13+ sätt du förlorar pengar utan Jetpack för WordPress

Jetpack är en av de mest populära pluginsna i WordPress med över 1 miljon aktiva installationer. Det är en hel familj av produkter (och tjänster) som sträcker sig från sociala inloggningar till gratis CDN: er. Den är utformad för att optimera din WordPress-webbplats på alla möjliga sätt – till absolut nollkostnad.


I den här artikeln tittar vi på de många tids- (och pengar) sparande funktioner som Jetpack har att erbjuda. Vi har också delat de möjliga betalda och gratis alternativen för varje funktion. Detta ger dig en uppfattning om de stora fördelarna du kan få med Jetpack.

1. Du använder inte det kostnadsfria Content Delivery Network (CDN) från Jetpack

Jetpacks Photon-modul tar alla bilder från din webbplats och lagrar dem i WordPress.com: s globala innehållsdistributionsnätverk. Detta nätverk distribueras på flera platser över hela världen och optimeras för hög tillgänglighet, redundans. När en CDN är installerad serveras bilderna från en server som är närmast besökarens fysiska plats när en besökare landar på din webbplats. Detta har flera fördelar:

 • Bilder är optimerade för att minska storleken, samtidigt som kvaliteten bevaras.
 • Bilderna visas snabbt – tack vare WordPress distribuerade nätverk – vilket bidrar till en snabb webbplats.
 • Webbplatser som laddar snabbt tenderar att konvertera bättre. Bättre konverteringar motsvarar större intäkter.
 • Om du laddar dina bilder till Jetpacks Photon-modul sparar du serverns bandbredd och datorresurser. Du sparar pengar och minskar ditt koldioxidavtryck.
 • Photon sparar besökarens bandbredd genom att servera dem förlustfria komprimerade bilder med Googles berömda WebP-bildformat. Men en handfull webbläsare stöder detta format.

Använd Photon som en online-redigeringsservice

Ibland måste vi utföra enkla uppgifter som att ändra storlek på en bild, komplicerade sådana som att lägga till filter, justera kontrasten för att ta bort svarta staplar från en bild. De Photon Developer API gör det möjligt för utvecklare att dra fördel av WordPress molninfrastruktur och utföra alla slags trick på sina bilder.

Till exempel reducerar följande anrop till API: n kvaliteten på den ursprungliga JPG-bilden till 75% remsor av alla dess metadata. Detta resulterade i en minskning av 81% i storleken, medan bibehållen nästan förlustfri bildkomprimering.

Optimerad bild av Photon API (448 KB)

http://i0.wp.com/ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg?&quality=75&strip=all

Originalbild (2,61 MB)

http://ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg

Ett enda API-samtal till Photon API minskade bildstorleken med 83%

Allt detta görs direkt med ett samtal till API: n. Dina serverresurser förblir orörda!

2. Du planerar inte inlägg till dina sociala nätverk med modulen för automatisk publicering

Olika sociala nätverk reagerar olika på samma postkopia – därför måste rubriker optimeras för var och en. Kopian du skriver för din Facebook-sida borde inte vara densamma för din Twitter- eller Pinterest-sida.

De Automatisk publicering -funktionen gör det möjligt för användare att automatiskt publicera innehåll på sina Facebook-, Twitter-, LinkedIn- och Google+-sidor efter att ha anslutit respektive konto. Användare kan konfigurera bilder för Facebook och Twitter och schemalägga inlägg på sociala nätverk när inlägget publiceras på webbplatsen.

Du kan antingen köpa dyra sociala postplaneringsverktyg, eller så kan du helt enkelt använda Jetpacks modul för publicering. Ditt samtal!

3. Du använder inte Relaterade inlägg

relaterade inlägg är en av de största bidragsgivarna till att minska en webbplatss avvisningsfrekvens. Så snart en besökare rullar till botten av artikeln visas de relaterade inlägg som faller under samma kategori, tagg eller anpassad inläggstyp.

Att visa relaterade inlägg i slutet av varje artikel kan öka besökarens “tid på webbplatsen” och förbättra användarnas engagemang, vilket i slutändan skulle driva konverteringar. Tänk på det – ju mer tid besökare spenderar på din webbplats, desto bättre är ditt varumärke placerat i deras sinne. Som ett resultat, vid den tidpunkt då de behöver en produkt eller tjänst du erbjuder – har du konkurrensfördelen med övertygad närvaro.

Jetpacks relaterade inlägg modulen visar relaterade inlägg efter varje artikel. Här är den intressanta delen – till skillnad från många andra relaterade inläggsplugins gör Jetpack all analys, bearbetning och servering av relaterade inlägg med deras molninfrastruktur, så att det finns ingen extra belastning på din server. Detta gör det till en enorm tillgång att minska serverbelastningen och förbättra vår webbplats prestanda – samtidigt visa relaterade inlägg!

4. Du använder inte Jetpacks säkerhetsfunktioner

Jetpack’s Protect-modul erbjuder massor av säkerhetsfunktioner som är viktiga för alla webbplatser. Premium-säkerhetsplugins som Securi och iThemes Security kostar över $ 100 per år. Men om du börjar och behöver en Bra säkerhetsplugin som får jobbet gjort, Jetpack är ditt svar. Så här är:

 • Till att börja med ger det gratis skydd mot brutoforceattacker.
 • Därefter kan du använda säker autentisering via WordPress.com för att bara låta de personer logga in som har ett giltigt WordPress.com-konto.
 • Du kan också aktivera autentisering med två faktorer för att verkligen skärpa säkerheten.
 • Slutligen möjliggör funktionen för IP-vitlistning att du bara tillåter en uppsättning IP: er att få åtkomst till admin-instrumentpanelen. Detta gör det till en utmärkt förebyggande åtgärd mot skadliga inloggningsförsök.

Under ytterligare fördelar uppdaterar Jetpack Protect-modulen automatiskt de installerade teman och plugins på din WordPress-webbplats. Du sparar mycket tid medan du njuter av trygghet.

5. Du använder inte funktionen Site Monitoring

Drifttider är dåliga. Det resulterar inte bara i en nedgång i dina omvandlingar, utan det påverkar också din sökmotors ranking. Tänk till exempel på när Google skickar en besökare till din webbplats. Enda problemet – besökaren upptäcker att sidan inte laddas. Besökaren återgår till söksidan och klickar på nästa sökresultat. Det är en gul flagga – dina SEO-poäng minskas lite.

Jetpack s Övervakning av driftstopp -funktionen varnar dig när din webbplats går ner – via e-post och via SMS. Det skickar också e-post när din webbplats är säkerhetskopierad och den totala drifttiden. Denna tjänst kontrollerar din webbplats var femte minut från olika hörn av världen, och säkerställer att oavsett var dina besökare kommer ifrån – de ser en fungerande webbplats.

6. Du kan utnyttja inlägg via e-post – Men du är inte

Att vara närvarande på rätt plats vid rätt tidpunkt är en nyckelfaktor för vår framgång. Samma principer gäller för framgången för din blogg. Att vara den första som täcker en utvecklande berättelse på din bloggs domän kan resultera i en ny ström av besökare från sociala medier.

Det är då Post via e-post funktionen är praktiskt. Skriv bara inlägget i ett e-postmeddelande och skicka det till den angivna e-postadressen. Inlägget kommer att publiceras på din webbplats. Du kan bifoga bilder och gallerier i din e-post och de kommer också att publiceras. Du kan också ange taggar och kategorier eller ange en fördröjning. Dessutom om du har det Automatisk publicering modul aktiverad, kommer inlägget också att publiceras i dina sociala nätverk! Prata om kedjereaktioner.

7. Aktiverade du prenumerationsmodulen?

Det finns en hel bransch byggd kring e-postmarknadsföringsprogram. Medan de flesta betalas är vissa gratis men har begränsningar. Åtminstone kräver även de bästa tjänsterna för e-postmarknadsföring att du registrerar dig för ett konto, vilket kan vara lite av en uppgift.

Jetpacks prenumerationsmodul följer ingen brainer-teknik där du helt enkelt behöver lägga till en widget som ber dina besökare att registrera sig för nya inlägg eller “Prenumerera på uppdateringar” från din blogg.

När modulen är aktiverad får alla dina prenumeranter ett e-postmeddelande med ditt senaste inlägg när du publicerar ett nytt inlägg. Men på nackdelen kan du inte ha avancerad spårning inbäddad i dessa e-postmeddelanden.

8. Du utnyttjar inte “Social Proof”

Ett av sätten att få besökare att hålla sig runt din blogg är att skapa “socialt bevis”. Vi är psykologiskt anpassade för att följa vad alla gör. Bildbehandling du är på väg till jobbet, precis som varannan dag. Du håller på att gå in i tunnelbanan när plötsligt alla börjar springa ut från stationen. Skulle du fortfarande gå in?

Något liknande händer när vi ser de symbolerna som “Plugin laddas ner över 100 000 gånger” eller “För närvarande körs på 75 000 aktiva WordPress-webbplatser” eller till och med “5 års erfarenhet destillerad till produkt”. En slags namngivna försäkringar börjar på oss.

De Extra sidfältwidgets från Jetpack hjälper dig att visa liknande “milstolpe-liknande” information på din webbplats. Du kan presentera din bloggs statistik och bidragsgivare som kan vara välkända i branschen. Du kan också visa ytterligare information som ditt Twitter-flöde, kontaktinformation, presenterade inlägg osv.

En kombination av dessa widgets hjälper inte bara till att skapa socialt bevis, utan också bidra till användarengagemang. Hur är det, frågar du?

Kom ihåg hur vi pratade om visning relaterade inlägg i slutet av varje inlägg kan påverka användaren att hålla sig kvar längre? En liknande logik följer när du visar “presenterade inlägg” eller “exklusiva erbjudanden” i sidfält och / sidfot.

9. Du kan spara tid med webbplatsverifieringsmodulen

När det gäller SEO är det mycket viktigt att registrera din webbplats i Google Search Console eller Bing Webmaster Center. Processen för att verifiera domänägandet är dock tidskrävande och kräver att HTML-filer laddas upp till rotkatalogen.

Du kan undvika allt detta och använda Ryggraket’ Verifiering av webbplatser modul. Kopiera och klistra in verifieringskoderna från Google / Bing-konsolen och klistra in dem i modulens inställningar. Din webbplats kommer omedelbart att valideras.

Modulen Site Verification stöder också Pinterest, som när den är aktiverad lägger till din Pinterest-profilbild till alla stift som kommer från din webbplats.

10. Jetpack-kommentarer tar bort besväret från sociala kommentarer

Kommentaren modulen ger dina besökare möjlighet att logga in med sina sociala profiler innan de lämnar en kommentar på din webbplats. Detta innebär att om någon är inloggad på sitt Facebook-, Twitter-, Google+- eller WordPress.com-konto kan de använda vilken som helst av dessa konton för att lämna en kommentar.

Alla kommentarer visas i en enkel, strömlinjeformad tråd. Så här är det fördelaktigt:

Vi hänför oss bättre till kommentarer när det är associerat med ett riktigt namn och foto. Med funktionen sociala kommentarer aktiverad uppmuntrar du människor att använda sina sociala profiler när de kommenterar.

Som ett resultat, inte bara ger denna funktion social styrka till dina inlägg, det gör också kommentarerna superenkla. Med ett enda klick extraheras all information (namn, foto, webbadress, etc.) från min föredragna sociala profil och fylls i WordPress kommentaravsnitt.

11. Du tappar bort potentiella leads genom att inte använda kommentarmodulen

Du undrar kanske hur det är möjligt. Låt oss noga granska följande bild:

I det nedre vänstra hörnet ser du två alternativ:

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post

När det är aktiverat skickas alla uppföljningskommentarer i det här inlägget till just den besökaren. Uppföljningskommentarer uppmuntrar människor att delta i konversationen. När du aktivt engagerar dig i din bloggs kommentarer bygger du en aktiv gemenskap – en kommentar i taget! Nu för den intressanta delen.

Meddela mig om nya inlägg via e-post

När en besökare kontrollerar det här alternativet prenumererar han / hon i huvudsak på din bloggs uppdaterade. Med andra ord – du fick precis en ledning! Enligt min mening är detta en riktig pärla av en funktion och fungerar vackert när du har en aktiv gemenskap.

12. Du slösar bort för mycket tid på att försöka konfigurera Google Analytics

Google Analytics ett verktyg som används av både erfarna veteraner och nybörjare. Allas huvud om det, alla vill använda det – men bara ett fåtal verkar förstå det. För att konfigurera Google Analytics till och med halva potentialen krävs allvarlig kunskap.

Du kanske inte vill fokusera på det just nu. Om du är som jag kan du helt enkelt aktivera Jetpack’s Webbstatistik funktion. Det kräver absolut nollkonfiguration och fungerar direkt ur rutan.

Site Stats-modulen tar några timmar att samla in data. När du är redo ger den dig tydliga och kortfattade siffror om total trafik efter olika tidsperioder såväl som för enskilda inlägg och sidor. Det ger dig också nyckelinsikter om mest populära tider, geografiska platser och söktermer. Vad mer behöver du? ��

13. Du hanterar (förmodligen) inte flera webbplatser med Jetpack

Visste du att Jetpack tillhandahåller en centraliserad instrumentbräda i WordPress.com, med vilken du kan hantera alla dina WordPress-webbplatser? Ja det är sant. Allt du behöver göra är att installera Jetpack-plugin på alla dina webbplatser, logga in med samma WordPress.com-konto och luta dig tillbaka.

Jetpack kommer att samla in data från alla dina WordPress-installationer och visa dem i en centraliserad instrumentbräda på WordPress.com. Du kan uppdatera teman, plugins och kärnversioner av WordPress från instrumentpanelen. Du kan också publicera inlägg och göra ändringar i menyerna för olika webbplatser från samma instrumentpanel.

För personer som behöver en gratis lösning för att hantera flera webbplatser är Jetpacks centrala hanteringspanel en livräddare.

14. Bonustips: WordAds (Premium)

Jetpack nyligen lanserade WordAds – En blogg för intäktsgenerering för blogg som hjälper dig att tjäna pengar på din blogg. WordAds visar relevanta annonser av hög kvalitet för besökarna på din webbplats. Dessa annonser visas från godkända annonsörer som är en del av WordPress.com-annonsörsprogrammet.

Översiktsbild av provinkomster från Jetpack Ads-programmet

Detta är dock en premiumfunktion och kommer bara med Jetpack Pro-planen som börjar på $ 9 / månad eller $ 99 / år. Låt oss diskutera ett par andra premiumpackade Jetpack-moduler som ingår i Pro-planen.

Premium-funktioner från Jetpack

Låt oss snabbt granska de premiumfunktioner som Jetpack erbjuder oss. Följande funktioner är tillgängliga i Personlig plan till $ 3,5 / månad (eller $ 39 / år).

 • Dagliga automatiserade säkerhetskopior, 1-klickers återställning och 30-dagars arkiv
 • Avancerad skräppostfiltrering
 • Prioritetsstöd

Förutom ovanstående funktioner, Premiumplan bjuder på $ 9 / mo och har följande funktioner:

 • Dagliga skanningar av skadlig programvara
 • Jetpack Ads, alias WordAds-program
 • Videovärd med 13 GB lagringsutrymme

En komplett lista över funktioner tillsammans med en jämförelsetabell finns i Jetpacks detaljerad prissida.

Slutsats

Jetpack har kommit långt från ett helt enkelt verktygsprogram med en handfull funktioner – till en helt integrerad serviceplattform. Med en mängd gratis tjänster och en rad premiumfunktioner erbjuder Jetpack den mest omfattande verktygssatsen förpackad i en enda plugin. Den är utformad för både nybörjare och rutinerade veteraner.

När du har läst den här artikeln är du medveten om Jetpacks mest smickrande funktioner. Men det betyder inte att du aktiverar dem alla på en gång. Analysera dina nuvarande krav och förstå hur Jetpacks moduler kan hjälpa dig att uppnå dem. Här är en snabb lista över de funktioner som jag tror kan aktiveras för de flesta webbplatser:

 1. Gratis CDN
 2. Relaterade inlägg (endast när du har organiserat ditt innehåll med rätt taggar och kategorier och har tillräckligt med innehåll under varje kategori)
 3. Webbplatsövervakning
 4. Säkerhetsfunktioner från Protect-modulen
 5. Kommentarmodul
 6. Webbstatistik

Jetpacks dussintals användbara funktioner med enkelhet och kraften i WordPress.coms moln gör det till ett kraftfullt vapen i alla marknadsförers arsenal. Ge det ett snurr idag. Missade vi också din favorit Jetpack-funktion? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map