Youzer Review: Feature-rik BuddyPress Add-on för WordPress

Youzer Review: Feature-rik BuddyPress Add-on för WordPress

Om din WordPress-webbplats har en gemenskapsaspekt eller har flera användare, kommer denna Youzer-granskning att introducera dig till ett användbart plugin som kan hjälpa dig att förbättra din webbplats.


Byggt för att förbättra BuddyPress- och bbPress-plugins, såväl som den centrala WordPress-funktionen, Youzer är en kraftfull uppsättning verktyg som lägger till mallar och andra funktioner på din webbplats. Denna recension kommer att täcka de bästa funktionerna i Youzer i mer detaljer. Höjdpunkter från detta plugin inkluderar massor av kommunikations- och nätverksverktyg, medlemskap och katalogfunktioner, och massor av mallar och anpassningsalternativ.

Få Youzer för WordPress Visa alla demonstrationer och funktioner

Så om du vill veta mer om varför vi tycker att Youzer är en av de bästa BuddyPress-plugins som finns och vad detta plugin kan göra för din sociala webbplats, läs vidare för vår fullständiga Youzer-granskning.

Vad är Youzer?

Användarprofilsida

Youzer är ett kommersiellt WordPress-plugin som har byggts för att förbättra BuddyPress-plugin. Därför, om du skapar en social webbplats med BuddyPress eller redan kör en, riktas Youzer i din riktning.

När BuddyPress är aktivt på din webbplats kan du installera Youzer och börja lägga till valet av mallar på din webbplats. Dessa mallar täcker användarinloggnings- och registreringssidor, användarprofilsidorna och sociala väggen och globala nyhetsflödesområden för att bara nämna några. Som denna Youzer-granskning kommer att visa, kan alla dessa mallar och de andra funktionerna i detta plugin anpassas kraftigt genom det visuella gränssnittet på kontrollpanelen.

Det här avsnittet av Youzer-granskningen kommer nu att utforska de bästa och mest användbara funktionerna i detta plugin för att hjälpa dig att avgöra om detta är rätt verktyg för att uppgradera din BuddyPress WordPress community-webbplats.

Youzer-integrationsalternativ

Youzer arbetar med WordPress och samt uppgraderar användarprofilfunktionerna för denna publiceringsplattform integrerar Youzer också med vissa andra plugins och tjänster. I första hand har Youzer byggts för att förbättra och uppgradera funktionerna för BuddyPress- och bbPress-plugins. Integrationsalternativen slutar dock inte där. Du kan till exempel använda Youzer-plugin för att integrera din webbplats med MailChimp-marknadsföringstjänsten via e-post och växa din lista samtidigt som du ger en funktionsrik interaktiv miljö för din publik.

Youzer sociala funktioner

En annan av höjdpunkterna i Youzer är dess sociala funktioner. Genom att integrera Youzer-plugin med BuddyPress kan du använda detta plugin för att lägga till några riktigt användbara funktioner på din community eller sociala nätverkswebbplats. Några exempel inkluderar den mycket funktionella sociala väggen och funktionaliteten för att underlätta vänskap och kontakter mellan användarna på din WordPress-webbplats. Medan BuddyPress tillhandahåller en del av denna funktionalitet ur rutan, gör Youzer denna aspekt av din webbplats ännu bättre.

Youzer granska funktionen för social vägg

Du kan också aktivera andra centrala sociala och gemenskapsfunktioner med Youzer, inklusive grupper, meddelanden, omnämnanden och meddelanden. Allt detta hjälper dig att förbättra din WordPress-webbplats och göra den till en mer social plats – något som är viktigt om du vill att ditt samhälle ska blomstra.

Youzer medlemsfunktioner

Youzer har också massor av mallar för de sidor som dina besökare kan se om du kör en webbplats för medlemskap eller liknande projekt. Förutom det professionella utseendet på dessa mallar hittar du också att de innehåller några användbara funktioner, till exempel captcha-fält och möjligheten att begränsa inloggningsförsök för att hålla din webbplats säker och säker.

När du ställer in dessa inloggnings- och registreringsmallar för din WordPress-webbplats ger Youzer många alternativ. Du kan till exempel enkelt välja att aktivera sociala inloggningar. Därför kan dina besökare registrera sig med Facebook, Twitter eller ett konto från andra nätverk som stöds.

Du har också möjlighet att använda popup-fönster och konfigurera Ajax-laddningseffekter för att anpassa hur dina besökare kan komma åt inloggnings- och registreringsformulärerna på din webbplats. Youzer gör det också enkelt att välja vilka fält som ingår i alla former du använder, vilket hjälper dig att fånga all information du behöver från dina användare.

Youzer-katalogfunktioner

BuddyPress medlemsregistreringsmall

Oavsett om du vill lägga till en medlemskatalog till din WordPress-webbplats eller om du vill förbättra katalogområdena på din BuddyPress- eller bbPress-drivna webbplats har Youzer några användbara funktioner på det här området. I plugin-paketet hittar du inte bara mallar för att visa medlemmarna, utan också en gruppkatalog och en global nyhetsfeed.

Youzer-profilfunktioner

Användarprofilens innehåll

Oavsett om du använder BuddyPress, bbPress eller WordPress på egen hand kan Youzer verkligen hjälpa dig att förbättra användarprofilerna på din webbplats. Bland funktionerna för att förbättra denna aspekt av din webbplats hittar du ett urval av olika mallar, flera widgetar för att visa användarprofiler och möjligheten att lägga till anpassade flikar i dina profiler.

Enkla anpassningsalternativ

Eftersom människor använder BuddyPress på många olika sätt är det viktigt att du kan anpassa alla tillägg som du installerar. I detta avseende gör Youzer tack och lov inte besviken. När du har aktiverat Youzer på din BuddyPress-aktiverade WordPress-webbplats kan du komma åt plugin-kontrollpanelen för att anpassa hur allt fungerar.

Youzer Admin Panel

Kontrollpanelen

Anpassningsalternativ som täcks av kontrollpanelen inkluderar de färger som används av plugin, layoutinställningar och andra visningsegenskaper. Du kan också välja layoutstilar för mallarna som tillhandahålls av plugin, inklusive utseendet på författarboxarna.

Kontrollpanel

Användarprofilfunktioner

Förutom de allmänna inställningarna ger Youzer dig också en god kontroll över användarprofilfunktionerna för plugin. På grund av detta kan du enkelt definiera hur användarprofilerna ska aktiveras och visas på din WordPress-webbplats. Några exempel och inställningar inkluderar möjligheten att göra användarprofiler privata, vilket gör att användare kan ta bort sina egna konton och ställa in standardprofil och omslagsfoton.

Layoutalternativ

Layouter och widgets

Eftersom Youzer är ett mycket anpassningsbart WordPress-plugin och BuddyPress-tillägg, är det enkelt att välja mellan urval av layoutalternativ för att kontrollera hur dina profiler och andra element på din webbplats kommer att se ut. Om du planerar att använda någon av Youzer-widgetarna på din webbplats kan de också anpassas via plugin-kontrollpanelen. Tack och lov kan alla olika widgetar anpassas oberoende av varandra för att säkerställa att din webbplats fungerar och ser ut som du vill att den ska.

Inställningar för social inloggning

Inställningar för medlemskap

Om du vill ge dina besökare möjlighet att registrera sig på din webbplats själva, låter medlemsinställningarna konfigurera hur denna aspekt av din webbplats fungerar. Några av dessa funktioner som du kan använda inkluderar den valfria sociala inloggningen, möjligheten att aktivera antispam-captcha-formfält och inloggningsförsöksbegränsande verktyg som kan hjälpa till att hålla din webbplats säker.

Aktivera tillägg

Slutligen, när du installerar Youzer i din WordPress Dashboard, har du möjligheten att aktivera ett litet urval av premiumtillägg. Dessa valfria verktyg kan lägga till ännu fler funktioner på din webbplats, inklusive sociala delningsverktyg, möjligheten att skapa obegränsade anpassade medlemmstyper och erbjuda fler BuddyPress-aktivitetsreaktioner till dina användare. Du kan också hitta snabblänkar till plugin-dokumentationen på Youzer-kontrollpanelen.

Priserinformation för Youzer Plugin

Som nämnts är Youzer ett premium WordPress-plugin som kan köpas från CodeCanyon-marknaden. Det nuvarande priset på Youzer är 49 dollar. Detta inkluderar livslängd åtkomst till plugin-uppdateringar och sex månaders support från plugin-skaparna. Du kan förlänga denna supportperiod till 12 månader till ett pris av $ 16,50.

Med tanke på den stora mängden användbara funktioner i Youzer-plugin är detta ett rimligt pris att betala.

Youzer recension Slutsats

Youzer-profilwidgets

Även om det finns många bra tillägg för BuddyPress och bbPress, finns det inte många, om några, som är mer kraftfulla och packade med funktioner än Youzer.

Om du snabbt vill lägga till ett stort urval av högkvalitativa mallar till din BuddyPress-community-webbplats är Youzer svår att slå. Ladda bara upp plugin-filen till din WordPress-webbplats och välj sedan vilka funktioner du vill aktivera innan du konfigurerar hur de ska fungera på din webbplats.

Om du vill skapa en communityfokuserad webbplats med WordPress, är en plugin som Youzer väsentlig.

Få Youzer för WordPress Visa alla demonstrationer och funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map