13 skäl till varför WordPress är idealiskt för nystartade företag & företagare

Varför WordPress är idealiskt för nystartade företag & företagare

Startups och entreprenörer är vanligtvis stora på idéer och kort på kontanter. Generellt sett förstår de flesta nystartade företag att en närvaro på internet är en del av deras idé att utvecklas till ett lönsamt företag. En webbplats är en bekväm och kostnadseffektiv plats för dem att förklara sina idéer, lägga upp färdplanen för att uppnå dem och hålla alla intressenter informerade om deras framsteg. Det ger företagets trovärdighet information om namn, adress och telefonnummer.


Webbplatsen är också ett ställe att nå ut till arbetssökande, investerare, leverantörer och potentiella kunder i tidiga skeden och för att bygga upp ett surr fram till lanseringsdagen. Och när företaget tar fart kan webbplatsen konverteras till en plats som är tillgänglig 24 × 7 för att marknadsföra produkten eller tjänsten och hålla kontakten med alla intressenter. Med så många innehållshanteringssystem tillgängliga kan det vara svårt att välja rätt till din webbplats. I det här inlägget ser vi 13 skäl till varför WordPress för nystartade företag och företagare är en bra idé.

1. WordPress är pålitligt

WordPress är en beprövad öppen källkodsplattform som stöds av en gemenskap av tusentals professionella kodare, testare och utvecklare. För närvarande är det det ledande innehållshanteringstjänst på internet. Det har funnits i mer än 10 år, använt av miljoner webbplatser och genomgått en hel del förfining. Inte bara det, WordPress förlitar sig på ljudteknologi som PHP, SQL och JavaScript som följer praxis som ställts in av Google och andra sökmotorer..

Vad betyder allt detta? Du kan dra slutsatsen att, till skillnad från många konkurrenter, kommer WordPress att finnas kvar mycket längre och växa som en plattform.

2. WordPress är gratis

Vad kan låta sötare för en kontant fastspänd start än det faktum att WordPress är gratis? Samtidigt väcker det frågan – vad är fångsten? I likhet med Wikipedia och Ubuntu är WordPress gratis eftersom det är open source, vilket betyder att det inte ägs av någon. Det stöds av både en miljard miljard företag Automattic, liksom av tusentals frivilliga från hela världen som arbetar för att ständigt förbättra det.

WordPress är licensierat enligt GNU General Public License. Detta gör det gratis för alla att använda det för att bygga så många webbplatser som de vill med WordPress. Dessutom får WordPress-användare också tillgång till gratisuppdateringar, tusentals gratis teman samt 50 000+ plugins i WordPress-katalogen. De utan hylla gratis teman och plugins säkerställer att användare kommer igång och sparar tid och pengar.

WordPress for Startups - Plugin Library

Låt oss dock få en sak tydlig – WordPress mjukvaran är gratis och så är tusentals teman och plugins. Men det betyder inte att du kan driva en webbplats till nollkostnad. Det finns andra utgifter för att driva en webbplats som domännamn, hosting, valfria anpassningar och du kan ta reda på allt om kostnaderna för att bygga en WordPress-webbplats på vår blogg. Dessa kostnader är inte unika för WordPress men gäller även för andra innehållshanteringssystem.

3. Det finns inget lås med WordPress

I början är många företag osäkra på den teknik och programvara som krävs för deras webbplats och är ovilliga att spendera på programvara som de inte är säkra på. Dessutom kommer de att vara bundna till mjukvaruleverantören för pågående uppdateringar och underhåll. Att flytta till en annan plattform vid ett senare tillfälle kan bli rörigt, eftersom alla data låses fast i den gamla programvaran.

Lyckligtvis är det inte fallet med WordPress – dina data är dina egna på en självhostad WordPress-installation. Så du kan välja att migrera från WordPress till någon annan plattform med all din data intakt. Dessutom finns det en stor pool av WordPress-talanger som hjälper dig att komma överens.

4. Oavsett din verksamhet kan WordPress hantera webbplatsen för det

Låt oss lägga denna bogey vila en gång för alla, WordPress är inte bara för bloggar. Ja, det började som en bloggplattform men har sedan dess utvecklats till att fungera som en plattform för alla typer av webbplatser. Du kan använda den för,

 • Företags- eller företagswebbplatser
 • Portföljwebbplatser
 • Onlinebutiker
 • Nyhetssidor
 • Medlemskapssidor
 • Hotellwebbplatser

Den listan är bara illustrativ. Du kan också bygga webbplatser för icke-statliga organisationer, forum, appar och till och med tjäna pengar med en WordPress-webbplats. Och du har den fördelen att WordPress har en bloggfunktion som du kan använda tillsammans med din webbplats.

5. WordPress är en Pro på eCommerce

Den populära WooCommerce-plugin är ledande e-handelsteknologi för webben, och kan driva alla e-handelsföretag. Om du behöver ännu mer funktionalitet för din butik är du glad över de hundratals gratis och premiumförlängningar som kan utöka din onlinebutik. WooCommerce kan enkelt komma igång med att sälja alla produkter eller tjänster. Och om det är nedladdningsbara produkter som du säljer hjälper Easy Digital Downloads-insticksprogrammet.

6. WordPress är mobilvänligt

Antalet personer som använder internet via mobila enheter har förbi numret som kommer åt via stationära datorer. Dessutom bör du veta att när det gäller mobiler tar Google inte vänligt till webbplatser som inte är mobilvänliga.

Inte att oroa dig, WordPress har du täckt. Medan den teknik som WordPress själv använder är kompatibel för att bygga webbsidor för mobiler, har WordPress också ett antal gratis och premiumtema som automatiskt skalar efter användarskärmens storlek. Det finns officiella iOS- och Android-mobilappar som kan återge WordPress-sidor på mobiler. Om du av någon anledning inte har svarat på din webbplats kan du också göra det senare.

7. WordPress är SEO-redo

WordPress är en sökmotorvänlig ut ur lådan. Och det stöds av en person inte mindre än Matt Cutts, tidigare med Google. WordPress tar hand om den bättre delen av sökmotoroptimering.

Inte bara det, det finns många plugins som hjälper till att få din SEO rätt. Det är dock viktigt att komma ihåg att ranking av sökmotorer beror på mycket mer än CMS ensam. Och du kan vara ganska säker på att om du glider i rangordningar så är det inte på grund av WordPress som ditt CMS.

8. WordPress kan utvidgas med plugins

Olika webbplatser har olika behov. Vissa kanske vill sälja produkter, andra kanske vill ha interaktiva samhällen, medan andra kanske vill ha en perfekt målsida. WordPress erbjuder en grundläggande plattform för alla typer av webbplatser, vilket gör att de kan lägga till de funktioner de behöver när de går. Dessa funktioner läggs till via separata plugins. Om du vill kan du också lägga till funktioner med anpassad kodning.

I WordPress plugins arkiv, du kan välja mellan mer än 50000 gratis plugins för att utföra de flesta funktioner du behöver. Förutom de gratis pluginprogrammen finns det premium-planer från tredje part som du kan doppa i. Detta gör WordPress till en mycket utdragbar plattform.

CodeCanyon

För en person som börjar med ett nytt företag är gratis plugins inte bara ett bra tillägg till deras webbplats, de kan lägga till funktioner som och när behovet uppstår utan att behöva planera för alla krav i början. Till exempel kanske du inte behöver en Live Chat på din webbplats i början, men om behovet uppstår senare kan du helt enkelt lägga till ett plugin för den här funktionen senare.

9. WordPress kan skala med ditt företag

De flesta nystartade företag är inte säkra på tillväxten i början. De driver ett tätt fartyg och håller saker och ting låga. Men de behöver rummet för att skala och växa om deras idé börjar på ett stort sätt. WordPress är en idealisk passform eftersom det gör att de kan börja små och sedan skala upp för att driva även företagsnivåorganisationer som spänner över många länder och kontinenter. Walt Disney Company och Mercedes-Benz driver sin webbplats på WordPress. Du kan använda WordPress på nästan vilken server som helst med en grundläggande delad värdplan till avancerade dedikerade servrar. Det fungerar lika bra för små bloggar och enorma företag.

10. WordPress är säkert

Säkerhet är ett stort problem för varje webbplats, särskilt när det gäller monetära transaktioner eller känslig information. Det faktum att stora och berömda namn gillar Obama Foundation, och Nginx använd WordPress bör försäkra dig om att WordPress är en säker plattform.

Vad du borde veta om säkerhet är att ingen plattform är 100 procent säker, med hackare alltid på jakt. Den ökande populariteten för WordPress också gör det till ett favoritmål för hackare. Men med WordPress är du relativt säker. Det beror på att teamet på WordPress övervakar ständigt för säkerhetshot. Den utbredda och proaktiva WordPress-communityn är också snabb att rapportera säkerhetsproblem. Säkerhetsuppdateringar släpps snabbt och dessutom, som standard utförs de mindre uppdateringarna automatiskt.

Det som också är viktigt är att som användare är det många saker du bör göra för att hålla din webbplats säker, som att välja en pålitlig värd, gå med starka användarnamn och lösenord, välja kvalitetsteman och plugins och uppdatera WordPress regelbundet. Och för att vara extra säker kan du installera säkerhetsplugins och säkerhetskopiera din webbplats regelbundet. Därför är WordPress i en ansvarsfull användares händer en säker plattform.

11. WordPress är användarvänligt

Om du ber mig välja min favoritfunktion om WordPress, skulle jag välja dess användarvänlighet. Utan att känna till någon kod kan du skapa webbsidor från ett användarvänligt gränssnitt. Att arbeta med WordPress är lika enkelt som att arbeta med alla ordbehandlare. Visst, det hjälper om du känner till grundläggande kodning, särskilt när du måste felsöka. Men även i sådana situationer kommer du att upptäcka att det finns lektioner, kurser, träningsvideor, podcast och bloggar för att hjälpa dig. WordPress utmärker sig på Do-it-Yourself. Även nybörjare kan enkelt skapa innehåll. Dessutom stöder WordPress bilder, ljud och videor och hanterar mediefiler effektivt. Du kan också bädda in tredjepartsinnehåll som YouTube och Vimeo.

12. WordPress Aktiverar smidigt arbetsflöde

WordPress har många inbyggda användarroller var och en med sina egna funktioner. Alla medlemmar i ett team kan beviljas olika nivåer av åtkomst genom att tilldela lämplig användarroll. Och om de inbyggda användarrollerna inte passar ditt team kan du lika enkelt skapa en ny användare och tilldela dem de behörigheter du vill ha. Om det är en blogg med flera författare som du arbetar med blir hanteringen av det redaktionella arbetsflödet enkelt med WordPress.

Du kan också utrusta din WordPress-webbplats med avancerat beteende och skapa ett antal applikationer. Genom att använda anpassade fält och villkorad logik kan du automatisera ett antal WordPress-uppgifter.

13. WordPress hjälper till med varumärke

Medan den vanliga WordPress-webbsidan kan vara något standard, erbjuder de flesta av de tillgängliga teman massor av anpassningsalternativ som gör att du kan anpassa webbsidorna till ditt varumärke. Färger, logotyper, teckensnitt, nästan alla element kan anpassas från en tullalternativ. Ändringarna kan ses i live-förhandsvisningsläge innan du sparar dem. WordPress hjälper till att spegla ditt varumärke på webben.

Avslutar

Alla skäl som anges ovan bör ge dig tillräckligt med anledning att välja WordPress för din webbplats. Det är ett idealiskt alternativ att snabbt skapa en webbplats med minimikostnader.

Dessutom är WordPress redo för framtida tillväxt också. Med introduktionen av REST API kommer det att bli bättre integration med tredjepartsapplikationer och du ser nya möjligheter öppnas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map