WordPress Image SEO Napake in kako jih odpraviti

WordPress Image SEO pogoste napake
 1. 1. Vrhunski vodnik za upravljanje slik WordPress
 2. 2. 3 Manj znani nasveti za upravljanje slik v WordPressu
 3. 3. Trenutno bere: WordPress Image SEO Napake in kako jih odpraviti

Vse, kar smo se naučili v preteklih dveh člankih, bi šlo po reki, če ne izvajamo ustrezne strategije SEO image. Image SEO igra pomembno vlogo v vaši celotni strategiji SEO in je ključnega pomena za spletna mesta, ki si delijo vaje. Pomislite na ves promet, ki bi ga izgubili, če vaše slike ne bi bile imenovane nepravilno, ne bi imele oznak ‘alt’ ali še huje, gostovale na različnih strežnikih.


WordPress Image SEO Napake

Obiskali bomo največje napake, ko gre za podobo SEO – in priporočili ustrezne protiukrepe.

Ne uporabljate ustreznih slik

Spoznajte Ronalda in družbo

Predstavljajte si, da se vi in ​​vaši prijatelji resno pogovarjate o tem, kateri način prevoza izbrati za vaše prihajajoče potovanje. Meddržavni avtobus in let se zdita dobri možnosti, vendar ste obtičali o proračunu glede na razpravo o času. Obstajata dve ekipi – pod vodstvom Ronalda in Jeremyja. Ronald želi ujeti polet, zato mu ni treba preložiti svojih petkov sestankov. Jeremy na drugi strani, ker je oboževalec Matere Zemlje, nima nič proti trgovanju z urnikom srečanj, da bi užival v slikoviti lepoti, ki jo čaka pred meddržavnim avtobusnim potovanjem. Seveda si vsak član potovalne skupine izbere strani – tisti, ki ne želijo deset ur trajanja avtobusa, sta z Ronaldom na spopadu. Druga ekipa, ki želi občudovati lepoto matere Nature, se zdi nujno potrebna, da se z avtobusom.

Obe strani poskušata na svoji ravni najbolje prepričati drugo, da vzame svojo stran. Med tem, kar se je zdelo kot ena najbolj kritičnih razprav v njihovem življenju, je Ron storil napako, ko je izgovoril naslednje besede:

RON: Hej fantje, v redu sem z enim od obeh vrst prevoza. Kdo naj bi vikenda obiskal mojo mačko?
JEREMY: Kaj? Lahko ga pustiš pri Emily! Počakaj, zakaj o tem sploh razpravljamo?
GUY IZ JEREMYE TEAM: Ja, ali ne vidite, da smo sredi pomembnega pogovora?
GUY NA ROLANDOVEM TIMU: Daj no, človek!
ROLAND: Kaj za vraga, Ron! Ali ne vidite, da smo tukaj sredi krize?
RON (malce prestrašen): Ok, v redu, Sarah bom zapustila z Emily. Jeez.
ZBIRKA: Prekleto, Ron! Vedno to počneš …

In razprava se nadaljuje.

Nočeš biti zdaj Ron, kajne? To je isto z ustreznost. Slike so vredne tisoč besed. Če pa niste previdni, lahko izgubite pozornost osebe v drugem miselnem vlaku.

Verjetno trenutno razmišljate o New Yorku

Eno prvih pravil za dodajanje slike v objavo je izboljšanje način sporočate svojo idejo. Slike so zasnovane tako, da zagotavljajo vrednost.

Zato so vadnice WPExplorerja napolnjene s posnetki zaslona, ​​seznam tem pa je osredotočen na prikaz najboljših bitov / predstavitev posamezne teme.

Ta vrednost je lahko (a) informativne narave, (b) vizualni ali čustveni vpliv ali (c) mešanica obeh. Najboljše slike so najpogosteje kombinacija treh.

Primer ciljne strani Githuba – ponazoritev razvijalca na njegovem delovnem pultu

Kot rečeno, ni smisla uporabljati slike za dodajanje slike. Takšna dejanja so pogosto kontraproduktivna. Po drugi strani pa bi prava slika lahko večkrat koristila vašim konverzijam.

Zgornji posnetek zaslona je Github ena od številnih ciljnih strani. Preučimo sliko. Najprej boste opazili, da je ta slika pravzaprav vektorska ilustracija. Ilustracija premaga vse rasne / etnične ovire. Poleg tega modra barva, ki je skladna s celotno barvno shemo strani, razveljavi vsako podzavestno profiliranje. Odličen primer pravilne uporabe slike – skupaj z neverjetno kopijo in CTA – je odlična ciljna stran.

Ne osredotočate se na ime datoteke slike

Razumem – ustvarjanje kakovostnih vadnic je težko delo. Vsak korak mora biti natančno dokumentiran in vendar ne tako opisen, da bi ga vaši bralci jemali kot žalitev svoje inteligence.

Ko ste delali na vadbi z 1800 besedami in pokrivali več deset zaslonskih posnetkov, se prepričate in uporabljate imena, kot so posnetek zaslona-1, posnetek zaslona-17 itd..

Toda v resnici to vaše SEO SEO popolnoma boli.

Nastavitve trajne povezave za WordPress

Razmislite o tem – če bi kdo iskal karkoli na daljavo, povezano z zgoraj prikazano sliko -, bi uporabil ‘screenshot-1’ ali ‘image-1’ ali bo bolj verjetno, da išče »kako izklopiti trajne povezave v WordPressu ”

Če želite, da mu dodate svoj 100% za SEO SEO, dodajte atribut TITLE tudi slikam. Vrednost te oznake TITLE je lahko ime datoteke vaše slike.

Ne definirate oznak ALT

Oznake ALT pomenijo alternativno besedilo slike. Uporabljati ga je treba na vsaki sliki, ne glede na dimenzijo, prednost ali kaj podobnega. Preprosto povedano oznake ALT so opis vaše slike. Kaj predstavlja vaša slika v dobesednem pomenu?

Iskalni iskalniki uporabljajo oznake ALT za pajkanje vaše slike. Če slike ni mogoče upodobiti, se na svojem mestu uporabi oznaka ALT. Oznake ALT uporabljajo tudi bralniki zaslona za ljudi, ki so izgubili vid.

Na primer, oznaka ALT ali opisno besedilo prejšnjega zaslona je lahko:

Posnetek zaslona nadzorne plošče WordPress, na katerem so prikazane nastavitve trajnih povezav, s preverjeno privzeto možnostjo.

Pisanje podrobnih oznak ALT je lahko pravi prepir, vendar se trud izplača. Žal nisem mogel najti nedavne študije, ki bi pokazala rast organskega prometa zaradi optimizacije oznak ALT. Večina jih je komentarjev na forumih. Če naletite na takšne študije, jih delite z nami!

Vaša ključna beseda polni oznake TITLE in ALT

Polnjenje ključnih besed je v bistvu tako, da dodate vse svoje priljubljene ključne besede samo zato, da dobite nekaj SEO-soka v zadnjem kilometru. Vendar je v resnici tako, kot da v izdelavi dobro naoljen avto uporabljate olje slabe kakovosti. Google je vsak dan samo bolj pameten, kar pomeni, da ve, kdaj se poskušate z njim sporeči. Rezultat? Vaš SEO oceni kaznovan.

Tipičen primer ključne besede, napolnjene z oznako ALT, bi bil:

Posnetek zaslona nadzorne plošče WordPress, na katerem so prikazane nastavitve trajnih povezav, privzeta možnost privzeta NAJBOLJ BREZPLAČNA IN PREMIJSKA TIPKA DELOVNIH TISKOV

Moj nasvet? Ne vzemite bližnjice. Trdo ste delali, da bi opredelili svoje oznake ALT – plodovi vašega dela bodo sledili.

Ne uporabljate podnapisov slik

Pri oznakah ALT in TITLE je stvar, ki bralcu / obiskovalcu v resnici niso vidne. Iskalniki jo imajo radi, a ko oseba, ki bere vaš članek, resnično ne premaknem miške nad sliko, da vidim svoje alternativno besedilo, še manj pa odprite sliko na novem zavihku, samo da bi lahko videla ime datoteke. (Seveda, če bi shranil sliko, bi mi lepo, opisno ime datoteke zagotovo polepšalo dan!)

Ugotovili smo, da oznake ALT in TITILE, ne glede na to, kako ključne so za SEO, v resnici ne igrajo glavne vloge pri bralčevi izkušnji obiskovalca.

Tukaj je napise vstopi. Po a Kissmetrics study, Ugotovljeno je bilo, da se napisi slik preberejo za 300% več od dejanske kopije. To je hec veliko več očesnih zrkel, kot je bilo pričakovano.

Odziven dizajn. To je primer napisa!

Če so vaši napisi privlačni, obstaja velika možnost, da se bo bralec držal in prebral, kar imate povedati. Razmislite o tem tako:

 • Oznaka TITLE je jedrnat naziv datoteke slikovne datoteke
 • Oznaka ALT je opisno zapisovanje vsebine slike
 • Napis je za bralca. To je kombinacija oznak TITLE in ALT, namenjenih izboljšanju bralčeve izkušnje.

Nisi predložil zemljevida spletnega mesta

Spletno mesto je v bistvu zbir kopice medsebojno povezanih strani HTML. Zemljevid spletnega mesta je dokument, ki vsebuje informacije o strukturi vseh strani vašega spletnega mesta. Običajno ne vsebujejo podatkov o slikah vašega spletnega mesta.

Tukaj prihajajo zemljevidi slik Udinra Zemljevid spletnega mesta je popoln vtičnik za to delo. Vtičnik podpira vtičnike drsnikov, kot so NextGen Gallery in Galerija Envira; Vtičniki za e-trgovino, kot so WooCommerce, Easy Digital Downloads in vtičniki za ustvarjanje strani, kot so Visual Composer, Origin Site itd..

Optimizacija učinkovitosti slike

Splošna uspešnost spletnega mesta je ključni dejavnik pri SEO. Ko gre za optimizacijo uspešnosti, ni nič popolnega – vedno je še prostora za izboljšave. Vzemimo nedavni primer, ko je Google zmanjšal svoj logotip od 14.000 do 305 bajtov in še vedno se razvija.

Sledi nekaj nasvetov za optimizacijo slik, ki smo jih delili v prejšnjih objavah.

Ne optimizirate slik

 • Eden najboljših načinov za optimizacijo slik je uporaba orodij, kot je TinyPNG, za zmanjšanje in optimizacijo velikosti datoteke.
 • Prav tako morate določiti največjo velikost za vse slike in spremeniti velikost vseh slik, ki so večje od največje velikosti.
 • Preden začnete z zgoraj navedenim, se boste morali naučiti pravilna oblika za shranjevanje slike.

Predvidevam, da to že imate. Če ne, pojdite skozi prvo objavo – o tem se pogovarjamo!

Ne uporabljate odzivnih slik

Vsi uporabljamo odzivne spletne strani. Ključnega pomena je imeti spletno mesto, prilagojeno mobilnim napravam, na današnji dan in v starosti. Če ne, potencialno izgubljate stranke, da ne omenjam SEO ocen. (Da, Google vas bo dejansko kaznoval, če vaše spletno mesto ni prijazno za mobilne naprave.)

Zdaj pa razpravljamo o odzivnih slikah. Pri WordPressu 4.4 je lastnost odzivnih slik privzeto omogočeno. Ko naložite sliko, WordPress ustvari več različic le-te za različne velikosti zaslona.

WordPress z novo podporo za odzivne slike vključuje vse razpoložljive velikosti slike v srcset atribut. S tem spletni brskalnik omogoča izbiro možnosti in nalaganje najprimernejše dimenzije slike glede na velikost zaslona naprave. Brskalnik ignorira druge – kar lahko prihrani pasovno širino in pospeši čas nalaganja strani v postopku.

Če iz nekega razloga niste posodobljeni na WordPress 4.4, uporabite RICG odzivne slike vtičnik, da dobite enak nabor funkcij. Če uporabljate najnovejšo različico WordPress-a, tega vtičnika dejansko ne potrebujete.

Ne uporabljate brezplačnega CDN-ja

Drugi način za izboljšanje zmogljivosti je uporaba brezplačnega CDN, kot je Photon iz zelo priljubljenega modula Jetpack. Jetpack imamo radi iz več razlogov in Photon je le eden izmed njih. Če ste se spraševali, kaj je Photon – gre za brezplačno slikovno storitev CDN podjetja WordPress. Photon modul Jetpack vzame vse slike z vašega spletnega mesta in jih shrani v globalno omrežje za distribucijo vsebine WordPress.com. Slike se naložijo s vašega strežnika, naložijo se hitreje in prihranite pri stroških pasovne širine. Kaj bi lahko še želeli?

Niste leni nalaganje slik

Smrkljiva mačka, lena mačka, s čim vas hranijo?

Če je omogočeno leno nalaganje, se slike naložijo, ko se pojavijo v vašem prikaznem polju. Recimo, da berete članek z 2000 besedami o najboljših rešitvah za podcasting za WordPress. Ni vam treba gledati vseh slik, dokler ne pridete do konca članka. Če omogočite leno nalaganje, drastično skrajša čas nalaganja in prihrani tako vašo kot širino pasovne širine.

The BJ Lazy Load vtičnik je tvoj odgovor. Z več kot 50.000 aktivnimi namestitvami ne morete iti narobe. Prenesite in aktivirajte vtičnik in pustite, da se čarovnija začne z enim klikom.

Na drugi strani pa je nekaj možnih pasti, ko gre za slike z leno nalaganjem. Če niste previdni, lahko tvegate, da boste poškodovali svoje SEO rezultate. Bodite prepričani, če uporabljate priporočene vtičnike, jih boste razvrstili. Če uporabljate tudi druge lenirane vtičnike za prijavo, poskusite Pridobite Google kot spletna mesta da bi zagotovili, da lahko iskalniki pravilno pregledajo vse vaše vsebine.

Nekaj ​​nasvetov o uporabi slike

Naslednjih nasvetov ne smemo obravnavati kot napake, ampak več splošnih smernic, ki lahko izboljšajo kakovost vaše vsebine.

Steer Clear of Generic Stock Photos

Kaj je prva stvar, ki vam pade na pamet, ko vidite to sliko?

Nič več ni tako, da postavite isto podobo direktorja za podporo strankam, ki se vam nasmeje Kontaktiraj nas stran. Ali očitna fotografija fotografij modelov v O nas ali še huje, Pridruži se nam stran. Vsi so jih tako navajeni, da jih skoraj takoj prepoznamo. Če želite, da se potencialni ali stranka obrne na vas – bodite odlični fotografiji podporne skupine bodisi preprosti – naredite koristen kontaktni obrazec. Toda na straneh O nas, Pridružite se nam ali Pišite nam (za ljubezen božjo) ne uporabljajte slike zalog. Danes bodo zagotovo povzročili več škode kot koristi.

Če je mogoče, uporabite GIF

Sreča je Nicolas Cage. Vir: GIPHY

Z naraščajočo priljubljenostjo GIF-jev, ki segajo od 4chan do 9GAG do vseh pomembnejših družbenih omrežij (ja, dobro gledam na vaš Facebook in Twitter) in tipkovnice, ki ga podpirajo; dejstva, da so GIF tukaj, da ostanejo, ne zanikajo. Če razmišljate o uporabi GIF-jev v svojih objavah (in ste se z dejstvom pomirili), je GIPHY odličen kraj za iskanje dobrih slik GIF!

Pazljivo uporabljajte licence – # CC0

Pravijo, da človek nikoli ne more biti tudi previden. Ne, ne prosim vas, da začnete graditi svoj postapokaliptični bunker. Kadar pa gre za licenčne slike, je najbolje, da gre za tiste CC0, ki jih lahko brezplačno prenesete in uporabljate. Če imate dober marketinški proračun, pojdite naprej in kupite naročnino na Shutterstock in naložite nekaj briljantnih fotografij brez licenčnine za svoj blog in glasila.

Zaključek

Zapiranje te serije objav poglejmo, kaj smo se do zdaj naučili:

 1. Uporabite pravilno obliko slike
 2. Nasveti za nalaganje fotografij zalog v objave na spletnem dnevniku
 3. Optimizacija slike – velikost, dimenzije, kakovost in varčevanje s spletom
 4. Upravljanje slik, ko se spremeni URL mesta WordPress
 5. Uvoz zunanjih slik v WordPress
 6. Preprečevanje vročega utripa slike v WordPressu
 7. Pogoste napake pri WordPress image SEO
 8. Leno nalaganje slik
 9. Zemljevidi spletnih strani v WordPressu
 10. Odzivne slike v WordPressu

Kakšne misli imate o tej seriji objav? Ali jim manjka življenjsko pomemben nasvet? Sporočite nam v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map