Uncanny Automator WordPress Plugin Review: Automatisera dina arbetsflöden som en proffs

Uncanny Automator WordPress Plugin Review: Automatisera dina arbetsflöden som en proffs

Hur mycket tid spenderar du på webbadministratörsuppgifter? Jag satsar mycket. Eller fler timmar än du vill erkänna. Du har dock tur, eftersom vi med Uncanny Automator WordPress-plugin visar dig exakt hur du automatiserar uppgifter, sparar tid och ökar effektiviteten.


Plugin kan du automatisera processer mellan dina plugins. Till exempel kan du ställa in plugin för att lägga till användare i en viss BuddyPress-grupp (eller en LearnPress-kurs) efter att de har köpt en produkt via WooCommerce. Du kan till och med ställa in plugin för att trigga WordPress för att skicka ett e-postmeddelande till användaren, när de slutför ett visst steg.

Möjligheterna är obegränsade och funktionerna rikligt. Att ställa in Uncanny Automator WordPress-plugin är saker för fjärde klassare. Dessutom är det lika enkelt att skapa automatiserade processer (eller recept som de kallas i plugin) som A, B, C. Du behöver ingen kodningskunskap alls, så du är välkommen ��

Låt oss gräva ihop utan ytterligare förtjänst. Tveka inte att dela dina tankar i kommentarsektionen i slutet.

Vad är Uncanny Automator WordPress Plugin

Är du, med någon slump, bekant med tjänsten för automatisering av uppgifterna för Zapier? Tja, Uncanny Automator WordPress-plugin är precis som Zapier, men för dina WordPress-plugins. Det låter dig koppla processer mellan dina plugins, så att du kan automatisera uppgifter och spara mycket tid.

Eller som Uncanny Automator-webbplatsen uttrycker det …

Uncanny Automator WordPress-plugin gör det möjligt att automatiskt hantera alla arbetsflöden och användarupplevelser som händer på din WordPress-webbplats. – Vad är Uncanny Automator?

För illustrationsändamål, låt oss anta att du vill sälja kurser via WooCommerce (som produkter) medan du registrerar eleverna via LearnPress, LearnDash eller något annat WordPress-lärningshanteringssystem (LMS). Du kan skapa recept i Uncanny Automator som startar när användare köper en kurs. Uncanny Automator lägger sedan till användare till respektive kurs (er) i din LMS.

Om du till exempel använder Modern Tribe Events Calendar För att hantera dina evenemang kan du använda Uncannny Automator för att tacka nya deltagare. Skapa bara ett recept för att ta tag i användarnas namn och Twitter-handtag när de registrerar sig för en händelse (utlösaren), lägg sedan till åtgärden genom att tweeta användaren ett meddelande som “tack för att du registrerar dig!” Och detta är bara ett exempel, plugin-enheten har massor av utlösare och åtgärder. triggers få receptet att köra, verkan är det som du vill uppnå kan du se mer utlösare och åtgärder på deras webbplats).

Det vill säga plugin instruerar WordPress att göra åtgärd B (t.ex. lägga till en användare i en grupp, skicka e-post, registrera användare till en kurs osv) när användaren utlöser A (t.ex. köpa, prenumerera osv.). Något som plugin hjälper dig att göra detta när användaren gör det den där. Automatiskt. Uncanny Automator är en plugin för uppgiftsautomation på steroider.

Det gör att köra din webbplats till en lek eftersom de flesta av de tidskrävande uppgifterna elimineras utan att kompromissa med funktionalitet och användarupplevelse. Har allt detta vettigt för dig? Okej, 10 sekunder paus i form av …

Ett ord från utvecklaren:

[Uncanny Automator WordPress-plugin ansluter] “… ett dussin plugins tillsammans, tittar på” triggers “från en eller flera plugins, och när villkoren är uppfyllda utlöses automatiskt” handlingar “eller nya aktiviteter på webbplatsen.

Han lägger till…

Dessa automatiserade recept kan spara WordPress-webbplatsägare hundratals timmars tid varje år genom att automatisera försäljning, marknadsföring, administration, lärande och andra processer. Den ansluter plugins som annars skulle vara omöjliga att ansluta. ” –Vad är Uncanny Automator?

10 sekunder bryta över. Så klass igen, vad är Uncanny Automator WordPress-plugin? En kraftfull plugin för uppgiftsautomation för dina WordPress-plugins.

Behöver jag säga mer?

Funktioner Markera

Uncanny Automator är en enkel uppgiftsautomationsplugin för WordPress. Den är inte uppsvälld med onödiga funktioner som kommer i vägen. Nej, det är smalt och håller dig fokuserad på uppgiften. Vad mer kan du förvänta dig av en plugin för automatisering av uppgifter?

Kända funktioner för Uncanny Automator inkluderar:

 • Ett intuitivt och nybörjarvänligt administratörsgränssnitt. Det är kul att skapa recept (läs, automatisera uppgifter)
 • Sömlös integration med populära plugins som BuddyPress, bbPress, Gravity Forms, Ninja Forms, Contact Form 7, LearnDash, LearnPress, H5P och Zapier (betyder att du kan ansluta till över 1 000 appar!) bland andra
 • Över 70 utlösare och åtgärder, vilket innebär att du bara pekar och klickar dig till automatiserad WordPress
 • Obegränsade receptkombinationer till hands. Skapa många olika trigger-action scenarier.
 • En funktion för att omdirigera en användare till en specifik URL när receptet är klart (Använd dock denna funktion med försiktighet och med sparsamhet)
 • Fantastiskt stöd för att säkerställa att alla dina integrationer spelar bra tillsammans. Om du inte hade någon aning, detta betyder att du inte behöver kontakta många utvecklare om du någonsin behöver support. Uncanny Automator supportteam har din rygg. Tänk på det som att ha ett supportteam för alla dina WordPress-plugins. Hur verkligen bekvämt?

Hur man ställer in Uncanny Automator WordPress Plugin

Nu när du vet vad Uncanny Automator är, låt oss ställa in plugin och skapa ett recept. Du blir förvånad över hur lätt det är att automatisera uppgifter som du annars skulle göra manuellt. Nu behöver du bara ta reda på hur du kommer att spendera all den tid du sparar!

Uncanny Automator är ett premium-plugin, vilket innebär att du inte kan installera det direkt från WordPress-pluginlagret. Köp din kopia av Uncanny Automator på den officiella webbplatsen.

Åt sidan: Om du är nyfiken erbjuder de fyra paket, nämligen:

 • Uncanny Automator Lite – Kostar 49 dollar per år för en enda webbplatslicens. Det låter dig skapa en trigger men obegränsad handling per recept.
 • Proffs – Detta paket kostar bara $ 149 per år för en enda webbplatslicens. Du kan skapa obegränsade utlösare och åtgärder per recept. Utvecklarna erbjuder dig en extra licens för iscensättning.
 • Byrå – Denna kostnad kostar 249 USD årligen och är perfekt för fem webbplatser. Dessutom kommer planen med stöd för flera platser och du kan skapa obegränsade utlösare och åtgärder för dina recept.
 • Stor plan – Ställer tillbaka 499 dollar per år, har alla funktioner i byråns plan, men licensen täcker 25 webbplatser.

* Alla planer har 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

I ett nötskal hjälper Uncanny Automator dig att sätta din WordPress-webbplats på autopilot och sänka administrationstid och plugin-kostnader. För mycket prat redan, låt oss gå in på verksamheten att ställa in plugin.

Installera Uncanny Automator WordPress Plugin

När du har köpt och laddat ner Uncanny Automator WordPress-plugin loggar du in på din WordPress admin-meny och navigerar till Plugins> Lägg till nytt att ladda upp, installera och aktivera plugin-zip. Du måste också registrera din licensnyckel under Uncanny Automator> Licensaktivering (som finns i din Uncanny Automator-konto).

Gå vidare, klicka på Uncanny Automator menyalternativ i WordPress leder dig till recept skärmen, men som du kan förvänta dig är den tom eftersom vi ännu inte skapar vår första automatiserade uppgift.

recept skärmen, tryck på Lägg till ny knappen som vi beskriver nedan.

skapa nya recept i otrevlig automator wordpress plugin

Skapa recept i Uncanny Automator WordPress Plugin

Innan jag installerade Uncanny Automator WordPress-plugin installerade jag BuddyPress, bbPress, LearnPress, WooCommerce, Easy Digital Downloads och kontaktformulär. 7. Installera dessa plugins när du testar Uncanny Automator hjälper dig att njuta av den här handboken mer.

Det här är också plugins som du ser under triggers avsnittet i bilden nedan.

uncanny automator wordpress plugin

Åh, förresten, antalet integrationer du ser på skärmen ovan beror på plugins på din webbplats.

Dessutom skapade jag en WooCommerce-produkt (Test WordPress Course) …

… och en provkurs (tack vare LearnPress) för illustrationsändamål. Denna kurs heter också Test WordPress-kurs. Här är också en bild för ditt tittande nöje ��

skapa kurs i learningpress wordpress plugin

Kurser åt sidan. Gå tillbaka till Redigera recept skärm.

Till exempel kommer jag att sälja en WooCommerce-produkt (Test WordPress-kursen) och lägga till alla användare som köper produkten till exemplet LearnPress-kursen. Kom ihåg att detta bara är ett exempel; Du kan skapa en miljard receptkombinationer.

Tanken här är att simulera hur recept fungerar. Vi kommer att ställa in en trigger (WooCommerce-köpet) för att aktivera en åtgärd (lägga till användaren i LearnPress-provkurs). Tack vare proversionen av Uncanny Automator kan du lägga till flera triggers och åtgärder.

Låt oss komma till saken.

Lägg till en titel

Det säger sig självt att det första du lägger till ditt recept är en titel. Så vad ska du namnge ditt recept? Utvecklaren rekommenderar att du inkluderar utlösaren och handlingen i din recepttitel. Till exempel. WooCommerce till LearnPress-kurs.

Receptnamnet ska vara meningsfullt bara för dig, så ha en fältdag.

I din Redigera recept lägg till titeln i Titel fältet nedan.

Uncanny Automator sparkar in, sparar titeln automatiskt och du mår bra ��

Ställ in en triggare och action

För den här delen vill jag gärna hänvisa till den här trevliga videon av utvecklarna. Videon beskriver faktiskt hur man skapar ett recept.

Ganska snyggt, va? Låt oss få lite praktisk upplevelse om du inte bry dig om att titta på videon.

Ställa in en triggare

Efter att ha lagt till receptnamnet, låt oss fortsätta med vårt WooCommerce till LearnPress-exempel. Under Välj och integration avsnitt, klicka WooCommerce som visas på bilden nedan.

skapar en trigger i uncanny automator wordpress plugin

Välj rullgardinsmenyn som visas Användaren köper en produkt triggare som visas i följande bild.

Detta instruerar plugin att fånga alla inköp och rikta arbetsflödet till en viss åtgärd, som vi kommer att upptäcka i det kommande avsnittet.

Men innan detta måste vi välja en specifik produkt (Test WordPress-kurs i vårt fall). För att göra det, klicka på “en produkt”Som visas på bilden nedan.

En rullgardinsmeny låter dig välja en specifik produkt som utlöser just detta recept. För vårt exempel valde jag Testa WordPress-kursen som vi markerar i skärmdumpen nedan.

Efter det, slå på Spara Trigger -knappen som visas med den nedre pilen i bilden ovan.

Observera från samma bild Lägg till ytterligare en triggare -knapp som hjälper dig att lägga till flera triggers till ett enda recept. Det kan bara betyda fantastiska saker för dina automatiseringsbehov.

Med en trigger på plats är det dags att skapa en åtgärd.

Lägga till en åtgärd

Precis nedan där du ställer in avtryckaren finns det ett andra avsnitt; Åtgärder. Här definierar du vilka åtgärder du vill göra varje gång en användare utlöser receptet.

För denna handledning syftar vi till att registrera användaren till en LearnPress-kurs med titeln Testa WordPress-kursen varje gång en användare köper kursen via WooCommerce.

På Redigera recept klicka på Lägg till åtgärd som visas på bilden nedan.

lägga till en åtgärd i uncanny automator wordpress plugin

Välj sedan din integration. Eftersom vår kurs körs på LearnPress gick jag med LearnPress som visas nedan. Lägg märke till de andra tillgängliga integrationerna, naturligtvis, med antalet beroende på plugins på din webbplats.

Lär du något här idag? Jag hoppas det, låt oss fortsätta. Välja Registrera användare i en kurs från rullgardinsmenyn som visas. Se bilden nedan.

Det är inte allt. Klicka sedan på “en kurs”-Fältet för att välja en specifik kursskärm som visas nedan.

För vårt fall valde jag Testa WordPress-kursen som vi markerar nedan.

Klicka på Spara action -knappen, men släpp inte den bubbliga ännu; ditt recept är fortfarande i utkastläge. Observera också från bilden ovan att du kan lägga till flera åtgärder till ett recept.

Aktivera ditt recept genom att växla till Förslag knappar som visas på bilden nedan till leva. Glöm aldrig att växla om dina triggers, handlingar och själva receptet med hjälp av knapparna som visas.

I slutet av allt bör ett grundläggande liverecept se ut så här.

ett recept i uncanny automator wordpress plugin

Om igen, glöm inte att växla leva dina triggers, handlingar och själva receptet. Tre mycket viktiga växlar som visas på bilden ovan. Nu är ditt recept aktivt och används på din webbplats. Vem som helst som köper Testa WordPress-kursen via WooCommerce kommer att registreras till Testa WordPress-kursen på LearnPress.

Så söt och relativt lätt att konfigurera. Du kan lägga till alla andra recept på liknande sätt.

Kom ihåg att Uncanny Automator integreras med Zapier och Zapier integrerar med mer än 1 000 appar. Dessutom kan du inkludera upp till 5 variabler (eller “tokens”) i dina receptåtgärder, till exempel e-post eller zaps. Fångade variabler kan sedan användas för att skapa användarspecifika medier (t.ex. en personlig e-post) eller vidarebefordras till Zapier för ytterligare användning i en Salesforce Zap som du har skapat. Möjligheterna är oändliga! Tack vare detta faktum och de inbyggda funktionerna i Uncanny Automator kan du automatisera hela din online-verksamhet, inte bara din WordPress-webbplats.

rapportering

För att starta, kommer Uncanny Automator med ett rapportcenter där du kan se hur dina recept, triggers och åtgärder fungerar. Detta hjälper dig att identifiera recept, triggers och åtgärder som fungerar och de som kan använda lite effektivisering.

Sista ord

Är du på marknaden för en plugin för uppgiftsautomation för WordPress? Om så är fallet, leta inte längre än Uncanny Automator. Plugin är extremt lätt att installera och använda. Vad väntar du på? Uncanny Automator hjälper dig att ansluta dina plugins på sätt som inte sett förut.

Plugin är kompatibel med många populära WordPress-plugins redan, vilket innebär att du kommer igång om några minuter. Har du automatiserat dina WordPress-uppgifter tidigare? Har du några tips att dela? Kanske har du en brinnande fråga. Vänligen dela med oss ​​i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map