7 tips för att skapa iögonfallande WordPress-inlägg

Att ta tag i publikens uppmärksamhet är ett tufft samtal, särskilt om din blogg innehåller massor av innehåll. Oavsett om du har en produkt att marknadsföra, ett nyhetsbrev för opt-in-e-post som du vill att folk ska gå med i, eller helt enkelt vill växa din fanbas, få – och behålla – dina läsares engagemang är det viktigaste. I slutet av dagen vill du bara att människor ska lyssna på vad du har att säga. Så, vad gör du när du vill vinna och behålla intresset från besökarna? Kolla in några av dessa tips för att producera iögonfallande, uppmärksamma WordPress-blogginlägg.


1. Undvik text-chunking för att hålla dina läsare fokuserade

make-pengar-skrivning

En blogg är inte densamma som en roman – tyvärr tenderar många nybörjebloggare att glömma detta enkla men viktiga faktum. När folk läser blogginlägg vill de kunna vinda igenom det utan mycket ansträngning. När du surfar på Internet är de flesta otåliga att hitta information de önskar, så ditt innehåll måste presenteras på ett sätt som skumläsare kan få en ganska tydlig uppfattning om vad det handlar om.

När tid och ansträngning är faktorer för läsarna kommer de inte att känna sig uppgiften att gå igenom stora bitar med text. Det är viktigt att stycken är väl fördelade – (1) högst 100 ord per stycke och (2) att separera varje stycke med en radbrytning är goda tumregler att följa. Detta kommer att göra ditt inlägg enklare att läsa, vilket (förhoppningsvis!) Kommer att hålla dina besökare på din webbplats längre.

2. Gör god användning av punktpunkter och underrubriker för att snabbt få din poäng över

Att undvika text-chunking är en bra idé, men du bör också använda frekventa punkter och underrubriker. Dina besökare kanske inte nödvändigtvis vill läsa varje ord i ditt inlägg, så de ser till underrubriker och punkter för att få en allmän uppfattning om dess meddelande.

Ju kortare dina inlägg, desto större chans har du att få dina läsare att svara på en uppmaning. Bulletpoäng kan komma till nytta här; du kan effektivt ersätta mycket innehåll med deras användning. Underrubrikerna bör inte vara så långa att de besegrar syftet, och de bör inte vara för korta att dina läsare fortfarande inte har någon aning om vad följande stycken handlar om. De bör bara vara tillräckligt långa och beskrivande för att ge en kort överblick över vad följande text kommer att innehålla.

3. Använd ett WordPress-plugin för att göra ditt inlägg mer intressant

Lägg till intresse med WordPress-aviseringar

Det finns massor av WordPress-plugins som du kan använda – antingen gratis eller betalt – som kan hjälpa dig att läsa dina läsares uppmärksamhet. Här är ett par som du kanske vill överväga:

 • OptinMonster: Vi kan inte säga tillräckligt bra saker om detta fantastiska plugin. Lägg till en popup eller klibbig meddelanderuta för att få läsarna att prenumerera på dina e-postlistor.
 • FooBar: Ett av de mest populära alternativen, Foobar är ett fantastiskt appell till action och meddelandefält Premium WordPress-plugin som du kan lägga till på din webbplats. Välj anpassade färger, lägg till staplar per sida / inlägg och använd över 30 alternativ för att utforma din perfekta avisering.
 • NotiBar: Detta gratis plugin är bara det du behöver för att publicera en viktig meddelande högst upp i ditt inlägg. Klistra bara in en specifik kod i din plugins gränssnitt, då kommer din uppmärksamhetsmeddelande att visas längst upp. Det fantastiska med detta är att dina läsare kan dölja fältet om de tycker att det är för distraherande efter att de har läst det.
 • Meddelande Bar: Ett annat gratis alternativ, Notification Bar är mycket lik NotiBar ovan men möjliggör lite mer flexibilitet. Du kan välja mellan fem olika färgalternativ för att bättre matcha din webbplats. Och fältet gömmer sig automatiskt efter sju sekunder, vilket gör den iögonfallande men inte påträngande.

4. Titeln är biljetten

Innan något annat på webbsidan kommer dina läsare förmodligen att märka titeln på ditt inlägg först. Utnyttja detta faktum genom att se till att titeln är intressant. Du vill att den ska väcka läsarens intresse så att han lockas att hålla sig runt för att se vad ditt inlägg handlar om. Ge bort tillräckligt med information så att de vill veta mer, men ge inte allt bort.

5. Lägg till bilder i varje inlägg

fotograferingsutrustning

Lika viktigt som en titel och bra innehåll är för varje inlägg, så är tillägget av en lockande bild. För mycket text kan bli monotont efter ett tag – nästan oavsett hur engagerande du skriver är – så du måste lägga till en bild av god kvalitet för att väcka nyfikenhet och berätta för dina läsare vad ditt inlägg handlar om utan att de behöver läsa varje ord..

Föreställ dig att du läser en webbsida som har en bild jämfört med en utan. Du kommer sannolikt att vara mer benägen att vilja glans över den första över den andra. Alla tillagda besökare på din blogg som en bild kan producera är väl värda de extra minuter som det tar för att hitta det perfekta fotot.

6. Ändra upp typstorleken så ofta

Du kommer förmodligen att höra motstridiga råd om storlek, typ och enhetlighet på teckensnitt som ska användas i blogginlägg. Även om du kanske vill spela med ditt teckensnitt, kommer du förmodligen att upptäcka att ändra storlek och typ ibland kan ge ett visuellt intresse.

Men du måste vara försiktig med detta. För mycket variation kan faktiskt få ditt inlägg att se rörigt och förvirrande, vilket kommer att distrahera dina läsare. För att börja konservativt använder du en annan storlek och typ av teckensnitt för dina rubriker, rubriker, innehåll och sidofält. Du kan också försöka öka storleken på ditt teckensnitt för att förbättra synligheten, vilket leder till högre klickfrekvens. Naturligtvis kan du göra detta på egen hand, men många premium WordPress-teman som Total inkluderar omfattande typografimöjligheter så att du kan ändra teckensnitt, storlek, radavstånd och mer med bara några klick med panelen temaalternativ.

7. Använd rutnät för optimala sidlayouter

Ultimate Layouts Grid & Gallery

Att hantera din sidlayout och visa ditt innehåll på ett visuellt tilltalande sätt kan vara mycket lättare med användning av ett rutnät. En rutnätslayout är ett enkelt sätt att hjälpa dig att visa dina inlägg på webbplatsens hemsida, liksom att lägga upp bilder och andra intressanta objekt. Att använda ett WordPress-plugin är ett enkelt sätt att lägga till ett rutnät på din webbplats för att effektivt hantera utseendet och känslan för varje blogginlägg. Här är ett par plugins att kolla in:

 • Essential Grid: Detta är ett kraftfullt premium-plugin som gör det enkelt att lägga till rutnät för alla posttyper. Skapad av ThemePunch (masterminds bakom den fantastiska Slider Revolution)
 • USquare – Universal Responsive Grid: Detta premium-plugin är mycket enkelt att installera och använda för att hantera dina inlägg. Du kan skapa en mängd rutnät och sedan lägga till vad du vill till dem. När du har lagt till ett specifikt objekt kan du redigera det efter behov, inklusive färg, titel, beskrivning och så vidare.
 • Grid Layout Chock: Detta freemium WordPress grid layout plugin erbjuder alla typer av fantastiska funktioner som hjälper dig att skapa en responsiv layout för dina inlägg. Builder-alternativ inkluderar teckenstorlek och typ, antal objekt som ska visas, hur objekt sorteras, vilka funktioner som ska visas, lådstorlekar och så vidare. Även om det finns en betald uppgraderad version av detta plugin, erbjuder gratisversionen en hel del funktioner.

Ju mer du bloggar, desto mer kommer du att upptäcka nya trick för handeln när det gäller att göra dina inlägg verkligen sticker ut; hjälper oundvikligen att hålla dina besökare på din sida längre. Dessa tips är definitivt värda ett försök, men jag har nog missat några. Vad taktik gör du använder du för att skapa uppmärksamma WordPress-inlägg? Jag skulle gärna höra dina idéer, så skriv dem i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map