WP Engine Managed WordPress Hosting Review

WP Engine Hosting

Trevlig helg från WPExplorer och vårt absoluta favoritvärdföretag WP Engine! Vi har använt dem de senaste tre åren och de. Är. Grymt bra. Med supersnabba laddningstider, dagliga säkerhetskopior (med enkla återställningspoäng med 1 klick), vänligt och hjälpsamt stöd (som är två väldigt olika kvaliteter mina vänner), proaktiv skanning av skadlig programvara, uppsättning av webbplatser och mer allt utan den besvärliga uppgiften att hantera din egen server eftersom WP Engine gör det åt dig (inklusive programuppdateringar och brandväggsunderhåll). De tar den hårda delen av WordPress med självhost.


Betydelsen av bra värd och kvaliteter hos en stor värd

Visst har du läst artiklar om att skapa bra innehåll, optimera din SEO eller lägga till ett CDN för snabbare laddningstider. Men bortse inte från vikten av bra och speciellt bra värd. Här är några viktiga punkter för forskning när du väljer en ny (eller din första) webbhotell.

Enkel hantering

WP Engine Dashboard

En av de främsta anledningarna till att du överväger hanterad hosting är förmodligen det faktum att dina uppgifter för att hantera din webbplats kommer att minska avsevärt. Men det bör fortfarande vara enkelt för dig att kolla in på din webbplats för att se statistik, göra justeringar, skapa säkerhetskopior och mer. WP Engine har en lättanvänd instrumentbräda med en härlig användargränssnitt som gör det enkelt att hålla ett öga på dina webbplatser. Logga bara in så hittar du en lista över dina olika värdplaner. Klicka på pilen bredvid varje plan för att hitta snabblänkar till olika webbplatshanteringsverktyg.

Trafik & skalbarhet

Översikt över WP Engine Dashboard

Du behöver en plan och en värd som kan hantera dina individuella trafikbehov. Budgethotellplaner kan erbjuda “obegränsade” besök eller sidvisningar, men i själva verket är resurserna tillgängliga för dig begränsade av antalet andra personer du delar din server med. Ett sätt att undvika oundvikliga avmattningar är att välja en värd som tillhandahåller realistiska resurser enligt din plan.

Personliga planer för WP Engine börjar med 25 000 besök per månad vilket är mer än tillräckligt för en vanlig personlig webbplats eller blogg. Och när du får popularitet kan du alltid skala upp till en stor plan som kommer med fler resurser. Eftersom WP Engine sätter realistiska gränser, har de råd att förse dig med toppmaskinvara och andra funktioner (som de nedan) som deras konkurrenter kanske inte kan.

För att kontrollera din statistik, logga in på din webbhotell och klicka på översikten. Härifrån kan du granska dina besökare, bandbreddanvändning och lagringsnivå (och till och med ladda ner en CSV för dina poster), samt lägga till / hantera SFTP-inloggningar.

Lätt migration

WP Engine Site Migrations

Det finns 50/50-chans att du är ute efter en ny WordPress-värd, och om du är säker på att WP Engine gör migreringar så enkla som möjligt. De har till och med sin egen gratis WP Engine Automated Migration-plugin bara för nya kunder. Mindre webbplatser kommer att röra sig ganska snabbt, men större webbplatser (med massor av innehåll eller långsam gammal hosting) kan ta lite tid. Till exempel när vi migrerade vår webbplats var det inte direkt, men vi hade redan tusentals sidor med innehåll. Den goda nyheten är att det var lätt och vi stötte inte på några problem (höra).

Iscensättning

WP Engine Staging Sites

Vissa människor kanske inte behöver ett iscenesättningsområde, men om du vill göra större uppdateringar eller ändringar på din webbplats är en iscensättningssida en enorm tillgång. Du kan bygga och skapa fritt, utan att oroa dig för att din huvudwebbplats går ner för underhåll (eller ännu värre, att bryta under din kreativa process). Dessutom är det enkelt att migrera till dina ändringar tillbaka till din live-webbplats med några klick direkt från din WordPress-instrumentpanel..

För att skapa en iscensättningssida, logga in helt enkelt i din WordPress-installation, klicka på menyposten WP Engine-instrumentpanelen och klicka sedan på fliken Staging. Klicka på den stora blå knappen för att kopiera din live-webbplats till ett iscenesättningsområde där du (säkert) kan göra vad du vill till din webbplats.

Multisite

Vissa värdar stöder inte Multisite, men WP Engine erbjuder planer som gör det. Om du tror att du kanske vill skapa ett nätverk av mikrositer med liknande ändamål vid någon tidpunkt, är WordPress multisite en funktion du definitivt kommer att behöva. Vi använder multisite-funktionalitet för alla våra temademonstrationer (kolla in vår totala demosida, varje demosida börjar med samma kärnadress). Multisite gör det enklare att hantera liknande eller anslutna webbplatser, och WP Engine stöder fullständigt denna WordPress-funktion och tillåter den på nästan alla deras planer (Obs: den stöds inte av personliga planer, eftersom majoriteten av användarna på denna plan inte kräver den).

SSL

WP Engine SSL

Google har lagt större vikt på värdet av SSL-certifikat i deras sökalgoritm, och om du har någon typ av webbplats som bearbetar användarinformation bör du överväga att köpa din egen. SSL krypterar dina läsares anslutning till din server och skyddar deras privata information. Lyckligtvis stöds SSL redan helt av WP Engine och du kan köpa din via din My WP Engine-instrumentbräda (det är en uppgradering, men det är definitivt värt det att skydda dig själv och kunder). Dessutom om du träffar en snubblning har de ett gäng användbara SSL-tutorials i kunskapsbasen (det kunde verkligen inte vara enklare).

Säkerhetskopior

WP Engine Backup

Oavsett hur försiktig du är med din WordPress-installation, kan du hamna i en situation där du behöver göra en fullständig återställning. Men en bra värd kommer att ha säkerhetskopieringar och återställningspunkter redo, och bara ett klick bort! WP Engine tar dagliga säkerhetskopior av din databas åt dig, men du har också möjlighet att skapa din egen restaureringspunkt när du vill direkt från din WordPress-instrumentpanel. Vi gör det ofta innan något tema för plugin-uppdateringar, bara för att vara säker. Och även om vi använder Vaultpress, det är trevligt att ha det extra säkerhetslagret.

caching

WP Engine Dynamic Caching

WP Engine har Evercache proprietär caching. Och det är inbyggt. Vad betyder detta för dig? Skalbarhet och hastighet utan installation eller plugins. Din webbplats cachar allt från det ögonblick den var värd på WP Engine. Även om det finns riktigt bra cache-plugins där ute, kan de vara en verklig smärta att konfigurera för att fungera effektivt med din server och förvirrande för den genomsnittliga användaren. WP Engine gör det enkelt.

WP Engine Caching

Du kan aktivera alternativ för caching av objekt, samt rensa din sidcache från din webbhotell. Och om du någonsin behöver rensa din cache i farten (kanske du just har uppdaterat en gammal sida eller inlägg), logga bara in på din WordPress-installation, klicka på menyposten WP Engine-instrumentpanelen och klicka på den stora blå knappen för att “Purge All Caches” ”. Återigen – det är så enkelt.

CDN

WP Engine CDN

Du vill ha en snabb webbplats, eller hur? Om du använder en hel del bilder är CDN en stor hjälp för att påskynda din webbplats. Och WP Engine har en fantastisk CDN som ingår i deras Professional & Business-planer, som kan läggas till i Personliga planer för $ 19.99 per månad och som tillhandahålls gratis på deras ännu större Premium & Enterprise-planer (upp till 1000 GB). Vi använder deras CDN på vår webbplats och (annat än att påskynda vår webbplats) var vår favoritfunktion hur lätt det var att konfigurera och konfigurera CDN. Du klickar bokstavligen på en knapp. Det är allt.

Stöd

WP Engine Support

Vid någon tidpunkt kommer du att behöva hjälp, kunskapsbasen kommer inte att minska det och du kommer att vilja prata med en kunnig person. Vi kan intyga från förstahands erfarenhet att WP Engine supportteam är en glädje att arbeta med. De är lätta att få tag på, de har alltid rätt svar och de är några av de vänligaste människor du någonsin kommer att maila (skicka in en biljett dygnet runt) (från kl. 06.00 CT, MF) eller prata om telefon med (tillgänglig dygnet runt). Dessutom befanns de till och med ha det bästa stödet 10 bästa webbhotell testad av VentureHarbour – ganska imponerande!

Rykte

Du vill att en värd som är här ska stanna, och som har ett gott rykte hos sina användare. Vi säger inte att det är något fel med nya värdföretag, men att välja en etablerad spelare innebär att du kan dra nytta av konsekventa, pålitliga funktioner som andra kan intyga. Vi har testat andra värdar, och vi kan säga er med 100% säkerhet att vi inte kunde vara lyckligare med vårt beslut att flytta till WP Engine. De var vår glashävel med värd – perfekt passform.

Bonus: Funktioner för utvecklare

Utvecklare har fler behov än den genomsnittliga användaren, och WP Engine serverar några fantastiska funktioner som utvecklarna särskilt kommer att uppskatta.

Överförbara installationer
Om du har klientarbete vill du inte registrera dig för att vara värd för din klients räkning. WP Engine gör detta problem till en punkt med sina överförbara installationer. Du kan bygga en webbplats utan kostnad för dig, och när du är redo att överföra den till din klient som sedan kommer att betala räkningen (de har naturligtvis möjlighet att välja den plan som är rätt för dem). Detta är enormt för frilansare och webbdesigners!

wpengine-git-tryck

Git Push
Arbetar du med ett team? WP Engine har Git Push-integration så att du enkelt kan skapa SSH-nycklar för att lägga till flera utvecklare till ditt konto. På så sätt är det lätt för alla i ditt team att bidra oavsett var de är. Och lika enkelt som det är att lägga till en ny utvecklare kan du lika enkelt ta bort en (bra om du hanterar tilläggsleverantörer från tredje part).

WP Engine, en 5-stjärnig värd

Dessa är alla nyckelfunktioner hos en stor WordPress-värdleverantör, och WP Engine överträffar förväntningarna på alla fronter enligt vår åsikt. Vi ger dem en fullständig 5 stjärnor. Det faktum att vi litar på dem att vara värd för alla våra webbplatser och WordPress temademonstrationer visar hur mycket vi menar det när vi säger det! Om du vill utforska funktionerna i WP Engine lite mer (som lösenordsskydd för webbplatser, automatiska malware-skanningar, tillgängliga felloggar, enkla omdirigeringar, dedikerade IP-adresser och mer), klicka bara nedan.

Mer om WP Engine

Och se till att dra fördel av vårt exklusiva WP Engine-erbjudande. Använd bara knappen för att spara 20% på din första betalning!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map