Förbättra SEO med bakåtlänkar, webbplatshastighet och mer

 1. 1. Nybörjarhandbok för SEO för WordPress: Intro, Prep & Jargon
 2. 2. WordPress sökordsforskning och användning för SEO
 3. 3. Läser för tillfället: Förbättra SEO med bakåtlänkar, webbplatshastighet och mer

I det här kapitlet handlar vi om bakåtlänkar, hur man får dem, hur man förbättrar sidhastighetshastigheten, gästposteringen och hur man optimerar för sociala aktier. Så utan ytterligare adieu, låt oss granska ännu mer om WordPress SEO.


Få fler organiska bakåtlänkar

Backlänkar är lite av en kontroversiell fråga. Inte huruvida de förbättrar dina rankningar eller inte, men hur du ska gå till för att få dem. Jag kommer främst att ta itu med organiska bakåtlänkar här, vilket innebär att folk länkar till ditt innehåll av egen fri vilja. Ett säkert sätt att få fler organiska länkar tillbaka till din webbplats är att odla en publik. Detta är inte alls en kortsiktig lösning. När folk kommenterar eller skickar frågor via e-post, se till att du tar dig tid att lämna eftertänksama svar. (Och försök att inte bara göra det för bakåtlänkar / delning.)

Något som kanske är förvånande för vissa, även om det inte borde vara, är att att ge äkta skriker och länka till artiklar som du tyckte särskilt användbara eller intressanta, faktiskt kan vara ett sätt att få bakåtlänkar. “Ge ett du ska få.” Vanligtvis fungerar detta bättre med influencer som inte har en så stor publik att de alltid översvämmas av förfrågningar om gynnar, skriker och inbjudningar till intervju och liknande.

Slutligen kan kultivering av relationer med människor som också skriver om ett liknande ämne (men vanligtvis inte är dina direkta konkurrenter) vara ett utmärkt sätt att inte bara få bakåtlänkar. Genom att odla relationer menar jag inte någon som har en webbplats med tillräckligt med sidvisningar för att uppfylla dina kriterier och skräppost med e-post och tweets. Jag menar hitta någon som rider som du faktiskt gräver, vars åsikter du tycker om att lära dig mer om och hitta ett unikt sätt du faktiskt kan hjälpa dem. Skicka en bokrekommendation om du ser dem nämna en viss bok. (Eller så kan du till och med skicka dem boken.)

Skriv längre innehåll

En annan sak som kan hjälpa när det gäller att få högre ranking, är att skapa längre innehåll. Inte bara har Google en ny funktion som innehåller långformat innehåll för vissa sökningar, långformat innehåll tenderar bara att rankas bättre i allmänhet. (Den genomsnittliga innehållslängden för de 10 bästa resultaten i Google är över 2000 ord.)

Medan internet blir beryktat för sin korta uppmärksamhetsperiod och det är förälskelse med kattgif, visar det sig att längre inlägg får betydligt fler bakåtlänkar. Men tro inte att det här är ett gratiskort för att skriva 2500 fyllmedel. Vad det betyder är att du kanske ska experimentera med att kombinera idéer för att skapa längre innehåll. Eller ta itu med ett ämne du är rädd för att du inte kan dumma in i en snabbartikel. I grund och botten, var inte rädd för att gå djupt in i ett ämne.

Förbättra din webbplatshastighet

w3-total-cache-wordpress-plugin-wpexplorer

En snabbare belastningshastighet kommer inte bara att påverka dina rangordningar, det kommer att minska din studsgrad, vilket hjälper dig att behålla fler besökare, vilket kan leda till mer användarengagemang, delningar och till och med backlinks över tid.

Om du vill ha ett gratis sätt att snabbt och enkelt öka sidhastighetshastigheten installerar du ett cache-plugin och konfigurerar det på rätt sätt. Du vill också optimera dina bilder. Du kanske vill få en bildoptimeringsplugin. Men det viktigaste steget här är att du komprimerar dina bildfiler manuellt innan du laddar upp dem och gör dem till rätt storlek för din webbplats.

När det gäller skärmdumpar är standarden ofta en ganska datatung PNG-fil, som du enkelt kan komprimera till en mycket mer hanterbar JPEG-fil med vilken bildredigerare som helst. Till och med MS Paint. Även om den rekommenderade storleken för dina bilder beror på hastigheten på din värd, och om du använder ett innehållsleveransnätverk eller inte, är det vanligtvis bra att försöka hålla bildfiler på några hundra kilobyte eller mindre. Och försök att bara använda plugins som faktiskt förbättrar din slutlinje.

Gästpost: kvalitet över kvantitet

Gästplacering betyder helt enkelt att din artikel eller inlägg publiceras på någon annans blogg eller webbplats. Medan Matt Cutts gick så långt som att förklara gästposter för bakåtlänkar som döda tidigare i år, finns det gott om exempel på bloggar som gästposter ofta, som inte har blivit straffade på det minsta. Webbplatser som håller rankningen mycket för många ett konkurrenskraftigt sökord. Buffert är ett exempel.

Jag kommer att gå ut på en lem och föreslå att gästpost för att öka mängden bakåtlänkar till din webbplats, är vad som har varit och straffas. När du skriver några kvalitetsgästposter för relaterade webbplatser eller bloggar kommer antagligen inte ha några negativa effekter på din webbplats. Även om du vill spela det på ett säkert sätt kan du alltid be att länkar till din webbplats görs utan att följa.

Eller om du vill spela det helt, 10000% kan du välja att inte gästpost alls, men det kommer troligtvis på din egen bekostnad. Gästläggning kan vara ett mycket snabbt sätt att bygga en publik, och att ha en aktiv publik är ett riktigt bra sätt att få fler aktier, bakåtlänkar och naturligtvis bättre ranking. Du skulle förmodligen också vilja hålla dig borta från de många gästbloggarsamhällena online, eftersom vissa medlemmar har rapporterat att de blir straffade i sökrankningen efter förening. Om du är helt ny i konceptet, läs detta guide om gästbloggning.

Använd Google Authorship

Detta får inte bara ditt ansikte och namn att dyka upp bredvid dina sökresultat i Google, dina resultat kommer också att prioriteras om personen som söker är en del av ditt G + -nätverk. Processen är ganska enkel. Du namnger dig själv som en bidragsgivare på en viss plats på din G + -sida och sedan lägger du till en länk till din G + -sida från innehållet för att slutföra cirkeln. Läs mer om hur man ställer in Google-författarskap i WordPress.

Optimera för sociala aktier

wordpress-social-ettiquette

Sociala aktier spelar en större och större roll när det gäller sökrankning, så du vill se till att du får så många du kan. Om du inte redan har en, skaffa ett plugin. Men overdriv inte. Du behöver inte tre uppsättningar sociala knappar på en enda sida. Det gör att delning verkar mindre tilltalande, eftersom besökaren kommer att känna att du försöker tvinga problemet. Som om du försöker lite för hårt.

Om igen, längre innehåll verkar bara delas mer. Kanske är det att det finns en känsla av extra ansträngning, eller kanske är det att längre innehåll helt enkelt i genomsnitt är mer värt att dela än kortare innehåll. Helt enkelt för att människor som skriver värdefullt innehåll tenderar att skriva längre inlägg i genomsnitt. Vem vet.

Men det är inte att säga att längre alltid är bättre. Det beror på ditt ämne och din publik. Seth Godin, till exempel, får massiva andelar på sina klibbiga storlekar av visdom och inspiration. Men om du tar itu med tekniska ämnen kan långa guider vara mycket mer passande.

Om upworthy har lärt oss någonting (annat än att “nyfikenhetsgapet” får massor av klick) är det så att vi bör testa våra rubriker för att se vad som fungerar bättre. Tack och lov kan du enkelt dela testrubriker med Titel Experiment gratis plugin. Och återigen är att odla kontakter med influenser ett otydligt sätt att öka din sociala räckvidd. När allt kommer omkring kan en tweet utsätta dig för hundratals, om inte tusentals potentiella läsare som i sin tur kan dela ditt innehåll också.

Medan många människor nöjer sig med att uppmuntra människor att dela i slutet av sina inlägg på ett riktigt sätt, rekommenderar några, mer erfarna bloggare att du använder kraftfulla känslor för att motivera människor att vidta åtgärder mot slutet av dina inlägg. Genom att motivera människor att agera på den information du har gett dem kan du indirekt påverka dem att vidta de åtgärder du mest vill att de ska vidta och dela ditt innehåll.

Om du har nått det här långt vill jag gratulera dig för att ha gjort det till slutet av en mammut i en postserie (4100 ord och räkning). Men att läsa den här guiden räcker inte. Du måste faktiskt följa igenom. Steg för steg, rad för rad, ord för ord. SEO-världen var för komplicerad för många av oss att till och med drömma om att blanda sig med innan WordPress kom med. Och det kan fortfarande vara en lång resa innan du känner att du vet exakt vad du ska göra. Men med den här guiden bör du ha tillräckligt med att ta itu med saker för att kunna dechiffrera och implementera råd från riktiga SEO-experter, samt lära dig själv när du går.

Om du har en vilja att lära dig, och tålamodet och uthålligheten att förbli konsekvent, kan du behärska odjuret som är SEO och skörda de belöningar som följer med denna prestation.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map