UpdraftPlus-granskning – bästa gratis WordPress-backup-plugin?

UpdraftPlus-granskning - bästa gratis WordPress-backup-plugin?

UpdraftPlus är en av de mest populära gratis WordPress-backup-pluginsna på marknaden idag, med över en miljon aktiva installationer. I den här artikeln kommer vi att granska UpdraftPlus-insticksprogrammet.


Vi ska lära dig att använda UpdraftPlus för att:

 • Utför en WordPress-säkerhetskopia till en fjärrmolnplats och
 • Återställ säkerhetskopian i en ren WordPress-installation

Vad gör UpdraftPlus speciellt?

Här är saken – när det gäller att ta en WordPress-säkerhetskopia är en av de saker vi tenderar att förbise är restaurering bearbeta. Det är ganska enkelt att installera, konfigurera och ta en säkerhetskopia av din WordPress-webbplats – med valfri backup-plugin. Hur många gånger har vi försökt återställa säkerhetskopian?

Vid ytterligare utredning finner vi att nästan alla freemium-backup-plugins låser säkerhetskopieringsfunktionen bakom en betald plan. Misför mig inte – jag stöder deras beslut helt. När allt kommer omkring måste plugin generera intäkter för att stödja dess fortsatta utveckling!

Men med UpdraftPlus har det spelet förändrats. Vid skrivandet av detta inlägg är UpdraftPlus det enda freemium WordPress-backup-plugin på marknaden som tillåter säkerhetskopiering och restaurering i gratisplanen, tillsammans med ett par andra fantastiska funktioner.

Låt oss gräva rätt in!

Hur man konfigurerar en WordPress-säkerhetskopia med UpdraftPlus

Att konfigurera en WordPress-säkerhetskopia med UpdraftPlus är en ganska enkel process. Men i ett försök att göra saker lite mer praktiska tar vi inte en säkerhetskopia av en ny / vanilj WordPress-webbplats.

Istället kommer vi att installera ett mångsidigt tema och importera dets demoinnehåll. På så sätt skapar vi ett gäng nya inlägg, sidor, kommentarer, bilder och ytterligare plugins som kommer att vara en del av säkerhetskopian. Detta kommer att föra det närmare en verklig situation med en WordPress-säkerhetskopia.

För vår handledning kommer vi att installera Total WordPress-temat och importera Mason blogg layout demo.

Här är en sammanfattning av vad vi ska göra:

 1. Skapa en demosida: Vi kommer att skapa en ny WordPress-installation för vår testsida och importera demoinnehållet i Word-temat Total Multipurpose..
 2. Säkerhetskopiera demosidan: Vi installerar UpdraftPlus backup-plugin från WordPress-arkivet och konfigurerar det för att ta WordPress-backup i en molnlagringslösning som Dropbox.
 3. Återställ demosidan: Vi formaterar WordPress-webbplatsen och återställer WordPress-webbplatsen från UpdraftPlus-säkerhetskopian.
 4. Vi tittar också på premiumversionen av plugin och några tillägg.
 5. Bonus: Vi lär oss också om UpdraftCentral – en molnbaserad WordPress-hanteringspanel från Updraft-teamet.

1. Skapa en WordPress-demonstrationssajt

Importera temademono Total WP-tema

Skärmdump av demo WordPress-webbplatsen vi ska säkerhetskopiera och återställa

Denna del är relativt enkel. Vi börjar med en demo-WordPress-webbplats och installerar Total-temat. Därefter importerar vi demonstrationen av Mason-blogglayouten. Importera en temademono beror på tematutvecklare.

 1. För ett allmänt bruk kan vi använda WordPress Importer som finns tillgängligt under WordPress Dashboard → Verktyg → Importera.
 2. Välj XML-fil och starta importprocessen.
 3. Verifiera importerade data manuellt.

Observera att XML-filen faktiskt är utgången från WordPress Exporter från webbplatsen som är värd för det ursprungliga innehållet.

Importera temademono Total WP-tema

Importera en demolayout i WordPress-temat Total 4.0

När det gäller Total är processen mycket enklare.

 • Bara gå över till WordPress Dashboard → Tempanel → Demoimportör att välja och importera den egna demolayouten.
 • När importen är klar bör du få ett meddelande som liknar det som visas ovan.

Vi är nu redo att ta en WordPress-säkerhetskopia.

2. Säkerhetskopiera WordPress med UpdraftPlus Plugin

Installera UpdraftPlus WordPress Plugin

Installera UpdraftPlus i WordPress

2.1 Installera UpdraftPlus-pluginet

Liksom alla andra WordPress-plugin, gå över till WordPress Dashboard → Plugins → Lägg till nytt och sök efter UpdraftPlus. Installera och aktivera plugin. I de närmaste några skärmdumparna kommer vi att leda dig igenom den inledande installationsprocessen.

UpdraftPlus Demo 1

Aktivera UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Steg 1 – När vi aktiverar plugin-programmet har vi gått ombord på flödet (även känt som produktturnén). Välj “Tryck här för att starta” för att starta processen.

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin – Första steg

Steg 2 – Det är här du kan ta din första säkerhetskopia. Motstå din inre lust att “Säkerhetskopiera nu”-Knappen och välj istället knappen Nästa för att slutföra resten av turnén.

2.2 Konfigurera ett säkerhetskopieringsschema

Konfigurera backupschema med UpdraftPlus

Ett reservschema beror på mängden innehåll som genereras på din webbplats.

 • Om du till exempel publicerar 2-3 bloggar i veckan räcker det med en daglig WordPress-säkerhetskopia. Men om du har flera redaktörer som publicerar 1-2 blogginlägg om dagen, är timbaksäkerhet ett bättre val.
 • I andra sidan, om du inte bloggar aktivt på din webbplats och använder den som en portfölj, räcker det med en veckobackup.

Kort sagt är enkel – att ta WordPress-säkerhetskopior är en CPU-intensiv process. Om du tar för många säkerhetskopior under dagen – speciellt på en delad värdserver – kan det orsaka oberoende belastning på servern, vilket gör den långsam eller oanvändbar för andra. I kanter kan detta till och med leda till att ditt delade värdkonto stängs av.

2.3 Konfigurera tidslinjer för säkerhetskopiering av säkerhetskopiering

Som du kan se i föregående sektions skärmdump har jag konfigurerat en veckobackup av både WordPress-filer och databasen. Jag har också ställt in säkerhetskopieringen på 5, vilket innebär att jag har en säkerhetskopia på 1,25 månader vid en viss tidpunkt. Beroende på vilket lagringsutrymme som finns tillgängligt på din WordPress-säkerhetsplats, kan du välja att behålla mer än fem schemalagda säkerhetskopior.

2.4 Konfigurera en fjärrlagringsplats

Detta är ett annat viktigt område jag vill ta upp. Din säkerhetsplats bör inte vara på samma server som din webbplats är värd. Jag vet att detta kan låta dumt uppenbart för vissa, men jag har sett många människor göra detta misstag – särskilt de som är nya för WordPress.

Eftersom denna handledning är inriktad på att få en WordPress-säkerhetskopia med endast fritt tillgängliga alternativ, har vi Google Drive, Microsoft OneDrive och Dropbox som val för vår fjärrkontrollplats.
Jag har valt Dropbox för den här självstudien eftersom jag har ett Dropbox-konto och använder det för att säkerhetskopiera mina andra WordPress-webbplatser. Du är fri att välja någon av dem som din fjärrkontrollplats.

Så här kan vi konfigurera och länka Dropbox till UpdraftPlus:

UpdraftPlus Demo 4 - Ansluta Dropbox

Dropbox inloggningssida

Steg 1: Kontrollera först att du är inloggad på Dropbox i samma webbläsare. Vi behöver detta för att upprätta förbindelsen mellan Dropbox och UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 4 - Ansluta Dropbox 0.1

Säkerhetskopieringslagringsplatser från UpdraftPlus

Steg 2: Välj Dropbox som din fjärrlagringsplats i UpdraftPlus

UpdraftPlus Demo 4 - Ansluta Dropbox 0.2

Ansluter Dropbox till UpdraftPlus

Steg 3: Rulla ner och klicka på “Spara ändringar”.

UpdraftPlus Demo 4 - Ansluta Dropbox 0.3

Autentisera UpdraftPlus för att använda Dropbox-konto

Steg 4: När du gör det kommer plugin att visa en dialogruta som innehåller en länk för att verifiera Dropbox med UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 4 - Ansluta Dropbox 0.4

Dropbox & UpdraftPlus-autentisering: sista steget

Steg 5: Eftersom du är inloggad i Dropbox kommer du att bli ombedd att ge tillstånd. Klicka på “Tillåt”. Detta gör det möjligt för UpdraftPlus att spara (eller ta bort) filer på distans i din Dropbox-mapp på distans.

Oroa dig inte, UpdraftPlus har inte tillgång till alla filer och mappar i din Dropbox. Den har bara åtkomst till Dropbox → Apps → UpdraftPlus.Com mapp. Den kan bara läsa, skriva och ta bort säkerhetskopior (dvs. filer) i den här mappen.

UpdraftPlus Demo 4 - Ansluta Dropbox 0.5

Dropbox- och UpdraftPlus-verifiering lyckades

Steg 6: Därefter visas en skärm med de sista stadierna av autentiseringen. Klicka på knappen “Komplett installation” för att slutföra transaktionen och återgå till din WordPress-instrumentpanel.

UpdraftPlus Demo 4 - Ansluta Dropbox 5

Steg 7: När du klickar på länken visas ett framgångsmeddelande som liknar det ovan.

2.5 Ta en WordPress-säkerhetskopia med UpdraftPlus

Nu när Dropbox är länkad är det dags att ta den allra första WordPress-säkerhetskopian med UpdraftPlus-plugin.

UpdraftPlus Demo 5 - 1 Starta säkerhetskopiering

Ta en WordPress-säkerhetskopia till Dropbox med UpdraftPlus

Steg 1: Klicka på den stora blå “Backup Now” -knappen för att starta säkerhetskopian. UpdraftPlus visar en statusindikator tillsammans med meddelandeloggar. (Mina ursäkt, jag kunde inte få en skärmdump för närvarande).

UpdraftPlus Demo 5 - 2 Säkerhetskopiering slutförd

Visa befintliga WordPress-säkerhetskopior i UpdraftPlus

Steg 2: När säkerhetskopian är klar kan du se en post under “Befintliga säkerhetskopior”. Du kan vidare välja att återställa, ta bort eller ladda ner enskilda filer från varje reservpost.

UpdraftPlus Demo 5 - 3 VISA eller ladda ner logg för felsökning

WordPress backup jobblogg in UpdraftPlus

Notera: Om säkerhetskopian misslyckas, måste du ta reda på var saker gick fel. Säkerhetskopieringsloggen är det bästa stället att leta efter denna information. Välj knappen Visa logg för att få tillgång till loggen, ladda ner en kopia av loggfilen och starta felsökning.

UpdraftPlus Demo 5 - 4 Backup Komplett bevis på Dropbox

WordPress-backup lagras i Dropbox> UpdraftPlus.Com-mappen

Steg 3: Om du har Dropbox installerat på din dator, bör du se en mapp som heter UpdraftPlus.Com skapad under Dropbox → Apps. Detta kommer att innehålla alla dina säkerhetskopior.

3. Hur du återställer en WordPress-säkerhetskopia med UpdraftPlus

Detta är den del där hela skillnaden görs. UpdraftPlus är det enda freemium WordPress-backup-plugin på marknaden som gör att du kan återställa en WordPress-backup med den kostnadsfria versionen av plugin. Låt oss spricka!

3.1 Återställa din WordPress-webbplats

UpdraftPlus Demo 6.1 - 1 Skapa en ny testwebbplats

WordPress Dashboard efter en ren återställning (eller en ren installation)

För att säkerställa att detta är en smidig restaureringsprocess kommer vi att formatera (eller återställa) vår WordPress-webbplats med Avancerad återställning av WordPress plugin. Föreställ dig när du formaterar din telefon och återställer den till fabriksskick. Det är i stort sett samma fall här.

Återställning av WordPress raderar alla tema, plugin, inlägg, sida, kommentar, anpassade inlägg och inställningar – praktiskt taget allt. Det som återstår är din helt nya WordPress-webbplats med befintligt användarnamn, lösenord och e-postinformation.

3.2 Installera och konfigurera UpdraftPlus-plugin

När du har återställt din WordPress-webbplats är nästa sak att göra installera UpdraftPlus-plugin och konfigurera det på samma sätt som vi gjorde i del 2. Du måste ansluta UpdraftPlus till samma Dropbox-konto genom att upprepa steg 2.1 till 2.4 i del 2.

UpdraftPlus Demo 6.1 - 3 Anslut Dropbox igen

Dropbox- och UpdraftPlus-verifiering lyckades på formaterad WordPress-webbplats

Du bör komma till den här skärmen strax innan processen är klar. Klicka på “Komplett installation” för att återgå till din WordPress-instrumentpanel.

3.3 Återställa WordPress-säkerhetskopian med UpdraftPlus

UpdraftPlus Demo 6.1 - 4 Skanna Dropbox för säkerhetskopiering

Skanna efter befintliga WordPress-säkerhetskopior i Dropbox med UpdraftPlus

När du har konfigurerat UpdraftPlus-insticksprogrammet med ditt Dropbox-konto bör du se en loggpost liknande den som visas på skärmdumpen ovan. (Se punkt 1 i skärmdumpen)

Därefter måste du berätta UpdraftPlus-insticksprogrammet till omsökning fjärrlagret (dvs. din Dropbox-mapp) som letar efter arkiv att återställa. Klicka på “Skanna fjärrbutiken igen”Som visas i punkt 2.

UpdraftPlus skannar Dropbox efter Allt tillgängliga säkerhetskopior och registrera dem under Befintliga säkerhetskopior, som visas på skärmdumpen nedan:

UpdraftPlus Demo 6.1 - 5 Alternativ för säkerhetskopiering av säkerhetskopiering

Visa befintliga WordPress-säkerhetskopior med UpdraftPlus

Välj säkerhetskopian som du vill återställa och klicka på “Återställ” för att starta återställningsprocessen.

UpdraftPlus Demo 7 - 1 Återställer säkerhetskopiering av webbplats

Återställa en WordPress-säkerhetskopia i UpdraftPlus

När du väljer Återställ öppnas en dialogruta som liknar den som visas ovan. Välj de objekt du vill återställa – till exempel teman, plugins, uppladdningar (dvs. ditt mediebibliotek) och databasen.

Eftersom vi har tagit en fullständig säkerhetskopia och återställt WordPress-webbplatsen har vi valt att återställa allt från vår säkerhetskopia.

UpdraftPlus Demo 7 - 3 Återställer webbplatsbehandling

WordPress-backupåterställningsprocess i UpdraftPlus

UpdraftPlus restaureringsprocess kan ta lite tid att skanna alla filerna. När du är klar måste du igen klicka på återställningsknappen och vänta ett tag. Beroende på storlek och komplexitet på din säkerhetskopia kan det ta var som helst mellan 2-10 minuter. I vårt fall tog det cirka 2 minuter när återställningen av demoinnehållet var. Tänk på att det här var en delad webbserver.

UpdraftPlus Demo 7 - 4 Återställ framgång

UpdraftPlus WordPress backup återställer framgångsrikt meddelande och logg

Om du tittar på punkt 1 i ovanstående skärmdump, kommer du att märka att plugin skannar varje arkiv och korsreferenser dess storlek för giltighet. Det gör detta för all komponenten vi har valt under säkerhetskopieringsprocessen inklusive teman, plugins, databas, uppladdningar och andra mapp.

När restaureringsprocessen är klar visar UpdraftPlus en detaljerad logsöversikt som innehåller de objekt som återställts och visar varningar, fel eller eventuella ofullständiga processer.

UpdraftPlus Demo 7 - 5 Rensning efter poståterställning

Uppmaning efter sanering från UpdraftPlus

Från skärmdumpen i föregående avsnitt hade jag valt “Gå tillbaka till UpdraftPlus-konfiguration”Alternativ. En dialogruta sa till mig att det fanns några gamla kataloger som plugin-programmet hade flyttat till en mapp med namnet “~ old”.

Därefter gör vi ett sanitetstest av webbplatsen genom att kontrollera alla inlägg, sidor, kommentarer och permalänk på den återställda demosidan. I vårt fall fungerade allt perfekt. Vi fortsätter sedan att ta bort de gamla katalogerna.

UpdraftPlus-demonstration 7 - 6 Rensningsstatus efter återställning

Ta bort gamla kataloger efter WordPress-reservåterställning i UpdraftPlus

Detta är ett statusmeddelande som bekräftar att de gamla katalogerna har tagits bort.

Och där har du det – en komplett handledning om säkerhetskopiering av din WordPress-webbplats på en fjärrplats, återställning av den och återställning av en säkerhetskopia för att återföra webbplatsen till ett funktionellt tillstånd.

Kudos till UpdraftPlus-teamet för att skapa detta fantastiska plugin!

4. UpdraftPlus Free vs Premium

UpdraftPlus backup-plugin har också en premiumversion som kommer med massor av avancerade funktioner som:

 • Kloning: UpdraftPlus’ kloningsfunktion gör att du kan skapa en tillfällig spegelbild av din webbplats i UpdraftPlus-servrar inom några sekunder. Detta är användbart för snabba tester, demonstrationer och felsökningsändamål.
 • migration: De migration funktion (populärt känd som UpdraftMigrator) låter dig snabbt och effektivt flytta din WordPress-webbplats till en ny värd- eller domännamn. Det är i huvudsak en avancerad restaureringsteknik där webbadresserna ändras till det nya värdnamnet. Användbart för att migrera testplatser från iscensättning till produktionsmiljöer
 • Möjlighet att säkerhetskopiera din webbplats automatiskt innan något tema, plugin eller kärna WordPress-uppdatering påbörjas.
 • Importörstillägg: Möjlighet att återställa från säkerhetskopior gjorda av andra populära WordPress-backup-plugins.
 • Säkerhetskopiering av icke-WordPress-filer och databaser, databaskryptering.
 • Stöd för WP-CLI och WordPress Multisite.
 • Lösenordsskyddat pluginområde för att förhindra att alla användare får åtkomst till fullständiga säkerhetskopior på webbplatsen.

Syftet med denna självstudie var att visa dig hur du konfigurerar och tar en fullständig säkerhetskopia och återställning av WordPress – med bara den gratis versionen av plugin. Men premiumfunktionerna som erbjuds av detta plugin är fantastiska, vilket gör det till ett värdigt alternativ till premium WordPress-backup-plugins som VaultPress, BackupBuddy och BackWPUp.

I nästa avsnitt, låt oss ta en titt på några tillägg som erbjuds av UpdraftPlus.

Noterbara UpdraftPlus-tillägg

UpdraftPlus har tagit initiativet till att skapa flera billiga tillägg som låser upp ytterligare funktioner i plugin-programmet per betal-per-användning-basis. Till exempel finns det ett tillägg som gör det möjligt att ladda upp säkerhetskopior på Google Cloud eller AWS. Du kan bläddra i deras tilläggssida för att bläddra i hela listan över tillgängliga tillägg. Tänk på att premiumversionen levereras med alla tillägg som erbjuds av UpdraftPlus.

Följande är några tillägg som vi tycker är värda att notera:

Dropbox-undermappar ($ 10)

UpdraftPlus-tillägg 1 Dropbox-undermappar

Dropbox-undermapptillägg från UpdraftPlus

Föreställ dig att du har två eller flera webbplatser som säkerhetskopieras med UpdraftPlus. Den fria versionen av plugin lagrar alla säkerhetskopior av alla webbplatser på ett ställe – dvs UpdraftPlus.Com-mappen i Dropbox. Det blir allt svårare att upptäcka vilken säkerhetskopia som tillhör vilken webbplats – och kan bara avslöjas genom att granska reservloggarna.

De Dropbox-undermappar tillägg löser problemet genom att skapa en separat mapp för varje säkerhetskopia.

Importör ($ 25)

UpdraftPlus Add-On 2-importör

Importertillägg från UpdraftPlus

De Importör tillägg är ett annat bra tillägg som gör att du kan återställa säkerhetskopior som görs av andra WordPress-säkerhetskopior från följande lista:

 • BackWPup
 • BackupWordPress
 • Enkla säkerhetskopior
 • WordPress säkerhetskopiering till Dropbox
 • InfiniteWP
 • Dropbox Backup av WPAdm
 • Generiska .sql-databas säkerhetskopior (med eller utan gzip och bzip2-komprimering)

Men om du importerar en säkerhetskopia från en webbplats med en annan URL, behöver du också Migrator-tillägget från $ 30 USD.

UpdraftPlus Premium-prissättning

UpdraftPlus följer en konkurrenskraftig prissättningsstrategi som börjar på $ 70 USD för två webbplatser, som kommer med ett års support och uppdateringar.

Alla tillägg ingår i premiumversionen av plugin-programmet. Det finns också en gratis lagringsplats för säkerhetskopiering som heter UpdraftVault med 1 GB utrymme, giltigt under ett år.

Följande tabell avrundar de priser som erbjuds av UpdraftPlus från september 2018.

LicenstypAktiva webbplatserPris (USD) *
Personlig2$ 70
Företag10$ 95
Byrå35$ 145
FöretagObegränsat$ 195

Updraft Premium-planer den 20 september 2018

Obs: Planer inklusive ett års support och uppdateringar, tillgång till alla nuvarande och framtida tillägg (släpps inom ett år efter köpet) och gratis tillgång till UpdraftVault 1 GB reservlagringsutrymme (i ett år från inköpsdatumet).

Bonus: UpdraftCentral Remote WordPress Management

Medan jag skapade denna självstudie, kom jag över UpdraftCentral Cloud från UpdraftPlus inställningssida för plugin.

UpdraftCentral Cloud är en molnvärd WordPress-hanteringslösning där du kan ansluta och hantera upp till 5 WordPress-webbplatser gratis. Allt från att ta fjärrbackup, hantering av tema, plugin- och core-uppdateringar, användarhantering – och mer – är möjligt med UpdraftCentral Cloud.

Täcker UpdraftCentral Cloud garanterar ett dedikerat inlägg, så vi begränsar oss att ansluta WordPress-webbplatser och ta säkerhetskopior via UpdraftCentral Cloud-fjärrkontrollcentret.

I detta bonusavsnitt gör vi följande:

 • Anslut vår WordPress-webbplats till UpdraftCentral Cloud.
 • Anslut en annan WordPress-webbplats till UpdraftCentral Cloud.
 • Ta en säkerhetskopia av en av WordPress-webbplatserna från UpdraftCentral Cloud-fjärrkontrollcentret.

UpdraftCentral Cloud

Ansluter din WordPress-webbplats till UpdraftCentral Cloud

Steg 1: För att börja med UpdraftCentral Cloud, gå till WordPress Dashboard → Inställningar → UpdraftPlus-inställningar → fliken Inställningar. Bläddra ner till botten av sidan för att få det här alternativet. Välj “Anslut denna webbplats till UpdraftCentral Cloud”.

UpdraftCentral Cloud - 1 registrering

UpdraftCentral Cloud registrering

Steg 2: När du väljer det alternativet visas en liknande dialogruta. Det finns ingen separat registreringsprocess. Ange ett e-postmeddelande och lösenordskombination – om e-postadressen är registrerad i systemet kan du logga in, annars skapas ett nytt konto för dig.

Råd - detta kan vara en svår situation eftersom det inte finns något sätt att återställa ett lösenord. Om du gillar mig och fortsätter att blanda mellan 2-3 e-postadresser kan det vara ett problem. Du måste faktiskt komma ihåg e-postmeddelandet du har använt här - annars förlorar du åtkomst till UpdraftCentral Cloud-fjärrkontrollcentret.

PS: Jag tappade nästan åtkomsten till samma sak när jag gjorde denna handledning. Ovanstående skärmdump var resultatet av en lycklig gissning!

UpdraftCentral Cloud - 2 Förhandsvisning av webbplatsen

UpdraftCentral Cloud Dashboard

Steg 3: Du kan nu se de anslutna WordPress-webbplatserna i UpdraftCentral Cloud-instrumentpanelen. Förutom den demo-WordPress-webbplats som används i den här självstudien har jag också lagt till min personliga blogg. Naturligtvis fungerade det som en charm.

Ta en säkerhetskopia via UpdraftCentral Cloud-instrumentpanelen

Steg 4: Du kan också utlösa manuella säkerhetskopior till din WordPress-webbplats från UpdraftCentral Cloud-instrumentpanelen. Du kan också konfigurera WordPress-alternativ för säkerhetskopiering innan du börjar säkerhetskopiera.

UpdraftCentral Cloud - 4 Visa webbplats-säkerhetskopior

Säkerhetskopieringsvy i UpdraftCentral Cloud-instrumentpanelen

Slutligen kan du se alla tillgängliga säkerhetskopior för alla WordPress-webbplatser som är anslutna till din UpdraftCentral Cloud-instrumentpanelen.

UpdraftCentral WordPress-plugin

UpdraftCentral WordPress-plugin

Det är värt att nämna att UpdraftCentral-servern också är tillgänglig som en fristående plugin som kan installeras och värdas på valfri WordPress-webbplats. Tyvärr faller det inte inom ramen för denna handledning. Det är emellertid ett bra initiativ av Updraft-teamet och skulle vara ett bra experiment för alla er WordPress-entusiaster där ute!

Slutsats

Att ta en säkerhetskopia av din WordPress-webbplats är en av de viktigaste saker som varje webbplatsägare måste göra. Detta är emellertid en av de mest förbises sakerna för människor som är nya i WordPress. Precis som om du börjar bygga din e-postlista från dag 1, bör du konfigurera en automatiserad säkerhetskopia av din WordPress-webbplats.

UpdraftPlus är en av de mest populära gratis WordPress-backup-plugins som finns idag med över en miljon aktiva installationer. Med tanke på den växande populariteten och antagandet av Updraft-plugin-familjen, teamet investeras i att förenkla WordPress-webbplatshanteringen från en central molnpanel.

Updrafts produktutbud inkluderar WP-Optimize, UpdraftCentral Dashboard, UpdraftVault, Migrator, UpdraftClone och sist men inte minst UpdraftCentral Premium. För alla ni WordPress-entusiaster där ute – Jag skulle hålla ett öga på detta företag om jag var du! ��

Hur gillade du recensionen och handledning? Missade jag något? Vill du att jag ska täcka en funktion eller funktionalitet mer detaljerat? Vi ser fram emot dina tankar i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map