Povečajte promet na svojem mestu WordPress v 6 preprostih korakih

Nasveti za povečanje prometa na spletnem mestu WordPress

Če ste kaj takega kot jaz, ste stalno na poti, da povečate promet na svojem spletnem mestu. Več prometa ko vaše spletno mesto dobi, več denarja zaslužite in bližje ste hrepenenju Štiri ure delovnega tedna življenjski slog.


Toda promet ni preprost. Ljudje so tam zunaj, toda iskanje in poznejši dostop do vašega spletnega mesta je povsem druga stvar. Da bi dosegli zmagovalno formulo, je potrebno veliko poskusov in napak.

No, v svojem času sem naletel na nekaj zmagovalnih formul in jih želim deliti z vami v tej objavi. Vsak od naslednjih nasvetov je preizkušen, preizkušen in praktično zagotovljen za povečanje prometa na vašem spletnem mestu WordPress. Uživajte!

1. Optimizirajte svoje objave v SERP-jih

Večina blogerjev je obsedena z razvrstitvijo v Googlu, toda mnogi se ne zavedajo, kakšna je vaša objava prikazano na straneh z rezultati iskanja v Googlu (SERPs) v Googlu se lahko tudi veliko spremeni.

Optimizirajte svoje objave v SERP-jih, da povečate promet

Na splošno velja, da bi se morali ukvarjati sami:

  1. Naslov: to boste morda želeli spremeniti tako, da bo za iskanje informacij bolj primerno za ljudi, ki uporabljajo Google.
  2. Opis: Vedno napišite meta opis za svoje objave, da boste ljudem dali jasno predstavo o tem, kaj lahko pričakujejo, če kliknejo.

Prilagajanje naslova in opisa je kos torte z vtičem Yoast SEO. Spremembe preprosto vnesite v meta okno na zaslonu objave:

Nastavitve izrezka Yoast SEO

To je vse, kar je tu – Google bo zbral podatke in jih uporabil znotraj svojih SERP-jev in upajmo, da bo bolj privlačen in klikljiv delček pomagal povečati promet na vašem spletnem mestu.

2. Dodajte krušne drobtine

Navigacija z drobtinami je odlična za uporabnost – obiskovalcem vašega spletnega mesta takoj predstavi, kje so v primerjavi s strukturo vašega spletnega mesta, in jim omogoča enostavno navigacijo po vašem spletnem mestu.

Vendar pa imajo drobtine še drugo korist: dodajo še eno razsežnost videzu vašega spletnega mesta v SERP-jih.

Za povečanje prometa dodajte krušne drobtine

Breadcrumbs na spletni strani …

Breadcumbs v Googlu SERP

… Vodi do drobtin v Googlu.

Kot lahko vidite, so drobtine, ki so na vašem spletnem mestu, prikazane tudi v okviru SERP. Tako bodo iskalci dobili več informacij o vašem spletnem mestu, še preden so sploh na njem, kar ne more biti slabo.

Omogočanje drobtin na vašem spletnem mestu je relativno preprosta stvar in ponovno uporablja vtičnik WordPress SEO by Yoast. S tem vodnikom po korakih se lahko naučite, kako dodati drobtine na WordPress spletno mesto.

3. Razdelite preizkuse naslovov, da povečate promet

Če že dolgo pišete blog, potem boste vedeli vse o pomembnosti naslovov. Ista objava je lahko celoten flop ali pa tudi viralna samo na jakosti naslova.

Glede na to je ena najbolj učinkovitih stvari, ki jo lahko storite za povečanje prometa na svojem spletnem mestu, razdeljeno preizkusite naslove. To je enostavno storiti z Naslov Split Testiranje za WordPress vključiti. Omogoča vam ustvarjanje dveh ali več naslovov za vsako objavo in / ali stran, ki jo napišete, nato pa jih naključno predstavi obiskovalcem in meri hitrost klikov.

Po številnih klikih se boste lahko odločili, kateri naslov je najuspešnejši, in zaključili razcepni test. Koristi tega so takojšnje, še boljše pa je, če upoštevate trende (tj. Katere vrste naslovov so najboljše), lahko ustvarite boljše naslove za svoje bralce v prihodnosti.

4. Povezane strani

Po mojem mnenju je za povečanje angažiranosti na spletnem dnevniku bolj pomembnih nekaj stvari kot povezovanje med vašimi objavami (tj. Medsebojno povezovanje). Številni obiskovalci vašega spletnega mesta bodo sprva slepili za vašo navigacijo in ugotovili boste, da je edini način, da jih prisilite, da dodatno raziskujejo vaše spletno mesto, vključiti povezave do povezanih objav neposredno znotraj vaše vsebine.

Kot tak priporočam, da pri ustvarjanju objav v spletnem dnevniku vključite čim več ustreznih povezav do povezanih objav. Vendar to ni vedno tako enostavno s privzeto funkcijo iskanja WordPress-a (kar pušča veliko želenega).

Zato prisegam na Boljše notranje iskanje povezav vključiti. Medtem ko bo privzeta funkcija WordPress za izbrano ključno besedo iskala dobesedno kjer koli v vseh vaših objavah in straneh ter rezultate vračala po kronološkem vrstnem redu, bo boljše notranje iskanje povezav upoštevalo samo naslove objav in strani.

Privzeto iskanje po notranji povezavi WordPress

Ta…

Boljše iskanje po notranji povezavi po WordPressu

… Postane to.

Glede na to, da se boste verjetno lahko spomnili vsaj ene ali dveh besed iz naslova objave, na katero se povezujete, postane postopek povezave s tem vtičnikom veliko lažji.

5. Vključite sorodne objave

Verjetno ste seznanjeni s konceptom vključevanja povezanih objav na dnu članka. Če že uporabljate Jetpack, lahko v svoj blog dodate povezane objave, tako da preprosto omogočite funkcijo. Izgledali naj bi nekako takole:

Modul za objave v zvezi z Jetpackom

Vključene povezane objave so preizkušen način za povečanje sodelovanja, saj daje obiskovalcem jasno priložnost, da nadaljujejo z branjem vsebine na vašem spletnem mestu. Kljub temu pa se lahko (precej razumno) sprašujete, kakšne povezave imajo z večjim prometom na vašem spletnem mestu.

Tukaj prihaja vtičnik za povezane objave. Večina najboljših vtičnikov za sorodne objave vam omogoča, da določite, kako želite ustvariti povezane sorodne objave – prek kategorij, oznak, nedavnih objav, avtorjev itd. Običajno obstajajo možnosti, kaj / kako želite informacije o povezanih izdelkih prikazujejo v objavah (sličica, naslov, odlomek in več).

6. Ponovno tvitnite Arhivirane objave

jaz sem ogromno oboževalec Twitterja – Mislim, da je daleč najbolj dostopno socialno omrežje v smislu, da lahko zgradimo naslednje in povečate promet (celo napisal sem objavo o tem, da bi s spletnim mestom na spletnem mestu potegnili promet). Poleg tega lahko z vtičnikom Revive Old Post avtomatizirate pretok prometa s Twitterja (pa tudi Facebooka, LinkedIna, Tumblerja in Xinga) na vaše spletno mesto..

Postopek je preprost: vtičnik povežete s svojim računom na Twitterju in ponovno tvitni arhivirane objave na vašem spletnem dnevniku na podlagi meril, ki jih nastavite (na primer določene vrste objav, kako pogosto je treba objaviti tvite in v katerem roku).

Oživite stare nastavitve objave

Arhivirane objave se občasno objavljajo na vašem Twitter profilu in vaši sledilci na Twitterju bodo kliknili na njih in tako odkrili stare vsebine in jih znova vključili v svoj blog. Poleg tega bodo lahko vaše objave ponovno tvitnili, kar bo vodilo do odkritja ljudi, ki prej niso slišali za vas.

Kaj nasveti Ti Povečati promet?

Šest zgornjih nasvetov je nekaj mojih najljubših, predvsem zato, ker so tako uporabni – lahko jih v trenutku izvajate in začnete takoj povečevati promet. In to je tisto, kar si na koncu dneva vsi želimo: učinkoviti nasveti, ki jih lahko uporabimo v praksi.

Vendar sem se res samo opraskal po površini v smislu uporabe WordPress-a za povečanje prometa na vašem spletnem mestu. Zato zdaj želim vašo pomoč. Kaj storiti? ti naredite za povečanje prometa na svojem mestu WordPress? Imate kakšne nasvete za skupno rabo? Sporočite nam v spodnjem razdelku s komentarji!

Če imate kakršna koli vprašanja glede zgornjih nasvetov za povečanje prometa (ali o gradnji prometa na splošno), ne oklevajte in vprašajte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map