WP Optin Wheel Review: Hur du ökar dina opt-in-priser direkt

WP Optin Wheel Review: Hur du ökar dina opt-in-priser direkt

Eftersom traditionella popup-fönster och sådana metoder inte längre är effektiva, är det dags för ett nytt tillvägagångssätt: säg hej till WP Optin Wheel, en lysande plugin som sätter G i gamified opt-ins som erbjuder dig ett nytt sätt att växa din e-postlista.


Över hela internet säger bigwigs att de riktiga pengarna finns i din e-postlista, och vi håller med om 100%. E-postmarknadsföring är ett av de bästa sätten att driva trafik och öka försäljningen.

Med en median ROI på 122% är e-postmarknadsföring fyra gånger effektivare än andra former av marknadsföring inklusive direkt mail, betald sökning och sociala medier. Dessutom är e-postmarknadsföring lätt och ger dig ett fast grepp om ditt mål.

Men länge innan du överväger att skicka e-postsprängningen behöver du människor registrera sig. Och för det behöver du en formidabel opt-in-lösning. Mina damer och herrar, träffa den vackra WP Optin Wheel-plugin.

I stället för att kasta popup-fönster i ansiktet (jag vet att du hatar dem också) har plugin ett förmögenhetshjul för att vinna roliga priser. Naturligtvis måste besökarna ange sin e-postadress först för att spela ��

Jag hade möjlighet att testa WP Optin Wheel Pro-plugin, och här är min opartiska resultat. Om du inte håller med mina resultat eller har en fråga, tveka inte att låta din röst höras i kommentarerna.

Med den ingressen, låt oss väga ankare och segla.

Vad är WP Optin Wheel?

wp optin-hjulet spelade plug-in-plugin

Det är meningsfullt att börja med lite bakgrundsinformation. Vad är det här djuret vi kallar WP Optin Wheel, var kommer det ifrån och vad gör det exakt?

I den mest grundläggande känslan av saker är WP Optin Wheel ett gamified WordPress opt-in plugin som gör det kul för besökare att registrera sig för ditt nyhetsbrev.

Handgjorda av de coola killarna på Studio Wombat, kommer WP Optin Wheel med ett fint förmögenhetshjul. Och som med alla förmögenhetshjul, har det priser såsom en gratis e-bok, produkt, WooCommerce-kuponger, rabatter och så vidare.

För att snurra på hjulet måste besökaren helt enkelt ange sin e-postadress och all annan grundläggande information du önskar (som deras namn). Bästa praxis är dock att be om minsta mängd information, och i de flesta fall behöver du bara deras e-postadress.

Tack vare möjligheten att integrera plugin med olika e-postmarknadsföringslösningar, till exempel MailChimp eller Facebook Messenger, kan du växa din e-postlista utan att bryta svett.

WP Optin Wheel kommer inte i vägen för ditt innehåll som traditionella popup-fönster. Dina besökare utlöser opt-in-formuläret genom att klicka på presentförpackningsknappen som markeras nedan.

wp optin hjul presentknapp

Dessutom kan du ställa in förmögenhetshjulet att automatiskt glida in efter en viss period. Dessutom kan du lägga till opt-in-formuläret på en separat webbsida eftersom, ja, desto större desto bättre, eller hur? Nedan ser hur hemsidan ser ut.

wp optinhjuls hemsida demo

Dessutom levereras WP Optin Wheel med massor av anpassningsalternativ – men jag skulle inte drömma om att förstöra överraskningen.

Låt oss nu gå in i funktionsavdelningen och upptäcka vad WP Optin Wheel har att erbjuda som ett opt-in plugin för WordPress och WooCommerce.

WP Optin Wheel funktioner

Jag tror att du kommer att hålla med när jag säger: ett WordPress-plugin är bara lika bra som de funktioner som det erbjuder. Låt oss snabbt gå igenom de funktioner du kommer att upptäcka när du aktiverar WP Optin Wheel.

Integration med flera verktyg

wp optin-hjulintegrationer

Studio Wombat har överträffat sig själva så långt det går att integrera WP Optin Wheel med dina favoritverktyg. Du kan enkelt fånga e-postadresser oavsett om du använder MailChimp, MailerLite, ConvertKit, GetResponse, Campaign Monitor, ActiveCampaign, Remarkety, Klaviyo eller Mailster.

Dessutom kan du utnyttja kraften i omedelbar marknadsföring tack vare sömlös integration med Facebook Messenger, ChatChamp och Chatfuel. Det betyder att du kan skicka fokuserade och beteendebaserade marknadsföringsmeddelanden i realtid. Vilken fantastisk tid att leva rätt?

Det är inte allt, du kan också integrera WP Optin Wheel med gigantiska uppgiftsautomationstjänster Zapier för att automatiskt flytta information mellan dina webbappar. Sedan har du den extra integrationen med Zero BS CRM, ett formidabelt WordPress-plugin som hjälper dig att hantera alla dina leads direkt från din webbplats.

Du kommer att glädja dig att integrera WP Optin Wheel med dessa verktyg är lika enkelt som A, B, C. För de flesta av verktygen behöver du bara kopiera och klistra in en API-nyckel och du är klar. Om du inte använder något av dessa verktyg av en eller annan anledning tillåter plugin-programmet att spara leads i din WordPress-databas.

Åh, förresten, WP Optin Wheel integreras helt med WooCommerce och WPML.

Flera visningsalternativ

wp optinhjul flera visningsalternativ

Att visa din WP Optin Wheel-form är saker av fjärde klassare vad med upp till sex alternativ. Det mest uppenbara alternativet är att använda widgets som låter dig visa din popup som en bubbla- eller presentknapp. Du kan visa widgeten till vänster, höger eller längst ner på din webbplats.

Om widgets inte är din kopp te, kan du välja att visa ditt hjul efter en viss period. I det här fallet visas popupen när besökaren har varit på din webbplats under en fördefinierad period, säg 10 sekunder. Timern låter dig visa hjulet för den mest engagerade besökaren.

För det tredje kan du fånga potentiella kunder eftersom besökarna håller på att lämna din webbplats tack vare exit-intention-funktionen. Exit-intention-teknik låter dig få några leads som du annars skulle ha missat, eftersom väl, besökaren försökte lämna. Dessutom är popup-popup-popups mindre inträngande än tidsbaserade popup-filer.

Du kan också visa ditt förmögenhetshjul när besökaren har slagit rullning ett antal gånger. Och om du inte gillar popup-fönster kan du använda en kortkod för att visa hjulet på en separat sida, post eller sidofältwidget. Som du ser finns det många visningsalternativ.

Obs – du kan visa hjulet på varje sida på din webbplats eller på en specifik sida. Dessutom kan du välja om besökaren ser hjulet vid senare besök. Koppla ihop detta med snabbmeddelanden och du har en formidabel marknadsföringslösning som fungerar på autopilot.

Gott om anpassningsalternativ

alternativ för anpassning av wp optin-hjul

Vad är användningen av opt-in-formulär som du inte kan anpassa för att matcha din webbplats? Studio Wombat förstår detta väl, varför WP Optin Wheel levereras med mer än 10 helt anpassningsbara teman (inklusive säsongens teman som Xmas och Halloween), 15 färdiga bakgrunder och obegränsade färger.

Du kan designa förmögenhets- och opt-in-formen precis som du föreställer dig. Att designa vackra hjul är en fråga om punkt och klick tack vare den intuitiva tematilpassaren. Du kan ställa in antalet skivor, ändra texten, lägga till HTML-kod, inkludera länkar, definiera vinnande chans och lägga till kuponger med ett par klick.

Dessutom kommer WP Optin Wheel med en kraftfull formbyggare som är en glädje att arbeta med. Du kan skapa opt-in-formulär som ber så mycket data du behöver. Jag menar att formulärbyggaren har flera formulärfält som e-post, namn, telefon, adress och URL bara för att nämna några.

Andra coola funktioner

Vi skulle vara här hela dagen om vi skulle gå igenom varje funktion som finns, så här är en snabb översikt över de andra coola funktionerna som gör WP Optin Wheel till en imponerande opt-in plugin för alla online-marknadsförare.

 • WooCommerce-kuponger – WP Optin Wheel integreras helt med WooCommerce, vilket innebär att du automatiskt kan skapa kuponger som priser.
 • Statistik – WP Optin Wheel ger dig statistik om hur ditt hjul presterar. Det visar antalet personer som har sett din popup, antalet personer som väljer din e-postlista samt din konverteringsfrekvens.
 • E-postmallar – Nu kan du skicka priser direkt till vinnarna via e-post, som (om du frågar mig) ger dig ett annat sätt att bryta isen och få konversationen igång. Du kan anpassa e-postmallarna i backend.
 • Anti fusk – WP Optin Wheel fångar skräppost, falska och ogiltiga e-postadresser långt innan de kommer till din e-postlista.
 • BRP-ready
 • Förmåga att logg vinster eller förluster på en separat loggfil
 • Developer vänliga

Hur man installerar WP Optin Wheel

Nu när du vet vad du kan förvänta dig, låt oss installera WP Optin Wheel och skapa ett testhjul så att du kan slå marken igång. Handla? Bra.

Du kan antingen installera gratisversionen eller våren för WP Optin Wheel Pro direkt tillgänglig från Studio Wombat. För den här granskningen använder vi Pro (så tänk på att inte alla funktioner kan vara tillgängliga i gratisversionen eller standardversionen). Hur som helst är det enkelt att installera WP Optin Wheel, precis som att installera någon annan WordPress-plugin.

Prova WP Optin Wheel Free    Skaffa WP Optin Wheel Pro

Utan att gå vidare, navigera till Plugins> Lägg till nytt på din WordPress admin-meny som visas nedan.

lägga till ett wordpress-plugin

Som vi markerar på bilden nedan kan du 1) ladda upp WP Optin Wheel Pro från din dator, 2) söka i den kostnadsfria versionen från WordPress-pluginlagret och 3) installera / aktivera plugin.

installera wp optin-hjul

Vi kommer att installera WP Optin Wheel Pro från vår dator, vilket betyder att du måste klicka på Ladda upp plugin knappen i bilden ovan.

Ladda sedan upp plugin-programmet och aktivera det som vi beskriver i skärmdumpen nedan.

aktivera wp optin-hjulet

När plugin-programmet är aktivt, navigerar du till Inställningar> WP Optin Wheel Pro på din WordPress admin-meny som vi visar nedan.

wp optin-hjulets menyalternativ i wordpress admin-instrumentpanelen

Därefter måste du aktivera WP Optin Wheel licensnyckel som du fick från utvecklaren. Kopiera och klistra in nyckeln i fältet och tryck på Aktivera licens knappen som vi visar nedan.

wp optin-hjullicensaktivering

Vid aktivering lanserar WP Optin Wheel adminpanelen där du kan se ett par flikar inklusive Allmänna inställningar, integrationer, Lägg till hjul och Wheels.

wp optin-hjulets adminpanel

Vid detta tillfälle är din WP Optin Wheel-plugin redo att användas. Nu behöver vi bara skapa ett förmögenhetshjul. Just nu kan du också välja att integrera pluginprogrammet med dina favoritverktyg, t.ex. MailChimp.

Hur man skapar ett hjul av förmögenhet

Klicka på Lägg till hjul för att starta skärmen nedan.

På den här skärmen, namnge ditt hjul för enkel referens och välj sedan det verktyg du vill använda för att fånga opt-ins. Observera att du först måste integrera ditt val av verktyg men WordPress och Zapier är redan integrerade som standard. När du är klar, slå på Nästa knapp.

De Design panelen hjälper dig att anpassa ditt hjul och välja in form på sätt som inte kan tänkas. Här får du många alternativ som bakgrunder, teman och färger. Se bilden nedan.

Välj ditt tema, bakgrund och färger. Klicka sedan på Nästa knapp.

Nästa, vi har Form Builder, vilket hjälper dig att skapa en opt-in-form. Det levereras med en rad formulärfält (beroende på det opt-in-verktyg du väljer i det första steget) för att skapa den perfekta formen.

Vi rekommenderar att din opt-in-form är kort; ett eller två fält räcker. Personligen skulle jag bara be om e-postadressen. Bygg din opt-in-form och slå på Nästa knapp.

Nästa, vi har Chanser & skivor skärm, där du kan anpassa dina hjulskivor i stor utsträckning. Du kan också definiera chansen att ta full kontroll över sannolikheten och bestämma vilken skiva som vinner eller förlorar.

Redigera dina skivor till ditt hjärtas innehåll och klicka på Nästa knapp.

Slutligen har vi inställningar skärmen som visas nedan.

Här kan du definiera många alternativ för ditt hjul. Du kan välja din spin-knapptext, lägga till ansvarsfriskrivningstext, ställa vinnande / förlorande text, visa / dölja hjulet på vissa sidor, ställa exit-avsikt, säkra ditt förmögenhetshjul, skapa e-postmallar och göra din form GDPR-kompatibel bland annat saker.

När du är klar, slå på Spara knapp. Ditt förmögenhetshjul är nu klart, och du bör se det på din webbplats efter att du har uppdaterat.

Vad kostar det?

WP Optin Wheel finns i några olika smaker. Det finns den evigt gratisversionen tillgänglig på WordPress.org som kommer med grundläggande funktioner och är idealisk för teständamål.

WP Optin Wheel Pro, som vi har granskat, är endast tillgängligt på Studio Wombats webbplats. Där kan du hitta ett paket på 39 dollar som är avsett för en enda webbplats. Om du har tre sajter kan du spara för $ 99-paketet. För obegränsade webbplatser erbjuder Studio Wombat ett paket som kostar 199 dollar. Alla premiumpaket har ett års gratis uppdateringar och support.

Riktiga kundbedömningar

WP Optin Wheel är en otrolig plugin, men tar inte vårt ord för det. Här är vad glada användare säger:

Så snart jag såg detta plugin trodde jag att det skulle ha stor potential för det jag letade efter och var av hög kvalitet och jag hade rätt. Jag behövde lite hjälp för att använda det för vad jag behövde och kundsupporten var utmärkt som svarade på alla mina frågor och hjälpte mig ta reda på hur jag kunde använda det för vad jag behövde.

Skulle definitivt rekommendera detta plugin för kvalitet och service.

Tack – Garydock

Och…

WP Optin Wheel är helt enkelt OTROLIG. Det finns flera liknande plugins, men den här har den bästa uppsättningen funktioner, en VERKLIG enkel att använda installation, många anpassningsförmågor och kanske mest värdefulla är nästan Omedelbar stöd från utvecklaren. Det tog oss 20 minuter att börja slutföra att installera och konfigurera 3 olika Optin Wheels, och vi hade många frågor, men utvecklaren svarade bokstavligen inom några minuter, gick oss igenom inställningarna och hjälpte oss att göra det 100% till det vi ville. Funktionalitet: A +++, Feature Set: A +++, Responsive Support: A+++. Kunde inte begära mer och super prisvärd (värt mycket mer än det kostar). Högsta möjliga rekommendation. – Virafend

Och en till …

Super glad att ha hittat detta plugin! Min opt-in rate och försäljning har ökat – ingen vill bara “ange en e-postadress för en 10% rabattkupong” … de vill ha chansen att vinna något! Denna plugin förvandlar opt-in-processen till ett spel, och det ser bra ut också.

Utöver detta är utvecklaren superkänslig och har till och med implementerat ett par av mina egna förslag och gjort det på några dagar!

Första plugin som jag någonsin har granskat – men jag gillar det så mycket – akc123

Som ni ser har folk massor av bra saker att säga om WP Optin Wheel.

Slutsats

WP Optin Wheel erbjuder dig en formidabel lösning för att öka dina opt-in-priser. Dessutom är det otroligt lätt att använda. Du bör kunna skapa opt-in-formulär för din egen webbplats på nolltid! Förmögenhetshjulet gör prenumerationen på ditt nyhetsbrev så roligt att de flesta besökare vet inte ens att de prenumererade förrän de ser bekräftelsemailen. Om du vill prova WP Optin Wheel, ta gratisversionen eller uppgradera för att få tillgång till fler fantastiska funktioner.

Prova WP Optin Wheel Free    Skaffa WP Optin Wheel Pro

Har du några förslag eller frågor? Vänligen meddela oss i kommentaravsnittet nedan. Tack på förhand!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map