Snabb värd för WordPress från svänghjul

Gott nytt år allihopa! Vi är glada över att träffa dig igen, och vi ville starta det nya året med en fantastisk värdavdelning från våra vänner på Flywheel! Nu är en fantastisk tid att starta en ny blogg och hanterad WordPress-värd från Flywheel gör det enkelt för dig att fokusera på att skapa kvalitetsinnehåll istället för att hantera din server. Fortsätt läsa för att ta reda på vad som exakt gör svänghjulet så bra!


Svänghjulet är rankat i topp 5% av webbhotell, vilket verkligen inte borde vara en överraskning. De är fantastiska. Inte bara är de WordPress-experter, utan de erbjuder också fantastiska funktioner som iscensättning, gratis migrering, inbyggd caching, sftp-åtkomst, övervakning av skadlig programvara, automatisk säkerhetskopiering, fantastiskt stöd och mer!

Vad du behöver i en värd (tips: svänghjulet har allt)

Flywheel är ett bra webbhotell som erbjuder hanterad WordPress-värd för nya bloggare, erfarna utvecklare och frilansdesigners. De är fantastiska av så många anledningar att vi omöjligt kan täcka dem alla i ett inlägg, men här är några av de största anledningarna till att de rockar!

1. Lätt & användarvänligt

lätt

Att ha en värdplattform som är lätt för dig att arbeta med är mycket viktigt – och svänghjulet är lika enkelt som det blir. De erbjuder fantastiska funktioner för gör-det-själv-användare samt fantastiska alternativ som är specifikt inriktade på webbutvecklare (som möjligheten att bygga en webbplats i ett iscenesättningsområde utan kostnad. Överför sedan webbplatsen och fakturera till din klient när du går live ).

En del av det som gör svänghjulet så lätt att använda är det faktum att de är en hanterad WordPress-värd. Det betyder att de hanterar installationen och hanteringen av WordPress på din server, så allt du behöver göra är att registrera dig för en plan och peka över ditt domännamn (som du kan hämta från NameCheap eller GoDaddy).

migreringar är också enkla med svänghjulet eftersom de gör det tunga lyftet för dig, gratis. Fyll bara i migreringsformuläret så kommer deras WordPress-mästare att komma igång. De kopierar din webbplats och flyttar sedan över till svänghjulet, allt du behöver göra är att välja en värdplan.

När du har konfigurerat kan du testa nya webbdesign och plugins med Flywheels inbyggda mellanställen. Aktivera bara din iscenesättningssida så kan du sömlöst (och enkelt) kopiera din live-webbplats för testning. När du är klar är det lika enkelt att importera ändringar från ditt scenområde till din live-webbplats som ett klick på en knapp.

Och om du har några frågor alls kan du alltid nå ut till svänghjulet Stöd team. Skicka in en biljett via e-post 24/7. Eller om du hellre vill prata med någon så kan du ringa dem eller starta en livechatt med en vänlig rep måndag till fredag ​​(från 9 till 17 på CDT). Svänghjulet erbjuder en av de snabbaste responstiderna mellan värdar, och deras team är utbildade i allt vad WordPress-hosting relaterat så att du kan få den hjälp du behöver snabbt.

2. Snabb värd

snabb

Vi fortsätter att höja webbplatsens hastighet och hur viktiga första intryck är på webben, så det är viktigt att din webbhotell kan tjäna din webbplats snabbt. Nya läsare vill inte vänta i 10 sekunder på att din smuts-billiga värd laddas. Så gör dig själv en tjänst och investera lite i en stor förvaltad värd som svänghjul. De använder inbyggd cachelagring på serversidan för att hålla din webbplats igång snabbt (inga extra plugins krävs)

Så hur håller de sina kunders webbplatser så snabbt? Svänghjulet sätter upp alla deras fantastiska planer på Virtuella privata servrar (VPS), vilket är mycket bättre än något delat alternativ du kanske hittar någon annanstans. Varför är VPS så mycket bättre än delad? Det är lätt att skala för ditt företag, erbjuder mer integritet och säkerhet och ger dig tillgång till fler resurser så att din webbplats kommer att prestera bättre. Det enda skälet till att vissa bloggare väljer delad hosting över VPS är att undvika att behöva hantera sin egen server. Men med svänghjul kan du få alla fördelarna med en VPS från en välkänd hanterad WordPress-värd som kommer att ta hand om dina servrar för dig.

Svänghjulet utnyttjar också 10 serverplatser, så du kan välja en plats närmast källan till din trafik. På så sätt kommer din webbplats att ladda ännu snabbare för huvuddelen av dina läsare (dvs om de flesta av dina läsare kommer från Östeuropa är Londons datacenter förmodligen det bästa alternativet).

Men om du verkligen vill påskynda din webbplats erbjuder Flywheel en premium CDN-tillägg Du kanske är intresserad av. Genom att uppgradera till detta kommer Flywheel att se till att dina läsare över hela världen tittar på cachelagrade bilder som har lagrats på servrarna närmast dem. Och eftersom de är en av de ledande inom deras bransch vet du att dina besökare från Shanghai till Syracuse tittar på dina sidor i varphastighet.

3. Säkra WordPress-webbplatser

säkra

Du har förmodligen inte tid att fokusera på alla aspekter av bästa praxis för WordPress-säkerhet, varför en bra värd kommer till nytta. Svänghjul hjälper dig att skydda dina webbplatser med några få inbyggda funktioner du säkert kommer att älska.

Den första och mest uppenbara säkerhetsfunktionen är hanterade WordPress-uppdateringar. En av de många förmånerna med hanterad WordPress-värd är att du aldrig kommer att glömma att uppdatera din kärninstallation någonsin igen. För att säkerställa en säker webbmiljö håller Flywheel din webbplats uppdaterad med varje ny version av WordPress.

Automatiserade säkerhetskopior betyder att du inte behöver komma ihåg att manuellt göra en kopia av din databas. Svänghjulet gör det åt dig, automatiskt, varje natt. Men du har också möjlighet att logga in på ditt konto och köra din egen säkerhetskopia när du vill. Och skulle du någonsin behöva lämna din webbplats med en av dina säkerhetskopieringsfiler är det lika enkelt som att klicka på en knapp.

Hackerfri säkerhet är en av svänghjulens slogans. De verkställer starka lösenord för varje klient / användare, begränsa inloggningsförsök att avskära brute Force Attacks och anställa intelligent IP-blockering (vilket innebär att när en IP-adress fångas och försöker vara stygg så är de blockerad från alla andra svänghjulsajter).

Dessutom har de samarbetat med Sucuri, en ledande säkerhetsekspert i WordPress, som erbjuder toppklass Malware-skanning utan extra kostnad. Så allt detta plus din egen implementering av några grundläggande säkerhetsprotokoll (vanliga lösenordsändringar, installation av plugins och teman från ansedda källor osv.) Betyder att din webbplats på svänghjulet kommer att fungera säkert och sundt.

4. Extra

extramaterial

Som vi sa tidigare, det finns många skäl för blyg Flywheel är ett fantastiskt värdalternativ och de erbjuder ett gäng extra funktioner du är säker på att älska. En av dem är en imponerande 100% drifttid. En bra värd borde vara säker på att deras förmåga att hålla din webbplats (er) igång och många sätter upp en 99,99% eller 100% drifttid, vilket innebär att din webbplats bara någonsin ska “gå ner” på grund av serverunderhåll (som vanligtvis bara tar en några minuter och utförs om natten om du troligen har liten eller ingen trafik ändå). Svänghjulet är en värd du kan lita på för att hålla dina webbplatser igång, och de har visat sig ha 100% drifttid månad efter månad.

De har också inga överskott, någonsin. Planen du registrerar dig för är vad du betalar för, så du behöver inte oroa dig för att din webbplats var med i ett Buzzfeed-inlägg. Trafikavbrott resulterar inte i löjliga överskott som vissa delade värdplaner. Men när din webbplats popularitet växer gör Flywheel det enkelt att skala upp till en större plan som matchar dina resursbehov.

Och den sista coola funktionen som vi vill att du ska veta om är det faktum att svänghjulet erbjuder ett användbart e-böcker samling. Som onlineföretagare eller bloggare extraordinärt måste du alltid lära dig att ligga före tävlingen och för att din läsare eller kundbas ska växa. Svänghjulet vet precis hur viktigt det är, varför de regelbundet släpper användbara e-böcker (GRATIS) som vem som helst kan ladda ner för att bli bättre på sitt hantverk.

Svänghjulet i naturen

Så vi har delat varför du kanske vill använda Flywheel själv, men vad tycker faktiska kunder om Flywheels förvaltade WordPress-värd? Med tanke på att svänghjulet är rankat som 1 för klientlycka tror jag att det är säkert att säga att folk älskar dem. Här är några riktiga kundrecensioner:

svänghjul-tweets

Över till dig

Om du vill lära dig mer är det bara att ta en titt på Flywheels webbplats där du kan läsa artiklar och titta på videor om allt de har att erbjuda (som globalisering, bulkplaner, PayPal-integration, loggfiler, tillägg och mer).

Svänghjul Managed WordPress Hosting

Så vad tycker du om svänghjulet? Vi skulle gärna vilja att du delar dinFlywheel-upplevelse med våra andra läsare. Eller har du några frågor som vi kan svara åt dig? Lämna bara en kommentar nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map