SNAP granskar sociala nätverk Auto-Poster för WordPress

Om jag skulle fråga dig “Vad tycker du är den mest djupgående marknadsföringsregeln för den digitala tidsåldern?”, Skulle en stark utmanare för ditt svar förmodligen vara 80-20 regel. Den säger i huvudsak att 20% av dina marknadsföringsinsatser bör användas för att skapa episkt innehåll. De återstående 80% bör ägnas åt att marknadsföra innehållet.


Om social automatisering

I en värld som producerar massor av nytt innehåll varje sekund, social automatisering är viktigt för alla märken för att få synlighet online. Detta innebär att varumärken kan nå ut till fler människor, öka försäljningen, ge bättre kundengagemang och i slutändan förbättra sina vinster.

Men många små och medelstora företag (SMB) kanske inte har bandbredd eller resurser för att erbjuda hela utbudet av tjänster som ligger under Social Media Automation.

Automationsutmaningar för små och medelstora företag

Detta problem är särskilt utmanande för nya onlineföretag. Merparten av deras tid spenderas på att skapa episkt innehåll. Enligt 80-20-regeln är det emellertid bara 20% av arbetet. Helst bör de spendera 80% – dvs. fyra gånger tiden och ansträngningen som krävdes för att bygga innehållet – att marknadsföra det!

Det är bra att publicera ditt innehåll på din webbplats – och börjar ge resultat när du redan har en stadig ström av besökare på din webbplats. Men när det gäller nya företag har det nästan nollvärde. Nya företag måste få upp sitt innehåll i sina sociala kanaler så snart det är live på deras webbplats och börja marknadsföra det.

Social marknadsföring är mestadels ett betalt företag och förlitar sig på marknadsföringsbudgeten. Vår artikel presenterar emellertid en utmärkt lösning för att ta itu med den första delen av problemet – dvs att få innehåll i sociala mediekanaler, så snart de är live.

Lösning: SNAP-plugin för WordPress

snap-hjälte

Vi presenterar SNAP – Social-Networks Auto-Poster-plugin för WordPress. Utvecklat av NextScripts-teamet följer en plugin som följer en freemium-modell. Den gratis versionen har nästan alla funktioner i plugin, vilket gör att du kan göra nästan allt från att publicera till flera sociala nätverk till att hämta kommentarer efter enskilda inlägg.

Support för socialt nätverk

SNAP stöder över 34 sociala medienätverk inklusive:

 • Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, LinkedIn och mer.
 • Fotodelningssidor som Instagram, Pinterest, Flickr, 500px, etc..
 • Bloggportaler som Medium, Tumblr, Blogger och WordPress-kompatibla bloggar.
 • Aggregationsportaler som Reddit, Stumbleupon och andra
 • Det stöder också mikrobloggtjänster som Weibo (som är den största mikrobloggtjänsten i Kina), LiveJournal och Telegram
 • Intressant nog stöder SNAP också integration med MailChimp. Om du använder MailChimp som din nyhetsbrevstjänst – kan du skicka automatiserade e-postmeddelanden varje gång ett inlägg publiceras – helt handsfree!

Den kostnadsfria versionen av detta plugin stöder nästan alla andra nätverk. Endast ett par nätverk som LinkedIn Company Pages, Google+ och Pinterest är endast tillgängliga i premiumversionen.

En annan viktig skillnad är att den gratisversionen endast tillåter ett konto per social profil. Det är bra för de flesta företag, men det kanske inte är perfekt för alla. Få bloggare tenderar att dela sitt innehåll över flera sociala handtag som de äger – det vanligaste exemplet är en kombination av sin egen profil och deras online affärsprofil.

Plugininstallation

Att installera SNAP-plugin är en ganska enkel process.

 • Gå över till WordPress Dashboard> Plugins> Lägg till nytt
 • Sök efter “Social Networks Auto-Poster” och klicka på Installera nu
 • En gång gjort, Aktivera gratisversionen av plugin.

nextscripts-snap

Aktivera premiumversionen

Premiumversionen av plugin kan aktiveras genom att följa officiella instruktioner.  Ladda ner ZIP-arkivet och ladda upp det manuellt via WordPress-instrumentpanelen.

uppgradering-Snap-to-premium-version

Kort sagt måste du:

 • Logga in på ditt NextScripts-konto
 • Kopiera licensnyckeln och
 • Ange det i SNAP-insticksinställningarna från din WordPress-instrumentpanel

Det bör aktivera plugin och du bör få ett meddelande som detta:

snap-först-screen-efter-uppgradering-premium-verison

Utforska inställningarna för SNAP-plugin

I det här avsnittet kommer vi att utforska de olika inställningarna för plugin.

1. Auto-Posting Settings

snap-settings-1-how-to-make-auto-inlägg

Detta inställningsalternativ låter dig välja mellan att publicera ditt innehåll till sociala nätverk automatiskt (omedelbart) eller på ett asynkront schemalagt sätt med WP Cron.

Att använda WP Cron är det rekommenderade alternativet eftersom det fördelar lasten jämnt. Till exempel, om alla i ditt innehållsteam publicerar inlägg med korta intervaller, eller kanske till och med samtidigt, laddar servern spikar. Detta kan också leda till stillestånd.

När WP Cron är aktiverat kommer alla inlägg in i en “postkö” och skickas över en efter en. Detta eliminerar spikar i serverbelastningen och förhindrar skräppoständringar från dina sociala mediesidor.

2. Användarrättigheter

snap-settings-2-user-privilegier-och-säkerhet

Det här alternativet gör det möjligt för användare med lägre behörigheter att ändra / få åtkomst till inställningar för automatisk postning. Vanligtvis om du har ett team med innehållsförfattare och redaktörer är det bäst att tilldela redaktörer eller ditt sociala mediateam lämpliga åtkomstbehörigheter..

3. Interface för urval av sociala medier

snap-settings-3-gränssnitt-settings

Medan du lägger till ett nytt socialt nätverk från plugin-inställningarna, finns det en hel massa sociala profiler tillgängliga (34+ verkligen). I ett försök att göra det enklare för oss att välja den sociala kanalen vi väljer, förenklade utvecklaren gränssnittet till standard Enkel läge. Om du vill komma åt en kategoriserad lista med inställningar i kan du dock välja kategoriseras.

4. Auto-posting filter

snap-settings-4-auto-posting-filter

Det här alternativet gör det möjligt för oss att välja vilken typ av inlägg som kommer via autostickningsfiltren. Du kan till exempel konfigurera kategorin Sport med ”NFL” som en tagg som ska skickas automatiskt under spelets säsong.

5. URL-kortare

snap-settings-5-url-shortner

Kortlänkar utgör grunden för spårningslänkklick. SNAP-pluginet stöder flera kortlänkleverantörer. I den här tutorialen lär vi oss att konfigurera goo.gl – en kortlänkningstjänst från Google.

För att aktivera goo.gl-tjänsten måste man skaffa en API-nyckel från Google Developer Console och klistra in den i goo.gl API-nyckel sektion. När jag experimenterade med plugin hittade jag det Tvinga förkortade länkar måste vara aktiverat för att tjänsten ska fungera korrekt.

När dessa alternativ har valts, bläddrar du ned och väljer Spara ändringar.

6. URL-parametrar

snap-settings-7-url-parametrar

Om du är ny med att länka spårning och analys är det bäst att lämna dessa inställningar ensamma. För dem som använder Google Analytics eller något annat spårningsverktyg kan du använda UTM-taggar här för att effektivt spåra dina kampanjer.

7. Auto Hashtag

snap-settings-8 Auto hashtag-inställningar

Även om jag inte har aktiverat den här inställningen personligen, kan den vara användbar för fotobloggare, inlägg av bildtyp eller (anpassad) galleri-inläggstyp.

Konfigurera automatisk postning på Twitter

Vi börjar med att lägga till en Twitter som vårt sociala medienätverk.

1. Först går vi till sidan SNAP-inställningar och väljer Lägg till nytt konto

snap-add-new-konto 1

2. Ett popup-fönster öppnas där vi bläddrar ned och väljer Twitter.

snap-add-new-konto 2

3. Detta kommer att leda oss till Twitter-konfigurationssida. För att SNAP-plugin ska kunna publiceras på vårt Twitter-konto måste vi ge det processåtkomst. Detta görs via en API-nyckel. Följ dessa instruktioner att skapa en API-nyckel på Twitter.

4. När det är klart måste vi kopiera och klistra in korrekta detaljer i Konto information fliken och välj Uppdatera inställningarna.

Live Posting på Twitter

Vi kommer nu att kolla in plugin i aktion. Till att börja med skapar vi ett nytt testpost och publicerar det. Följande skärm är standardkonfigurationen för plugin i Redigera inlägg sida.

snap-plugin-live-demo-1

Om vi ​​tittar närmare på meddelandeformatet, står det% TITLE% -% URL%. Dessa ord kallas platshållare. För varje inlägg kommer de att ersättas med den verkliga titeln och webbadressen för inlägget. Du kan också använda andra platshållare genom att hänvisa till plugin-dokumentationen.

När vi träffade Publicera -knappen, post läggs till i WP Cron-jobbkön och publiceras inom kort.

snap-plugin-live-demo-2

Importerar kommentarer

Nästa funktion som vi ville utforska var Kommentarimport. Kort sagt, med den här funktionen aktiverad, kommer SNAP-plugin manuellt att spåra varje inläggs kommentar i sociala medier och importera dem med intervaller per timme.

snap-plugin-live-demo-5-import-kommentarer-1

Till exempel publicerade jag två kommentarer i tweeten som auto-postades av SNAP. Kommentaren som nämnde mitt Twitter-handtag importerades automatiskt till inlägget, under mitt namn.

snap-plugin-live-demo-5-import-kommentarer-2

Funktionsjämförelse och prissättning

Premiumversionen av plugin innehåller tre huvudfördelar:

 1. Obegränsade profiler: Med premiumversionen kan du lägga till obegränsade profiler / handtag per sociala nätverk. Detta är särskilt användbart för Twitter- och LinkedIn-konton.
 2. Schemalagda inlägg: Att schemalägga dina inlägg för att gå live när din målgrupp är aktiv är en viktig faktor för framgången på sociala medier. Med den här funktionen kan du schemalägga när dina inlägg går live.
 3. Försenad postning: En enklare version av schemalagda inlägg. Med den här funktionen kan du försena inlägg med en viss tid.
 4. Support för socialt nätverk: Specifika kanaler som LinkedIn Company Pages, Google+ och Pinterest är endast tillgängliga i premiumversionen.

De premiumversion av plugin är prissatt till $ 49,45 / år och kommer med obegränsat stöd och uppdateringar.

Slutsats

Social automatisering spelar en viktig roll i att bygga bilden av varumärken eller företag. Men en sak som gör att människor avskräcker är faktiskt automatiserade meddelanden. Med tanke på personlig erfarenhet är det mest förtjusande att läsa ett inlägg eller rubrik som inte har utformats noggrant.

Detta är ett område som behöver vår bästa uppmärksamhet. Att skapa magnetrubriker gör underverk för ditt företag. Därför kan blint automatisera inlägg få dig trafik, men att automatisera noggrant utformade rubriker kommer att göra mycket bättre.

SNAP WordPress-plugin är ett utmärkt verktyg för att automatisera mycket av sociala medieuppgifter. Pro-versionen som säljs för $ 49,95 per år och kommer med kontinuerliga uppdateringar och prioriterat stöd.

Om du arbetar med att skapa eller samla flera former av skriftligt innehåll kan SNAP vara din perfekta sociala automatiseringsplugin.

Har du provat SNAP: s gratisversion? Vad är dina tankar om automatisering av sociala medier och tillhörande plugins?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map