18 av de bästa iPhone iOS-apparna för WordPress

Min telefon är en av mina viktigaste tillhörigheter i mitt liv. Jag använder en Android-smarttelefon och som de flesta Android-användare – det skulle bara vara rättvist att säga att jag vid en tidpunkt var partisk mot iPhone. Vad förändrade mig? Det var inte den lysande näthinneskärmen, varumärket eller Siri. Men det var iOS-enkelheten med iOS och dess minimalistiska design som gjorde mig till en troende. Jag fick uppleva min brors iPhone 4S hands-on tillsammans med sin iPad 2 några månader senare, vilket drev mig till ganska intensiva debatter med mina tekniska kunniga kamrater.


Mobil dominans

Faktum är att våra telefoner innehåller vår värld – från Facebook till Twitter till viktiga e-postmeddelanden – allt är möjligt med telefonen! Så varför ska WordPress-användare känna sig utelämnade? Det är lätt att inse att en väl tidsbestämd artikel på en nyhets- eller produktuppdateringswebbplats kan göra underverk för ditt företag. För personer som kör tutorialsidor och intensiva debatter är moderering av kommentarer av största vikt. I dagens artikel kommer jag att dela ett par iPhone / iOS-appar för WordPress och blogga, för alla våra Apple-fan-läsare.

WordPress för iOS

WordPress iOS-app

En fininställd hemodlad app bildar skaparna av det revolutionära CMS – WordPress för iOS tar dig ett steg närmare för att fullständig kontroll över din webbplats utan en dator. Med den senaste v3.7-uppdateringen får appen en lysande färsk gränssnitt, ett sidofält fyllt med användbara genvägar och möjligheten att visa uppladdningar av HTML-kodbilden. Få en massa av alla funktioner här.

Ladda ner WordPress för iOS

BlogPress

BlogPress är mer en universell blogghanteringsplattform som låter dig hantera WordPress, TypePad, Tumblr och olika andra bloggplattformar. Det har ett inbyggt kommentarhanteringssystem (för WordPress och Blogger), stöder de grundläggande bloggoperationerna och laddar upp foton och videor. Det integreras också med Facebook och Twitter för att ge dig ett fullständigt engagemang för blogging-cum-social media.

Ladda ner BlogPress ($ 4,99)

Läsa appar

Läsning

Att hålla dig uppdaterad om ditt nyhetsflöde kan vara en svår affär. Du har inte alltid tid att sitta ner och läsa. När det är möjligt – vi försöker kliva i en lugn läsningstid. Vare sig det är på väg till jobbet, medan du njuter av din middagstid eller kanske medan du väntar på att ditt datum kommer fram (förmodligen inte ett bra tecken om du har gjort ett kapitel). Följande är ett par appar som kan hjälpa dig med det:

Byline iOS-app

byline

ByLine är en populär RSS-läsare för din iPhone eller iPad. Den ansluter till din Feedly konto och synkroniserar dina prenumererade webbplatsers senaste flöden för läsning offline.

Ladda ner ByLine

Instapaper iOS-app

Instapaper

Instapaper är en kritikerrosad iPhone / iPad-läseklient som sparar webbsidor för offlineläsning. Det har visats på mina prestigefyllda webbplatser som Time, Wired och NYTimes.

Ladda ner Instapaper ($ 3,99)

Pocket iOS-app

Ficka

Pocket är en annan app som sparar dina webbplatser för läsning offline. Det är kostnadsfritt och kommer med en snygg Google Chrome-förlängning och en massa andra coola appar.

Ladda ner Pocket

Twitter iOS-app

Twitter

Du undrar förmodligen varför jag har inkluderat Twitter här under läsning. Det beror på att när du har skapat din egen Twitter-lista med de personer / bloggar du följer kan det mesta av din läsning göras härifrån! Det är otroligt användbart och en enorm tidsbesparing.

Ladda ner Twitter

Jotting det ner

Skrivpenna

Kreativitet är en av de finare formerna av entropi. Det träffar oss när vi minst förväntar oss det. Det finns ingen speciell tid när du blir kreativ (om inte, kanske när du är full: P). Det händer bara. Kanske mitt på natten, eller när du tittar ner på skivmoln från ditt fönster under en flygning – det träffar bara dig, förbrukar dig tillfälligt och undviker dig sedan. Det är därför du behöver följande appar:

Evernote iOS-app

Evernote

Evernote korsar alla appbutiker med över 10 miljoner nedladdningar som en av de bästa anteckningsapparna över plattformar där ute. Den har en mängd funktioner i appen och gör redigering i samarbete till en tårta.

Ladda ner Evernote

Papper av 53 iOS-app

Papper av 53

Paper by 53 är ett roligt sätt att skapa ett idékort som integrerar dina anteckningar eller listor med foton och skisser på din telefon. Skapa bara dina anteckningar och organisera temat på ett sätt som är vettigt för dig.

Ladda ner papper av 53

Writeroom iOS-app

Write

Som namnet antyder är WritRoom en bra app som hjälper dig att fokusera på dina skrifter genom att ge dig en distraktionsfri skrivmiljö – ungefär som WordPress-redigeraren på hela skärmen.

Ladda ner WritRoom ($ 9.99)

Photobucket iOS-app

Photobucket

Nyligen skrev jag en artikel om de bästa bildresurserna för WordPress. Jag har diskuterat vikten av att ha relevanta bilder i din artikel. Att hitta rätt bilder från din iPhone kan bli lite tråkigt. Det är där Photobucket för iOS är mycket praktiskt.

Ladda ner Photobucket

Ljudmemos iOS-app

Ljudmemos gratis

Att ta röstanteckningar är ett bra sätt att hålla reda på idéer. Ärligt talat använder knappt någon en faktisk röstinspelare längre (utom kanske advokater, läkare och CSI-tjänstemän). Audio Memos är en gratis app som registrerar dina röstmemo och stöder volymnormalisering och röstoptimering. Du kan spara dina inspelningar i antingen AAC eller WAV – AAC tar mycket mindre utrymme jämfört med WAV eftersom det senare är okomprimerat ljud.

Ladda ner ljudminnen gratis

Återskapa iOS-app

RECUP

Föreställ dig en app för röstinspelning som sparar dina röstinspelningar i M4A-format och sedan laddar upp dem till Dropbox. Du får DropVox. Det har inte så många funktioner som ljudmemo, men automatisk uppladdning till Dropbox gör det till min favorit!

Ladda ner DropVox ($ 1,99)

Dropbox iOS-app

Dropbox

Personligen talar jag inte om att en app-listartikel är komplett utan Dropbox. Oavsett vilken lista – jag har alltid kunnat inkludera Dropbox på ett eller annat sätt. Som det mest populära gratis molnlagringsföretaget är Dropbox en måste-app i din telefon. Det håller dina data organiserade och gör att du kan komma åt dem var du än vill – med ett enkelt men ändå mycket effektivt säkerhetslås.

Ladda ner Dropbox

Hålla reda på

Checklista

Att göra-listor är ett måste. De flesta av de nyare smarttelefonerna har en integrerad hanterare av uppgiftslistor, men antingen följande två appar är ett måste i din iPhone.

Any.DO iOS-app

Any.DO

Denna app tog världen med storm genom att införa förutsägbar AI som förstår din uppgifts krav. Lägg till en uppgift om “skriva blogginlägg” och det föreslår ett par blogg-appar för din telefon. Bortsett från detta har Any.DO en underbar lista med funktioner – min favorit är dagsplaneraren. Varje dag klockan 08:00 planerar den min dag enligt de väntande uppgifterna.

Ladda ner Any.DO

Wunderlist iOS-app

Wunderlist

Wunderlist är ett fantastiskt program för hantering av uppgiftslistor som kan skryta med ett funktionsfyllt webbgränssnitt, tillsammans med en iPhone och Android-app. Jag är en fan av dess eleganta navigationsfunktioner och dess förmåga att tilldela underuppgifter och anteckningar till var och en av dina uppgifter och dela dem med dina vänner.

Ladda ner Wunderlist

Social Media Management

Sociala media

Sociala medier är en av de viktigaste faktorerna som spelar en viktig roll i vilken webbplats som helst. Det är en aspekt som du inte har råd att förbise. Det är en lång förklaring eller ett “tack för att du stannar förbi”, att engagera dina användare gör en stor skillnad. Här är ett par appar som jag tror att du kommer att hitta användbara:

Facebook Pages Manager iOS-app

Facebook Pages Manager

Med Facebook Pages Manager kan du kontrollera och moderera din Facebook-sida när du är på språng. Från moderering av kommentarer, till att skapa nya evenemang och tillhandahålla detaljerad analys, är denna app ett måste om din webbplats är beroende av Facebook juice.

Ladda ner Facebook Pages Manager

Hootsuite iOS-app

HootSuite

HootSuite är en professionell plattform för hantering av sociala medier som stöder över 130 olika sociala medienätverk och används av över 7 000 000 användare och några av de bästa märkena som Vigin, WWF och Segate.

Ladda ner HootSuite

WordPress World Stickers App

Bonus: WordPress World (klistermärken)

Denna bonusapp är en klistermärkesuppsättning med Wapuu- och Drake-monster som du kan använda i dina meddelanden. Inget verkligt syfte annat än att stödja WordPress-gemenskapen.

Ladda ner WordPress World

Slutsats

Det finns en app som heter (inofficiell) Google Analytics för iOS som jag ville inkludera i den här listan, men det kunde jag inte, eftersom det har varit en hel del negativa recensioner av den appen nyligen. Uppenbarligen fungerar inte appen längre (förmodligen på grund av en förändring på Google Analytics webbplats) men utvecklaren har inte svarat på supportbiljetter – då beslutade jag att rita linjen.

Jag rekommenderar att du inte ändrar din nuvarande app-hantering-app, för om du litar på den lika starkt som jag, kanske du får lite soppa. Om du letar efter vardagliga bloggningar gör standard WordPress för iOS-app underverk. Förutom detta, prova RecUp eftersom det låter som en lovande app. Om du använder / rekommenderar andra blogg-appar – vi skulle gärna höra dem – meddela oss bara i kommentarerna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map