Skapa och distribuera WordPress-klientsajter med DesktopServer

Varför man använder DesktopServer

Om du ser allvar med WordPress Development och vill göra saker enklare / snabbare när du skapar och distribuerar dina webbplatser kanske du vill titta på DesktopServer som är ett premiumapplikation som gör att du kan skapa lokala installationer av WordPress och sedan en gång redo distribuera dem till din live-webbplats.


Varför du ska arbeta lokalt

Varför installera WordPress lokalt

När du gör betydande ändringar på din WordPress-webbplats bör du göra dem på en testsida först. Om du inte vet vad du gör innebär att jobba live att du riskerar kodningsfel, plugin- och temaförenlighet eller till och med säkerhetsproblem. Det är bättre att spela det säkert och använda ett iscenesättningsområde, och det finns inget mer säkert eller isolerat än en lokal installation av WordPress.

Att arbeta lokalt ger dig chansen att ändra teman, installera nya plugins, lägga till kodavsnitt, anpassa inställningar och mer i ett säker inställning där din live-webbplats kommer att förbli i perfekt fungerande skick. Du kan se vilka plugins som spelar trevligt med varandra, eller testa hur din webbplats kommer att se ut med ett nytt tema. Dessutom har lokalt arbete den extra fördelen att vara en säkerhetskopia av din slutliga design som du bestämmer dig för att publicera till din live-webbplats.

Lokala installationer är också vanligtvis mycket snabbare än levande webbplatser, vilket sparar massor av tid om du är en utvecklare. Eftersom din egen dator är din server kommer du inte att sakta ner eller uppleva några avbrott medan du testar. Du kan justera så många rader med CSS eller PHP som du vill utan att behöva logga in via FTP eller din webbhotell för att göra dina ändringar.

Och den sista stora fördelen är att du kan arbeta lokalt var som helst eftersom lokala installationer är lokala, vilket betyder att ingen internetåtkomst krävs. Så om du har ett klientprojekt på grund av att du har fastnat i ett flygplan med $ 10 / h internet eller på en plats med liten eller ingen åtkomst, logga bara in i din lokala installation. Du kan få ditt arbete gjort, inte internet behövs.

Nu när du känner till några av orsakerna till att du ska jobba lokalt berättar vi hur! Nu kan du installera generiska MAMP, WAMP eller XAMPP på din Mac- eller Windows-dator, men vi kan säga att det finns ett bättre sätt. Använd DesktopServer. De har effektiviserat processen för lokal WordPress-installation vilket gör det enkelt för alla nivåer av WordPress-användare att få en lokal installation igång på nolltid.

Varför du ska använda DesktopServer istället för MAMP eller WAMP

Varför man använder DesktopServer

Att installera WordPress lokalt kräver många steg, och om du aldrig har gjort det förut kan det vara en ganska utmaning. Men inte med DesktopServe, men detta praktiska program gör lokal installation till en bris.

Ladda bara ner versionen för din systeminställning (som du kan hämta från ditt ServerPress-konto under Mitt konto> Köp> Visa detaljer & nedladdningar), packa upp din nedladdning, installera applikationen och följ sedan instruktionerna för att skapa din nya lokala webbplats och server ( Du kan läsa om alla steg i detalj i DesktopServer Komma igång guide). Det är det – DesktopServer konfigurerar dina server och installerar WordPress för dig, så allt du behöver göra är att följa med.

Vill du hitta en fil? DesktopServe skapar automatiskt en undermapp av “Webbplatser” i mappen “Dokument” där du kan hitta alla dina nuvarande webbplatser med namn, samt teman och plugins i dem.

Vad annat gör DesktopServer så fantastiskt

DesktopServer by ServerPress gör så mycket mer än bara installera en lokal version av WordPress. Du har tillgång till massor av inbyggda funktioner för att göra din lokala installation superdriven. Och även om den kostnadsfria versionen av DesktopServer är bra, speciellt för att ta den för en provkörning, vill du verkligen ha premiumversionen som inkluderar:

 • Lägg till obegränsat lokala webbplatser (medan gratisversionen är begränsad till bara 3)
 • Skapa en WordPress multisite
 • Kopia WordPress-webbplatser med bara några klick
 • Lätt export & arkiv dina lokala webbplatser
 • Direkt distribution en lokal webbplats till din live-server
 • Lägg till “ritningar”För ofta använda WordPress-konfigurationer
 • Använd med populära plugins som BackupBuddy, Duplicator, BackWP Up, BackUp WordPress, InfiniteWP och ManageWP
 • Och så mycket mer! Besök bara deras webbplats för att se hela listan över DesktopServer-funktioner.

DesktopServer: 5 stjärnor för enkla och kraftfulla lokala installationer

Vi älskar hur lätt DesktopServer är att installera och konfigurera (adjö MAMP), och är glada över att prova några av de mer avancerade funktionerna själva när vi kommer igång med mer temautveckling här på WPExplorer. Du kan också se vår tidigare recension av DesktopServer av Lucy Beer för att lära sig vad hon tycker om detta om denna fantastiska WordPress-resurs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map