Enkla säkerhetstips för webbplatsen för WordPress

Enkla säkerhetstips för webbplatsen för WordPress

I en tid av digital varumärke uppenbarar WordPress den ökade efterfrågan på sin användarvänliga plattform som stöder olika webbplatser från e-handel till personliga varumärkesföretag.


WordPress kan skryta med en mångfaldig kundbas från den individuella webbutvecklings nomaden som vill utnyttja det digitala utrymmet för att marknadsföra sina unika färdigheter till företag som driver några av de mest populära bloggarna på webben.

Beslutet att skapa en webbplats är både spännande och skrämmande. Det kommer att bli skratt, tårar och massor av Google-sökningar. Men det kommer inte att dröja länge innan nya webbplatsföräldrar fångas in i euforin som följer med att anpassa sitt nya barn till sin vision.

Men de flesta WordPress-användare är inte fokuserade på hur man skapar den säkraste webbplatsen. Istället har de antingen fångats in i teman för att få sin blogg att se avantgard eller tänka på SEO-optimerat innehåll för att driva organiska sökresultat.

Båda dessa saker spelar verkligen roll, men sanningen är att användare inte bör mildra behovet av säkerhet. Medan bara står för en tredjedel av alla webbplatsägare, är WordPress källan till över 90% av alla hackingolyckor på webben på grund av den låga nivån av prioriterade användare som placerar på elementet av säkerhet.

Vanliga säkerhetsproblem med riktning mot WordPress-användare

SQL Injection är en av de mest utnyttjade och vanliga WordPress-cyberattackerna som inte sparar någon. Ett ironiskt fall av en SQL-attack involverade nätverkssäkerhetsföretaget Barracuda Networks som blev intresserad av en injektion som riktar sig till en sårbarhet i deras kod. Hackarna kunde hitta en sårbar sida som ledde dem till företagets primära databas.

Tänk på en SQL-injektion som ett aggressivt sanningsserum. Hackare riktar sig till servrar som använder SQL (strukturerat frågespråk) och kringgår applikationssäkerhetsåtgärder. Detta gör att de kan hämta poster från SQL-databasen eller på annat sätt ändra eller ta bort befintliga poster.

Cross Site Scripting XSS Attacks

En cross-scripting-attack (XSS-attack) är vanligt på WordPress-webbplatser som underutnyttjar lämpliga säkerhetsåtgärder. Tanken är att stjäla data från användaren, främst cookies. Det här är ett av de mer skadliga attackerna för intetanande användare, eftersom det går före användarens identitet.

Men användare är inte nödvändigtvis de enda offren i denna attack. Administratören av webbplatsen kommer också att dra ett hårt fall av potentiella ekonomiska förluster och användarnas förtroende. Cross-scripting attacker har mer än tredubblats mellan 2016 och 2017.

Andra vanliga attacker inkluderar injektion av kommandon och inkludering av filer, där skadlig information i kombination med sårbara servrar leder till komprometterade webbplatser. Detta stavar undergång till webbplatsens otrevliga ägare och sprider misstro till sina användare som inte kan tillhandahålla känslig information.

Sluta idealisera plugins

En av komponenterna som gör WordPress så användarvänlig är dess breda tillgänglighet av plugins. Att shoppa efter den coolaste plugin för att jazza upp din webbplats är lika spännande som att upptäcka en ny app för din smartphone som lovar (medan helt misslyckas) att få ditt liv i ordning.

Medan dessa är ett dussin ett dussin och lätt att komma igång med ett par klick på en knapp, erbjuder de en falsk känsla av säkerhet. Det finns för närvarande tiotusentals plugins tillgängliga, men bara cirka 2 000 av dessa har lagts till under de senaste två åren, vilket betyder att många är mycket mottagliga för sårbarheter.

Föråldrade plugins förvandlas ofta till offer för filinföringsutnyttjande där hackare får enkel åtkomst till dina databaser, som alla kan undvikas genom ansvarsfulla WordPress-säkerhetssteg som pluginunderhåll. Men uppdateringar och starka lösenord är säkerhet på plats – så låt oss ta reda på hur du kan säkra WordPress offsite.

1. Välj en webbhotell av hög kvalitet

Välj kvalitetshotell

Den mest uppenbara fixen för WordPress-säkerhet utanför webbplatsen är att välja bra WordPress-värd som prioriterar cybersäkerhet. Webbhotell kanske inte är lika spännande som temadesign eller originalt innehåll, men var inte för snabb med att skriva av det.

Även om beslutet om webbplatsadressen är en av de mest stressade över komponenterna i den kreativa processen, är de flesta användare inte oroliga för “http” eller “https” som får det värdefulla barnet i deras kreativa sinne. Tro det eller inte, den enkla närvaron av “s” gör hela skillnaden; uteslut det på egen risk.

“S” indikerar en säker webbplats som använder Secure Socket Layers eller SSL. Detta säger en användare att en webbplats kan lita på och all information de väljer att dela delas säkert. Faktiskt, mer än två tredjedelar av användarna rapporterade att detta lås är väsentligt i deras beslut att fortsätta surfa på en webbplats utan att backa ut. Webbhotell erbjuder ofta SSL-alternativ antingen med premiumtillägg eller som en gratis funktion.

WordPress-utvecklare bör avstå från de populära säkerhetsapplikationerna eftersom dessa ofta saknar funktioner som säkra cookie-inställningar och HTTP strikt transportsäkerhet. Användare kan bli frestade att lösa detta genom att ladda upp sin webbplats på säkerhetsplugins, men i detta fall är mer inte trevligare. Överdriven plugins kan orsaka obekvämt fördröjning på webbplatsen och påverka försök till felsökning.

Inte bara kommer din värd att erbjuda SSL-certifikat (om du har gjort dina läxor och gjort ett utbildat beslut), de kommer också att erbjuda tillgång till andra ovärderliga säkerhetsfunktioner som rutinläsning för att kontrollera om sårbarheter, säkerhetskopiering av webbplatser för att förhindra katastrofala dataförluster, och webapplikationsbrandväggar för att lägga till ett extra lager av säkerhet.

Nya webbplatsutvecklare bör också se upp för frestelsen med gratis värdalternativ. Här gäller också det gamla ordet “du får vad du betalar för”. Gratis webbhotell tillhandahåller den lägsta livskraftiga produkten, vilket innebär att säkerhetsåtgärder ofta skimpas på och lämnar din webbplats sårbar för virus och spionprogram.

Nedersta raden: ditt val av webbhotell fördjupar din webbplats framgång. Låt inte detta beslut vara ditt mest oinformerade.

Medan skiktade plugins inte kommer att ge dig den säkerhetsfördelning du letar efter, kan kombinationer på plats ge dig en förtjänst säkerhetskänsla. Kombinera ditt utbildade webbhotellbeslut med ett virtuellt privat nätverk och, voila, cybersecurity är nu en anekdot som ditt CV.

2. Investera i ett VPN

Virtuella privata nätverk serverar alla former och storlekar på webbplatser oavsett om deras mål är att skapa en unik P2P-köpare / säljarwebbplats eller vara ett nav för det mest eftertraktade tankeinnehållet på webben.

Investera i ett VPN

En VPN fungerar som en virtuell tunnel som är ogenomtränglig för hackare och andra skadliga försök att säkra både den känsliga informationen som du anger och för besökarna på din webbplats.

Det extra lagret av VPN-säkerhet ger dig ett angrepp av funktioner som nästan låter för bra för att vara sant som att dölja identitet, maskera plats och bortskaffa loggar.

När det är installerat maskerar en VPN plats och nätverksaktivitet och behåller inga loggar för att säkerställa korrekt säkerhet efter användning. Observera att nästan alla tillgängliga gratis VPN-tjänster inte har sådana funktioner.

Träna lösningar på plats för framgång på plats

Medan cyberattacker är vanliga finns det otaliga åtgärder som kan göras av även de mest oerfarna webbdesignarna. Det här är enkla steg för att vara säker på att de lägger ut en säker produkt som säkerställer säkerheten för sig själva och deras användare.

Glöm URL: en. Valet av webbhotell är slutligen ett av de viktigaste besluten du tar när du bygger din webbplats. Eftersom det här är ett av de första stegen, välj noggrant och inte förverkliga dig själv från början. Efter det håller du uppdateringar av tema och plugin och överväg en VPN för ytterligare skydd.

Det är dags för WordPress-utvecklare att sätta säkerheten i framkant i sin utvecklingsprocess. Gör det till ett proaktivt beslut kontra ett retroaktivt ånger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map