Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio Plugin Review

Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio Plugin Review

Som webbplatsägare bör du verkligen göra allt du kan för att få besökare att stanna längre på din webbplats. Det kan gå långt med att förbättra SEO och generera intäkter. Ett sätt att förhindra besökare från att trycka på bakåtknappen i webbläsaren är att rikta dem till innehåll som är nära besläktat med vad de redan läser på din webbplats. Ännu bättre kan du använda det du vet om deras surfvanor för att träna ut innehåll som de är mer benägna att njuta av. Det fungerar för Netflix där rekommendationerna tar in 80% av engagemangstiden. Det finns ingen anledning till att det inte ska fungera för dig, det är där Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio kan hjälpa.


De Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio använder konstgjord intelligens för att hitta och visa relaterade inlägg baserat på ditt innehåll och användardata. Och eftersom det använder maskininlärning för att ständigt förbättra sina förslag kan plugin-programmet tjäna upp mycket optimerat innehåll. Algoritmerna uppdateras ständigt, lär sig från publikens beteende och förbättras när du lägger till mer innehåll. Innan du vet ordet av det har du ett bättre skott på en lojal läsarbas.

Vad betyder allt detta i SEO-termer? Med tiden kan det innebära högre engagemang, lägre avvisningsfrekvens och bättre SERP. Du behöver inte ta mitt ord för det. Istället kan du provköra gratis Bibblio-plugin på din webbplats. Att installera plugin och arbeta med det är en bris, men jag tar dig igenom stegen ändå lite senare.

Hur relaterade inlägg för WordPress av Bibblio fungerar

När du aktiverar plugin indexeras det automatiskt alla dina inlägg och börjar analysera dem direkt. Den serverar sedan relevant innehåll för läsarna baserat på en maskininlärningsalgoritm. Som ett resultat är rekommendationerna mycket relevanta för läsarna och uppmuntrar dem att stanna längre på din webbplats.

BibblioL Hur det fungerar

Rekommendationsmodulen kan visas i en widget i sidofältet, sidfot eller inline (med en kortkod), vart du vill ha dem. Displayen kan anpassas med CSS för att följa din webbplatsdesign, och dina presenterade bilder kommer att visas på rekommendationerna.

All behandling görs i plugin-serverns slut, så det finns inget dopp i webbplatshastigheten. Beroende på innehållets volym kan det finnas en initial fördröjning i rekommendationerna. Latensen kan variera från några minuter för mindre bloggar till några timmar för innehållstunga webbplatser.

Där Bibblio verkligen lyser är det som det behandlar varje besök som en möjlighet att lära sig och förbättra rekommendationerna.

Vad det kostar

Innan vi fortsätter, låt oss få kostnader ur vägen. Utan att betala en enda cent kan du få upp till 25000 rekommendationssamtal per månad. Varje uppsättning rekommendationer räknas som ett samtal.

Registrera dig gratis

Gratis relaterade inlägg för WordPress av Bibblio Starter-plan är ett bra alternativ för nya bloggare, eller om du vill prova tjänsten innan du dyker in i en premiumplan.

Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio Prissättningsplaner

Därifrån har du möjlighet att registrera dig för ett premium Self-Serve- eller Enterprise-konto. Self-Serve-planerna använder ett uppskalningspris baserat på antalet rekommendationer du kommer att använda, börjar med $ 19 för 50000 rekommendationer. För stora webbplatser kan du kontakta Bibblio-teamet för att skapa en anpassad Enterprise-plan för att tillgodose dina behov.

Nyckelfunktioner

De andra funktionerna som bidrar till Bibblios attraktivitet:

Bibblio viktiga funktioner

 • Det är lätt och snabbt, med all förbehandling, cache och tunga lyft som hanteras av plugin-servern. Utan extra belastning på din server kommer din webbplats att förbli snabb
 • Det finns 150+ designkombinationer för de förlagda modulerna att hålla rekommendationer som kan släppas i en widget
 • Moduler är anpassningsbara och lyhörda
 • Flera visningsalternativ – i sidofält, sidfot eller inline var som helst i ditt inlägg
 • Stöder miniatyrbilder genom att automatiskt dra in din presenterade bild
 • Maskininlärningsalgoritmer för att ge mycket relevanta rekommendationer
 • Du har kontroll över hur dina tidigare eller framtida inlägg hanteras av plugin-programmet. Dessutom kan du utelämna inlägg som du inte vill visa
 • Eftersom Bibblios teknik förstår ditt innehåll behöver du inte längre tagga dina inlägg i stor utsträckning
 • Skrapar automatiskt din webbplats för innehåll och ger snabbt rekommendationer
 • Tillåter dig att lägga till en spårningskod så att du kan se vad dina användare klickar på
 • Övervakar hur effektiva dina moduler är med data om mätvärden som antalet rekommendationer och klickfrekvenser
 • Stöd för över ett dussin språk
 • Pålitlig infrastruktur där dina data lagras med Amazon Web Services
 • Pålitlig kundsupport som garanterar responstid inom 24 timmar

Hur du visar relaterade inlägg på din webbplats med Bibblio

Nu när vi vet en hel del om Bibblio, låt oss kolla hur det spelar ut i aktion. För att göra detta kommer jag att installera plugin-programmet på en testwebbplats som har något innehåll relaterat till resor och äventyr.

Skapa en modul

Vid installationen lägger plugin till ett Bibblio objekt till instrumentpanelen där du kan komma åt alla insticksfunktioner.

Det första du behöver göra efter installationen är att skapa ditt Bibblio-konto. Du kommer att få API-nycklar och när du anger dem i det relevanta fältet är du redo att konfigurera plugin-programmet.

Skapa konto

Du kan låta Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio komma åt alla dina befintliga inlägg, samt automatiskt lägga till framtida inlägg. Om du har anpassade inläggstyper visas de också här.

Inklusive inlägg

Nu kan du gå vidare med att skapa en modul och anpassa den. En modul är en widget som innehåller relaterade inlägg som kan sitta på valfri del av ditt inlägg eller sidor. Det finns ett val av fyra layouter – rutnät, showcase, kolumn och rad. Över 150 readymade-layoutkombinationer är möjliga.

Moduldesign

Du kan justera kakelförhållandet och lägga till specialeffekter som avslöja mer om hover, Shine on hover, Visa text separat under bilden eller som överlägg och mer. Ditt inläggs visade bild visas automatiskt i bakgrunden. Om du inte har en bild på ditt inlägg visas brickorna som standard ett vattenstämpel i gråskala för varje sida. Detta är också platsen där du kan lägga till en spårningskod i din modul för att hålla reda på dess prestanda.

Du kan också anpassa dina moduler manuellt genom att åsidosätta med din egen CSS. När du är nöjd med dina val, ge din modul ett unikt namn och Spara den.

Lägg till modul

Om du vill ändra modulen på något sätt senare kan du göra det också genom att besöka Bibblio> Moduler göra ändringar och uppdatera ändringarna.

Ytterligare moduler

Inte bara det, om det finns något särskilt inlägg som du inte vill visa upp i Relaterade inlägg, kan du utesluta det genom att avmarkera ett alternativ i redigeraren.

Uteslut inlägg

Modulvisning

När du har skapat modulen är det enklaste sättet att visa den med den inbyggda Bibblio-inställningen för att automatiskt visa en modul efter inlägg. Du hittar den här inställningen i huvudsak Bibblio> Moduler sida. Välj bara den modul du vill ha som standard, ge den en titel och spara. Det är allt! Nu kommer alla dina inlägg att visa den här modulen om du inte anger en annan.

Bibblio automatiska utvalda moduler

Men du kan också ha en modulvisning på flera andra platser på din webbplats. Om du vill kan du visa modulen i ditt inlägg. För att göra detta, medan du är i Visual Editor, håll markören vid den punkt i ditt inlägg där du vill att modulen ska visas. Klicka sedan på ikonen Infoga kortkod i verktygsfältet.

Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio Shortcodes

I popup-fönstret som visas, välj den modul som ska visas i inlägget och klicka på ok.

Gå till för att få widgeten att visas i sidfältet eller sidfoten Utseende> Widgets och lägg till efter behov. Klicka bara för att lägga till eller dra och släpp widgeten till den plats du vill ha.

Widget-alternativ

Utöka widgetområdet och fyll i alla detaljer och Spara posten.

Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio Widget

På liknande sätt kan du skapa så många moduler du vill och lägga till dem vart du vill.

Bibblio kan börja visa rekommendationer och vara live inom några minuter för små bloggar. Men för mycket stora kataloger kan hela indexeringen ta flera timmar. I mitt fall kunde jag se Bibblio i handling på mindre än fem minuter. Så här visas det på min testplats.

Förhandsvisning

Analytics

Bibblio ställer in det så att du kan hålla räkningen av antalet inlagrade inlägg såväl som antalet rekommendationer direkt från din instrumentpanel. Men för att gå djupare i klick på moduler och klickfrekvenser måste du besöka din Bibblio-instrumentpanel.

Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio Analytics Dashboard

Där har du tillgång till en mer detaljerad analys både i metadata som genereras av varje inlägg och till hur varje rekommendation går. Den enkla CTR-analysen kan hjälpa dig se hur dina rekommendationer presterar.

Vad gör Bibblio till en framstående

Det finns många saker att gilla med Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio, men det som gör det till en framstående för mig är:

 • Den absolut lätthet som jag kunde ställa in den och få den att göra rekommendationer på några minuter
 • Rekommendationerna drivs av konstgjord intelligens som är anpassad till läsarpreferenser och lär av dem ständigt för att komma med rekommenderade rekommendationer
 • Allt innehåll lagras på plugins servrar, behandlingen sker där och det gör cachningen. Som ett resultat får du rekommendationer av högsta klass utan någon minskning av webbplatshastigheten eller belastar serverresurserna
 • Utvalda bilder används automatiskt som miniatyrbilder – om det händer att inlägget inte har någon bild på bilden visar brickorna vattenmärken
 • Kortkoder och widgetar för att visa brickor var som helst
 • Rensa analyser som innehåller CTR
 • Sparar dig problem med att tagga dina inlägg i stor utsträckning

Slutord på relaterade inlägg för WordPress av Bibblio

Det råder ingen tvekan om att maskininlärningsmetoden är mycket effektiv när det gäller att hitta och visa upp mycket relevanta rekommendationer till besökare. Och det råder liten tvekan om att relaterade inlägg för WordPress av Bibblio-plugin gör ett bra jobb med detta. Du behöver alla vapen i din rustning för att förbättra användarnas engagemang på din webbplats. Det råder ingen tvekan om att det är ett av de bästa relaterade inläggsplugin för WordPress och att Bibblio kan vara ett bra komplement till din webbplats.

Ladda ner Bibblio för WordPress   Läs mer om Bibblio

Har du en fråga om Relaterade inlägg för WordPress av Bibblio som vi inte täckte i vår guide? Fråga bara nedan. Eller har du redan installerat Bibblio på din egen webbplats? Lämna en anteckning – vi skulle gärna vilja veta hur det har fungerat för dig i kommentaravsnittet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map