHost

Vi vet att det finns massor av värdföretag att välja mellan, och det kan vara riktigt svårt att hitta rätt för dig. Tja, DreamHost kanske är rätt. DreamHost startade i ett kollegievärdsrum sedan 1997 och har nu mer än 1,5 miljoner webbplatser. Under sina år av tjänst har de fokuserat på service, säkerhet, kul och flexibilitet – och det är uppenbart att det fungerar för dem.

Alternativ för webbhotell

En av de viktigaste punkterna för att välja rätt värd för dig är att hitta en plan som uppfyller dina behov. Du vill ha en plan som erbjuder funktioner du kommer att använda. Om du inte vet något om servrar bör du förmodligen få delad eller hanterad värd. Men om du känner dig vägen runt en server och verkligen vill ta hand om det, kanske du kan gå med en VPS eller en dedikerad server. DreamHost erbjuder många planer för att passa olika värdbehov:

Delad värd: Perfekt för bloggar, portföljer, småföretag och andra nya webbplatser
Hanterad WordPress Hosting: Speciellt för webbplatser som körs på WordPress
Hanterad VPS Hosting: Kraftfull nog för företag, butiker, utvecklare och mer
Dedikerade servrar: Fullt hanterat och redo för webbplatser med hög trafik

Naturligtvis inkluderar vart och ett av dessa värdalternativ olika servicenivåer, så att du kan skala upp när dina värdbehov växer.

Webbhotellfunktioner

Dream-funktioner

Dessutom erbjuder DreamHost fantastiska funktioner för alla sina kunder. Oavsett vilken plan du väljer, inkluderar några av de värdfunktioner du säkert kommer att njuta av från DreamHost:

 • Kontrollpanel: DreamHost-kontrollpanelen är kommandocentral för din värd. Du kan hantera ditt konto, visa dina domäner, lägga till eller ta bort användare och till och med komma åt dina 1-klick-installationer. Dessutom finns det massor av andra användbara snabblänkar för post, VPS, dedikerade servrar, fakturering, support och mer.
 • 1-klick installatör: Standard med de flesta webbhotell, vilket gör det enkelt att installera WordPress (eller en annan plattform). Ingen inloggning via FTP. Inga nedladdningslås. Klicka bara på knappen, vänta ett par minuter så går du bra.
 • Fantastiska supporttekniker: Vem vill inte ha bra support? När du arbetar på din webbplats och stöter på ett problem är det trevligt att veta att det finns kunniga människor du kan nå ut för att få hjälp.
 • Mobil webbplatsgenerator: Drivs av DudaMobile, den här funktionen gör det möjligt för dig att skapa en mobilversion av din webbplats (i motsats till att helt enkelt använda en responsiv webbplatsmall).
 • Cafe Commerce Integration: Att bygga en onlinebutik är ett utmärkt sätt att generera lite extra pengar, och medan du alltid kan använda ett plugin som WooCommerce eller Easy Digital Downloads, stöder DreamHost också fullt ut Cafe Commerce – så att du har gott om butiksbyggnadsalternativ.
 • Automatiska skanningar av skadlig programvara: Malware är ingen bueno, och DreamHost kör sina egna automatiserade genomsökningar för att hålla Malware i avstånd.
 • CloudFlare-integration: Att ha ett bra CDN kan bidra till att minska din sidladdningstid för besökare över hela världen, och Cloudflare är en av de bästa där ute.
 • 100% drifttidsgaranti: I en perfekt värld skulle din webbplats aldrig gå ner, och DreamHost vill göra din värdupplevelse så perfekt som möjligt. De har en 100% drifttidsgaranti (men naturligtvis är det dags att din server kan gå ner i några minuter för underhåll, mjukvaruuppdateringar osv. Men de flesta värdar meddelar dig i förväg).

DreamPress Managed WordPress Hosting

wordpress-anteckningsbok

Om du inte redan visste det, älskar vi WordPress. Det är därför vi inte kunde vänta med att lära oss mer om DreamPress – DreamHosts helt hanterade WordPress-värdplan (som är 20% rabatt just nu, vilket gör det bara $ 19,95 per månad). DreamHost blev WordPress-partner 2005 och sedan dess har mer än 750,00 WordPress-webbplatser varit värd för dem. Här är en topp på vad som ingår i deras kraftfulla DreamPress-värd:

 • Automatisk WordPress-installation: Glöm installationen med 1 klick – med DreamPress är WordPress redan installerat för dig.
 • Automatiska uppdateringar av WordPress: DreamPress handlar om att göra det enkelt att värda din webbplats, så de tar hand om kärnkraftsuppdateringar för WordPress för dig. Så oroa dig inte om du åker på semester eller har ärenden att köra, DreamPress kommer att hålla din WordPress-version uppdaterad.
 • Optimerad värdkonfiguration: Servrar är svåra, och om du inte vet vad du gör bör du verkligen försöka ändra inställningarna på egen hand. Lämna det till de professionella som har konfigurerat varje DreamPress-server speciellt för WordPress.
 • WP-CLI installerat: För mer avancerade användare, har WP-CLI redan installerad gör det enkelt att använda dev-vänliga kommandoradsmeddelanden direkt ur rutan.
 • Hanterade VPS- och MySQL-servrar: Yup – hanterad värd. Som vi sa tidigare behöver du inte oroa dig för dina servrar alls. DreamHost gör allt åt dig!
 • Webbaserad kontrollpanel: Det här är samma kontrollpanel som nämnts tidigare, där du kan hantera allt att göra med din DreamPress-värdplan.
 • Expert WordPress-support: När du ställer en fråga är det viktigt att ställa rätt person, och med DreamHosts team av WordPress-experter kan du ställa alla frågor du kanske har och vet att du får ett bra svar.
 • Kompatibel med alla tema / plugin: Du läser rätt, vilket tema som helst, vilket plugin som helst. Det finns bokstavligen obegränsade kombinationer. Så om du har ett fantastiskt tema eller plugin som du är angelägen om att använda bör du inte ha några problem att installera det på DreamPress.
 • Lackcache: CloudFlare är utmärkt, men fernisscaching ger ännu mer prestanda som ökar cachningen på din webbplats. Denna HTTP-accelerator hjälper DreamPress-servrarna att leverera dina webbplatser på dubbelt!
 • Automatiska dagliga säkerhetskopior: Säkerhetskopior är en integrerad del av alla WordPress-säkerhetsregimer, och eftersom detta är en så viktig faktor inkluderade DreamHost dessa funktioner i sina DreamPress-planer.
 • Valfri säkerhetskopiering till DreamObjects Cloud: Detta är en premiumfunktion som du kan tillägga mot en avgift – en säker och säker molnmiljö för att spara de dagliga säkerhetskopiorna till.
 • Obegränsad lagring / bandbredd: Du har sett den här tidigare (jag är säker), och som många andra värdar och värdplan, försäkrar DreamPress dig att du kan använda så mycket lagringsutrymme och bandbredd som du behöver. Inom naturligtvis skäl (om du driver en webbplats med hög trafik måste du ändå planera upp din plan).
 • Obegränsad e-post: Vissa planerade värdplaner inkluderar inte detta, men vi är glada att DreamPress gjorde det. Om du funderar på att driva din företagswebbplats på DreamPress är det ett måste att du kan skapa professionella e-postkonton för var och en av dina anställda.

Ganska fin lista med funktioner, eller hur? DreamPress, som är byggt på DreamHosts administrerade virtuella privata servrar (VPS), är redo att gå ut ur lådan. DreamPress-servrarna är förkonfigurerade för att använda de bästa alternativen för WordPress så att du inte behöver tänka på några serverinställningar själv.

På toppen av det har de lagt till ett cache-lagerskikt av lack (plus Lacka HTTP Purge-plugin) för att förbättra din webbplats prestanda. Och oroa dig inte – något tema eller plugin fungerar med DreamPress (inklusive Tour eget Total-tema), så hur din webbplats ser ut och fungerar är helt upp till dig. Nu när du har en uppfattning om vad DreamPress handlar om!

Bara några tankar

dreampress-tankar

DreamPress har mycket att göra, men det finns bara ett par funktioner som jag använder regelbundet som bara inte är tillgängliga just nu. Den första är multisite Stöd. Inte en enorm affär för de flesta. Om du driver en eller några bloggar eller företag som använder WordPress, måste du helt enkelt köpa en separat värdplan för varje webbplats.

Den andra funktionen som saknas är en iscensättning område. Jag hoppas verkligen att detta är något som DreamHost har i verken. Personligen har jag upptäckt att iscensättningsområden är praktiska för en mängd olika syften, varav ett av de viktigaste är att testa uppdateringar (särskilt för WordPress- och WordPress-teman). Men för de flesta användare (som inte uppdaterar skeptiker som jag) kommer du förmodligen inte att missa scenområdet så mycket.

I övrigt har DreamPress allt som en WordPress-användare kan behöva – till och med inbyggd cache. Åh, och till skillnad från många av de andra hanterade WordPress-värdplanerna på marknaden har DreamPress inga svartlistade WordPress-plugins som de inte låter dig använda (åtminstone inte att jag kunde hitta). Vissa webbhotell har en lista med tillåtna plugins för att förhindra duplikatfunktioner. Men med DreamPress har de hållit sin installation ganska ren, så om du verkligen vill använda BackWPup eller YARPP sedan gå för det.

Avslutar

Förhoppningsvis tyckte du om vårt inre blick på DreamPress! Detta verkar vara ett solid WordPress-värdalternativ, och DreamHost har lagt till några fantastiska funktioner för att göra installationen av din WordPress-webbplats enklare. Om du har använt DreamHost eller DreamPress, låt oss veta dina tankar nedan. Vi skulle gärna höra från riktiga användare hur deras hosting fungerar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map