Säkerhetskopiera din WordPress-webbplats med BackupBuddy

Säkerhetskopiera din WordPress-webbplats med BackupBuddy

Vi är redan i andra veckan i december – wow den här månaden flyger förbi! Men låt inte semestern störa dig från WordPress underhåll och bästa praxis. Se till att din webbplats misslyckas säkerhetskopia är redo med BackupBuddy – det enklaste sättet att säkerhetskopiera din WordPress-webbplats! Och nu kan du göra dina säkerhetskopior redo för semestern eftersom iThemes erbjuder ett exklusivt erbjudande till WPExplorer-användare samt en webbplatsrabatt som du verkligen inte bör missa!


Betydelsen av WordPress-webbplatsuppbackningar

Om du har mer än ett par inlägg, ett anpassat tema eller om du helt enkelt har spenderat mycket tid eller ansträngning på att få din WordPress-webbplats precis som du vill ha det, skulle du bli extremt knuffad om något hände rätt? Ja, vi trodde det. Det är därför du bör behålla säkerhetskopior av din webbplats.

Databas vs fullständiga säkerhetskopior

Många bra värdföretag erbjuder dagliga säkerhetskopior som en funktion i sina värdpaket. Detta är en fantastisk funktion, förutom att de bara tar databas-säkerhetskopior vilket innebär att allt annat i din WordPress-installation (dina bilder, teman, plugins och inställningar) kommer att gå förlorad om något skulle hända med din webbplats. Vi har över 8000 objekt i vårt mediebibliotek här på WPExplorer och det finns inget sätt att vi kan lägga till dem alla manuellt så vi kör alltid en fullständig backup av webbplatsen dagligen.

BackupBuddy WordPress Plugin

Det enklaste sättet att säkerhetskopiera din webbplats? Använda en välkända och pålitliga plugin som BackupBuddy. BackupBuddy kommer med alternativ att köra kompletta säkerhetskopior på webbplatsen för extra säkerhet samt databas säkerhetskopior som du kanske vill ta regelbundet när du arbetar på din webbplats (vi säkerhetskopierar ofta vår databas innan vi uppdaterar teman eller plugins, bara för att vara på den säkra sidan).

Manuell kontra automatisk säkerhetskopiering

När du gör en fullständig säkerhetskopia av din WordPress-webbplats kan du göra säkerhetskopieringen själv eller använda ett plugin. För en manuell säkerhetskopiering måste du logga in på din webbplats via FTP och ladda ner kopior av allt i din wp-admin, wp-inkluderar och wp-innehåll mappar samt använda ett annat verktyg för att göra en kopia av din databas (cpanel, phpmyadmin , etc.) för att ladda ner. Om du inte känner till de inre funktionerna i WordPress och servrar kan detta vara en skrämmande uppgift. Dessutom måste du komma ihåg att upprepa den här processen regelbundet för att hålla dina säkerhetskopior relevanta.

BackupBuddy Scheduled backup

Missa aldrig en säkerhetskopia med BackupBuddy Scheduling

Eller så kan du göra ditt liv mycket enklare och konfigurera automatiska säkerhetskopior med BackupBuddy. BackupBuddy har inbyggda alternativ för att ställa in din egen anpassning backup scheman (dagligen, veckovis eller månad) så att du kan fokusera på alla andra uppgifter som är involverade i att driva en webbplats. Ännu bättre är alternativet att lagra dina säkerhetskopior på BackupBuddy Stash (du får 1 GB lagringsutrymme gratis med ditt BuddyPress-köp), Amazon S3, Dropbox eller så kan du ta emot säkerhetskopior via e-post. Detta är en stor säkerhetsåtgärd eftersom du aldrig vill behålla dina säkerhetskopior på samma plats som du bor på webbplatsen!

Manuell kontra guidad webbplatsreparation

Om något händer med din webbplats med dina säkerhetskopieringsfiler är ungefär som att ta dem – du kan försöka återställa din webbplats manuellt eller med ett plugin. Om du väljer att göra det själv måste du ladda upp din databas (som i vissa fall också kan kräva att du skapar en ny) och lägger till alla dina faktiska webbplatsfiler igen via FTP. Om du inte är bekväm med WordPress-utveckling eller använder utvecklarverktyg som Transmit eller cPanel kan detta vara en skrämmande process.

ImportBuddy för BackupBuddy

Följ tillsammans med ImportBuddy för säkerhetskopieringBuddy för att återställa din webbplats

Det enklare sättet är att återställa din webbplats är att använda ett backup-plugin till att börja med. Om du inte har tänkt på det nu, är iThemes BackupBuddy vår favorit WordPress backup-plugin av en anledning. Det gör att ta, hantera och implementera säkerhetskopior lätt. För att använda en säkerhetskopia behöver du bara logga in på din WordPress-webbplats, klicka på menyposten BackupBuddy i instrumentpanelen och klicka sedan på alternativet Återställ / Migrera. Välj sedan den säkerhetskopia du vill använda och välj alternativet “migrera till fjärrserver”, som kommer att importera din säkerhetskopia och BackupBuddys ImportBuddy-skript. Välj sedan en reservdestination och börja din säkerhetskopiering. ImportBuddy leder dig igenom processen att återställa din webbplats – det är det!

Andra skäl till varför BackupBuddy är bättre på säkerhetskopior än dig

Med BackupBuddy kan du göra mer än bara säkerhetskopiera din webbplats. För den vanliga WordPress-användaren eller hobbyisten BackupBuddy gör det enkelt att hantera dina WordPress-säkerhetskopior och säkerhet.

Förutom fullständiga restaureringar av webbplatser kan du också återställa enskilda filer. Det här är bra om du bestämde dig för att försöka ändra ditt stilark eller om du av misstag ändrade ditt tema till något hemskt. Med alternativen BackupBuddy Restore / Migrate kan du välja och välja vilka filer du vill ersätta, så att du inte behöver ändra allt om du inte vill.

Du kan också använda BackupBuddy för webbplatsmigreringar – en enorm tillgång om du är en utvecklare. Du kan använda alternativet Återställ / Migrera för att flytta din webbplats till en ny domän eller värd (inte bara för restaureringar). Plus med BackupBuddy kan du flytta allt – teman, plugins och till och med widgets som gör din migreringsprocess sömlös. Och det finns till och med ytterligare funktioner för URL-ersättning (om du flyttar till en ny domän) och för push / pull-distribution om du flyttar en webbplats från din scenplats.

Och du kan använda BackupBuddy för kloning av webbplatsen. Detta är en stor tillgång om du vill duplicera din webbplats till ett lokalt eller iscensatt område för testning. Eller om du skapar ett nätverk av liknande webbplatser kan du använda BackupBuddy för att importera din webbplats till ett antal domäner (bra för affilaite marknadsförare med massor av liknande målsidor).

BackupBuddy har också massor av fantastiska funktioner för enkel hantering av säkerhetskopior (märk lätt trend med detta plugin?). Det finns alternativ för iThemes Sync-integration (som du kan använda för romote-säkerhetskopior, spårning av filredigeringar, aktiva säkerhetskopieringsscheman, hantering av din BackupBuddy Stash och mer), slutförande av säkerhetskopiering e-postmeddelanden, automatisk databasskanning och reparation för att hålla din webbplatsfritt, serververktyg för att felsöka värdproblem som kan förhindra säkerhetskopiering, gratis malware skannar och mer. Och det här är bara några av de många anledningarna att älska BackupBuddy (och du kan lära dig mer om funktioner och utvecklare förmåner på deras webbplats).

BackupBuddy, ett 5-stjärnigt backup-plugin

Vi älskar BackupBuddy och ger dem 5 stjärnor för fantastiska funktioner och lättanvända alternativ. Vem som helst kan ta säkerhetskopior och säkra sin webbplats med BackupBuddy. Så om du vill prova dem, klicka bara på knappen nedan för att spara på BackupBuddy av iThemes. Och om du registrerar dig har iThemes ett kundlojalitetsprogram så att du kan spara 25% på dina framtida inköp och förnyelser (yay)!

Mer om BackupBuddy

Och när du har fått BackupBuddy-inställningen, ta dig lite tid att bli upphetsad för morgondagens semesteravtal! Vi har något otroligt fantastiskt från våra vänner på CSS Hero som du inte vill missa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map