10 Premium WordPress-tillägg du måste ha

WordPress-teman ger dig en hel del anpassningskraft och plugins tar saker och ting högre genom att lägga till fun (ction) till tivoli. Då kliver WordPress-tillägg in och kryddar saker genom att erbjuda dig ännu fler funktioner, kraft och förmågan att leverera en hel stans när det betyder något.


Dagens inlägg är en samling av tio (10) fantastiska WordPress-tillägg som kommer att vara bra investeringar för dig. Åh, om du inte visste det, tillägg är bara plugins som är tillägg för andra plugins. Se hur du skulle lägga till en turboladdare eller kväveförpackning till din bil? Fordonet går okej utan dessa tillägg, men sparken från turboladdaren eller lustpaketet kan inte ignoreras när du väcker dem till liv! Add-ons.

UberMenu – Sticky Menu Extension

UberMenu-Sticky-Menu-extension-WPExplorer

Detta tillägg är en förlängning för UberMenu – WordPress Mega Menu Plugin. Den spelar en roll och spelar den mycket bra. Det ger dig möjligheten att göra dina menyer klibbiga. Du kan fästa din UberMenu på en viss plats där du håller den (menyn) i vyn även om användaren rullar hela vägen till botten av sidan. Dina webbbesökare kommer att älska din uppfinningsrikedom eftersom de kan komma åt menyn (och navigera på din webbplats) var som helst. Denna vackra förlängning har över 2 900 köp, ett imponerande köparrangemang på 4,65 / 5,00 och kostar bara 4 dollar.

Skaffa UberMenu – Sticky Menu Extension

Kod Scanner Add-On för säkerhet Ninja

CoreScanner-wordpress-addon-wpexplorer

Använder du och älskar säkerhetsninja WordPress-plugin? Om så är fallet kommer du att älska Core Scanner-tillägget. Precis som titeln antyder kommer detta tillägg att hjälpa dig att skanna dina WordPress-kärnfiler med ett enda klick. Du kommer att kunna: hitta felaktiga filer, återställa skadade filer, fixa exploater och fila “olyckor” som oavsiktliga raderingar eller ändringar, reparera WordPress autouppdateringar och visa källkoden för dina filer.

Tillägget kommer med ett vänligt användargränssnitt som är lätt att använda samt detaljerade instruktioner för att vägleda dig. Core Scanner har ett köparrangemang på 4,39 / 5,00, över 730 inköp och säljs endast till $ 5 dollar. Håll din WordPress-säkerhet tätt med Core Scanner-tillägget.

Skaffa Core Scanner Add-on för säkerhetsninja

Temapaket för Ninja-pop-ups

teman-pack-for-ninja-pack-wpexplorer

Om du använder Ninja Popups för att driva (upp) användarengagemang på din WordPress-webbplats kommer du att älska de extra popup-teman som finns i detta temapaket. Paketet levereras med fem nya teman som kommer i olika färger. Andra viktiga funktioner inkluderar: helt lyhörd och mobilvänlig, mycket lätt att konfigurera och anpassa, gratisuppdateringar, översättningsklar, jQuery, dedicerad supportpersonal och mer. Detta temapaket är exakt vad du behöver för att stärka dina Ninja-pop-ups och / för att öka engagemanget på din webbplats. Detta WordPress-tillägg har ett köparrangemang på 4,50 / 5,00 och går endast för $ 5.

Hämta temapaket för Ninja-pop-ups

LEVA! För MyMail

mymail-live-wordpress-addon-wpexplorer

För älskare av MyMail Newsletter Plugin kan du nu se “… som öppnar dina nyhetsbrevskampanjer i realtid!”. Du behöver inte vänta på e-postmeddelanden, du tar all action Live! Det här tillägget fungerar bäst med MyMail Newsletter Plugin version 1.5.3 eller senare, och du måste aktivera Geo-spårning på inställningssidan för att se platsen för dina prenumeranter. Leva! för MyMail är kompatibel med WordPress 3.8.1. Tillägget har ett köpers betyg på 4,64 / 5,00 och säljer endast till $ 10 dollar.

Få Live! för MyMail

WordPress Social polling-plugin

Wordpress-social Polling-plugin-wordpress-addon-wpexplorer

Låt inte den sista biten i titeln kasta av sig, den här lilla älsklingen är verkligen ett WordPress-tillägg. WordPress Social Polling Plugin skapades för den populära WordPress Easy Polling Plugin, utan vilken vår lilla älskling här inte fungerar. Men när du får det att fungera kommer du att kunna locka tusentals (1000) nya användare, få 10 gånger fler likes, visningar och delningar och samla åsikter från din målgrupp. Pluginet går endast för $ 6 dollar, så varför inte få det?

Skaffa WordPress Social polling-plugin

Templatera – Mallhanterare för Visual Composer

templatera-mall-manager-for-visual-kompositör-wordpress-addon-wpexplorer

Visual Composer är en # 1 bästsäljande frontend- och backend-drag & drop-sidbyggare för WordPress. Med över 19 000 inköp och ett köparrangemang på 4,57 / 5,00 är Visual Composer favorit-sidbyggaren för många webbutvecklare. Från tidpunkten för skrivandet driver denna plugin över femtiotusen (50 000) webbplatser. Templatera låter dig hantera dina mallar i Visual Composer. Du kan “… skapa, hantera och ställa kontrollåtkomst till dina mallar …” beroende på sidposttyper och användarroller. Du kan också importera eller exportera till eller från andra webbplatser inom några minuter. Templatera packar många andra funktioner som automatisk migrering, 15 anpassade CSS-teman (bonusfunktion!), “Templatera” innehållselement för att uppdatera innehåll på alla sidor samtidigt, åtkomstkontroll för mall antingen efter innehållstyp eller användarroller, etc. Templatera har ett köpers betyg på 4,60 / 5,00 och går för $ 10. Den utökade licensen kostar $ 50 och det är värt investeringen.

Skaffa Templatera: Mallhanterare för Visual Composer

WordPress användarbokmärken för UserPro

Wordpress-user-bokmärken-för-userpro

Ett tillägg för det populära Plugin för UserPro-profiler, detta tillägg ger dina användare möjlighet att bokmärka vad de vill från inlägg till anpassade inlägg och forumämnen bland andra. Dessutom tillåter tillägget dina användare att hantera dessa bokmärken effektivt. WordPress användarbokmärken för UserPro är lätt att integrera till alla WordPress-teman. Vad mer? Du kan testa vattnet med ett demokonto innan du köper �� Andra funktioner inkluderar kompatibilitet med alla typer av innehåll, utformat med AJAX, widget (för sidofältet), kortkodsfunktioner och API för tekniska kunniga användare. Tillägget har ett köparrangemang på 4,38 / 5,00 och går tillbaka till $ 10 dollar.

Skaffa WordPress användarbokmärken för UserPro

Affärspaket för skiktade popup-fönster

business-pack-for-skiktade-popups-wordpress-addon-wpexplorer

Om du äger en företagswebbplats måste du göra allt rätt. Det betyder att du också måste få dina popup-fönster rätt. Om du nu älskar Layered Popups WordPress Plugin (och Layered Popups Script) kommer din företagswebbplats att dra stor nytta av detta Business Pack-tillägg. Med tio (10) pop-ups med flera lager som är lätta att använda och anpassa, bör ingenting stå i vägen för din kreativitet. Detta WordPress-tillägg har ett köparrangemang på 4,80 / 5,00 och kostar endast $ 2 dollar. Två dollar för att ge din företagswebbplats en professionell ansiktslyftning i popup-avdelningen.

Skaffa affärspaket för skiktade popup-fönster

Ultimate Add-ons för Visual Composer

Ultimate addons-för-visual-kompositör-wordpress-addon-wpexplorer

Detta enda WordPress-tillägg lägger till ett par funktioner till din Visual Composer. Eftersom vi älskar siffror så mycket lägger tillägget till sex (6) extraelement till din Visual-kompositör, som – om du undrar – kommer att gynna din webbplats enormt. Författarna till detta lysande plugin (i ett hemligt brev till er verkligen) lovade att lägga till ännu fler element i denna tillägg :). Visade jag ditt intresse? Okej bra. Detta WordPress-tillägg kommer att lägga till element i din Visual Composer Page Builder för ikoner, informationsrutor, listor, flipboxar, räknare och interaktiva banners. Denna tillägg är helt anpassningsbar, har en front-end editor och är en realtidssparare. Det har en köpare betyg på 4,97 / 5,00 och säljer som hotcakes till $ 12 dollar.

Skaffa Ultimate Addons för Visual Composer

NOTERA: Om du letar efter jämnt Mer fantastiska Visual Composer-tillägg, se till att du checkar ut vårt premium mångsidiga WordPress-tema totalt. Vi byggde vår helt egen WPExplorer Visual Composer-förlängning för anpassade ikonlådor, reglage, karuseller, vittnesmål och mycket mer.

Schemalagd skannertillägg för säkerhetsninja

planerad-scanner-addon-for-security-ninja-wordpress-addon-wpexplorer

Vi tar WordPress-säkerhet på allvar, så jag trodde att jag skulle lägga till ett säkerhetstillägg för att hålla dig på tårna när det gäller säkerheten på din WordPress-webbplats. �� Schemalagd skannertillägg gör exakt vad du tänker. Det låter dig planera automatiserade säkerhetsskanningar. Dessa skanningar kommer med e-postrapporter och omedelbara aviseringar om någon otäck hackare går in i ditt online hem. Det här tillägget spelar bra med Security Ninja Plugin, Core Scanner-tillägg och andra plugins. Det är lätt att installera och kommer med ett vänligt användargränssnitt. Den har ett tilltalande köparrangemang på 4,39 / 5,00 och ger dig endast $ 5 dollar tillbaka.

Få schemalagd skannertillägg för säkerhetsninja

Bonus: Easy Digital Downloads Extension Bundles

lätt digitala-nedladdningar-extensions

En sista minuten tillägg skulle vara de olika tillägg och plugin-tillägg för Easy Digital Downloads E-Commerce WordPress Plugin. Det finns många tillagda funktioner som du kan ansluta till den här kraftfulla e-handelsplugin. Ett alternativ är att köpa mega Core Extensions Bundle som ger dig flexibilitet i uppdrag, begränsat innehåll, villkorade omdirigeringar, uppsäljningar, pdf-fakturering, recensioner, frakt, widgets och mycket mer. Ett annat bra alternativ är Marketplace Bundle som gör det enkelt att skapa din egen onlinebutik med flera säljare som paj. Eller så kan du alltid välja vilka tillägg du vill ha och lägga till mer när du behöver dem.

Få enkla digitala nedladdningstillägg

Slutsats

WordPress-tillägg ger dig extra funktioner och det är ett faktum, men de kan inte fungera på egen hand. Du måste installera de “överordnade” plugins som de utökar. Som sagt, tillägg ger dig en hel rad funktioner som kommer att vara bra för din webbplats. Skaffa de plugins som uppfyller dina behov och klippa på!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map