10+ tips för att öka förtroendet och trovärdigheten för din WordPress-blogg

10+ tips för att öka förtroendet och trovärdigheten för din WordPress-blogg

Att introducera en ny produkt i dagens snabba värld kan vara ett skrämmande företag. Produkten kan vara vad som helst – en blogg, en tjänst, programvara eller en faktisk fysisk “produkt”. Den första delen är relativt enkel – att bygga produkten.


Att samla in användarnas förtroende och skapa trovärdighet – nu är det ett helt annat bollspel.

Det kan vara värt att nämna att Steve Jobs var den enda personen som trodde på iPhone när den först lanserades. Det viktiga är att du har gjort din marknadsundersökning. Du kan garantera din produkt – du tro på det. Det är en bra start.

Men den verkliga frågan är – hur får du dina kunder att tro på din produkt? Hur gör du få din kund att tro att det du erbjuder är något som han skulle finna användbart? Det är vad dagens artikel handlar om.

Vi har skurat på webben – studerat några auktoritetssajter inom marknadsföring och bloggning och har kommit fram till 10 handlingsbara strategier och tips för att öka förtroendet och trovärdigheten. Ta inte vårt ord för det. Vi visar dig skärmdumpar av riktiga webbplatser när vi går!

Med hjälp av dessa strategier kan du öka ditt varumärkes trovärdighet, bygga förtroende och i slutändan samla ett lojalt gemenskap. Eftersom WPExplorer handlar om WordPress har jag tagit friheten att nämna några plugins och teman som hjälper dig att implementera varje strategi. Du är mycket välkommen att prova dina egna metoder, och om du vill dela dem skulle vi gärna höra om det!

1. Kundbas

Kund.io Klientell

Customer.io – En e-postprogramvara visar sin lista över inflytelserika kunder

Att ha en kraftfull kundkrets är ett av de mest kraftfulla vapnen i ditt marknadsföringsarsenal. Vare sig det är en start eller en väletablerad produkt, att visa klientlogotyper är en utmärkt åtgärd för att skapa förtroende. Vi vill koppla oss till varumärken. (Om vi ​​inte gjorde det, skulle vi inte äga ett fint par löparskor).

Om din kundkrets är inflytelserik visar deras logotyper under avsnittet “Våra kunder” en stor inverkan. När ett inflytelserikt märke använder din produkt, fastställer det senare (din produkt) betydande inflytande i sin egen domän eller marknad. Ni kunder vet nu att din produkt är:

 1. Pålitlig
 2. Genomförbar, livskraftig
 3. Enterprise redo

Fallstudie nr 1 – ManageWP

Hantera WP-kunder

ManageWPs imponerande kundkrets gör allt som talar dem

Om jag är en potentiell kund och har begränsat mitt val mellan två produkter – ManageWP och XYZ, det faktum att massor av ledande industrifolk använder programvara nr 1 – skulle jag säkert välja det.

Fallstudie nr 2 – Nya webbplatser

Naturligtvis är det inte alltid möjligt att ha en kraftfull kundbas för nystartade företag. I ett sådant fall kan du försöka bli med i populära medier – till exempel skulle bloggar i din produktnisch få dig den publik du behöver för en framgångsrik startlansering.

Exempel: Om du har skapat en ny WordPress-plugin, ett tema eller en (WordPress-orienterad) tjänst, skulle du bli med i de 10 bästa WordPress-bloggarna ge dig en enorm plattform att visa upp din nya produkt.

Sammanfattningsvis har en stark kundbas en djup inverkan på produktens inflytande och spelar en viktig roll i urvalsprocessen. Det ökar sina chanser att väljas jämfört med en liknande produkt.

Logos Showcase-plugin

Ett snabbt och enkelt sätt att lägga till en extra skikt av trovärdighet för ditt arbete är att visa potentiella kunder de andra kunderna du har arbetat med. Och om du inte är en utvecklare, är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till det på din webbplats med Logos Showcase-plugin. Plugin gör att du kan visa ett antal företagslogotyper på din webbplats – klienter, sponsorer, partners etc. Du kan visa dessa logotyper i antingen ett fast nät, ett responsivt rutnät eller en logokarusell. Det finns ett antal effekter som du kan välja mellan, från gråskala, markering och ett verktygstips, som visas när en användare svävar på en specifik logotyp.

Logotyper

Plugin är lätt att installera, så att du kan ladda upp de logotyper som du vill inkludera, samt en länk till företagets webbplats om det behövs. Att infoga logotyputställningen på önskad sida är lika enkelt som att kopiera och klistra in den relevanta kortkoden i textredigeraren, eller till och med en widget om du vill inkludera den i sidofältet. Frilansförfattare, fotografer, webbdesigners och alla i evenemangsbranschen skulle verkligen dra nytta av detta plugin.

2. Styrka för medlemskap

Medlemskapets styrka finns i olika former och gäller för olika produkter. Detta kan inkludera antalet nedladdningar eller försäljning, antal kunder och även grenar till din sociala delning och följare. Låt oss titta närmare på dem.

2.1 – Antal nedladdningar

Denna kategori av medlemskapsstyrka inkluderar nedladdningsbara produkter som teman, plugins och produktpaket. Att visa antalet gånger din produkt laddades ner är ett säkert brand-sätt att fastställa sin auktoritet. Högre nedladdningsantalet, desto större är myndigheten.

Alla använder det, så det borde vara bra.

Fallstudie # 3 – VLC Media Player

Ladda ner Count Matters

Nedladdningsantalet (eller “popularitet”) av en programvara påverkar direkt vår beslutsprocess

Låt oss ta ett enkelt exempel. Du vill ladda ner en mediaspelare och har inte hört talas om varken VLC eller CCCP. Om du nu fick ett val mellan de två, skulle det enklaste sättet att bestämma vara att välja den med den högsta nedladdningsgruppen. Denna analogi är ännu mer tillämpbar i situationer där användaren inte är tekniskt ljud i ämnet / området.

Fallstudie # 4 – WPExplorer

WPExplorer Themeforest-profil

Detta är en skärmdump av WPExplorer’s Themeforest-portfölj. Om du granskar antalet nedladdningar för varje tema och deras totala betyg ser du att var och en av dem laddades ner hundratusentals gånger med god kundåterkoppling. Det är en självförtroende – du har medvetet rankat WPExplorer som en “bra” eller “ansedd” WordPress-tematillverkare.

WPExplorer Themeforest Portfolio

WPExplorer-portföljen i Themeforest. Antalet nedladdningar har direkt påverkat din beslutsprocess.

2.2 – Antal kunder

Detta är ett direkt mått på din produkts trovärdighet. Det är tillämpligt på alla tjänster eller medlemsorienterade produkter. Ju större antal kunder, desto högre trovärdighet för tjänsten eller produkten.

Fallstudie # 5 – Eleganta teman

Eleganta teman

Eleganta teman visar antalet medlemmar på dess målsida

2.3 – Antal prenumeranter på sociala medier

Detta gäller för leveranser av media som webbplatser för sociala medier och webbhotell för webbplatser (som YouTube). På sociala medier finns dina Facebook-fans, Twitter-följare och YouTube-prenumeranter – i princip hela bandwagon för sociala nätverk.

Content Marketing Institute

Skärmdump av innehållsmarknadsinstitutets abonnenter på sociala medier

Antalet prenumeranter är ett mått på din webbplats social styrka. Ju högre ditt antal fans – den populära webbplatsen är. Medialeveransställen är en viktig källa för trafik, förutsatt att din marknadsföring på sociala medier görs korrekt.

2.4 – Följare på sociala medier kan skada din webbplats!

Att ha ett ovanligt stort antal fans och följare på sociala medier kan vara kontraproduktivt och till och med skadligt ibland. Till exempel finns det massor av webbplatser där du kan köpa Twitter-följare och Facebook-fans. De flesta av dem är falska – dina så kallade “fans” är inget annat än automatiserade konton (bots) eller hackade / komprometterade konton av verkliga användare. Nedersta raden är – du får ingen verklig trafik från bots. Här är en gyllene regel:

Sikta efter en inflytelserik användare

Ett Twitter-handtag med en liten men inflytelserik mängd prenumeranter är mycket mer trovärdigt för en mänsklig användare eller en sökmotor, än ett konto med 5000 följare som har falska och / eller komprometterade konton. Du vill ha riktiga, aktiva prenumeranter (helst de som har inflytande över sin egen uppsättning av följare).

Sökmotorerna är oerhört smarta i dag och de blir bara smartare. För några månader sedan var det inte lika viktigt att ha en mobilwebbplats förrän Google formellt angav vikten av en mobil responsiv webbplats för bra SEO-poäng. Det är ett välkänt faktum i SEO-gemenskapen att Google automatiskt bestämmer din eller din webbplats påverkan i dess index. Ju högre antal inflytelserika prenumeranter – desto högre blir dina SEO-poäng.

När saker går söderut:

Här blir saker intressanta – om du inte har existerat på Internet tillräckligt länge för att samla ditt ovanligt stora antal följare, kommer Google att hålla webbplatsens trovärdighet under misstänksamhet. Om de finner att majoriteten är dina prenumeranter falska konton – boom! Dina SEO-poäng är fallande.

Om du tror att du kan komma tillbaka på rätt spår med en webbplats som misstänks för falska prenumeranter, måste du jobba väldigt, väldigt hårt. Det är vanligtvis bättre att starta ett nytt kapitel – samma produkt med ett nytt varumärke. Det har varit mycket misslyckanden och framgångshistorier i det här sammanhanget – jag föreslår att du strövar runt några SEO-forum om du vill veta mer.

3. Prenumeranter via e-post

Många webbplatser visar antalet prenumeranter på nyhetsbrev i deras e-postformulär. Detta är en fantastisk listbyggande taktik för bloggar och andra webbplatser. Den kopplar din produkt till ett stort antal följare – liknande fans på sociala medier. (Naturligtvis förtjänar e-postlistabyggning särskild uppmärksamhet eftersom det är mer potent än sociala medier.)

e-postprenumeranter

“Gå med 30 000 prenumeranter” är ett bra sätt att woo dina kunder att ge upp sin e-postadress.

Varningens ord: När någon prenumererar på din webbplats litar han / hon på dig med sin privata information – ett sätt att direkt komma i kontakt med dem. Betrakta det som ett privilegium. Här är några regler (tänk på dem som de 3 buden om e-postmarknadsföring, om du vill)

 1. Skicka aldrig e-post till dina prenumeranter med falska / misstänkta produkter, bara för att utgivaren lovade dig en enorm bit av pengar.
 2. Endast e-postprodukter som du personligen har använt och testat.
 3. Sälj aldrig din e-postlista aldrig (de hämtar vanligtvis massor av pengar). Det är mycket oetiskt. Om du tror på karma … får du driva, gör du inte?

4. Antal sidvisningar

Att visa antalet sidvisningar är ett bra sätt att visa en webbplats popularitet. Helst bör du visa sidvyerna för enskilda sidor i din blogg. Det betyder att varje inlägg har ett separat sidvisningsantal. Att visa ett kombinerat antal sidvisningar skulle inte göra något, eftersom din publik inte skulle kunna skilja mellan de populära inläggen och de, ja, inte så populära!

5. Visa aktier i sociala medier

Vi pratade om social styrka (# 2.3) under kategorin Membership Strength. Även om antalet aktier på sociala medier tekniskt bör falla under den kategorin tror jag att det förtjänar särskild uppmärksamhet. Det beror på att det är lite knepigt att visa antalet sociala medier är delvis svårt – det är mer ett dubbelkantigt svärd, och här är anledningen:

 • Helst bör du bara visa dina sociala poäng när du har nått ett betydande antal aktier. Dessutom bör detta nummer visas tydligt. Det kommer att öka användarens sannolikhet att dela inlägget när han / hon har läst det.
 • Om antalet sociala aktier är lågt (jag talar mindre än 20), visar inte antalet. Istället kan du helt enkelt visa ikonen för social delning. När aktierna når en hälsosam siffra är det dags att vända det!
 • Slutligen bör du bara visa de sociala mediekanalerna där de flesta delas. Förvirra inte din användares upplevelse med tjugo olika delningsknappar.

Experimentera med de sociala kanalerna, se vilka som din publik klickar på och arbeta med dem. Det kommer att hämta dig verklig, riktad trafik. Jag föreslår att du använder Monarch Social Sharing-plugin från eleganta teman – det är allvarligt lätt att använda och ganska, väl, elegant.

monark-popups

Teamet har gjort ett fantastiskt jobb med plugin och det är laddat med fantastiska funktioner. För mer information, kolla in min recension av Monarch-insticksprogrammet.

Fallstudie # 6 – Sparring Mind

Här är en författare jag alltid följer – Gregory Ciotti. Han är mannen bakom HelpScout och en väldigt populär psykologblogg som har varit med i likhet med Inc.com och andra.

gc

Det här är hans målsida. Lägg märke till hur han på några få rader förklarar sin status och fortsätter till pitching för läsarens e-postadress. Det är rent, enkelt, men inte spammy. Plus det erbjuder den bonusen att du kan lära dig något.

6. Visa upp dina mest framgångsrika produkter

När var sista gången du såg en film som startade sin trailer med “från skaparna av XYZ kommer en annan blockbuster …”? För inte så länge sedan, eller hur? Det beror på att det är en gammal marknadsföringsteknik som bara fungerar. Att skildra dina mest framgångsrika produkter höjer automatiskt din nya produkts värde i din potentiella kund.

Om den föregående raden inte är vettig, titta på de senaste filmerna regisserade av Cristopher Nolan. Nästan var och en av dem kommer att innehålla tagline “från skaparen av Dark Knight Trilogy …” Varför? För jag är Batman. Skojar bara. Det beror helt enkelt på att Dark Knight-trilogin var en av de mest framgångsrika trilogierna som någonsin erhöll totalt en sammanlagd över $ 2 miljarder världen över. Därför skulle jag vara mycket intresserad av att se Nolans senaste arbete. Samma regler gäller för onlinemarknadsföring.

Fallstudie 8 – WPBeginner

WPBeginner hemsida

Ta till exempel WPBeginner. Om du inte har hört talas om dem tidigare, skulle du troligtvis dra slutsatsen att det är en bra blogg med massor av bra tutorials.

När du landar på deras hemsida kommer du inte (genast) hitta en referens till de produkter de har byggt. De har valt att stoppa sina monter i ett avsnitt om “Visade WordPress-plugins”. När du får veta att de har skapat en populär produkt som du har hört talas om (eller använt) kommer ditt sinne spontant att öka deras varumärkesvärde. Det är skönheten i att visa upp populära produkter.

7. Lista dina resultat eller avsnitt om “visas i” eller “som sett”

Denna metod är en tidtestad, enkel och effektiv myndighetsförstärkare. När ditt arbete presenteras eller granskas i inflytelserika bloggar och tidskrifter, glöm inte att skildra det!

Fallstudie # 9 – CloudMagic

CloudMagic hemsida

CloudMagic hemsida

Jag letade efter en ny e-app för min Android-telefon som också hade en iOS-version. Med tanke på det stora antalet alternativ i Google Play Store började jag eliminera appar baserat på (1) design och (2) antal nedladdningar. Efter 10 minuters siktning genom massor av appar satt jag kvar med tre.

Jag kollade in recensionerna av den andra (CloudMagic) och fick reda på att den presenterades i TIME Magazine och Wall Street Journal. Jag såldes! Det är viktigt att nämna att appens funktionalitet var felfri. Det gav mig inte de fel som min senaste e-postapp gav. Såsom jag har nämnt tidigare borde alltså din produkt vara bra. (Och det var förmodligen den relativt enkla delen).

molnmagisk kärlek

Det här är CloudMagics dedikerade kundsida. Lägg märke till hur de visar sina recensioner.

8. Kundbedömningar

Att visa din potentiella kund vad dina gamla kunder har att säga om din produkt är ett säkert brand-sätt att tjäna förtroende och öka trovärdigheten. Självklart fungerar ordspråket oändligt bättre, men vittnesmål om klienter är det närmaste vi kommer i en värld med 7 miljarder människor.

Återigen, som social delning, måste du hitta en balans mellan tonerna som används i användarrecensionerna. En överväldigande positiv kan kasta bort den skeptiska köparen.

Kundbedömningar ger oss till ett ämne vi diskuterade ovan – Kundbas. Kommer du ihåg hur en inflytelserik klient är ett doldt vapen? Samma regler gäller för kundbedömningar.

Ju mer inflytelserik din klient är, desto större vikt kommer hans / hennes vittnesmål att bära.

Fallstudie # 10 – StudioPress

StudioPress är ett företag som skapade en av branschstandardens WordPress-ramverk – Genesis. De har det mest sålda WordPress-ramverket genom tiderna och förlitas av yrkesverksamma överallt.

StudioPress Testimonials

Titta på StudioPress-hemsidan. De har inkluderat sina kundbedömningar på samma sida längst ner.

Alla människor som nämns där är inflytelserika i sina nischer. Detta ökar oundvikligen StudioPresss status och (typ av) motiverar deras något högre prislapp.

9. Team Bios

Bilder har en enorm inverkan på våra “snap opinion” -egenskaper. De spelar en viktig roll i vårt undermedvetna, som oavsiktligt påverkar vår beslutsprocess. Det har funnits många rapporter som dokumenterar hur en bra försäljningsgrad tillsammans med ett kompletterande fotografi kan vara en kraftfull kombination för att öka försäljningen betydligt.

Låt oss utvidga denna analogi till teambiografier. När vi tittar på fotografierna från teammedlemmarna upprättar vi av misstag en grundläggande koppling till dem. Om du skulle träffa en av dem på gatan kan du gå – “Hej, jag har sett dig tidigare … är du inte i teamet bakom produkt XYZ?”

Det finns flera sätt att beskriva teamets bio. Man ser vanligtvis att en kombination av följande artiklar ger en bra team-sida:

 • Ett bra, rent och helst personaliserat fotografi av varje teammedlem.
 • Sociala mediehandtag – Twitter och LinkedIn är de två vanligaste som används.
 • Ett meddelande – kan vara i tredje person eller i första person.

Undvik lagerbilder.

Arkivbilder är något du måste försöka undvika till varje pris. Din teamsida är till en början en valfri sida. Dess mål är att introducera din kund till ditt team. Därför uppmanar vi dig att inte använda stockbilder eller “porträtt” av fotogena modeller på din team-sida. (Men hej, om din teammedlem råkade ha dessa egenskaper – kudos!)

Att skapa en teamsida kräver betydande tid och energi, även om många WordPress-teman har en personalposttyp och / eller sidmall. Du bör bara fokusera på detta när produkten och webbsidan har tagits om.

Fallstudie # 11 – WooThemes

WooThemes team sida

Här är en skärmdump av WooThemes-teamets sida.

10. Widget för “Populära inlägg” på sidfältet

De flesta bloggar har en widgetiserad sidofält som innehåller flera widgetar. De vanligaste är kategorierna widget, tag widget, prenumerationsruta för nyhetsbrev och widgeten för sociala medier.

De populära inlägg widgeten är en riktigt intressant eftersom den samlar de mest populära artiklarna (eller sidorna) i din blogg – enbart baserat på dina besökare. Idealt bör du inte ändra dina populära inlägg och låta plugin automatiskt generera det baserat på sidvisningar, delningar och andra mätvärden.

Fallstudie # 12 – The New York Times

NY Times

NYTimes är en av de mest inflytelserika tidskrifterna över hela världen och en personlig favorit. Jag har alltid tyckt att sidobarwidgeten är riktigt användbar – jag använde den ofta för att skicka en artikel till mina vänner och kollegor. Widgeten sorterar de mest populära inläggen baserat på 3 olika mätvärden:

 • Mest sedda
 • Mest e-post
 • Rekommenderas för dig (som främst bygger på mina läsvanor)

Dessa data är oerhört användbara för analytiska ändamål, förutom att förbättra användarupplevelsen. Tur för er många tidskriftsstil WordPress-teman inkluderar en widget med flikar med inlägg, så att lägga till den här funktionen till din sidofält kan vara lika enkelt som att dra och släppa widgeten.

11. Relaterade inlägg (bonus)

Relaterade inlägg placerade längst ner i din artikel spelar en betydande roll för att sänka din webbplats avvisningsfrekvens. När du har avslutat en artikel, när du får ett nytt gäng om samma ämne – är det mer troligt att du fortsätter att läsa och klicka på någon av dem. Detta minskar din webbplats avvisningsfrekvens betydligt eftersom dina besökare spenderar mer tid på din webbplats nu.

Det är viktigt att notera att du bör ha ett minimum antal relaterade artiklar (8-10), med rätt taggar och kategori, för att den här metoden ska fungera. Du kan använda Ryggraket eller Relaterade inlägg för WordPress plugin för att uppnå detsamma.

Varningens ord: Du bör veta att generera relaterade inlägg kräver utökade beräkningsresurser och därmed lägger extra press på din webbhotell. Om du använder en delad värdmiljö som BlueHost, kom ihåg att aktivera cache för WordPress.

Sammanfatta 10+ tips för att öka förtroendet och trovärdigheten för din WordPress-blogg

Här är en snabb översikt över vad vi har lärt oss i det här inlägget:

 1. Visa upp din inflytelserika kundbas
 2. Visa upp din medlemskap eller ladda ner styrka (beroende på din produkt)
 3. Visa antal e-postprenumeranter till ditt nyhetsbrev (valfritt)
 4. Visa din sociala aktier, men var försiktig på samma gång
 5. Visa antalet sidvisningar av dina artiklar
 6. Visa upp ditt mest framgångsrika produkter
 7. Lista dina personliga /affärsresultat (relaterad till produkten)
 8. Visa upp din kunders vittnesmål (nära likhet med punkt 1)
 9. Skapa en team bios sida (när resten har tagits hand om)
 10. Använda sig av widgetiserade sidofält för att generera ytterligare trafik och förbättra användarnas engagemang
 11. Visa relaterade inlägg i slutet av varje inlägg för att förbättra avvisningsfrekvensen

Slutsats

Min ursäkt om jag har uttråkat dig – några av er kanske är medvetna om alla tekniker vi har pratat om. Men en påminnelse är alltid bra rätt?

Så, i ett nötskal, här är vad du behöver för en framgångsrik affärsmodell:

 • Bygg en bra produkt – något du är stolt över.
 • Marknadsför det. Klart, folk kommer att köpa din produkt.
 • Om båda stegen gjordes rätt kommer folk att fortsätta betala för din produkt / tjänst.

Det är exakt varför du gärna skulle betala 999 $ för en iPhone för Äpple är ett höjdpunkt av förtroende och trovärdighet. Förhoppningsvis har du lärt dig några användbara tips för att växa ditt företag.

Om du har några exempel eller erfarenheter att lägga till i dessa tips, eller om du har några egna tips, skulle vi gärna höra dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map