WP-produktgranskning WordPress Plugin

Letar du efter att tjäna lite pengar via Android-produktrecensioner och anslutna länkar? Kanske blåser din urban trädgårdsskötselblogg och det är dags att visa upp de bästa produkterna du har använt för att göra din egen gröda i staden. Oavsett om du planerar att tjäna pengar på dina recensioner eller inte, erbjuder WordPress en fin sammanställning av produktgranskningsprogram för dig som inkluderar stjärnbetyg, köpknappar, användarrecensioner och mer.


Ett av de bästa alternativen är WP Product Review-plugin, så jag har satt ihop en WP Product Review plugin review (det är en munfull) för att visa hur du snabbt kan visa upp dina recensioner på WordPress-plugins, blöjor, baseball fladdermöss, trädgårdsredskap, böcker eller vad du tycker mest om.

WP-produktgranskningsplugin

Det finns två versioner av plugin – gratis och betald – så jag vill beskriva fördelarna med varje alternativ och visa dig exakt hur du implementerar vissa funktioner för att visa dina produktrecensioner.

WP Product Review Lite WP Product Review PRO

Låt oss nu titta på de gratis och premiumversionerna av plugin-programmet och vilka funktioner du hittar i var och en!

WP Product Review Plugin – gratis version

Börja med att aktivera WP Product Review-plugin på din WordPress-instrumentpanel. Företaget har också ytterligare information och en .zip-nedladdningslänk. När du är aktiverad navigerar du till fliken Produktgranskning på vänster sida av din WordPress-instrumentbräda:

Produktgranskningsflik

WP-produktgranskningsinställningssidan

När du klickar på Produktrecension -knappen ger dig till huvudmenyn inställningar , där du kan ändra flera standardinställningar. De Allmänna Inställningar är ganska enkla, så att du kan ändra om du vill att produktgranskningen ska visas efter eller innan ditt innehåll. Du kan också lägga din recension manuellt om det behövs.

Det finns också ett område för att aktivera kommentarer på dina recensioner och ett ganska unikt alternativ att ta del av dina användarrecensioner med det totala betyg för din produkt. Till exempel, om någon betygsätter datorn du just har granskat, ändrar den den totala bedömningen för din recension.

Allmänna inställningar 1

Innehållsbredden är utformad för att begränsa bredden på din granskningsmodul. Om recensionen är lite ansträngande på din webbplats kan du ändra detta.

Allmänna inställningar 2

Fliken Betygsfärger är helt enkelt att ange vilka färgnyanser du vill avslöja när du har betygsatt en produkt. Standardfärgerna är ganska vanliga, så du behöver förmodligen inte ändra detta. Som du kan se nedan får lägre betyg röda och orange färger, medan högre betyg har gröna och blå färger.

Betyg Färger

Textfärgskonfigurationerna ingår också i inställningar område, vilket är en trevlig funktion eftersom du kan få texten att matcha varumärkesfärgerna för din webbplats.

Typografi 1

Plugin låter dig också ändra nackdelar och fördelar-texten för att skilja dina recensioner lite från andra webbplatser. Ändra gränsrutans bredd och färg för att passa din webbplatss storlek och varumärke.

Typografi 2

En annan inställning ger alternativ för att ändra hur Köp-knapparna ser ut. Detta låter dig testa vilka färger och texter som fungerar för att driva mer affiliate-försäljning genom din webbplats.

Köp knapp 1

När standardinställningarna har ändrats kan du börja skriva och skapa dina produktrecensioner!

Infoga en produktrecension i ett inlägg

WP Product Review-plugin gör det snabbt och enkelt att integrera dina recensioner i inlägg, eftersom konfigurationsmodulen sitter rätt under varje inlägg du skapar. Bläddra nedanför redigeraren för att hitta Produktgranskning Extra inställningar område. Ange att inlägget verkligen är en recension. Detta avslöjar alla alternativ du behöver för att ställa in recensionen.

Är detta en recension inlägg

Börja med dina produktdetaljer, fyll i namnet, ladda upp en bild och inkludera en anknuten länk om du har en. De inkluderar inte ett valutalternativ, men du kan helt enkelt skriva in önskad valuta i fältet Produktpris.

Inställningsområdet för produktalternativ är lite utan beskrivning, men det är i princip platsen där du skriver in vilka områden du planerar att betygsätta produkten på och vilken rangordning du vill ge dem.

Fyll bara i områdena och välj en rangordning eller betyg för var och en. Kom ihåg att betyg inte bestämmer ordningen utan snarare beror på ordningen du stansar dem i. Du får bara fem rankingkategorier med gratisversionen.

Inställningar för produktalternativ

Stäng sedan in för- och nackdelarna för att produkten ska visa varför de borde eller inte bör klicka på knappen Köp. I gratisversionen får du 5 fördelar och nackdelar vardera, vilket enligt min mening är rimligt.

För-och nackdelar

När du är klar med granskningen och inkluderar allt innehåll du vill ha i inlägget kan du förhandsgranska eller publicera WordPress-inlägget för att se din recension på framsidan. Granskningsdisplayen är ganska elegant och visar pris och namn med stora bokstäver. Den minimalistiska designen är en uppfriskande granskningspost som är känd för att komma ur kontroll.

Du kommer att märka att när du lägger till fler betyg till systemet lägger det till en hel del vitrymd under för- och nackdelarna, vilket inte är så bra för presentationen.

Produktgranskning Front End

Om du inkluderar en länk till produkten visas knappen Köp nu längst ner och användare kan till och med klicka på produktbilden för att navigera till inköpsidan.

Köp nu-knappen

WP-produktgranskning – Pro-version

Du kan uppgradera till Pro-versionen inuti pluginet eller få WP Product Review PRO direkt från ThemeIsle och installera på din WordPress-webbplats. Prissättningen är ganska rimlig, och om du hanterar flera webbplatser måste du bara betala upp till $ 49,95 för en obegränsad licens. Frågan är nu: Erbjuder Pro-versionen tillräckligt med funktioner för investeringen?

Om du vill köpa Pro-versionen hittar du knappen i din WordPress-instrumentpanel, precis ovanför inställningsområdet i WP Product Review-plugin.

Köp Pro-version

Det är trevligt att de erbjuder tre licenstyper, en för en enda webbplats, en annan för 2-5 webbplatser och ett sista alternativ för obegränsade webbplatser. Uppenbarligen, om du bara har en webbplats så bör du gå med det första alternativet, men om du har några planer för att expandera, eller om du skapar webbplatser för klienter, är det obegränsade webbplatsalternativet ditt bästa värde.

Så vad får du när du betalar för Pro-versionen?

 • Upp till 10 fält för för- och nackdelar
 • Upp till 10 graderingsalternativ
 • Automatisk användning av den visade bilden om du inte laddar upp en produktbild
 • Ändra klassificeringsikonen
 • Använd en kortkod för att placera recensionen vart du vill i ett inlägg eller sida
 • Förbelasta graderingsalternativ från tidigare inlägg

Så är Pro-versionen värt det? Svaret är ja, om du driver en webbplats som slutför recensioner på regelbunden basis och du vill börja presentera snygga recensioner och tjäna pengar på dem med affiliate-länkar.

Till att börja med är förladdaren fantastisk, så om du hela tiden granskar datorer kan du alltid ladda in graderingsalternativen du använde tidigare. Detta upprätthåller konsistensen och minskar arbetstiden.

preloader

Ytterligare betygsföring och fördelar / fält fungerar bra för att ge ytterligare information för dina läsare, så att du kan skilja från andra webbplatser.

Upp till 10 fält

Den automatiska bildgreppet kan spara lite tid, men det är inte så bra. Men ändringsfunktionen för klassificeringsikon är idealisk för att ändra vilka ikoner som visas för olika produkter. I stället för standardstreck som dyker upp kan du till exempel använda dollartecken, hjärtan, stjärnor, videospelkontroller och mer.

Betygsikon

Kortkoderna ger dig också lite mer flexibilitet för hur du vill att produktrecensionen ska dyka upp, istället för att bara följa standard.

Slutsats

WP Product Review gör nästan allt du behöver för att göra, med anpassningsbara betygsikoner, WordPress-postintegration och en minimalistisk presentation för att hjälpa dina läsare att förstå om de ska köpa en produkt eller inte. Jag tycker särskilt om det faktum att du kan testa gratisversionen och sedan betala ett rimligt pris för de extra funktionerna.

WP Product Review Lite WP Product Review PRO

Låt oss veta i kommentarsavsnittet om du har några frågor eller feedback om WP-produktpluginet. Har du provat det här pluginet tidigare?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map