Social Snap Pro WordPress Social Plugin Review

En del av en framgångsrik WordPress-webbplats är socialt nätverk interaktion. Massor av plugins är avsedda att tillhandahålla sådan funktionalitet, vare sig det är för social delning, socialt följa eller använda ditt favorit sociala nätverk för att enkelt integrera en inloggning. Detta är särskilt praktiskt när en webbplats behöver social interaktion i kommentarer eller snabb delning av artiklar.


Det stora problemet med gratis sociala plugins är att det är en avvägning. Ja, de är fria. Men de har ofta antingen mycket begränsad funktionalitet eller en subpar-presentation. Därför är det ofta bäst att välja ett premium-plugin, särskilt om din webbplats är ditt företag. Social snap Pro är ett premiumalternativ. Plugin erbjuds som en prenumerationstjänst (betalas per år) och erbjuder en tät integration av alla fantastiska tjänster i ett enkelt att installera plugin.

Social Snap Pro har social delning, sociala följeknappar, sociala metataggar, klicka för att tweeta, en automatisk affisch för enkel publicering till dina önskade nätverk automatiskt och social inloggning. De lovar också en mycket intressant funktion – deras eget sociala skåp för att låsa innehåll tills en användare delar det.

Social Snap Pro finns i tre varianter. Plus är $ 39 per år, men utan tillägg och för bara en webbplats. Sedan har vi Pro, som är den version vi ska granska. Pro kan användas på upp till 3 webbplatser och inkluderar alla tillägg för $ 99 per år. Slutligen är byråns plan 299 $ men erbjuder upp till 15 platsinstallationer. För utvecklare eller företag med många webbplatser är detta ditt bästa alternativ.

Bonus: 10% rabatt på Social Snap Pro

WPExplorer-läsare kan spara massiva 10% rabatt när du använder kod WPEXPLORER i kassan! Med denna fantastiska affär har du ingen anledning att inte investera i bättre social delning för din WordPress-webbplats med Social Snap Pro!

Spara 10% på social snap

Social Snap Pro är mycket användbart eftersom det kommer med alla tillägg. Därför anser jag att Plus-prenumerationen är lite för hög för priset för sociala ikoner. Plus-versionen innehåller också analyser, sociala metataggar, återhämtning av räkningar för delningar och räknare för sidvisningar. Men jag tror att Pro-prenumerationen är det bästa värdet av dem alla. Låt oss nu titta närmare på tilläggena innan du använder plugin-programmet.

Sociala Snap-tillägg

Om du använder Pro-versionen har du tillgång till alla Sociala Snap-premiumtillägg. En tillgänglig att använda är Social inloggning. Detta praktiska tillägg låter dig använda ditt föredragna sociala nätverk som en social inloggning till din webbplats. Detta innebär att dina läsare inte behöver registrera sig på din webbplats för att publicera innehåll – till exempel kommentarer på bloggartiklar.

De Öka gamla posten tillägg gör det möjligt för Social Snap att automatiskt publicera gamla artiklar i dina sociala nätverk. Detta kan bidra till att öka synligheten och trafiken till ditt innehåll. Och den Auto affisch tillägget är användbart i fall du behöver hoppa över den manuella delningsprocessen (något som är mycket tidskrävande när du har massor av artiklar postade eller uppdaterade varje dag).

Från och med idag, Innehållsskåp är fortfarande inte tillgänglig. Jag skulle gärna ha provat den typen av tillägg eftersom det är mycket användbart eftersom det tvingar några av dina nyckelartiklar att delas för att de ska kunna läsas ordentligt. Jag tror att detta tillägg bara är värt att betala för om det ingår i Pro-prenumerationen.

Sociala Snap-funktioner och inställningar

Innan vi testade plugin laddade vi ner huvudfilen och tillägg. Huvudet av plugin-fönstret ser ut så här.

Det finns massor av alternativ tillgängliga. Medan det påminner mig om den gamla Monarch-plugin från eleganta teman, är mängden innehåll och alternativ här häpnadsväckande. Och den slutliga presentationen är överlägset bättre än alternativ.

Social andel

En av de första alternativen för att aktivera är social delning. Detta görs med hjälp av fliken Social Sharing där du kan inkludera dina föredragna sociala nätverk innan du konfigurerar delningsknappar. Plugin möjliggör olika platser / stilar som en flytande sidofält, inline knappar, inre media, dela nav eller en klibbig fält.

Att konfigurera nätverken är supersnabbt och enkelt. Allt fungerade bra och på nolltid. Ett annat alternativ du kan aktivera härifrån är leverantören av Twitter för Twitter.

Social Snap Pro tillåter alla sociala nätverk du kan tänka dig, åtminstone alla större.

När dina nätverk har konfigurerats kan du välja flera platser och typ av skärmar från föregående meny. Som ni kan se är presentationen bunnsolid.

De Dela via typ av ikoner anpassar sig mycket enkelt till alla skärmstorlekar utan att behöva finjustera dem (som det händer med några gratis plugins). Konfigurera bara blocktypen – oavsett om den är rundad, cirkel, rektangel eller sned såväl som knappstorleken. Du kan också finjustera meddelandetiketten.

Inline-knapparna på media ser helt enkelt fantastiska ut och kan enkelt justeras på nolltid. Kvaliteten på plugin kan lätt ses på mängden alternativ, funktionalitet och lätt konfigurerbar inställning. Enkelt uttryckt, plugin fungerar bara.

Med Share Hub kan du ha en nedre knapp som öppnas till ett “nav”. Du kan konfigurera dess plats på sidor, visa alla nätverksknappar, ändra utseende, aktivera verktygstips och aktivera / inaktivera visningsantal. Detta skapar ett mycket skräddarsytt aktienav.

Den klibbiga fältet är ett av de bästa formaten eftersom den “passar” din nuvarande skärm och ser fantastisk ut. Låt oss nu se hur det sociala följet ser ut.

Socialt följa

Social follow kan du introducera flytande knappar för att visa hur många som följer din webbplats. Vanligtvis kan du se dessa på huvudsidan eller hemsidan på en webbplats. De ger en allmän status för den sociala klyftan på en webbplats på alla sociala nätverk de använder.

Att lägga till varje länk till socialt nätverk är inte så lätt som med den sociala andelen. För social följning måste du ange användarnamn och lösenord för dina vanliga nätverk för att Social Snap ska få dina följare. Det är dock inte en komplicerad process – det tar bara en minut.

Social Snap Pro innehåller också anpassade funktioner. Du kan konfigurera mängden kolumner som ska användas, ändra layouten för socialt följa eller till och med inkludera klicka för att tweeta med följande användarnamn och hantera sociala metadata.

Avancerade alternativ

Social Snap har också Analytics-spårning som du enkelt kommer åt via instrumentpanelen, såväl som förkortning av länkar. Det har till och med inbyggda åtgärder för GDPR-efterlevnad.

På sidan Plugin Data kan vi ta bort Drivs av meddelande, dölj pluginmeddelanden och uppdateringar och ta bort relaterade data för plugin-upptäckt. Detta förvandlar Social Snap till ett “tomt” plugin som inte kommer att avslöja några detaljer om det för någon utanför din WordPress-instrumentpanelen, snygg!

När du väl har allt på plats tillåter plugin-programmet dig att exportera inställningarna som ska importeras på ett senare datum eller på andra webbplatser. Detta möjliggör enkel distribution av plugin på dina webbplatser. Nu när du har sett de centrala plugin-funktionerna, låt oss titta på Pro-tillägg.

Social inloggning

Det första tillägget som jag ska visa dig är den sociala inloggningen. Även om det finns gratis sociala inloggningsprogram är det som är coolt med det här att det behåller samma presentation och inre funktioner som Social Snap-huvudpluginet. Detta gör hela processen sömlös och med rätt estetik. För fans av en enhetlig estetik är detta ett måste. Här på WPExplorer är vi också stora fans av att installera ett plugin för varje ändamål – så att ha ett enda plugin för att hantera alla dina sociala medias behov är ett måste.

Tillägget Social Login kräver att du konfigurerar en API-ID och hemlighet. När installationen har skapats, kommer en ny läsare att komma till din webbplats Social Snap Logga in med för varje nätverk du har lagt till. Detta tillåter det sociala nätverket att få dina inloggningsdata och skicka den till webbplatsen för enkel registrering. När du skapar nödvändiga appar för sociala nätverk (till exempel här är Facebooks guide), konfigurera AppID, Secret och omdirigera URI är i allmänhet allt som krävs för att detta ska fungera korrekt. Kom bara ihåg att hålla utvecklarens app aktiverad hela tiden i ditt sociala nätverk.

De sociala inloggningsknapparna fungerar som de annonseras och lägger till ett nytt lager av interaktion på din webbplats. På grund av dem kan läsarna dela artiklar och enkelt kommentera utan att behöva skapa ett nytt konto.

Social Auto Poster

Auto Poster är ett snyggt plugin som låter dig dela dina artiklar automatiskt. Detta tillägg kräver också API-åtkomst, så de tidigare stegen som är involverade vid inställning av social inloggning är också användbara för att aktivera den här funktionen. För att underlätta processen kan du faktiskt använda samma API-nyckel och hemlighet.

Auto-postningen fungerar men den enda nackdelen jag stötte på var att den bara låter dig posta automatiskt på Twitter och Linkedin. Ingen automatisk postning på Facebook kan vara ett problem för vissa och plugin-programmet skulle gynnas av att lägga till Facebook i listan.

Social statistik

När allt är konfigurerat och på plats kan vi övervaka statistiken över alla våra inlägg på sidan Social Snap Statistics.

Plugin visar totala aktier, totala klick på tweets och totala likes liksom ett diagram för högsta resultat. Detta är särskilt användbart om du vill veta vad folk gillade mest av ditt innehåll. Denna information kan användas för att förbättra ditt innehåll, förstå dina läsare bättre och optimera dina sociala medier marknadsföringskampanjer.

Social Snap Frontend

Låt oss nu se hur Social Snap ser ut. För detta har jag installerat Divi med en fördefinierad mall.

Ovan är ett exempel på hur de vänstra sidofältet sociala nätverk ikoner ser ut på en hemsida.

Och ett exempel på några av Social Snaps fina rundade delningsknappar som visas på ett inlägg.

Social Snap Backend Editor

Låt oss nu se hur Social Snap ser ut på backend. Hur du och / eller dina författare kan se det.

Social Snap Pro följer samma presentation på konfigurationsfliken och visar innehållsalternativ längst ner i varje inlägg. Plugin möjliggör också enkel inaktivering av delningsknappar per post.

Plus att aktivera Gutenberg påverkar inte Social Snap, vilket är bra att veta! I själva verket innehåller plugin ett Gutenberg-klara block som gör det enkelt att infoga ett Click to Tweet, Social Share eller Social Follow-element på dina inlägg och sidor.

Sociala Snap Gutenberg-block

När du sätter in ett nytt Gutenberg-block söker du bara efter “Social Snap” för att infoga det sociala alternativet du väljer. Använd sedan de inbyggda stylingsalternativen för att anpassa ditt sociala block.

Sista tankar om social snap

Låt oss se hur detta går samman. Social Snap Pro har mycket bra saker på gång. Till att börja med ger det ett mycket snyggt och rent gränssnitt, perfekta knappar, massor av anpassningar tillgängliga för slutanvändaren och möjligheten att inkludera tillägg (som bland annat inkluderar den berömda sociala inloggningen och auto-postning). Allt fungerade som annonserat och plugin-programmet har en av de bästa presentationerna som jag har sett för sociala delningsknappar. Den sociala inloggningstillägget är en av de bästa funktionerna som plugin-programmet har att erbjuda enligt min mening. Detta i kombination med social andel och social följning gör Social Snap till ett fantastiskt paket. Det sociala auto-post-tillägget kan definitivt innehålla fler nätverk (för som det verkar mycket begränsat) men det är fortfarande användbart.

Införandet av det sociala skåpet kan definitivt förvandla detta paket till en vinnare. Men utan det eller andra tillgängliga tillägg är baspaketet troligtvis inte tillräckligt attraktivt för majoriteten av användarna. Social Snap måste bygga fler tillägg för Pro-användare och antingen inkludera minst ett tillägg eller sänka priset på Plus-abonnemanget för att bli mer konkurrenskraftiga med gratis plugins (även deras egna gratis version av Social Snap). Jag tror att om Social Snap förbättrade tillägg, speciellt auto-affischen, så skulle det lätt kunna konkurrera med SNAP Pro från NextScripts (en länge-topp-plugin för automatisk postning).

Enligt min mening är Social Snap riktad mot webbplatser som kräver en absolut bästa presentation, konsekventa sociala nätverkstjänster som fungerar (utan att bero på en gratis integration eller plugin) och naturligtvis bra statistik. Social Snap har allt detta. Men priset på Pro-prenumerationen och behovet av det prenumerationen för att få tillgång till alla tillägg kan försvinna. Om Social Snap kunde lansera fler tillägg eller sänka priset skulle detta vara en absolut vinnare. Som det är nu, presentation och funktionalitet ensam, har Social Snap ingen matchning. Om du är villig och kan investera i ditt företag, gå och skaffa det. Du hittar ingen annan plugin för WordPress med jämförbar funktionalitet och samma smarta, rena och eleganta design.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map