Syarikat Web Hosting Terbaik di UK (Sokongan dan Prestasi)


Memilih hosting laman web terbaik [Senarai Semak]infograf senarai semak hosting

 • membuat senarai dengan syarikat host web yang boleh dipercayai yang anda ingin periksa – anda boleh menggunakan syarikat kami dari jadual di atas.
 • lokasi hosting web – anda mahukan pusat data yang berpusat di UK / Eropah (penyampaian data yang jauh lebih pantas) dan sokongan dalaman berbahasa Inggeris UK / Eropah (mereka berada di zon waktu anda dan dapat menyelesaikan masalah anda dengan lebih cepat)
 • kelajuan hosting laman web – kepantasan adalah segalanya. Lebih cepat laman web ini, lebih banyak lalu lintas dan penukaran dan lebih banyak pendapatan untuk perniagaan anda. Itulah sebabnya anda memerlukan hosting tempatan dan menguji Ping dan masa muat kelajuan halaman mereka, Google mengesyorkan masa tindak balas pelayan di bawah 200ms. Laman web Kelajuan adalah faktor peringkat juga.
 • sokongan – salah satu ciri yang paling penting. Sekiranya syarikat hosting mempunyai perkakasan yang baik, laman web anda berfungsi dengan baik atau sama sekali tidak berfungsi. Dan jika yang kedua berlaku, anda ingin dapat menghubungi seseorang yang mempunyai kecekapan yang dapat menyelesaikan masalah anda. Sokongan dalaman Inggeris oleh sysadmin dengan sembang langsung atau telefon adalah yang terbaik. Masa tindak balas juga sangat penting, kerana setiap minit laman web anda hilang anda kehilangan wang, lalu lintas dan kedudukan carian yang berpotensi.
 • keselamatan hos web – adakah mereka menyediakan akaun terpencil, firewall dan kemas kini CMS secara automatik seperti WordPress dan Joomla
 • sandaran data – semuanya berlaku. Data anda adalah bahagian terpenting dalam perniagaan anda dan anda boleh menghapus sesuatu secara tidak sengaja atau dijangkiti virus. Perkhidmatan hosting web anda perlu mempunyai sandaran!
 • baca ulasan web hosting oleh pakar (anda dapat memahami pandangan dari orang yang berpengalaman, tetapi perlu diingat bahawa mereka juga berafiliasi dengan penyedia hosting, jadi jangan ambil ulasan 100%)
 • membaca ulasan oleh pelanggan – melayari laman web dan mencari ulasan pelanggan mengenai syarikat hos web yang dipilih. Juga, jangan percaya bahawa 100% kerana ada ulasan berbayar dan ada ulasan kebencian.

Ulasan hosting web UK teratas

Pakar kami telah membandingkan hosting web terbaik pembekal di UK untuk tahun 2019. Baca yang terbaik Ulasan hosting laman web UK dan memilih syarikat hosting web yang paling dipercayai.

Terdapat pelbagai jenis perkhidmatan hosting laman web bergantung pada keperluan anda. Itulah sebabnya kami terus berusaha meningkatkan ulasan kami dengan carta perbandingan berdasarkan keperluan lebih baru. Penyedia hosting web UK umum terdapat dalam jadual di atas.

Berikut adalah senarai 5 perkhidmatan hosting WordPress terbaik. Ulasan lebih khusus akan segera hadir di syarikat hosting laman web murah, Penyedia hos web Joomla dan senarai perkhidmatan hosting laman web percuma di UK.

Di bahagian blog kami, kami memiliki beberapa nasihat asas mengenai cara memilih hosting web terbaik untuk perniagaan anda, penyelesaian hosting apa yang sesuai dengan anda, asas-asas yang harus anda ketahui semasa mengurus akaun hosting anda dan lebih banyak nasihat dan petua, jadi pastikan anda kerap memeriksa dan mengikuti perkembangan berita dari dunia web hosting.

Dan bagi anda yang baru mengetahui topik ini, berikut adalah beberapa pautan yang baik mengenai apa itu Perkhidmatan hosting web dan apa itu Nama domain.

Lawati kami Profil Google+ atau Laman Facebook untuk mengemukakan sebarang pertanyaan. Sekiranya anda hanya orang bukan teknikal, cara termurah dan terpantas untuk membuat laman web anda sendiri adalah memilih yang pembina laman web terbaik di pasaran dan membinanya. Mulai 2019, kami telah membuat senarai pembangun laman web terbaik kami sendiri di UK.

Pakar kami telah membandingkan penyedia hosting web terbaik di UK untuk tahun 2019. Baca ulasan hosting web UK terbaik dan pilih syarikat hosting laman web yang paling dipercayai.

Pengehosan e-dagang

Kami mempunyai banyak pertanyaan di e-mel kami jika mengehoskan e-shop adalah berbeza daripada hosting blog atau laman info biasa. Dan jawapannya adalah Ya.

Kedai dalam talian biasanya mempunyai banyak produk dan sebahagian halamannya tidak disimpan dalam cache oleh pelayan. Itulah sebabnya mereka menggunakan lebih banyak sumber daripada laman web biasa.

Juga kelajuan di sini mencerminkan penukaran. Itulah sebabnya platform e-commerce menggunakan ciri khas seperti Redis (cache pangkalan data) dan Varnish (cache front-end).

Anda perlu memastikan hos laman web menyokongnya.

Magento kini merupakan CMS e-dagang yang paling profesional dan meluas sehingga kami telah membuat halaman khas yang merangkumi semua yang perlu anda ketahui untuk memilih hosting Magento terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map