Publicera WordPress-inlägg automatiskt till dina sociala nätverk med SNAP

Det är allmänt accepterat att sociala medier är nödvändiga när det gäller att marknadsföra ditt onlineinnehåll. Det kan dock vara tråkigt att manuellt uppdatera alla dina sociala mediekonton varje gång du skapar ett nytt inlägg. Detta gäller särskilt om din WordPress-webbplats erbjuder många artiklar dagligen. Lyckligtvis finns det ett plugin för att automatisera den processen.


Sociala nätverk Auto-Poster (SNAP) är ett verktyg som frigör dig från den hårda och tidskrävande uppgift att publicera dina senaste länkar till de olika sociala mediekanalerna som du använder. Det är bokstavligen en av de bästa vännerna för alla bloggare som påstår sig vara kunniga i sociala medier. I den här artikeln täcker vi de viktigaste funktionerna i SNAP och hur du konfigurerar plugin för bästa resultat.

Baklänkar är vackra

Om du är bekant med grundläggande SEO-tekniker (Search Engine Optimization) är du alltid på jakt efter bakåtlänkar. Det här är länkar till din webbplats från andra webbplatser. De är värdefulla eftersom, helt enkelt uttryckt, ju mer exponering du har online, desto mer sannolikt är det att du får klick.

Även om det finns en viss oro för att backlinks från sociala medier webbplatser är irrelevanta för sökrankningar, det finns ingen tvekan om att de fortfarande är synliga för människor. Hursomhelst kan det inte skada, och kommer nästan säkert att hjälpa, att ha en mängd bakåtlänkar till din webbplats från många sociala mediekanaler.

Medan de sociala mediesidorna kanske inte spelar någon roll för dina rankningar, är de så kallade Web 2.0-webbplatserna, från och med detta skrivande, ett verktyg som ofta används av SEO-proffs för att förbättra sökrankningarna. Dessa inkluderar bland annat Tumblr, WordPress, LiveJournal och Blogger.

Här är de goda nyheterna: SNAP stöder Web 2.0-webbplatser samt sociala mediesajter. Det är också därför SNAP är så kraftfull för människor som är intresserade av att bygga en blomstrande online-närvaro. Det automatiserar skapandet av bakåtlänkar för dig, inklusive att lägga till dessa länkar till mycket populära sociala mediekanaler och Web 2.0-webbplatser. Kort sagt kan du använda SNAP för att göra din webbplats mer synlig för både sökmotorer och människor.

Funktioner i SNAP

knäppa

KNÄPPA fungerar så att så snart du är klar med att publicera ditt inlägg fungerar det bakom kulisserna för att få åtkomst till dina önskade sociala medier och Web 2.0-konton och utföra uppdateringarna åt dig. Det kommer att lägga ut länken som du just har skapat med en lämplig text, vanligtvis titel och / eller ett utdrag som i princip är artiklarnas medlemmar, eller så många ord som webbplatsen tillåter. Naturligtvis för webbplatser där en bild är garanterad (t.ex. Facebook) kan du förvänta dig att din presenterade bild ska visas med uppdateringen också.

Det finns för närvarande 27 olika nätverk som stöds, en fullständig lista är tillgänglig på plugin-nedladdningssidan. Du är inte begränsad till ett maximalt antal konton med SNAP. Med andra ord, om du har både ett personligt och professionellt Twitter-konto kan du konfigurera SNAP för att publicera till båda kontona.

Konfigurera SNAP

SNAP-konfiguration visas under din inställningar alternativet i den vänstra navigeringsmenyn på din administrationskonsol. När du är på konfigurationssidan bestämmer du vilka konton du vill lägga till. Nedan kan du se listan över konton som valts för en specifik installation av SNAP.

snap2

För varje konto lägger du till specifik information, till exempel webbadressen till kontot, användarnamn och referenser. Det bör noteras att konfiguration av vissa av dessa konton kräver användning av en API-nyckel. Att hämta API-nyckeln innebär en del ansträngning från din sida, men plugininstruktioner för att göra det är kristallklara.

För varje konto måste du också ange hur du vill att inlägget ska visas i uppdateringen. Du gör detta med hjälp av självförklarande taggar från SNAP. Till exempel med Diigo konto nedan kan du se att inläggstitel kommer att matcha titeln på WordPress-inlägget (“% TITLE%”). Texten till inlägget kommer att matcha utdraget av WordPress-inlägget (“% EXCERPT%”). Detta utdrag kommer att överensstämma med den logik som ditt WordPress-tema använder för att visa utdrag. Här är några andra taggar som SNAP stöder:

 • % URL% – inläggets URL.
 • % SURL% – postens förkortade URL.
 • % IMG% – den visade URL: n.
 • % RAWEXCERPT% – utdraget av inlägget (som skrivet).
 • %MEDDELA% – texten till tagg eller första N-ord i inlägget.
 • %FULL TEXT% – den behandlade kroppen (texten) på inlägget.
 • % RAWTEXT% – inläggets text (text) enligt typ.
 • % ORID% – original-ID. Inlägg ID för WordPress.
 • % TAGGAR% – inläggstaggarna.
 • % CATS% – postkategorierna.
 • % HTAGS% – inläggstaggarna som hashtags.
 • % HCATS% – postkategorierna som hashtags.
 • %FÖRFATTARENS NAMN% – författarens namn.
 • % AUTHORTWNAME% – Twitter-användarnamnet från användar- (författar-) inställningarna.
 • %SIDNAMN% – bloggen / webbplatsens namn.
 • % CF-CustomFieldName% – innehållet i det anpassade fältet med det angivna namnet.
 • % CT-CustomTaxonomyName% – listan över anpassade taxonomier associerade med posten.
 • % HCT-CustomTaxonomyName% – listan över anpassade taxonomier associerade med posten som hashtags.

Diigo

Var noga med att välja rätt tagg för rätt webbplats. Till exempel skulle du förmodligen inte vilja använda% FULLTEXT% för en tweet eftersom tweets är begränsade till 140 tecken.

SNAP ger dig också flexibilitet om hur dina inlägg läggs till på olika sociala mediesajter. Vanligtvis definierar du globala inställningar som betraktas som standard. Sedan har du möjlighet att åsidosätta dessa inställningar medan du redigerar ditt inlägg. Du ser SNAP-administrationskonsolen läggas till strax under den visuella textredigeraren och du kan göra lämpliga ändringar där för att åsidosätta standardvärdena, som visas nedan.

snap1

Det finns inget som sociala medier älskar mer än förkortade URL: er, särskilt på mikrobloggsidor som Twitter. Lyckligtvis kommer SNAP att förkorta din (förmodligen) långa URL som har konstruerats från din inläggstitel. Du har möjlighet att välja en URL-kortare från bit.ly, goog.gl, YOURLS, eller till och med den lite kända inbyggda WordPress URL-förkortaren.

Funktioner i Premium SNAP

Liksom många andra WordPress-plugins erbjuds SNAP både som en gratisversion och en premiumversion, kallad SNAP Pro. Premiumversionen erbjuder en rikare funktion uppsatt till ett pris av $ 49,95 för en enda webbplats och $ 99,95 för flera webbplatser.

För det första erbjuder SNAP Pro stöd för båda Google+ och Pinterest. Det är sociala mediekanaler som är främsta fastigheter inom digital marknadsföring, så bloggare som är seriösa om att göra ett uttalande online bör överväga att investera i premiumversionen av den anledningen.

SNAP Pro ger dig också möjlighet att konfigurera när dina inlägg publiceras på dina olika webbplatser med hjälp av funktionen WP-Cron i din WordPress-installation. Detta innebär att om du har ett stort antal inlägg som publiceras samtidigt kan du schemalägga lämpliga uppdateringar på dina sociala mediekonton så att du inte översvämmar dina vänner / följare på en gång med en alltför stor uppdatering. SNAP ger dig också möjlighet att ställa in en maximal daglig gräns för antalet inlägg du spränger till dina valda webbplatser.

snap3

Om du verkligen är medveten om ditt inläggsschema ger SNAP Pro dig också möjligheten att begränsa din auto-postning till specifika veckodagar och specifika tider. Detta är användbart om du följer vissa analyser som informerar dig om de bästa tiderna att publicera på specifika sociala mediekanaler.

Premiumversionen av SNAP har också stöd för Reddit. Var dock försiktig med Reddit missbruk. Denna webbplats är beryktad för att plåga spammare med ett “skuggförbud” – ett förbud som inte ser ut som ett förbud. Med andra ord kan du posta och kommentera som normalt, det är bara att ingen annan kan se vad du publicerar. SNAP Pro erbjuder också bättre Linkedin Stöd. Med gratisversionen kan du posta på din profilsida. Men med premiumversionen kan du posta på din företags sida.

Inpackning

SNAP är ett kraftfullt plugin som inte bara har potential att förbättra din sökmotorranking utan också att göra ditt innehåll mer synligt för personer som surfar på olika sociala medier och Web 2.0-webbplatser. Det är ett utmärkt verktyg för alla professionella bloggare som ägnar för mycket tid manuellt på att kopiera och klistra in länkar och utdrag till andra webbplatser i marknadsföringssyfte..

Hur vill du skapa backlinks för dina senaste inlägg? Använder du en automatiserad lösning eller gör du den manuellt? Vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me