5 av de bästa WooCommerce-alternativen

Bästa WooCommerce-alternativ

När det gäller att sälja någonting på nätet, finns det ingen tvekan om att WooCommerce är den bortgångna favoriten. Med nästan 60 miljoner nedladdningar väljer nästan 30% av företagen att bygga en onlinebutik. Det är inte svårt att ta reda på varför – WooCommerce är lätt att installera, använda och anpassa. Dessutom tillåter hundratals tillägg användare att lägga till funktioner som de vill. Som sagt, WooCommerce kanske inte passar bäst för alla webbplatser. Det kanske bara saknar den funktionen som är oerhört viktig för din webbplats. Så vad hindrar dig från att kolla in tävlingen och hitta de bästa WooCommerce-alternativen?


Till skillnad från WooCommerce är några av dessa alternativa lösningar värd för eCommerce-programvara som Shopify och BigCommerce. Men det finns andra som är värd e-handelslösningar, som liknar WooCommerce. Dessa inkluderar bland annat Magento och OpenCart.

Hosted eCommerce-programvara är ett färdigt paket där du inte behöver oroa dig för värd eller säkerhet. Stödnivån är också större. Å andra sidan är egenhostad e-handelsprogramvara lite mer D-I-Y. De behöver dig för att börja med bra WordPress-värd, ladda ner och installera programvara som WordPress och WooCommerce, och anpassa det så att det passar kraven i din onlinebutik. Den stora fördelen här är att du har total kontroll över anpassning och dina butiksdata.

Låt oss börja titta på några av de bästa WooCommerce-alternativen.

1. Enkla digitala nedladdningar

Vi börjar med Easy Digital Downloads, ett plugin som är specifikt utformat för att sälja digitala varor online. Det kommer nästan omedelbart att ändra din WordPress-webbplats till en digital digital butik, eftersom alla viktiga funktioner som krävs för detta ändamål är inbyggda i plugin. Du kan enkelt sälja dina teman, e-böcker, musikalbum, plugins eller PDF-filer och samla in betalning för dem utan krångel med bara det grundläggande plugin.

Bästa WooCommerce-alternativ - Extra digitala nedladdningar

För alla ytterligare funktioner är gratis och betalda tillägg (inklusive tredje parts tillägg) lätt tillgängliga. Du kan använda dem för att lägga till betalningsportaler, fakturering, meddelanden, lägga till recensioner, popups och mycket mer.

Det som gör det mer attraktivt är att den grundläggande plugin är gratis, medan tillägg kan köpas individuellt (precis som WooCommerce). Du kan också köpa tillägg i buntar som börjar med $ 99 per år.

Extra Digital Downloads bygger digitala produktsidor intuitivt. Det kommer med en enkel kassasida som gör PayPal- och Amazon-betalningar tillgängliga direkt. Med 40+ betalningstillägg är plugin kompatibelt med de flesta WordPress-teman och plugins. Det innehåller också ett inbyggt affiliate-system, analys-, rabatt- och återbetalningssystem och mer.

Om du undrar om WooCommerce tillåter försäljning av digitala produkter, måste du göra det. Men du måste gå igenom lite att ställa in och välja alternativ. Med extra digitala nedladdningar tar kärnans plugin hand om alla funktioner relaterade till försäljning av digitala produkter. Dessa inkluderar marknadsföring, hantering av kundkonton, nedladdning av filer, rabattkoder, integrerad partner och kundvagn. Många av dessa funktioner är betalda tillägg när det gäller WooCommerce. Dessutom, om du inte säljer fysiska varor, kommer funktionerna i WooCommerce som är relaterade till att sälja fysiska varor onödigt trassla din backend.

Betyder det att du inte kan sälja fysiska varor med extra digitala nedladdningar? Inte alls, tillägg hjälper dig med detta.

Låt oss säga det på detta sätt – om du huvudsakligen säljer fysiska varor är WooCommerce lämpligare. Men om filmer, musik, programvara, digitala dokument, fotografier eller licenser är ditt bröd och smör online, borde Extra Digital Downloads vara ditt bästa val.

2. Shopify

Shopify är en värdlösning som tar hänsyn till över en halv miljon butiksägare, både stora och små. Vem som helst kan prova den skalbara programvaran i 14 dagar gratis utan att lämna in kreditkortsuppgifter. Inom några minuter kan du ställa in din onlinebutik och vara redo att acceptera beställningar och betalningar från hela världen.

Shopify

I slutet av testperioden kan du välja mellan planer som börjar från $ 9 per månad (Lite) till $ 299 per månad (Advanced). Och om du är en operatör på Enterprise-nivå kommer teamet hos Shopify att anpassa planer för dig. För de flesta nybörjare borde baspaketet till 29 dollar per månad räcka. Du kan enkelt lägga till nya försäljningskanaler, hantera produkter och lager. Dessutom kan du också fullfölja beställningar i ett enda steg och spåra försäljnings- och tillväxttrender.

Shopify levereras med en instrumentpanel som innehåller en komplett e-handelsbyggare, med värd, domännamn, design, teman och marknadsföring. Det finns inga separata transaktionsavgifter när du använder Shopify Betalningar.

Om du vill ha en butik som återspeglar ditt varumärke kan du gå vidare och bygga en med drag-and-drop-lätthet. 100+ mobilklara teman är tillgängliga för att din butik ska se bra ut, medan hundratals appar är tillgängliga för att förbättra butikens funktioner. Om du står fast av någon anledning, kommer du att vara glad över stödet från förhandsgodkända experter som kan hjälpa dig att anpassa design och funktioner. Driftstiden är minst med supporten dygnet runt.

Om du är en nybörjare som inte vill vara intresserad av värd eller säkerhet eller bearbeta betalningar, men ändå vill ha en fullt fungerande snygg butik, är Shopify ett säkert sätt.

WP Shopify WordPress Plugin

Shopify är också kompatibel med WordPress. Du kan använda Shopify Buy-knappen eller göra livet lättare genom att installera WPShopify. Denna praktiska plugin synkroniseras med din Shopify-butik, importerar dina produkter och inkluderar möjligheten att sätta in din Buy-knapp.

3. Gumroad

Gumroad hjälper dig att sälja nästan allt du vill ha online – digitala eller fysiska varor, prenumerationer och till och med förbeställda varor. Det är ett bra ställe att sälja om en kreativ strimma rinner i dig och du vill använda den till kommersiellt bruk. Så konstnärer, fotografer, designers och författare – ägna dig åt denna e-handelsplattform närmare. WordPress-användare kan ta hjälp av en plugin att bädda in Gumroad på sina webbplatser.

Gumroad

Om digitala varor är din forte, är du glad att du kan erbjuda flera versioner av din produkt, generera licensnycklar och erbjuda rabattkoder. Genom att helt enkelt lägga till ett “+” -tecken till produkterna kan du också be kunderna betala vad de vill. För att se till att din produkt inte delas finns det inbyggt förebyggande av missbruk, PDF-stämpling eller inaktivering av nedladdningar.

Med tillgång till innehållsbibliotek och licensnycklar för programvara kommer du att hitta det enkelt att sälja alla typer av återkommande prenumerationer och medlemsplaner. Kunderna är också nöjda med betalningsalternativen och den enkla kassan. De kan skapa ett konto och hålla allt innehåll på ett ställe eller rikta det till deras Dropbox eller Kindle eller någon annan standarddestination.

Gumroad har funktioner som erbjuder fullt stöd för att sälja fysiska produkter också. Gumroad har allt från produktvarianter och begränsad försäljning på landet till att ställa in fraktsatser, rabatter och löpande försäljningserbjudanden..

Det stannar inte där – Gumroad gör dina produkter synliga för din publik var de än är. Anpassade förhandsgranskningar för sociala kanaler som Facebook och Twitter, och anpassade webbadresser för din produkt för att främja varumärke är några av de sätt de går på det. I kombination med kraftfulla analyser får du veta vad som fungerar för dig och vad som inte är det. Automatiska arbetsflöden hjälper dig att hålla kontakten med dina kunder med tackanteckningar, uppdateringar och mer.

Gumroad är gratis att börja med, men som du uppgradera för professionella funktioner finns det en avgift på 10 USD per månad. För försäljning som kommer via deras Discover-program, är det en extra avgift på 10%.

Gumroad WordPress-plugin

Gumroad är också superlätt att använda med WordPress. Om du inte vill använda kod installerar du bara deras gratis plugin. Plugin innehåller en enkel kortkod för att lägga till Gumroad-överlägg och bädda in widgetar för dina produkter.

4. MemberPress

Om du vill sälja prenumerationer eller medlemskap behöver du verkligen inte se bortom MemberPress. Nästan alla funktioner som krävs för detta är tillgängliga med detta plugin – digitala nedladdningar, prissidor, prenumerationshantering, droppinnehåll och generering av kupongkoder. Dessutom gör plugin det enkelt att integrera din anpassade kod med den. Så du kan anpassa det ändå du vill.

MemberPress

Beroende på medlemmarnas prenumerationer tillåter MemberPress dig kontroll över åtkomst till dina inlägg, videor, flöden och annat slags innehåll. Det integreras helt med WordPress för att hantera innehåll, forum och samhällen. Den integreras också med andra tredjepartslösningar för betalningsbearbetning, marknadsföring av affärer med mera, utan extra kostnad.

För att sälja medlemskap eller prenumerationer med WooCommerce måste du köpa flera separata tillägg och detta kan allt fungera dyrare än MemberPress. Och medan MemberPress sticker ut för den stora kundtjänsten, erbjuder WooCommerce ett större antal betalningsportar.

Tjänsterna finns i tre planer – basplanen till $ 129 per år, plusplanen på $ 249 per år och Pro-planen på $ 349 per år. Det finns en 14 dagars pengarna tillbaka-garanti. MemberPress är en säker lösning för alla som vill sälja medlemskap, prenumerationer, kurser eller digitala produkter.

5. Magento

Magento är en komplett fristående plattform som innehåller alla önskvärda e-handelsfunktioner och erbjuder en hög grad av anpassning. Chansen är stor att du aldrig kommer att söka efter ett tillägg med Magento. Till skillnad från WooCommerce är det inte lätt att konfigurera eller anpassa och många av oss kan behöva professionellt för detta.

Magento

Magento är lämplig för stora företag som tittar på snabb tillväxt. Det kan enkelt tillgodose avancerade e-handelsbehov för verksamheter som spänner över de internationella marknaderna. Viktigast av allt är det att du kan anta en mobil-första strategi för att utnyttja den växande marknaden för mobila shopping.

Magento 2 WordPress Integration

Och du kan enkelt integrera din Magento-butik med WordPress med ett plugin. Magento2WordPress Ett annat alternativ är Mag Products Integration, som erbjuder en enkel produktlista.

Tyvärr kommer Magento inte billigt och prissättningen syns inte direkt. Du kommer troligen att behöva använda tjänsterna för implementeringspartners och kostnaden varierar beroende på vem du väljer. Det är säkrare att gå med en Magento-certifierad partner, eftersom plattformen är komplex med regelbundna uppdateringar och förändringar. Det finns också ett gratis open source-alternativ, men det är ganska begränsat i funktioner.

Vilket är det bästa WooCommerce-alternativet för dig?

WooCommerce är en underbar lösning för de flesta butiker. Men som jag sa tidigare är det möjligt att ett av dessa WooCommerce-alternativ kan passa bättre. Detta är speciellt fallet när kärnans plugin anpassas bättre till din butiks huvudprodukter. Beslutet blir då enklare – Enkla digitala nedladdningar för digitala produkter, Gumroad för annonsmaterial, MemberPress för försäljning av medlemskap, Magento för stora / snabbväxande företag och Shopify för dem som behöver allt tagit hand om.

Vad är dina tankar? Skulle du rekommendera ett annat alternativ för e-handel? Vi skulle gärna veta vad du tycker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map