12 coola Chrome-appar och tillägg som du kan använda för WordPress

De flesta av tweaks som vi utför på WordPress syftar till att göra webbplatsen funktionell och iögonfallande för en besökare. Vi lägger stor vikt vid användarupplevelsen för läsarna. Men vet du att det finns några fina verktyg som bloggare och webbplatsägare kan använda för att göra WordPress-uppgifter enklare för sig själva? Dessa verktyg finns inte i teman eller plugins. Det är snarare appar och tillägg som du kan lägga till i din Chrome-webbläsare.


Vissa av dessa appar och tillägg för Chrome hjälper dig att utföra rutina WordPress-uppgifter utan att behöva logga in. Du kan göra snabba ändringar i din webbläsare och spara dem i WordPress. Några tillägg kräver att du gör en engångsregistrering av dina inloggningsuppgifter för WordPress hos Google. Senare ändringar kan göras genom att klicka på tillägg, arbeta i webbläsaren och spara till WordPress.

Dessa appar och tillägg kan göra arbetet med WordPress underbart. De kan användas när du skriver eller bloggar. De är lätta och lätta att installera – lägg bara till dem i din Chrome Browser. Och om du inte längre behöver dem kan du ta bort dem från din webbläsare.

Vissa av dessa verktyg är inte enbart för användning på WordPress enbart, och de kan vanligtvis användas medan du arbetar på webben. Är de nödvändiga för WordPress? Nej, men de gör bloggning till en trevligare upplevelse. Låt oss titta närmare på några av dem.

WordPress Admin Bar Control

Du kanske använder WordPress för att göra ett antal saker – och ofta älskar du helt enkelt att administratörsfältet underlättar. Men det kommer också att finnas tillfällen då man känner att det bara är i vägen. Det tar upp skärmutrymme och får sidan att se lite rörig ut.

För att få den här fältet från skärmen kan du lägga till WordPress Admin Bar Control till Chrome. WordPress-ikonen visas i Chrome-fältet. Klicka på den och administratörsfältet försvinner från din WordPress-sida. Klicka igen så kommer fältet att visas igen. Så du kan behålla eller avsluta baren som du vill.

WordPress Admin Bar Control för Chrome

Den här fältet ska läggas till i Chrome bara om du vill dölja administratörsfältet. Det kommer inte att göra att baren försvinner helt.

WPSNIFFER

WPSNIFFER är en fin förlängning för Chrome. Om du någonsin har undrat vilket tema en WordPress-webbplats använder, kommer denna tillägg att hjälpa dig. Klicka bara på tillägget i din webbläsare så kommer WordPress-teman som används på den sidan visas i en ruta.

WP Sniffer

Tillägget kommer sedan att omdirigera dig till wpsniffer.com, där du kan hitta en hel del statistisk information om temat. Du kan se på webbplatsen som visas ovan, temat som upptäckts av WPSNIFFER är WPExplorer’s flaggskepp WordPress-tema, Total.

WordPress Style Editor

WordPress Style Editor hjälper dig att utforma ditt WordPress-tema. Normalt kan du använda utvecklarverktygen i Chrome komma åt ditt temastilblad och göra alla ändringar du vill. Men dessa förändringar går förlorade när du uppdaterar din sida.

WP_Style_Editor

Det här tillägget sparar ändringarna direkt i tematylbladet utan behov av någon FTP. Dessa förändringar händer i realtid, så var extra försiktig när du arbetar med CSS.

Dessutom kan den endast ändra de formatmallar som ligger i tematets rotmapp. Denna tillägg är utmärkt för att göra små ändringar i temat utan att behöva logga in.

BuiltWith Technology Profiler

BuiltWith är ett användbart verktyg för utvecklare och designers. Lägg till tillägget i din Chrome Browser och klicka på den för att se vilka verktyg som används för att bygga webbsidan som du för närvarande tittar på. Webbplatsens teknikprofil visas på rullgardinsmenyn från ikonen i webbläsaren.

BuiltWith_Technology_Profiler

Utvecklare kan använda detta för att se verktygen i handling på webbsidorna och bestämma om de vill implementera det i sina projekt. BuiltWith kan upptäcka innehållshanteringssystem, analysverktyg, ramverk, widgets, värdprogramvara och nätverk för leverans av innehåll.

ExpressCurate

Författarblock? Kan du inte komma med ett ämne för din nästa artikel? Vänd dig till ExpressCurate, ett verktyg för att skapa innehåll av hög kvalitet. Det hjälper dig med idéer, skapande, sökmotoroptimering och publicering av ditt inlägg, allt från Chrome-webbläsaren.

Express curate

Baserat på nyckelorden du matar in och sidorna du bläddrar kommer ämnen att föreslås. När du stöter på en intressant webbsida klickar du på Curate-knappen i verktygsfältet, väljer bilder och text. De läggs till i ett citerat kommentarfält i ett popup-fönster.

Du kan lägga till, redigera och kommentera och sedan klicka på Curate Now. Ett utkast till inlägg kommer att genereras i din WordPress. Du kan logga in på WordPress, göra ändringar som du vill och sedan publicera artikeln. En fin förlängning för att skapa din kreativitet.

Shareaholic för Google Chrome

Sharehaholic för Google Chrome är inte bara för WordPress-webbplatser. Det är en cool förlängning som låter användare dela direkt till många sociala plattformar som Facebook, Twitter, Pinterest och cirka 250 extra tjänster. Du kan också bokmärka webbsidorna.

Shareaholic för Google Chrome ™

Tillägget bromsar inte din webbläsare och i arkiven kan du se alla länkar du har delat och även länkarna till vänner du följer på Shareaholic.

Ögon droppar

Ögon droppar är ett bra hjälpmedel för utvecklare. Lägg till tillägget i din webbläsare och klicka på färgen när du stöter på någon färg som får ditt öga. Tillägget ger dig den exakta koden för färgen som används. Du kan spara så många färger du vill i historiken och sedan komma åt den när du arbetar på en webbplats.

Ögon droppar

Om du är nyfiken på skuggan av blått som används på WpExplorer kan du läsa den i listrutan där jag har valt färgen med Eye Dropper. Lägg till den i historiken och minns den när du vill.

WP Skriv

Arbetade du med något och hade ett snillt genialitet om ditt nästa blogginlägg? Om du vill sätta orden på ditt blogginlägg utan att logga in på ditt WordPress kan du göra det direkt från din webbläsare med WP Writing Extension.

WriteWP

När du har lagt till tillägget till din webbläsare klickar du på det och börjar skriva på fliken som öppnas i din webbläsare. Du kan publicera direkt från Chrome också utan att behöva besöka din WordPress. Arbeta i en bekant WordPress-miljö utan att behöva logga in !

WordPress Site Manager

Det här tillägget måste du ange inloggningsinformationen för alla WordPress-webbplatser du vill hantera. WordPress Site Manager lagrar informationen och gör att du kan komma åt webbplatsens huvudsidor från din webbläsare.

Platschef

Du kan växla mellan webbplatser, lägga till och redigera webbplatser och utföra snabba redigeringar av ditt tema genom att komma åt temaredigeraren via detta tillägg.

Grammarly

Grammarly är ett Chrome-tillägg som ingen bloggare ska hoppa över. När du lägger till din webbläsare skurar det igenom ditt inlägg och plockar ut alla språkfel du gör – stavningar, skiljetecken, kontextuella fel och placerar felräkningen längst ner. Det är som att ha en redaktör i din dator !

Felen markeras och när musen svävar över det visas alla möjliga alternativ. När du klickar på rätt val ersätter det automatiskt det markerade ordet.

Grammarly

Denna tillägg kan användas av alla i nästan överallt de skriver på webben. Du kan vara mer säker på ditt skrivande. En premiumversion ser till att ditt skrivande är felfritt, erbjuder förslag till förbättring av ordförråd, kontrollerar för plagiering och föreslår skrivstilar.

Multi

Om du vill skapa inlägg genom att söka på internet hittar du det Multi riktigt praktiskt. Denna tillägg hjälper dig att dela länkar var som helst och skapa nya inlägg med lätthet.

Innan du använder detta tillägg måste du installera Tryck på detta bokmärke (tillgänglig från WordPress-instrumentpanelen) i bokmärkesfältet. Gå till Verktyg i din instrumentbräda och sedan Tillgängliga verktyg. Du hittar ett verktyg som heter Press This. Dra bokmärkesikonen till bokmärkesfältet. Du måste göra detta för varje ny blogg som du vill skapa.

Multi

När du är inloggad i WordPress, om du hittar några utdrag på webben som du vill kopiera, markerar du bara utdraget och trycker på Press This bookmarklet i din webbläsare. Bilder kan läggas till med knappen Lägg till media. En tillskrivning läggs till automatiskt i slutet.

När MultiPress-tillägget läggs till i din webbläsare kan du lägga till flera bloggar samtidigt. Det kan hjälpa dig att arbeta med 5 inlägg åt gången. Det är ett bättre alternativ att ha flera bokmärken i bokmärkesfältet.

Och slutligen

Det är listan med tillägg som jag tycker är användbar för WordPress. Har du provat något? Känner du till någon Chrome-förlängning som kan göra det enklare för bloggare? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map