Qards-granskning: En effektiv drag & drop-sidbyggare för WordPress

Även om jag älskar internet och kanske har skapat en webbplats eller två av min egen, kan jag inte utforma en webbsida för att se ut som jag vet att den borde. Min kodningsförmåga är inte i nivå med min fantasi. Låter bekant? Och sedan introducerades sidbyggare och jag andades lättnad!


Vi har talat om sidbyggare WordPress-plugins många gånger tidigare, för det finns bara så många fantastiska alternativ tillgängliga. Tja Designmodo släppte nyligen sin egen sidbyggare för oss att lägga till den listan – Qards. Här är en liten smak av Qards kan göra för dig.

Frågor: Pablo Demo

Vad kan Qards användas för ?

Qards är ett bra WordPress-plugin som du kan bygga fantastiska webbsidor och kanske till och med en webbplats, sida för sida. Du kan använda den här dra & släppsidebyggaren för att skapa vackra, eleganta och lyhörda webbsidor utan några begränsningar.

Att använda Qards är mycket som att spela lego med en bunt med kort, du passar dem ihop och får bitarna att passa. Plugin gör denna process till en glädje och extremt enkel.

Sidorna du skapar har inga egenskaper hos ditt tema eller dina andra sidor, du börjar med en tom skärm och fortsätter därifrån. Med Qards kan du redigera varje liten detalj på den nyligen skapade webbsidan, allt utan att röra vid en kodrad.

Qards: Showcase

Det betyder att du kan skapa ungefär vilken webbsida som helst som passar alla ändamål, jag kan skapa en shopping-sida eller en webbsida för en personlig blogg med en minimal design eller en målsida med en rutnätsform för fotografihemsida. Qards annonseras som ett plugin som fungerar med alla WordPress-teman och med all sannolikhet bör göra det. Så oavsett vilken typ av webbplats eller tema du kör, bör detta plugin vara praktiskt om du någonsin behöver bygga en fantastisk webbsida.

Och om du är designexperter och känner dig igenom kan du också lägga till din kod. Men vi kommer till det senare.

Använda Qards

Qards: Lägg till ny sida

Ett enkelt fönster med ny sida läggs till på Qards WordPress dashboard. Magin börjar här. Du kan lägga till och spara så många sidor du vill härifrån. När du skapar en ny sida hälsas du av den här skärmen.

Och du har ett antal alternativ tillgängliga, nämligen:

 • Omslag
 • Bild
 • Text
 • Funktion
 • Rutnät
 • Meny
 • sidfot
 • Prenumerera

Qards: Lägga till kort

Användargränssnittet är mycket intuitivt och lätt att använda. Alla som någonsin har använt en dra och släpp-byggare tidigare kommer att hitta det här pluginet som en bris.

Så när du har skapat en ny sida kan du lägga till korten eller innehållsblocken som kan vara något av de 8 ovannämnda elementen. När du lägger till ett enda block försvinner sidofältet och du kan titta på webbplatsen utan några distraktioner. Nu kan du än en gång klicka på plussikonen längst ner på skärmen och lägga till ytterligare innehållsblock. De visas efter varandra. Hela processen är mycket flytande och smidig.

Nu har jag lagt till tre slumpmässiga innehållsblock, här är hur det ser ut.

Qards: Innehållsblock

Finjustera dina anpassade block

Du kan använda Qards för att lägga till nya bilder, videor, ändra positionen för texten på din webbsida, välja mellan att visa / inte visa din rubrik, hjälte och knappar. Färgerna kan modifieras och innehållsblocken kan flyttas upp och ner genom olika nivåer. Från detta gränssnitt kan du duplicera innehållsblocket och även anpassa CSS. Du kan också lägga till videor på hela skärmen från YouTube till din bakgrund. Skärmdumpen nedan är ett exempel på vilka ändringar som kan integreras i innehållsblocken när de har lagts till.

Qards: Redigera block

Ett rutnätinnehållsblock är alltid praktiskt för alla webbplatser som kräver visning av portfölj. Ett exempel skulle vara en aktiemäklare som visar en portfölj med sina bästa branscher. Rasteralternativen gör det möjligt att enkelt lägga till nya brickor, bestämma vilka element i varje kakel som ska visas, välja layouter, använda ett sömlöst rutnät och även välja antalet kolumner i rutnätet.

Alla formateringsändringar som teckensnitt eller färg till texten i en enda kakel replikeras i alla brickor i rutnätet med tillstånd av artiklar Style Sync.

Qards: Grid Style Sync

Funktion är ett element som kan användas för att uppmärksamma varje enskild specifik aspekt på en webbsida. Du kan använda den för att göra din bästsäljande bok eller produkt till rampljuset. Bildposition och storlek kan ändras och bakgrundsfärgerna ändras.

Qards: Feature Element

Bilder som läggs till i innehållsblocken kan enkelt ändras och en hel del redigering kan göras. Bildens placering, färgerna, inbäddade länkar och stoppning kan redigeras med Qards.

Qards: Bilder

Inline textredigeraren gör det enkelt för alla anpassningar och formatering av text. Du kan ställa in rubriktaggar, göra fetstil, kursivera, lägga till länkar och ändra teckensnitt så enkelt som du gör med ett Word-dokument. Det betyder att du vet hur din webbplats ser ut och när du skriver ny text eller ändrar gammal text.

Qards: Inline Editing

På samma sätt lägger du till en meny, en sidfot, en sidhuvud och en prenumerationsfält med de innehållsblock som finns tillgängliga som standard på Qards. Du kan skapa en klibbig meny om det kan passa den webbsida du tänker skapa. Allt gjort med några musklick och redigeringsdelen är mycket intuitiv som med de tidigare innehållsblocken.

Qards: Exempel på målsida

Alla innehållsblock kan tas bort, blandas upp och ner på webbsidan och dupliceras. Och du kan också ändra CSS om du är säker på att du kan göra att din webbsida ser ännu bättre ut med en personlig touch.

Redigera HTML & CSS

För WordPress-experter och nyfikna som verkligen vill utnyttja detta plugin och ha lite designfärdighet kan du klicka lite med koden och få webbsidans utseende till exakt vad du behöver. Du kan få tillgång till det anpassade CSS-alternativet och ändra CSS & HTML för alla innehållsblock till din smak. Sedan kan du uppdatera förhandsgranskningen och välja att behålla ändringarna eller inte.

Qards: HTML & CSS

Dessutom kan du få åtkomst till utseendeinställningar från din WordPress admin-instrumentpanel och ändra CSS-elementen på dina webbsidor och även de globala CSS-inställningarna för dina sidlayouter..

Qards: Inställningar

Om du använder CSS Hero, fungerar det mycket bra i takt med Qards. Du kan läsa mer om det här.

Känner sig tveksam ?

Se den här videon så får du en känsla av hur enkelt det här pluginet är att använda.

Qards And WooCommerce

Även om du teoretiskt kan skapa ett stort antal webbsidor för din webbplats med Qards, tjänar detta plugin bäst när du använder den för att skapa en eller några sidor som en del av din övergripande webbplats. Till exempel en webbplats med en sida eller en bästsäljande produktsida eller en portföljsida osv. Så här kan du använda kraften i Qards med WooCommerce och sälja bättre. Den här videon visar hur enkelt du kan utnyttja Qards för att sälja bättre!

Varför jag gillar Qards?

Jag kan skapa en fantastisk webbsida från grunden utan att behöva röra en kodrad. Lätt att komma åt och ändra CSS. Plugin är enkel och intuitiv att använda, även en WordPress-nybörjare borde inte ha svårt att använda detta plugin.

Qards kan användas för att skapa utmärkta webbplatser med en sida och jag kan spara var och en av dessa sidor. Varje gång du ändrar dig kan elementen på sidorna ändras och användas för helt nya ändamål och omarrangering av innehållsblocken är praktiskt.

Denna drag & drop-sidbyggare är idealisk för att skapa specifika sidor för vilken webbplats som helst. Du kan använda den för att presentera din produkt och woo kunder eller investerare genom att visa din arbetsportfölj. Byggaren blir särskilt användbar när du behöver skapa specifika webbsidor för mycket specifika ändamål.

Qards: Olika alternativ

Många val för mig att använda och anpassa mina webbsidor och som alla inte är komplicerade att använda. När du får tag på det kommer du att använda plugin-programmet naturligt.

Inline textredigeraren återigen mycket användbar för att förutsäga utseendet på webbsidan när jag ändrar text. Samma sak gäller för redigeringskod, jag kan se förhandsgranskningen och välja att behålla eller bli av med ändringarna, jag behöver inte oroa mig för att göra ett rörelse.

Det kan spara mycket tid och ansträngning, som jag annars skulle behöva lägga in att skapa webbsidor varje gång jag har ett projekt som kräver en speciell webbsida. Qards kan spara alla designer eller kodare timmar och timmar med arbete som kan användas produktivt för att skapa något annat.

En nackdel hittade jag dock, det skulle vara trevligt om jag kunde lägga till bilder från nuvarande media, mitt WordPress-galleri.

Priser för Qards

Qards prissätts till en engångsavgift på $ 99 och du kommer att använda den på en webbplats. Till 199 dollar kan du använda det för fem webbplatser. Med tanke på den tid du sannolikt sparar med Qards är det förmodligen värt pengarna.

Qards: Prissättning

Slutsats

Qards är en fantastisk, intuitiv plugin för att dra, släppa och bygga vackra webbsidor. I alla fall om du inte är nöjd med Qards kan du alltid be om pengarna tillbaka, Design Modo ger en mycket generös återbetalningsperiod på 20 dagar.

Skaffa kort för WordPress

Så – har någon av er testat Qards? Vad var dina tankar om plugin-programmet? Vi skulle älska att höra från dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map