10 övervakningsverktyg för sociala medier för WordPress

Verktyg för övervakning av sociala medier för WordPress

Är du ansvarig för ditt varumärkes analys av sociala medier?


Om du är det, måste du göra en hel del experiment för att ta reda på de bästa möjliga strategierna för dina sociala medier marknadsföringskampanjer. Faktum är att övervaka din publiks beteende för att observera och agera i enlighet därmed är det ENKELT viktigaste du kan göra för att sociala medier verkligen ska fungera för dig.

När det kommer till uppnå maximal användarengagemang som hjälper till att generera mer försäljning, måste du ha rätt data framför dig för att fatta ett informerat beslut.

Vilket socialt nätverk till exempel förtjänar det mesta av din tid och din investering? Vad är ditt bästa resultat där ute? Vad är det övergripande påverkan av ditt varumärkes sociala utseende på ditt företag?

Det här är bara ett par mätvärden som är viktiga för att fatta ett fast beslut, om inte skottbeständigt. Och du behöver nästan perfekt sociala nätverksstrategier för ditt företag. Eftersom sociala nätverk inte bara är några platser som tonåringar kan umgås i praktiken eller där gamla vänner återförenas efter år. Dessa oerhört inflytelserika och mycket interaktiva plattformar kan antingen göra eller bryta ålders gamla företag på ett par timmar!

Så för att sociala medier ska fungera för dig måste du använda några riktigt bra verktyg för att övervaka dessa kanaler. Dessa specialverktyg gör allt inklusive sökordsspårning eller analyserar användarbeteende, hashtags, URLs och mycket mer.

Men det finns så många verktyg där ute på marknaden. Och det är inte ovanligt att bli förvirrad att plocka upp de rätta för ditt ändamål eller till och med ta tag i ett under par-verktyg. Därför kommer vi att visa de bästa verktygen för sociala medier specifikt utformade för att övervaka dina sociala medieaktiviteter och hjälpa dig göra sunda och effektiva strategier för ditt sociala nätverk för att underlätta för dig.

1. Sprout Social

Sprout Social

Om du letar efter tvärkanalanalys för sociala medier kan du enkelt gå till Sprout Social. Valet är ditt. Du kan antingen dyka djupt in i det ena företagets detaljerade resultat på sociala medier eller jämföra resultat över flera sociala mediekanaler samtidigt. I båda fallen, Sprout Social kan vara en lämplig lösning för dig.

Du kan spåra alla dina sociala mediekanalyser från en enda plats inklusive Facebook-intryck, klick på Twitter-länk, LinkedIn-engagemang, Instagram-följare-tillväxt, Pinterest-utvärdering och mycket mer.

Inte bara det, du kommer att få organiserade, lättförståelige och presenterbara rapporter som är klara att distribueras med ett par klick. Med hjälp av Sprout Social kan du generera mallade rapporter som sparar din tid såväl som anpassade rapporter som kan uppfylla dina krav för detaljerad djupgående analys. När allt kommer omkring är att verkligen förstå din publik på kortast möjliga tid vårt mål här, rätt?

Det här är bara några av de avancerade funktioner som Sprout Social har att erbjuda för att extrahera värdefulla sociala skatter. Så om du är någon som är intresserad av handlingsbara data relaterade till din målgrupps demografi, industrin påverkare, kampanjföreställningar, röstdelning och analysera konsumentens känslor; Sprout Social är det verktyg du kan välja utan andra tvekan!

2. Hootsuite

Hootsuite Media

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Endast en chef för sociala medier känner smärtan av att logga in på företagets sociala mediekonton hela dagen och posta på var och en av dem individuellt.

Men vad händer om det finns en lösning som gör att du kan schemalägga dina sociala mediaposter under hela dagen, eller en vecka eller till och med månader?

Det finns Hootsuite för dig. Det är ett lättgående socialt mediehanteringsverktyg för att schemalägga dina inlägg över alla sociala nätverksplattformar du kan tänka på. Med hjälp av detta inkluderande verktyg kan du lägga till ett brett spektrum av strömmar till varje instrument för instrumentdata. Dessutom kan du lägga till kolumner, hem, tidslinje, lista och även schema för att skapa strömmar baserade på filtrering.

Kärnkomponenten i Hootsuite är dess strömmar. Detta kan vara mer fördelaktigt för att analysera Twitter och Facebook genom att ställa in en ström filtrerad av nämnanden. I det här fallet, bara konfigurera en flik för ditt riktade sociala medienätverk på strömmen sida och automatisera den på några minuter.

Sammantaget kommer du att använda detta fantastiska verktyg en robust uppsättning sociala hanteringsfunktioner med ett lättanvänt och tydligt gränssnitt.

3. Buffert

Buffert social

Buffert är ett av de mest utvecklande schemaläggningsverktygen för sociala medier som vi har sett under åren. Du kan schemalägga innehåll för Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook och Pinterest. Den goda delen av Buffer är dess gratis konto, du kan skapa ett gratis konto som låter dig posta på tre sociala mediekonton och schemalägga upp till tio inlägg.

Det finns tre separata verktyg som fungerar bakom Buffer. Den ena är Buffer Publish, ett schemaläggningsverktyg för sociala medier. Sedan kommer buffertsvar, ett övervaknings- och meddelandeverktyg för sociala medier. Och slutligen, Buffer Analyze, ett analysverktyg för sociala medier.

Det finns några andra funktioner också, till exempel en RSS-flödesvy, installera en webbläsarförlängning för att spara innehåll för senare med Pablo-bildkurator. Dessutom får du en solid uppsättning analyser om interaktion och prestanda efter inlägg.

4. Awario

Awario övervakning

Awario är ett online marknadsföringsverktyg som är utformat för att hjälpa till att ta hand om ditt varumärkesvärde. Detta utmärkta verktyg är utvecklat för att övervaka och identifiera ditt varumärkes skalbarhet online. Du kan lära dig mer om hur människor tänker på dina produkter och tjänster. Awario analyserar innehåll från hela internet eftersom det kan gå igenom mer än tretton miljarder sidor varje dag.

Inte bara det, det finns ett par saker du kan göra med Awario. Du kan hitta nya ämnen för din kommande gästpost genom att analysera relevanta bakåtlänkar. Få de mest relevanta sociala insikterna om ditt varumärkes prestanda genom att hitta påverkande sociala medier med detta fantastiska verktyg.

5. BuzzSumo

BuzzSumo

BuzzSumo är ett dotterbolag till Brandwatch som fungerar lite annorlunda än de andra lyssningsverktygen på sociala medier på denna lista. Den utmärkta delen av BuzzSumo är dess förmåga att identifiera det mest populära innehållet på sociala medier, inklusive Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, och så vidare.

Med BuzzSumo kan du analysera ditt sociala medieinnehåll på flera sätt. Kraftfulla sökparametrar och filtreringsanläggningar gör saker mycket lättare. Tillsammans med inflytandedata ger detta verktyg dig också viktiga sociala bakåtlänkdata för att fatta ett informerat beslut.

6. Google Analytics

Google Analytics

Överlägset kan Google Analytics betrakta som ett av de mest underskattade övervakningsverktygen för sociala medier som de flesta webbplatsägare använder. Många av webbplatsägarna använder det här verktyget bara för att övervaka trafikflödet men det här verktyget utvecklas inte bara för att övervaka trafikflödet.

Tekniskt sett är Google Analytics inte ett verktyg för sociala medier, men det kan ändå användas för att spåra olika sociala mediekampanjer och till och med hjälpa dig att mäta social ROI. Du kan skapa rapporter specifikt för spårning av sociala medier, till exempel hur många besökare som körs till din webbplats från vilken sociala nätverkskanal. Du kan också använda UTM-parametrar för att spåra och mäta specifika sociala mediekampanjer.

7. Nyckelhål

Nyckelhålsövervakning

Nyckelhål är ett av de bästa övervakningsverktygen för sociala medier, särskilt för Twitter- och Instagram-användare. Med det här smarta verktyget kan du leta upp nyckelord, hashtags, webbadresser och användarnamn för att analysera användarens beteende. Du kan också se både realtid och historiska data mycket exakt.

Den speciella värmekartfunktionen i Keyhole låter dig visa aktivitetsnivåerna i vissa delar av världen. Den goda delen av detta fantastiska verktyg är dess förmåga att begära historisk data med hjälp av Twitter och Instagram som innehåller information om antalet inlägg, användare, engagemang och påverkare.

8. Snaplytics

Snaplytics

Om du vill fokusera på Snapchat- och Instagram-berättelser kan du välja Snaplytics vara ett utmärkt alternativ för dig. Det här underbara verktyget hanterar olika mätvärden som öppna och stängande priser, vilket gör det möjligt för varumärken att se var berättelsen engagemang toppar, och du kan också veta om avräkningstakten.

Det verkar som om Snapchat kan ha fallit ur fördel för vissa märken, men du bör inte glömma att detta nätverk fortfarande kan skryta med hundratals miljoner aktiva användare som är millennials och Gen Z. Dessutom är berättelser den mest krävande delen av Instagram befordran. Det är därför du kan använda det här verktyget för att övervaka ditt sociala medieutseende, särskilt för Snapchat och Instagram.

9. Curalate

Curalate

Eftersom de flesta av varumärkena försöker sig på direkt social försäljning, kanske du tänker samma sak också för ditt varumärke. I detta fall kan Curalate tjäna ditt syfte via Instagram på bästa möjliga sätt. Det kommer att fungera som en hybridbutik och maximera din försäljning med Instagram.

Curalate hjälper företagare att förstå vilka produkter som får flest klick och försäljning. Detta gör att du också kan spåra produkttaggar och omnämnanden för att analysera prestanda för användargenerat innehåll genom specifika kampanjer.

10. Brand24

Brand24

Brand24 är ett betalt verktyg för övervakning av sociala medier för marknadsförare som ansvarar för att driva olika sociala mediekampanjer. Det kommer att ge ett smart sätt att analysera sociala mediedata och spara dina otaliga timmar.

Med detta kraftfulla verktyg kan du övervaka nyckelord som hänför sig till ditt varumärkesvärde. Det är anpassade varningsfunktioner som håller dig uppdaterad om dina konkurrenter och hjälper dig att hoppa in till punkten.

Du kan få massor av mätvärden, inklusive prestanda för nyckelord på Facebook, Twitter, Instagram, sociala medier räckvidd, engagemang, sentimentanalys, YouTube kan mätas med volymen av nämnanden, och så vidare. Dessutom är mätvärden för engagemang, inflytande, trender hashtags och andra analyser några av nyckelfunktionerna hos Brand24.

Avslutar

Även om det finns ett överflöd av övervakningsverktyg för sociala medier ute på marknaden, kan du inte ha ett verktyg i en storlek som passar alla. Förutom detta tredje parts verktyg kan du använda det inbyggda sökanalysverktyget. Det inbyggda verktyget kan ta tid att arbeta med; det är därför den här artikeln är skriptad för att göra saker lätt för dig.

Du kan titta närmare på listan som nämns ovan och ta reda på rätt verktyg för dig. Varje verktyg som listas här har en standard som hjälper dig att övervaka din närvaro på sociala medier som helhet. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig mycket att förstå hur du väljer rätt verktyg för att spåra närvaron på sociala medier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map