10 kännetecken för ett stort WordPress-tema för företag

Många tycker felaktigt om WordPress som en bloggplattform när det i verkligheten är ett kraftfullt Content Management System som kan användas för praktiskt taget alla typer av webbplatser, från grundläggande bloggar till komplexa onlinebutiker. Nyligen använder fler och fler WordPress för sina småföretag. Faktum är att mitt sista blogginlägg heter “Power Your Small Business With WordPress” där jag gav några skäl till varför Small Business bör använda WordPress för deras företagssida och några snabba steg för att komma igång.


Så nu när alla använder WordPress för sina småföretagswebbplatser finns det en stor efterfrågan på Business WordPress-teman, både premium och gratis. Som webbutvecklare har jag arbetat på en hel del affärswebbplatser och jag vet vad som krävs för att skapa en fantastisk affärssida när det gäller design, användbarhet och omsättningshastigheter. Att skapa ett WordPress-tema är enkelt men att skapa en stor affärsmall kan vara en svår uppgift och ta mycket arbete för att producera.

I det här inlägget ville jag ge dig 10 kännetecken för ett WordPress-tema. Så oavsett om du letar efter ett tema för ditt företag eller letar efter lite inspiration för att skapa ett, vill du läsa mitt inlägg. Njut av!

1. Professionell design

Liksom alla webbplatstema eller mallar är designen den viktigaste aspekten och om du letar efter ett WordPress-tema för att driva ditt lilla företag vill du ha något som är mycket rent, modernt och professionellt. En utmärkt design kan göra enorma skillnader i omsättningshastigheter och varumärkesimage. Om din företagswebbplats ser ut som skit kommer människor inte att ta dig på allvar och mycket mindre köpa något från dig.

Dåligt exempel – hemskt affärstema

Här är ett snabbt exempel på hur ett företagstema INTE ska se ut.

Hemskt affärstema

Bra exempel – bra WordPress-tema

Nu är här ett exempel på ett professionellt utformat tema (Total WordPress Theme).

Totalt, ett mångsidigt WordPress-tema för infoprenuers

2. Visad skjutreglage

Idag har alla fantastiska affärsteman ett slags skjutreglage som en karusell eller “nivå-typ” -reglage. Varför? Eftersom det är ett bra sätt att visa upp några av dina bästa produkter, tjänster eller portföljprover. Skjutreglage tenderar att se bra ut, de fängslar dina besökares / kunders uppmärksamhet och det är ett bra sätt att fokusera dina tittare på specifika objekt.

3 fantastiska skjutreglage att använda på din nästa temadesign

Skjutreglage är ett utmärkt sätt att lägga till extra innehåll och ett rörelseselement till dina inlägg och sidor. Nedan följer några av våra favorit-reglage-plugins för WordPress.

Slider Revolution

Revolution Slider WordPress Plugin

Layer Slider

LayerSlider WordPress Plugin

MotoPress Slider

MotoPress Slider Exempel

3. Testimonials avsnitt

Om du driver ett fantastiskt företag och dina kunder älskar dig, varför inte dela kärleken? Folk vill alltid läsa recensioner eller vittnesmål innan de köper något eftersom det hjälper till att konkretisera idén att produkten / tjänsten verkligen är värt det.

Vilket är anledningen till att ett bra WordPress-tema enligt min mening måste tillhandahålla en slags testimonialswidget eller ett område där användaren kan lägga till några offert från sina kunder eller utdrag från en recension (och ja – Total erbjuder detta inbyggda rätt i) . Det är också mycket användbart om användaren kan kontrollera innehållet i vittnesmålssektionen via teman kontrollpanelen. Och glöm inte att lägga till vittnesmålen på hemsidan och se till att de sticker ut eftersom det kommer att vara nyckeln till att göra besökare till betalande kunder.

4. Kontaktformulär med validering

Visst finns det många WordPress-plugins för att skapa kontaktformulär men om du vill skapa ett fantastiskt tema måste du lägga till ditt eget kontaktformulär (förhoppningsvis AJAX) och utforma det för bra. Kontaktformulär är avgörande för företag eftersom människor kan ha frågor angående dina produkter eller tjänster och om de inte kan ta reda på hur de ska kontakta dig så har du bara tappat dem.

Jag tycker att ett bra affärstema borde ge möjlighet att lägga till ett kontaktformulär både via kortkoder och också ha ett synligt kontaktformulär på alla sidor (i sidfotområdet) eller åtminstone på hemsidan. Validering är viktigt! Om du driver ett litet företag har du inte tid att spendera timmar varje dag genom att skicka skräppost.

Ett bra affärstema skulle också ge en kontaktsektion med företagets telefonnummer, adress, kanske en Google-karta och länkar till deras sociala profiler (twitter, facebook, länkad in, ect).

5. Tematilpassare eller alternativspanel

Ingen vill ha en webbplats som ser ut och fungerar identisk med hundratals andra webbplatser, särskilt om det är din affärssida, eftersom du vill sticker ut från dina konkurrenter. Det enklaste sättet att anpassa hur ditt tema fungerar är med den levande WordPress-anpassaren. Det är här som många utvecklare nu lägger till funktioner som färgalternativ, sidlayout, logotyper, bildskärning och mer.

Andra teman kan erbjuda en kontrollpanel med olika designalternativ så att du enkelt kan ändra din webbplats, ladda upp en logotyp och flytta saker. Även om det inte är så lätt som kundanpassaren är detta fortfarande ett alternativ för att göra din webbplats framstående från publiken och se mer unik ut.

6. Flera färgscheman

Detta går tillbaka till föregående punkt … människor vill att deras företagswebbplats ska stå ut, så att tillhandahålla olika färgscheman hjälper dem att utforma sitt tema på ett sätt som kan vara annorlunda än varje annan webbplats som använder samma tema. Dessutom kan användare genom att tillhandahålla olika färgscheman välja det som bäst passar deras övergripande verksamhet och logotyp. Idag införlivar många färgväljare i sina teman så att användare kan ändra färgen på nästan varje element på sin webbplats. Detta är en riktigt bra funktion, särskilt för ett litet företag som vill skapa sin webbplats men inte har någon CSS-kunskap eller inte har råd med en dyr webbutvecklare / designer.

7. Kortkoder

De flesta som köper WordPress-teman har ingen CSS- eller HTML-kunskap, varför det är viktigt att göra teman så användarvänliga och så WYSIWYG som möjligt. Företagswebbplatser kräver lite mer, eftersom användarna vill lägga till knappar överallt (som en köp nu eller ring oss-knappen), kommer de förmodligen att vilja integrera vittnesmål i sina sidor / inlägg, skapa gallerier, flikar med innehåll … osv, etc. Även om du bara inkluderar några kortkoder tror jag att de är verkligen viktiga för alla fantastiska teman.

Enkla kortkoder

symple-kortkoder-uppdatering

Eleganta kortkoder

Eleganta temakortkoder

8. Tjänster / portföljmall (ar)

Varje bra WordPress-tema måste ha flera anpassade sidmallar, inklusive en “portfölj” -mall där användaren enkelt kan lägga till produkter, tjänster eller provarbete för att visa upp för sina besökare. En portföljmall som använder antingen anpassade inlägg eller en frågeformulärslinga gör det verkligen enkelt för ett företag att skapa ett avsnitt på deras webbplats som är inriktad på att visa människor vilken typ av arbete de kan göra. Om du säljer produkter skulle det vara fantastiskt att ha en plats där besökare kan bläddra igenom dem på ett trevligt rutnät som mode. Jag skulle också rekommendera att du har ett slags “sortera efter” -funktion för dem som vill organisera sina provarbete eller produkter i kategorier.

9. Bloggavsnitt

Idag är det avgörande att driva en blogg för ditt företag. Det kan hjälpa dig mycket när det gäller att locka nya kunder, öka din trafik via sökmotorer, visa upp din expertis inom det givna området och naturligtvis förbättra din varumärkesimage och lojalitet. Av alla dessa skäl och mer måste ett bra WordPress-tema för affärsverksamhet levereras med ett bloggsnitt, vilket kan göras genom att skapa en sidmall och använda metoden för frågeställningar för att få alla blogginlägg eller kan göras med den nya anpassade inläggsfunktionen. Hursomhelst måste du integrera ett bloggsnitt i din mall.

10. Temasupport

Sist men inte minst på min lista över “10 egenskaper för ett stort företag WordPress Theme” är STÖD. Ditt tema kan se fantastiskt ut och ha alla typer av fantastiska funktioner, men om du inte ens tillhandahåller det grundläggande stödet är det praktiskt taget värdelöst. Många som köper / laddar ner teman kanske WordPress första timers och kan behöva hjälp med att installera och få temat att fungera som de vill. Om du driver ett företag kommer du att vara väldigt picky när det gäller hur din webbplats ser ut och fungerar – som temautvecklare kommer du att vilja vara där när dina kunder stöter på ett problem eller om de upptäcker ett “problem” i ditt tema.

Bonus

Jag lägger detta som en bonus eftersom jag inte anser att det är nödvändigt, men att lägga till stöd för några av de bästa wp-eCommerce-pluginsna (som WooCommerce) skulle göra att ditt affärstema sticker ut från resten. Det finns inte många affärsinriktade teman som innehåller ett kassasystem med deras tema så om du kan skapa ett så skulle det förmodligen sälja mycket bra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map