10 användbara verktyg för marknadsföring av affärer

10 användbara verktyg för affiliate-marknadsförare

Vem älskar inte att leva ett liv enligt sin stil utan en fast uppsättning schema?


Framgångsrika affiliate-marknadsförare är vanligtvis fria från bindningar, utan att behöva fantasera om sin livsstil eftersom de har gott om alternativ att leva sina liv till fullo. Så det är bara meningsfullt att i dag blir marknadsföringsbranschen mer komplex och konkurrenskraftig.

Med tillväxten av industrialisering och minskning av beroendet av tegel och murbruk butiker, är affiliate marknadsföring industrin beredd att röra $ 7 miljarder årliga siffran i intäkter inom fem år.

I dag tävlar affiliate-marknadsförare inte bara med andra marknadsförare. De kämpar också med sofistikerade företag med flera miljoner dollar och lag som finansieras av riskkapitalfonder.

För att överleva i denna globala tävling och stå ut från mängden som en marknadsförare som är anslutna till företaget måste du ha en solid uppsättning marknadsföringsverktyg.

I den här artikeln täcker vi marknadsföringsverktyg som du behöver för att vinna intäktskommissionskriget. Med dessa kommer du i slutändan att kunna förstå marknaden, locka till trafik och konvertera potentiella besökare. Låt oss börja!

Bortsett från den avslappnade listan innehåller följande lista några exklusiva aromämnen som kan spela den viktigaste rollen för marknadsföringspartners.

Varför du bör överväga affiliate-marknadsföring

Som nybörjare i affiliate-marknadsföringsarenan kan det vara utmanande att starta ett nytt företag. Affiliate-marknadsföring erbjuder emellertid enorma fördelar jämfört med sina traditionella startparter. Det finns några viktiga fördelar som jag bör nämna innan jag går in i huvuddiskussionen. Låt oss ta en titt på dem:

 • Låg investering: Du kan skapa ett intjäningsflöde med nästan noll investering. Du behöver bara lite tid och några dollar för att installera en webbplats.
 • Ingen storfront eller sändning: Som affiliate-marknadsförare behöver du inte ha eller hantera en butik, lager eller någon leveransprocess. Du behöver bara marknadsföra tredjepartsprodukter.
 • Inget supportteam: Det finns inget behov av ett supportteam. Ofta kan du hantera din webbplats helt själv.
 • Skapa passiv inkomst: Genom att bli en framgångsrik affiliate-marknadsförare kan du skapa ett passivt inkomstflöde. När du har konfigurerat din webbplats bör den kunna generera en vinst med liten ansträngning.
 • Global marknadsplats: En av de bästa och mest spännande delarna av en online-verksamhet som affiliate-marknadsförare är dess öppenhet och tillgänglighet för alla. Du kan kultivera och ansluta till din målgrupp från alla världshörnor.
 • Arbetsflexibilitet: Som affiliate-marknadsförare får du maximal flexibilitet i arbetet. Du väljer ditt schema.

Bortsett från dessa grundläggande gynnsamma aspekter av marknadsföring av affiliate har du en mängd olika produktkategorier att marknadsföra på din webbplats. Välj mellan fysiska produkter, digitala produkter, olika tjänster och möjligheter till medlemskap över hela världen.

Det finns många verktyg att välja mellan. Men det finns inget behov av att bli överväldigad. Förhoppningsvis kommer du att läsa det här inlägget en kristallklar uppfattning om vilka verktyg som kan vara rätt för din affiliate-marknadsföringsresa.

1. Flippa

Flippa webbplatsauktioner

Flippa är i huvudsak en onlinemarknad där webbplatser kan köpas eller säljas (”vänt”) för en vinst. Detta kan vara en viktig plattform för människor som vill hoppa över processen att utveckla en blomstrande affiliate-webbplats från grunden. Med Flippa kan du hitta en webbplats i din nisch som är redo att gå med en etablerad meritlista.

För många affiliate-marknadsförare är detta en idealisk plats att börja med en solo-affiliate-marknadsföringsresa. Liksom eBay ger Flippa en möjlighet att ansluta marknadsförare att bjuda på en anslutande webbplats.

Dessutom tillåter Flippa affiliate-marknadsförare att köpa affiliate-baserade webbplatser som har en solid backlink-profil. Se bara till att genomföra en fullständig backlinkrevision innan du köper en domän. Detta kommer att säkerställa att domänen inte blåses upp av SEO-metoder för svart hatt. Det finns gott om bevis för affiliate-marknadsförare som har köpt en webbplats med en stark backlink-profil men i slutändan straffades av en Google-algoritmuppdatering. Ofta är detta för att blåsa upp av byggnadsförfarandena för den svarta hatten som utförts av den tidigare webbplatsägaren.

Så spela det säkert – gör din forskning och köp från en välkänd marknadsplats (som Flippa).

2. CJ-anslutet

CJ Affiliate av Conversant

I grund och botten börjar affiliate-marknadsföring med att bygga en relation med olika tredjepartsleverantörer av premiumprodukter eller tjänster. CJ Affiliate av Conversant (tidigare känd som Commission Junction) kan vara ett perfekt verktyg för att bygga anslutna partnerskap. På den här plattformen är alla deras erbjudanden CPA (Cost-Per-Action) baserade innebär att utgivarna får betalt endast när användare konverterar till en kund, prenumerant eller en potentiell lead.

CJ Affiliate är det ledande globala nätverksmarknadsföringsnätverket som är specialiserat på betal-för-prestanda-program. Nätverkssystemets främsta mål och perspektiv är att driva resultat för företag runt om i världen. De hjälper till att ansluta butiker till marknadsförare för att kunna nå miljontals online-konsumenter varje dag. Detta är extremt populärt bland medlemsförbund och små webbutgivare.

CJ Affiliate kan vara en smart gateway för affiliate-marknadsförare att starta sin affiliate-verksamhet. De gör det enkelt för dotterbolag i varje nisch att bygga fördelaktiga relationer med tredje parter. Det finns bokstavligen tusentals anslutna program som du kan ansöka om via CJ för allt från hemmavaror till webbhotell. De flesta erbjuder enkla alternativ att tjäna via CPA – bara kopiera och klistra in din unika kod för att börja tjäna.

3. SEMRush

SEMrush är en plattform för onlinehantering av synlighet

SEMrush är ett av de mest framstående verktygen för sökordforskning, fixa SEO-fel och viktigast av konkurrenteranalys. Detta verktyg förlitas av framstående internetmarknadsförare och företag runt om i världen. Till och med gigantiska företag som Forbes, PayPal, Hyatt och Philips använder det här verktyget för att hantera deras synlighet. Det har ett massivt databassystem med över 46 miljoner domäner och 120 miljoner nyckelord.

Som marknadsförare är det viktigt att analysera dina konkurrents strategi för innehållsmarknadsföring. SEMrush kan spåra många faktorer inklusive organisk positionering av en domän, landa en URL på Googles SERP, utmärkelser för exemplar av annonser och deras positioner, CPC-annonser, konkurrensanalys och så vidare.

Med SEMrush kan du utföra en detaljerad analys och utvärdering av ditt befintliga innehåll. Detta är ett bra sätt att spåra och uppnå dina mål för innehållsmarknadsföring.

Men det är inte allt. SEMrush kan också användas som ett innehållsrevisionsverktyg för din distributionsstrategi. Väg dina strategier för innehållsmarknadsföring och använd SEMrushs förslag för att förbättra kvaliteten på innehållet för att maximera effekten. Det viktigaste är att du använder SEMrush och du kan förstärka strategin för innehållsmarknadsföring med de inkluderade innehållsrevision, postspårning och SEO-mallar för innehållsmall..

4. Ahrefs

Ahrefs SEO-verktyg

Ahrefs är ett annat viktigt verktyg för SEO- och nyckelordsforskning. Även om detta används för flera ändamål som bakåtlänkanalys, sökordsundersökningar, granskningar på sidan, innehållsanalys osv. Lägger det mer tonvikt på bakåtlänk än på sidan SEO och andra konkurrenskraftiga funktioner.

Med hjälp av detta verktyg kan affiliate-marknadsförare få en djupgående inblick i deras backlink-profil. Detta inkluderar ny bakåtlänk, förlorade bakåtlänkar och webbplatser som länkar till de trasiga sidorna på din webbplats (tillsammans med domänrankningen för dessa webbplatser). Som affiliate-marknadsförare kan du också analysera konkurrentens backlink-tillväxt och jämföra den med din. Det finns till och med ett avsnitt för att analysera “innehållsgap” på din webbplats jämfört med dina konkurrenter så att du kan fastställa vad din webbplats saknar.

När det gäller affiliate-marknadsföring är det ett av de välbehövliga verktygen för att göra din webbplats SEO-vänlig. Annars är det nästan omöjligt att rangordna din anslutna webbplats som slutligen slutar med en röra. Ahrefs gör det enkelt för affiliate-marknadsförare att optimera sin webbplats snabbt och effektivt. På detta sätt kan de tjäna mer provision genom att rangordna sina webbplatser i toppositionen.

5. Affiliate-plugins

Att manuellt hantera affiliate-länkar medan du marknadsför som affiliate-marknadsförare är en tråkig uppgift och tidskrävande uppgift. Om du är en WordPress-användare kan du använda ett plugin säkert göra det enklare. Det ger dig mer tid att hantera andra aspekter av ditt företag (eller till och med andra företag).

Om du är WordPress-användare har du lyckligtvis många alternativ. Specifikt när det gäller affiliate-plugins. Kör bara en snabb Google-sökning. Du hittar hundratals anslutna pluginprogram för dina mål. Vissa plugins fungerar endast för specifika affiliate-program, andra är mycket mer generiska och kan användas i flera affiliate-plattformar.

AzonPress

AzonPress WordPress Plugin för Amazon Affiliates

För Amazon-associerade, AzonPress kan vara en bra lösning. Detta är en fullfjädrad plugin som hanterar affiliate som gör saker och ting effektivt och enkelt. Det användarvänliga gränssnittet med funktionsrik adminpanel gör att du kan hantera din anknytningsprocess som är en komplett glädje att arbeta med.

WooCommerce

WooCommerce gratis WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du letar efter ett mer generellt plugin är WooCommerce ett bra val. Även om det inte är automatiskt, kan du lägga till en mängd produkter från tredje part i din butik med hjälp av filiallänkar. Affiliate-produkter är lätta att lägga till, precis som alla andra produkter. Kom bara ihåg att välja “Extern / Affiliate” -produkt, klistra in din länk, anpassa knapptexten och lägg till ett pris.

Affiliate Disclosure för WooCommerce

Affiliate Disclosure för WooCommerce

Och om du går med WooCommerce – kan det vara en bra idé att också installera detta praktiska plugin. Med Affiliate Disclosure för WooCommerce installerat kan du lägga till ett snabbt meddelande till alla dina externa produkter med ett klick på en knapp. Redigera bara texten och placeringen från dina live Customizer WooCommerce-inställningar.

Pretty Links

PrettyLinks Lite-plugin

Men om du driver en enkel blogg, är ett plugin som PrettyLink vägen att gå. Denna enkla plugin täcker dina affiliate-länkar med en kort “vacker” och lätt att komma ihåg länk. På så sätt ser dina länkar bättre ut och du kan enkelt komma ihåg dem för att kunna återanvända i framtida inlägg.

6. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

Detta är den dominerande WordPress SEO-plugin, en annons måste ha för alla webbplatser. Yoast SEO har miljoner nedladdningar – och det är lätt att se varför. Med ett gäng inbyggda avancerade funktionaliteter för XML-webbplatskartor, sidametat, url-omdirigeringar, öppen graf och mer är det verkligt och allt-i-ett SEO-lösning för de flesta WordPress-webbplatser.

Yoast är allmänt känd för sina analytiska funktioner. De inbyggda metaboxalternativen på inlägg och sidor hjälper dig att utveckla bättre sökordsanvändning och upprätthålla en korrekt innehållslängd. Den utför också ett Flesch-läsningstest för att bestämma läsbarheten för hela ditt inlägg, förutom att övervaka meningen längd, passiv röst och rubrikfördelning.

Som ett marknadsföringspartner bör ett av dina huvudmål vara att ranka i toppositionen i sökmotorerna. Yoast SEO kan hjälpa dig att få detta att hända och är ett enkelt sätt att behålla dina webbsidor SERP ranking.

7. Grammatiskt

Grammatisk skrivassistent

Grammarly är ett annat otroligt verktyg för affiliate-marknadsförare som publicerar regelbundet. Det är en automatisk stavnings- och grammatikontroller som kan vara till hjälp för alla webbplatsägare eller bloggare.

Grammatik spelar en perfekt roll när det gäller att kontrollera nya inlägg och göra ändringar snabbare. Grammatikredaktören i realtid kommer att meddela dig när ett grammatiskt misstag eller skrivfel görs. Använd bara korrigeringen för att säkerställa att ditt innehåll är av jämn kvalitet.

En av de mest intressanta aspekterna av Grammarly är att den kan förstå stämningen i din mening som korrelerar orden. Vilket innebär att du kan behålla din egen skrivröst, även med hjälp av verktyget. Ibland kan det missförstå vad du försöker avslöja. Men totalt sett upprätthåller den en ganska konsekvent standard och en märkbar grad av noggrannhet.

8. Google Analytics

Google Analytics

Oavsett vilken nisch du driver, det kan vara en bloggsida eller en butik i en hälsorelaterad nisch, bör du vilja förstå din publik. Google Analytics är det mest omfattande analysverktyget som är tillgängligt för marknadsförare i affiliate. De flesta affiliate-marknadsförare använder det här verktyget för att se hur många besökare som kommer till deras affiliate-webbplats. De kan köra ett brett spektrum av dimensionell användning med detta utmärkta verktyg. Som affiliate-marknadsförare kan du dela test, spåra länkar, spåra omvandlingar, analysera olika beteenden och kunna ta reda på de verkliga insikterna i hur användare interagerar med din affiliate-webbplats.

Genom att mäta försäljning, konverteringar och analysera djupgående detaljer på din webbplats hjälper Google Analytics dig att utforma färdplanen för din förväntade framgång. Idag utnyttjar nästan alla anslutna marknadsförare Google Analytics för att bedöma framgången för deras SEO-ansträngningar och mål för webbplatsen.

För att vara medveten om de totala händelserna på din webbplats och mäta målet, måste du känna till informationens samverkan mellan människor, när de besöker din webbplats hur länge de brukar stanna och viktigast av allt vilka sidor besöker de mer eller mindre på din webbplats. Detta resultat av analysen skulle göra att du förstår hela din webbplats och gör att du kan vidta lämpliga åtgärder för att förbättra din anslutna webbplats.

Google Site Kit

Google Site Kit för WordPress

Få åtkomst till alla dina Google Analytics-data (och massor mer). Installera bara gratis plugin, använd sedan länkarna i din instrumentpanel för att ansluta Googles tjänster till din webbplats (vi täcker detta i detalj i vår guide för Google Site Kit). Detta inkluderar Google Analytics samt alla Googles andra användbara verktyg och tjänster som Search Console, Adsense, PageSpeed ​​Insights, Optimize and Tag Manager.

Monster Insights

MonsterInsights Analytics för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Du kan använda MonsterInsights-plugin för att enkelt lägga till, anpassa och hantera Google Analytics-spårningstjänster på din WordPress-webbplats. Plugin-programmet har statistik i realtid och spårning av annonser, plus är också kompatibla med e-handelsplattformar. Så du kan bättre följa dina resultat och optimera din marknadsföring och SEO-strategier för affiliate.

9. Redaktionskalender

WordPress-plugin för redaktionskalender

Redaktionell kalender är ett postprogram för schemaläggning för strategisk bloggning. Det låter dig planera och schemalägga alla dina inlägg på din webbplats, vilket kan vara oerhört viktigt beroende på din partnernisch. Tekniska bloggar kommer att vilja planera ut inlägg runt nästa stora Apple Event, eller en modeblogg kanske vill schemalägga artiklar eller videor runt modeveckan. Du kan göra saker lätt när du ska publicera ditt innehåll bara genom att hålla ögonen på en enda skärm. Idealt håller detta verktyg alla dina material organiserade på din webbplats.

Detta plugin gör posthantering enkelt och bekvämt. Från planering av ett inlägg, skapande av innehåll och fram till ett publiceringsdatum – du kan spåra hela proceduren på ett ögonblick. Du kan schemalägga inlägg enligt datum och tid vistas från en panel.

Dra & släpp-anläggningen kan göra det enkelt medan du ändrar postdatum. Det finns ett utkast till låda för att hantera alla postutkast på din webbplats. Du kan styra inlägg från flera författare samtidigt och redigera inlägg med hjälp av ”snabbredigering” -funktionen. Endast admin och redaktör kan uppleva alla funktioner i detta plugin. Författare kan publicera, redigera och planera om sina inlägg. Bidragsgivare kan spara inlägget bara i ett utkast och flytta sina inlägg, och abonnenten kan se kalendern.

Du kan använda våra guider för hur du skapar en redaktionskalender samt de bästa plugins för att hantera ditt redaktionella arbetsflöde för ännu fler tips.

10. MailChimp

MailChimp E-postmarknadsföring

E-post är fortfarande ett av de dominerande sätten att marknadsföra. Utan att ange ett pålitligt verktyg för e-postmarknadsföring skulle detta inlägg vara ofullständigt. MailChimp är en robust e-postmarknadsföringsplattform som underlättar alla typer av företag och marknadsförare. För affiliate-marknadsförare kan det vara ett kraftfullt verktyg för att starta e-postmarknadsföring. Detta marknadsföringsverktyg används skicka e-post för att marknadsföra respektive produkter, nå målgruppen och förvandlar leder till försäljningen.

Med MailChimp kan du skapa nyhetsbrev, ställa in droppkampanjer, hantera abonnentprofiler, spåra e-post öppnas och lägga till social delning. Dessutom tillåter det inbyggda analys- och omläggningssystemet marknadsförare att generera en ad hoc-rapport. MailChimp ger dessutom marknadsförare förinställda mallar och en drag & drop-byggare-facilitet för att göra nyhetsbrevdesign mycket enkelt.

En annan viktig aspekt av att använda MailChimp är att du kan köra A / B-test med det här verktyget. Det är möjligt att testa vilken ämnesrad eller leveranstid som fungerar bäst med ett minimalt tillvägagångssätt. Du kan få flera variationer på varje test som olika sändningstider, innehåll, ämnesrader och bilder osv. På samma sätt kan MailChimp dig segmentera din e-postlista. Så du kan utfärda riktade kampanjer för större konverteringar.

I korthet skulle jag säga att du som affiliate-marknadsförare skulle få fyra måste innehålla avancerade funktioner i MailChimp. De är marknadsföringsautomation, avancerad segmentering, prestationsspårning och A / B-testning.

MailChimp för WordPress

MC4WP: Mailchimp för WordPress

Men för att använda de verktygen måste du först bygga din e-postlista. Bra MailChimp WordPress-plugins gör det enkelt att lägga till en registrerings- eller optinformulär till din webbplats. Ett bra val är den populära gratis MailChimp för WordPress-plugin som lägger till enkla, mobilklara och användarvänliga registreringsformulär för din webbplats. Plugin är också kompatibel med populära plugins som Contact Form 7, MemberPress, WooCommerce och mer – vilket ger dig massor av möjligheter att bygga upp ditt abonnentantal.


Framgången för marknadsföring av affiliate beror på så många faktorer. Det tar hänsyn till din kreativitet, ditt sätt att närma sig marknaden och använda rätt marknadsföringsverktyg för affiliate. Det viktigaste av allt är att det beror på förmågan att implementera din kunskap i den enorma konkurrensutsatta världen för marknadsföring.

Det är sant att anslutna marknadsförare redan har massor på sin tallrik. De flesta självlärda marknadsförare lär sig genom test och fel. Men när det gäller affiliate-marknadsförare kan små misstag resultera i att förlora en dags vinst. Gör inte dumma oavsiktliga olyckor – använd istället verktygen som nämns ovan för att starta ditt affiliate-företag och hålla det på rätt spår.

Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig att ta reda på rätt verktyg för din affiliate-marknadsföring som så småningom gör att du kan tjäna affiliate-provisioner. Om du har något att dela om frågan, eller något att fråga, vänligen placera din fråga i kommentaravsnittet nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map