Öka webbplatsens trovärdighet med McAfee SECURE för WordPress

Öka webbplatsens trovärdighet med McAfee SECURE för WordPress

Webbplatsens trovärdighet är en viktig faktor som läsarna tänker på när de besöker din WordPress-blogg, webbplats eller e-handel. Läsarna känner sig inte säkra på att ladda ner gratis resurser, prenumerera på ditt nyhetsbrev eller tillhandahålla personlig information för att göra ett köp om din webbplats inte verkar pålitlig. Ett av de enklaste sätten att lägga besöken på besökarna är McAfee SECURE-förtroendet.


Vad är McAfee SÄKER?

Vad är McAfee SECURE?

McAfee är välkänt för sina webbsäkerhetsprodukter som konsumenter runt om i världen använder för att hålla sin webbsökning säker. Detta inkluderar programvara för antivirus, brandvägg, kryptering, e-postsäkerhet och mer. Med användarens webbsäkerhet i åtanke utvidgade McAfee var och en och utvecklade varumärket McAfee SECURE. Detta omfattar en mängd webbsäkerhetsverktyg som är tillgängliga för alla som surfar på webben.

Denna uppsättning verktyg innehåller tre huvudsegment. De McAfee SECURE förtroende vilka webbplatser kan använda för att certifiera att deras sidor är fria från virus, skadlig kod och annan osäker kod. De McAfee SECURE Chrome Browser Extension som lägger till en McAfee-sköld till din webbläsare så att du kan veta att du surfar på webben på ett säkert sätt och kommer att varna dig för alla webbplatser du besöker som kan vara i riskzonen. Och slutligen McAfee SECURE Identity Protection täckning, som ger köpare upp till 100 000 dollar i identitetsstöldskydd när de gör ett köp på en McAfee SECURE-certifierad webbplats (användare behöver helt enkelt följa stegen i ett aktiveringsmeddelande som mottas efter att de har slutfört köpet).

Alla dessa är enorma tillgångar för webbanvändare, men McAfee SECURE-förtroendet ger extra värde för webbplatsägare, särskilt eftersom det är ett verktyg som kan användas för att öka webbplatsens pålitlighet och trovärdighet.

Bör du lägga till McAfee SECURE till din WordPress-webbplats?

Nu när du vet vad McAfee SECURE är, behöver du det för din webbplats? Enkelt uttryckt kan de flesta webbplatser dra nytta av att lägga till ett förtroendemärke för att visa för läsarna att webbplatsen i själva verket är säker.

Om du driver en blogg eller en webbplats för företagstyp där du inte samlar in någon användardata kanske du vill väga fördelar och nackdelar innan du lägger till något extra till din webbplats. Men om du driver en e-handelssajt eller om du samlar in användardata är det förmodligen en bra idé att lägga till McAfee SECURE. Att lägga till ett förtroendemärke på din webbplats kommer att underlätta all tvekan som en användare kan ha innan han tillhandahåller personlig information att registrera. Och driver du en onlinebutik är den tillagda McAfee SECURE Identity Protection en bonusfunktion du kan använda för att annonsera till kunder så att de kan känna sig säkra på att ge dig finansiell information.

Hur man ställer in McAfee SECURE för WordPress

Om McAfee SECURE låter rätt för dig bör installationen vara relativt enkel eftersom allt börjar med att installera gratis McAfee SECURE WordPress-plugin. För att installera pluginloggen i din WordPress-instrumentpanel, navigerar du till Plugins> Lägg till ny och söker sedan efter “McAfee.”

McAfee SECURE Plugin Installation

McAfee SECURE bör vara det första resultatet. Klicka på knappen för att “Installera nu” och sedan “Aktivera” plugin.

McAfee SECURE Plugin Setup

Nu för att ställa in plugin. McAfee har gjort det mycket enkelt genom att lägga till ett meddelande i instrumentpanelen för att aktivera plugin. Om du av någon anledning inte ser meddelandet navigerar du bara till aktiveringssidan för plugin genom att klicka på det nya McAfee SECURE-menyalternativet i din huvudsakliga WordPress-instrumentpanel. Klicka på knappen för att “Aktivera nu.”

McAfee SECURE Gratis konto

Med de enkla inställningstrenderna bör ett popup-fönster öppnas för att skapa ditt gratis McAfee SECURE-konto. Formuläret fyller automatiskt med din webbadress och e-postmeddelandet som används för att skapa ditt WordPress-användarkonto. Bekräfta bara din information och klicka sedan på “Aktivera nu.”

McAfee SECURE Bekräftelse

Detta öppnar en bekräftelse på att din webbplats har lagts till samt att uppdatera din WordPress-instrumentpanel för att visa dina McAfee SECURE-inställningar. Om du vill redigera din McAfee SECURE-profil klickar du på den röda knappen, annars stänger du bara popup-fönstret för att gå tillbaka till din WordPress-instrumentpanel.

McAfee SECURE Free Dashboard

Om du antar att din webbplats är säker bör du se en grön bekräftelse för säkerhet att du har klarat alla tester (hurra!) Och att ditt certifieringsförtroendemärke är bra. När du besöker framsidan av din webbplats bör du be McAfee SECURE-förtroendet i det nedre högra hörnet av din webbläsare. Det var lätt rätt?

McAfee SECURE Trustmark

Med en McAfee SÄKER fri planera att förtroendemärket visas för dina första 500 besökare varje månad, du kan samla upp till 100 TrustedSite-recensioner (vilka användare kan kassa via trustedsite.com katalogen eller verifieringsfönstret för Chrome SafeBrowsing) och din webbplats övervakas regelbundet för skadlig programvara. Detta är tillräckligt för mindre eller helt nya webbplatser, men om du driver en etablerad webbplats med betydande trafik eller en stor e-handelswebbplats som uppgraderas till en Proffs plan är ett måste.

McAfee SECURE Pro

McAfee SECURE Pro tillhandahåller obegränsad användning av förtroende och obegränsade TrustedSite-recensioner för din webbplats samt ytterligare funktioner som inlämning av sökmotorer, diagnostik på webbplatsen och mer. Stora märken som PartyCity, Tory Burch, FootLocker, Jelly Belly, Armani Exchange, LegalZoom, National Geographic, GameStop och många fler litar på McAfee SECURE. Varför? Eftersom det helt enkelt erbjuder några av de bästa verktygen på webben för att hålla sina webbplatser säkra och deras kunder känner sig säkra.

McAfee SECURE Search Highlighting

En anmärkningsvärd funktion för varumärken är att när du uppgraderar till Pro visas McAfee SECURE-skölden inte bara på din webbplats utan också på markerad sökning resultat för SiteAdvisor-användare. Detta innebär att när en person som använder SiteAdvisor (och det finns över 50 miljoner av dem) ser din webbplats i ett sökresultat på Google, Yahoo eller Bing kommer de också att se McAfee SECURE-förtroendemärket bredvid.

Pro-medlemmar har också möjlighet att lägga till en McAfee SECURE Engagement Trustmark var som helst, inte bara längst ner i webbläsaren. Detta är användbart för e-handelsbutiker som vill visa förtroendemärket bredvid knappen “Lägg till i kundvagnen” på produktsidorna, eller för webbplatser som vill förankra märket i sidfoten istället för att det ska anpassas till webbläsarfönstret.

McAfee SECURE Identity Protection

Som vi nämnde tidigare erbjuder McAfee SECURE också Identitetsskydd upp till $ 100 000. Detta är en Pro-planfunktion som varje e-handel eller premiummedlemskapsbaserad webbplats bör bli upphetsad om. Med detta får du och dina kunder ett komplett identitetsstöldskydd, allt du behöver göra är att lägga till lite kod på din köpbekräftelsessida så att dina kunder får ett e-postmeddelande efter betalning. Om din butik använder WooCommerce är detta ännu enklare – koden läggs automatiskt till för dig. Aktivera bara alternativet från ditt McAfee-konto.

Jag är säker på att efter att ha sett allt det har att erbjuda måste du undra hur mycket gör McAfee SECURE Pro-kostnad? För närvarande börjar Pro-certifieringsplanen $ 19 per månad (och skalas upp baserat på din trafik), men om du väljer att betala årligen kommer du att få 2 månader gratis, och om du är en välgörenhetsorganisation 501 (c) kan du kontakta försäljning för en speciell rabatt också. Funktionerna för identitetsskydd är bara värt priset så det är definitivt en värdefull investering för din webbplats.

Vårt slutbetyg

Stjärnbetyg

Sammantaget gillar vi verkligen McAfee SECURE för WordPress. Vi var imponerade av enkel installation (det är bokstavligen redo att gå direkt ur rutan), liksom den omfattande funktionslista som är tillgänglig för Pro-medlemmar. Vi ger detta plugin en 5 av 5 stjärnor. Plugin och McAfee SECURE-verktyg är själva perfekta och bara så enkla att använda. Den söker efter skadlig kod. Det säger till dina läsare att din webbplats är säker. Och det kommer även med identitetsskydd. Nu är det ett användbart plugin!

Enkla tips om trovärdighet för webbplatsen

Förutom att visa McAfee SECURE-förtroendet på din webbplats för att verifiera webbplatssäkerhet finns det andra enkla steg du kan vidta för att öka din trovärdighet hos dina läsare och öka deras förtroende för din webbplats.

Till att börja med ge verkligt och användbart innehåll för dina läsare och lägg upp det regelbundet. Det är inte bara att ha ditt eget unika innehåll bra för sökmotorer, utan att ha ett schema för när du publicerar är bra för att skapa en läsarbas som kommer tillbaka till din webbplats eftersom de litar på att du kommer att publicera nytt innehåll.

Se till att du har en villkor och sida. Detta är viktigt av juridiska skäl som ägande av varumärken, villkor för integritet, uppdateringar av innehåll, beskrivning av tillhandahållna tjänster och mer. Dessutom visar det läsarna att du är ett riktigt företag (eller ensam innehavare) som följer reglerna (+1 för pålitlighet).

Om din webbplats eller din produkt har visats var som helst dela dina prestationer. Att kunna säga att du var “presenterad på Forbes topp detta” eller en del av “BusinessWeeks topp som” går långt för att fastställa ditt varumärkes trovärdighet. Detsamma gäller för alla priser du har vunnit. Skapa en sida eller lägg till en anteckning till sidfoten som delar dina resultat med dina läsare.

Över till dig

Förhoppningsvis har du hittat den här recensionen och guiden användbar! För att sammanfatta är McAfee SECURE ett utmärkt sätt att öka din webbplats trovärdighet genom att lägga till ett förtroendemärke till dina inlägg, sidor och produkter. Gratisversionen är bra för mindre webbplatser, medan Pro-versionen är tillräckligt robust för etablerade varumärken. Totalt sett älskar vi verkligen plugin och hoppas att du kan prova. Om du har några frågor om McAfee SECURE gratis WordPress-plugin, eller något att lägga till i vår guide, lämna bara en kommentar nedan. Tack för att du läser!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map