30 tidsbesparande tips för WordPress-elanvändare

Det är officiellt – vi är de mest otåliga människorna i historien.


Enligt Statististic Brain har vårt genomsnittliga uppmärksamhetsintervall minskat från tolv sekunder till bara åtta sedan år 2000. För att sätta det i sammanhang (och ge lite lätt underhållning) är det genomsnittliga uppmärksamhetsområdet för en guldfisk en nio sekunder. Det är rätt folk – vi kan inte koncentrera oss så länge som en fisk.

Jag tänker inte låtsas att jag på något sätt är immun mot den otålighet som en generation av internetanvändare har omfamnat – jag är lika besatt av att få saker gjort (och få dem gjort) snabbt) som nästa kille eller gal. Jag är en klick först, tänk senare kille.

Med det i åtanke har jag använt de senaste åren att försöka ta reda på sätt att göra min WordPress-upplevelse så effektiv och effektiv som möjligt. Jag tror att jag har försökt nästan allt (även om jag vill att du skulle bevisa mig fel i kommentarerna nedan) och nu vill jag presentera mina tidsbesparande tips till dig. Njut av!

30 tidsbesparande tips för WordPress-elanvändare

 1. Sakta av allt det röran på instrumentpanelen? Klicka på fliken “Skärmalternativ” högst upp på sidan och välj vilka meta rutor du vill se (eller inte).
 2. Samma problem på skärmen Nytt inlägg / sida? Lösningen är densamma.
 3. Om du fortfarande modererar kommentarer manuellt, sluta med det – livet är för kort. Installera och aktivera Akismet för bästa skräppostskydd runt, avmarkera sedan “E-posta mig när någon lägger ut en kommentar”, “En administratör måste alltid godkänna kommentaren” och “Kommentarförfattare måste ha en tidigare godkänd kommentar” i rutorna Inställningar> Diskussion.
 4. Har du blivit av med de irriterande e-postmeddelandena? Kontrollera bara nya kommentarer när du loggar in på WordPress via fliken Kommentarer i sidofältet. Eller ännu bättre, göra kommentarhanteringen enklare för dig själv genom att lägga till meta-rutan “Senaste kommentarer” till instrumentpanelen. Nu kan du svara på kommentarer så snart du loggar in.
 5. Använder du den populära appen Click to Tweet för att bädda in förbefolkade tweets i dina inlägg och sidor? Spara dig själv en hel tid med Easy Tweet Embed plugin:
 6. Istället för att klicka på rullgardinsmenyn i textredigeraren för att välja rubriker varje gång, använd följande enkla kortkommando: Ctrl + Num (1-6) (PC) eller Cmd + Num (1-6) Mac.
 7. Att tala om kortkommandon är att skapa en länk så enkelt som att trycka på Ctrl + Shift + A (PC) eller Opt + Shift + A (Mac).
 8. Vill du fortsätta marknadsföra dina gamla inlägg på Twitter men vill inte spendera tid på att tweeta ut dem dagligen? Installera och aktivera Evergreen Post Tweeter-plugin så gör det jobbet åt dig.
 9. Behöver du ersätta en länk eller ett specifikt ord eller en fras i flera inlägg? Att göra det manuellt kan ta lång tid, eller så kan du använda Sök och ersätt plugin och få det gjort på bara några sekunder.
 10. Länka internt? I stället för att skriva in hela webbadressen på skärmen “Infoga / redigera länk” anger du bara adressen efter efterföljande snedstreck på domännamnet:

Kortare URL: er

 1. Är du fast vid nya innehållsidéer? Installera Relevanssi sök plugin och kolla loggen för användarsökningar för att ta reda på vad dina besökare vill läsa.
 2. Orolig för att din webbplats översvämmas med trasiga länkar men inte vet hur man hittar dem? Installera och aktivera Bruten länkkontroll och automatisera processen.
 3. Tänker du regelbundet på ditt temas PHP-filer? Ta snabbt reda på vilka PHP-filer som tjänar vilka sidor på din webbplats med Vad filen plugin.
 4. Gillar du att hålla ett rent hus? Automatisera permanent borttagning av inlägg och sidor från papperskorgen genom att infoga definiera ('EMPTY_TRASH_DAYS', 10); i din wp-config.php-fil (där 10 är antalet dagar mellan varje tom)
 5. Om du vill öka belastningen på din webbplats ska du kolla in W3 Total Cache.
 6. Skapar du ofta nya WordPress-webbplatser med samma standardinställningar och plugins? I stället för att ställa in samma webbplats varje gång, använd ManageWPs webbplatskloningsfunktion och gör det bara en gång.
 7. På tal om ManageWP, om du har flera WordPress-webbplatser bör du ta dig ett konto för att använda dess uppdateringsfunktion med ett klick (dvs. uppdatera alla teman och plugins på alla webbplatser du äger med ett klick).
 8. Om ManageWP inte är något för dig (eller om du bara har en webbplats) kanske du föredrar Plugin Central – det gör att du kan installera och uppdatera plugins mycket snabbare.
 9. Eller kanske du vill avskaffa hanteringssidan för WordPress helt och hållet. I så fall kolla in WPEngine (vi älskar det).
 10. Gillar du att hålla ett öga på din analys men vet att det tar värdefull tid? Installera Ryggraket och aktivera WordPress.com-statistikmodulen och du kan spåra grundläggande analysdata från din WordPress-instrumentpanel:

WordPress.com statistik

 1. På tal om Jetpack, använd sin publicize-modul för att automatisera marknadsföringen av dina nya inlägg via Facebook och Twitter.
 2. Är du en Twitter buff? Spara tid och låt WordPress automatiskt skapa länkar till Twitter-användarnamn i dina inlägg och sidor med den här koden.
 3. Tillbringar du mycket tid på att ladda ner bilder från Google och Compfight bara för att ladda upp dem till din webbplats? Förenkla processen drastiskt genom att importera bilder till WordPress direkt från dess ursprungliga URL med plugin-knappen Spara & spara.
 4. På ett liknande tema gör det mycket lättare att infoga nya bilder i inlägg och sidor med plugin-kortet Faster Image Insert.
 5. Du behöver säkerhetskopierar men du behöver inte smärta i den rövfria plugin som gör processen potentiellt komplicerad och opålitlig. Gaffla ut bara $ 5 per månad för felfria säkerhetskopior och återställs med Vaultpress:

Vaultpress

 1. Att skriva i ALT- och titel-taggar på varje bild som du laddar upp är ont. Automatisera processen med SEO-vänliga bilder.
 2. Behöver du skapa omdirigeringslänkar från med WordPress (t.ex. för att täcka anslutna länkar)? Installera Pretty Link Lite och gör det direkt från din instrumentpanel.
 3. Skapa en XML-webbplatskarta med ett klick på en knapp med Google XML-webbplatskartor plugin (du kan också använda Yoast SEO Sitemap-funktion).
 4. Vill du ladda bilder snabbare? Använd WP Smush plugin.
 5. Vilja även snabbare laddning av bilder men älskar den okomprimerade kvaliteten på PNG-filer? Använd TinyPNG verktyg för att skapa små bilder med smart bildkomprimering som är osynlig för blotta ögat.

TinyPNG

Din tur!

Okej, jag medger det – det finns absolut inget sätt jag har inkluderat varje möjlig tidsbesparande WordPress-tips ovan. Men det är där du kommer in. Jag är villig att satsa på att du gör åtminstone en sak som sparar tid i WordPress som jag inte har nämnt ovan.

Nu är det dags att dela – var inte blyg! Låt oss veta vad du gör för att arbeta snabbare i WordPress i kommentaravsnittet nedan. Jag ser fram emot att lära mig några nya tips!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map