SiteGround webbhotellgranskning

SiteGround webbhotellgranskning

Vi har redan sett vad WordPress Managed Hosting-tjänster kan göra för människor som behöver en hjälpande hand i processen, antingen för att de måste fokusera på sina mönster eller projekt eller för att de inte har korrekt kunskap om saken. Vara det som det är, WordPress Managed Hosting-tjänster är inte för alla. Det finns några av oss som vill blanda sig med kod då och då eller bara vill optimera våra webbplatser på ett sätt som inte är möjligt på hanterade tjänster. För den typen av användare kan allmänna värdtjänster vara ett bra alternativ. Idag kommer jag att granska SiteGround, en allmän webbhotell baserad på den populära cPanel-programvaran.


SiteGround värdfunktioner

SiteGround erbjuder många alternativ för värd för din WordPress-webbplats, eller någon webbplats för den delen. Välj mellan delad, moln, dedikerad, återförsäljare eller till och med premium företagshosting – det finns en plan för varje webbplats med storlekar. Och naturligtvis kan du alltid välja en hanterad WordPress-plan.

Visa SiteGround-planer

De erbjuder också alternativ som finns på andra hanterade WordPress Hosting-tjänster. Det vackra med SiteGround är att du antingen kan välja att få hjälp eller göra allt själv.

När du väl tänker på vad som är din profil kan du gå vidare och arbeta med huvudpanelen. För den här artikeln ska jag göra allt själv eftersom det är en av de goda sakerna med SiteGround eftersom de inte kommer att begränsa vad du kan göra med dina filer och / eller saker du laddar upp.

Kontodashboard

Huvudpanelen låter dig konfigurera din primära domän, ditt DNS-konto och dina cPanel-referenser.

Till skillnad från många tjänster, SiteGround gör att du kan ändra din primära domän så många gånger du vill. Detta är ett stort plus eftersom du inte behöver värd för en specifik domän. Du skapar i grunden ett tomt konto som kan användas för vilket projekt du vill. Huvudpanelen tar hand om processen att tilldela din domän till cPanel.

För denna recension bytte vi testdomänen från wpexplorer.com till thetechieblog.com utan problem och kontot ändrades omedelbart och var tillgängligt via cPanel efteråt.

Extra värdtjänster

SiteGround stannar inte där, det erbjuder en hel del extra tjänster från Premium Support till Premium Backup Service och Wildcard-certifikat tack vare införandet av Let’s Encrypt.

En av de många dygderna med alla dessa extra tjänster som SiteGround erbjuder är inkluderingen av dedikerade IP: er som enkelt kan beställas från den här panelen tillsammans med inkluderingen av betalda tjänster för Cloudflare. Detta gör att du kan få en mycket kraftfull värdupplevelse i ett centralt ledningssystem. Cloudflare-integration är en trevlig extra bonus, detta i kombination med en dedikerad IP- och Backup-tjänster är extremt bra för kunderna. Om du tycker att det är för mycket kommer SiteGround att överraska dig med ytterligare en extra tjänst och det är SG Site Scanner och Malware-övervakning. Eftersom detta är en allmän värdtjänst är det extremt användbart att lägga till den här extra kontrollen.

Låt oss kryptera gratis SSL är här

Att lägga till din domän och installera ett certifikat är en kaka eftersom SiteGround nu tillåter Låt oss kryptera gratis SSL.

Ändrar du datacenter? Inga problem!

Du tror att SiteGround kommer att stanna där men nej, de erbjuder dig till och med möjlighet att byta datacenter. Naturligtvis finns det ett pris för den åtgärden men som gör att du enkelt kan byta plats för din webbplats till en mer lämplig plats om din kund eller ditt projekt behöver det.

Den betalda planen för CloudFlare tillåter dig att ha Web Application Firewall och avancerade funktioner men SiteGround låter dig använda gratis CDN för att påskynda WordPress.

The Good old cPanel

SiteGround är baserat på den goda gamla cPanel-programvaran för att hantera alla huvuduppgifter. Även när cPanel kanske inte är den snabbaste det kan vara, eftersom det fortfarande är baserat på Apache, det ger ett bekvämt sätt att hantera alla dina värdbehov.

Siteground implementerar ett anpassat tema som passar stilen på deras instrumentpanel genom att ringa cPanel inifrån SiteGround Dashboard.

Även om alla huvudfunktioner finns där och cPanel verkar uppdaterat, kan SiteGround använda en viss ombyggnad av gränssnittet och dra nytta av den nya cPanel-stilen eftersom den nuvarande är ganska gammal. Ändå upptäcktes inga prestandaproblem under analysen och jag kunde göra ganska mycket allt jag ville på min webbplats. Manuellt skapa min databas, importera innehållet, skapa FTP-konton, hantera e-post, använda den inbyggda cPanel Explorer och ladda upp WordPress-filer. Detta är allt lätt som en plätt med cPanel som kontrollpanel.

SiteGround Hosting-prestanda

SiteGround som en hanterad WordPress-tjänst var i genomsnitt ett ganska bra antal från San Jose-platsen.

Om du tar en titt på den faktiska First Time to Byte ser du en ganska solid 300ms genomsnittlig tid som är mer än bra med tanke på att detta är Apache-baserad cPanel. Det som är mer intressant att notera är det SiteGround använder verkligen NGINX som proxy mekanism bakom Apache som förklarar det mer än acceptabla resultatet.

Att göra ett test under GTMetrix bekräftade mina förväntningar.

Eftersom SiteGround är en hanterad WordPress-värdstjänst erbjuder de en WordPress-optimerad dynamisk cache. Men användaren måste konfigurera det själva. Det är uppenbart att Pagespeed- och Yslow-poängen är låga eftersom webbplatsen som standard körs ganska mycket utan någon cachemekanism bortsett från den omvända NGINX-proxy som SiteGround implementerar. Men kontrollera den fulladdade tiden, det är fantastiskt! SiteGround lyckades få under 2,5 sekunder i GTMetrix vilket är ganska bra med tanke på att det här är en allmän webbhotell.

Avslutar

SiteGround byggde sin tjänst med massor av extrafunktioner. Att ha cPanel som backend är trevligt och inkluderar en säkerhetskopiering, gratis SSL- och Cloudflare-funktionalitet är ett stort plus. Men SiteGround stannar inte där, det erbjuder extra Malware Scanning, Premium Support och gör det med en prestandanivå som är mer än bra att ens tävla med andra respektabla WordPress Managed Services. Om du vill ha en bra och prisvärd tjänst som inte är begränsande på något sätt och har bra prestanda är det svårt att inte rekommendera dem. Med andra ord, SiteGround stenar.

Läs mer om SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map