Bli WordPress-bidragsgivare: Vad du måste veta

WordPress har inte öppnat en, inte två utan många dörrar för miljontals människor över hela världen. Det är sig entreprenörer, utvecklare, byråer, nyhetsställen, frilansare osv. WordPress har gett världen i stort ett utlopp för att uttrycka tankar, nå ut och göra affärer. Jag riskerar att låta som en trasig skiva men det beror till stor del på att WordPress är vackert, elegant och lätt att lära sig och använda. Det är också otroligt enkelt att engagera sig i WordPress-projektet.


Idag kommer vi att låta dig komma in på den insiderinformation och tips du behöver för att bli en värderad medlem i WordPress community. I slutet av inlägget har du vetat hur du kommer att bidra till det lyckosamma projektet som är det älskade WordPress. Med andra ord, vi visar dig hur du engagerar dig, egenskaperna och verktygen du behöver för att bli en stor WordPress-bidragsgivare. Vi kommer också att titta på några av fördelarna med att bidra till WordPress. Redo? Låt oss få den här bollen att rulla.

Fördelar med att bidra till WordPress

Varför skulle du som WordPress-användare inte vilja bidra till WordPress? Jag menar, har inte plattformen i och i sig själv inspirerat dig mycket? Lägg kanske mat på ditt bord? Vad sägs om att bidra bara för att upprätthålla andan av kamratskap och ge tillbaka?

Om du inte är en förstklassig curmudgeon kan du identifiera dig med önskan att ge tillbaka till en gemenskap som har hjälpt eller inspirerat dig. När allt kommer omkring är det kollektiva bidraget som gör WordPress-communityn så framgångsrik. Vi kan inte ta dem hela tiden. – Carrie Dils

Om det inte får dig att bidra till WordPress är här en högtid med fördelar som ger dig drivkraften du behöver för att dyka just nu.

Bidragar höjer din status i gemenskapen

Du vill bli en respektabel WordPress-proff, eller hur? Du behöver vad du säger och gör för att räkna för något, eller hur? Vill du cementera myndighet i din välja WordPress-nisch?

Nåväl, gissa vad, teknisk kompetens är bra, men om du inte är redo att hjälpa andra – särskilt när de inte betalar dig en krona – kommer du och myndighet att åka på parallella körfält. När allt handlar det om känslor, hur du får nästa person att känna. Att vara mänsklig är hur du framkallar känslor av känslor, inte baskar i din tekniska mäktighet.

Att bidra till WordPress, oavsett hur lätt, kan ha en enorm inverkan på din status inom samhället. Who’s Who of WordPress, de respektabla och populära människorna som vi alla känner, har en sak gemensamt; de bidrar aktivt till både plattformen och samhället runt den.

Snabbfråga: Om du letade efter en WordPress-utvecklare, berätta för mig, skulle du anställa killen som bidrar på forumen bland andra platser, eller killen som sitter lugnt bakom en onlineportfölj? Du skulle förmodligen gå för killen som porträtterar sina dev chops i forumen, vilket leder oss till vår nästa punkt.

Bidra med leder till fler affärslänkar

meningsfull-business-relationer

Om detta inte är så uppenbart är WordPress en hårt sammanslutning, vilket betyder en enda sak. Om du spelar dina kort på rätt sätt kan du dra mycket hänvisningsverksamhet. Som vi redan har etablerat, bidrar bidraget till att höja din status och en höjd status korrelerar med fler affärslänkar. Det är ett enkelt faktum.

Som en WordPress-professional, eller användare för att uttrycka det i stort, kommer de flesta av dina potentiella möjligheter och partners att komma från gemenskapen. Att bidra och hålla sig nära detta hårt sammansatta samhälle är exakt hur du håller dessa affärs (och till och med personliga) kontakter vid liv.

Vill du ha fler jobb på din väg? Bli bidragsgivare, på ett eller annat sätt. WordPress letar alltid efter bra människor som kan hjälpa till med kod, design, översättningar, dokumentation och mer. Det finns så många sätt att bidra, som vi kommer att se i det andra avsnittet av detta inlägg.

Anrikad inlärningsmiljö

Medverkande ger inte bara tillbaka eller hjälper till att skapa en röst i samhället, utan det är också en anrikad inlärningsmiljö. Jag lärde mig mer under mina första tre månader och bidrog till det jag gjorde under tre tidigare år med webbutveckling. – Andrew Nacin, Ledande WordPress-utvecklare

Ja det stämmer, du lär dig genom att spela spelet, inte stå på sidan. Jag har lärt mig så mycket om WordPress under en mycket kort period, och ibland oroar jag mig för överbelastning av information. Men jag var först tvungen att fördjupa mig i WordPress och blev chockad av det lilla jag visste om plattformen. Jag lär mig fortfarande, ger små bidrag här och där och har kul!

Kul åt sidan, vad gör inlärningen från WordPress community för dig? Du blir en smartare konsult, utvecklare, designer, bloggare, och alla vill ha en smart spelare i sitt team. Din kunskap och värde ökar tiofaldigt och sedan en del när du bidrar till WordPress.

Ju mer jag dunade i, desto mer intressant blev det och desto svårare har jag kunnat ta reda på. När jag nu ser tillbaka och ser vad jag har lärt mig bara genom att bidra, blir jag förvånad. Det har varit mer än jag någonsin lärt mig på college. – Andrea Rennick

Och så finns det …

Aldrig i mitt liv lärde jag mig så mycket som på de fem åren sedan jag gick med i WordPress community och började bidra till kärnan. – Konstantin Obenland, WordPress Core-bidragsgivare

Behöver jag säga mer?

Att bidra till WordPress gör dig lyckligare

Händer upp om du tittade på filmen De Strävan efter lycka med Will Smith. Om du inte var så lycklig var höjdpunkten i filmen Christopher Gardners motståndskraft och beslutsamhet vid en tidpunkt då hans liv praktiskt taget föll ihop. Jag kunde fortsätta och fortsätta men låt oss komma tillbaka till WordPress och hur bidragande kommer att göra dig lyckligare.

Här är en statistik som kastas runt mycket, men de flesta ser inte skönheten bortom procenttecknet (%). I skrivande stund driver WordPress cirka 25% av alla webbplatser på internet. Detta innebär att du kommer att bidra och ge tillbaka till en gemenskap och plattform som snart kommer att dominera mer än en fjärdedel av internet.

Det känns bra att veta att ditt bidrag, hur lätt som helst, hjälper cirka 25% av internet. Det är ett stort antal människor! Och du vet vad de säger, hemligheten till lyckan skapar lycka för andra. Att hjälpa andra genom att bidra är hur du kan göra just det.

Det är inte så ofta att något du gör på en eftermiddag kan röra så många människor, men WordPress är en av de platser där du kan. Och för människor som bryr sig om det, finns det inget bättre. – Matt Mullenweg

Bli en del av historien (eller framtiden)

För cirka 12 år sedan var WordPress knappt ute av idéstadiet. Det var som en squab, som fladdade omkring innan han så småningom flyger. Tja, allt som är begränsat till historien. Idag är WordPress inte längre en squab; det är fullt vuxit med en kraftig örns spark och kraft.

I nuvarande takt kommer WordPress att vara ganska odjuret om tio år. Plattformen kartlägger vilken typ av historia du vill vara en del av. Den typ av historia som jag vet att jag vill vara en del av. Om du inte har så mycket för historien är WordPresss framtid lovande.

Genom att bidra kan du designa framtidens WordPress precis som du ser för dig. Du kan bidra till projektet och hjälpa till att bygga ett bättre WordPress för oss alla. Du kan vara en del av historien och också en del av framtiden. Du kan vara vad som helst med WordPress; det representerar frihet eftersom det erbjuder dig alternativ och kraften du behöver för att uppnå dina drömmar online. Utan tvivelaktigt kommer respektabla WordPress-bidragsgivare att lämna en post i historieböckerna. Vilken arv kommer du att lämna efter dig?

Förmånerna är många

Att bidra till WordPress ger bra tillbaka, även om du i utbyte får njuta av ännu mer förmåner. Du höjer din status inom WordPress-communityn, genererar affärer, lär dig och bygger en större plattform för världen. Att bidra är mycket roligt. Men hur kommer du in på allt detta kul? Hur bidrar du till WordPress? Här är juicen.

Hur man bidrar till WordPress

cyber-dator-cafe

Det finns flera vägar tillgängliga för dig och alla som vill bidra till WordPress. Det är skönheten i allt; vem som helst och alla kan bidra och berika plattformen när och var som helst. Låt oss börja med den mest uppenbara vägen:

WordPress Core Developer

WordPress bygger främst på PHP och MySQL bland andra webbteknologier. Om du är välbevandrad inom något av dessa områden kan du bidra med din expertis när det gäller kapacitet WordPress kärnutvecklare. WordPress, plattformen, är alltid törstig efter nya funktioner och förbättringar. Du kan ge ditt bidrag som utvecklare, bli en committer och hjälpa WordPress att växa på fantastiska och unika sätt. Som en WordPress-kärnbidragare kommer dina uppgifter att inkludera utveckling av nya funktioner, testning, felträdgårdsskötsel och släppa uppdateringar.

Oroa dig inte men om du inte vet det första om webbutveckling eller vad PHP står för, om du är passionerad kan du börja bidra till WordPress på ett annat sätt och lära dig när det är. Vem vet, du kanske är ledande utvecklare om ett par månader. Andra områden där du kan involvera dig själv som utvecklare inkluderar WordPress tema och pluginutveckling, mobil teknik och dokumentation bland andra.

Web Designer / UXer

Tidigare har vi undersökt hur WordPress admin UI har utvecklats under åren. Det har förändrats från en intetsägande plattform till en vacker och kraftfull CMS. Det vackra och eleganta användargränssnittet är webbdesigners och UXers arbete precis som du.

WordPress är ett öppen källkodsprojekt som kallas det kombinerade arbetet för tusentals bidragsgivare, så ingen betalas för att sätta samman designen. Designen är skissad och väcks till liv av bidragsgivare och UXers. Deras bidrag har gjort WordPress till vad det är idag, vad gäller design. Naturligtvis är vi ännu att se och uppleva skönheten och genialiteten i ditt bidrag, så låt oss inte vänta.

Kanske är det ditt bidrag som kommer att leda till en översyn av hela administrationsområdet till en trevligare design. Kanske är det ditt bidrag som kommer att leda till en mer strömlinjeformad användarupplevelse.

Som webbdesigner eller experter på användarupplevelse kan du också bidra till WordPress mobilprojekt, eftersom vi alla vet att mobil är framtiden och att temat granskningsteamet säkerställer att endast de bästa designade teman kommer till slutanvändaren. Generellt sett är din huvuduppgift som bidragande designer är att göra WordPress vackert. Låter bra rätt?

WordPress Writer

Om du har en förmåga till ord, finns det också plats för dig. Som ett växande projekt är WordPress i ständigt behov av uppdaterad dokumentation. Det är här du gör ditt inträde; där du lyser som författare.

Gå med i dokumentationsteamet och var ansvarig för allt dokumentation. Vi pratar om handböcker, Codex, inline docs, adminhjälp och Developer.wordpress.org bland andra. Det finns aldrig brist på uppgifter, så tveka inte att kolla in officiell blogg för WordPress dokumentationsteam. Teamet träffas online varje vecka på torsdag från 18:00 – 19:00 UTC.

Översättare

Är du en polyglot? Kan du rulla med den espanolen så enkelt som du kan ryska, franska eller svahili? Skulle du älska att använda WordPress på ditt eget språk? Naturligtvis skulle du göra det. Vem skulle inte göra det?

Här är din chans. Bidra till WordPress genom att hjälpa till att översätta plattformen till vilket språk du vill. Det är inte slutet på det WordPress polyglots community välkomnar dig att ta hand om att skapa verktyg som gör översättningen av WordPress enklare. Tänk på WPML osv.

Att översätta WordPress till ditt (eller valfritt) språk är en rolig upplevelse, och du kan vara igång på nolltid. Så vad fan väntar du på soldat? Börja översätta! Åh, förresten, den veckovisa chatten sker på Slack i #polyglots varje onsdag kl 10:00 UTC. Missa inte, låt din röst språk vara Heard känd. Dubbel genomslag just där som en chef. Det är mitt språk, känner du mig? Haha. Gå vidare.

Stöd kavalleri

Ett av de enklaste men effektiva sätten att bidra till WordPress, att ge hjälp i supportforum bland andra områden kan bara vara hur du sätter ditt märke i WordPress community. Den operativa mantra här är “alla vet svaret på något”, så var inte blyg, dyka in och hjälpa en kollega WordPress-älskare.

Supportforum kommer att vara din forte, din slagfält och du kommer att ringa skotten och vinna kriget. Har spelat många krigsspel sent som det är uppenbart, men det bästa sättet att börja är att svara på en fråga i supportforum. Just denna minut. Lär dig mer om hur du kan bidra till WordPress genom att stödja användare på kontorsstödbloggen.

Arrangören

arrangör

Älskar du att kasta fester? Förena vänner? Om händelser lätt kan passera för ditt förnamn behöver WordPress dig. Du kommer att gå med i ett elitlag med andra bidragsgivare från hela världen som “… övervakar officiella evenemang, mentorprogram, mångfaldsinitiativ, bidragsgivare och andra sätt att växa …” WordPress community.

Att organisera evenemang låter som roligt, och när du gör något du älskar för en plattform du älskar, just det finns en dröm som går i uppfyllelse, vilket innebär att kulet lätt fyrdubblas. Du kommer att organisera WordCamps och meetups för din lokala WordPress-community och checka in på globala WordPress-evenemang. Så sött. Det är en Uppsökande blogg och veckokontor (läs online-möten) på tisdagar och torsdag.

Sensei

Om du älskar att lämna information kan du göra det börja din bidragsresa vid lärarmen i WordPress just nu. Vad innebär det att vara lärare eller tränare inom WordPress community? Du ansvarar för att skapa nedladdningsbart läromedel som instruktörer använder i live-workshops.

Du kommer att skriva / skapa lektioner från grunden, redigera befintliga lektioner, utforma lektionernas utseende och / eller testa lektionernas livskraft. Detta kan visa sig vara en bra inlärningsupplevelse för dig mi amigo. WordPress Training veckokchatt hålls varje tisdag klockan 17:00 UTC, så missa inte nästa.

Video granskare

Vi har WordPress.org, WordPress.com och enligt min mening lite kända WordPress.tv. Naturligtvis finns det BuddyPress.org och bbPress.org bland andra, men vi kommer inte dit i dag. Vi handlar allt om WordPress.tv, där du hittar massor av WordPress-centrerad videoinnehåll.

Om du sporrar väl inom videoproduktionsavdelningen, så gör du hur du bidrar till WordPress. Välkommen till WordPress TV Review-team, och gör dig redo att granska, redigera, godkänna och publicera alla videor på WordPress.tv. Du kommer också att doppa en hand i WordCamp-videor efterproduktionen, så ja, det finns ingen begränsning för hur mycket kul du kan ha som frivilliga dina ansträngningar och färdigheter. Kolla in den officiella bloggen om TV Review Team.

Alla andra

Du kanske känner att ovanstående involveringskanaler spärrar dig, men låt det inte vara det. Vem som helst, upprepar jag, vem som helst kan bidra till WordPress-projektet oavsett ras, kön och / eller färdighetsnivå. Det enda som krävs är den brinnande önskan du har.

Låt inte en sak hålla dig tillbaka, världen är din, och WordPress behöver dig. Ja du, du, du och du. Allt du behöver göra är att kolla in Skapa WordPress och ta steget. Oroa dig inte för någonting, du lär dig i processen, såvida du naturligtvis inte har något av följande attribut.

Kvaliteter hos en stor WordPress-bidragsgivare

affärskvinna med laptop i office

För att vara en stor bidragsgivare måste du helt enkelt börja bidra. Ingen väntar runt, bara komma till det. På alla sätt måste du vara respektabel och vänlig. Ibland kan ditt bidrag förbli orört flera utgivningar senare, och om du går ballistisk över sådana små frågor, kommer du inte att vara en stor bidragsgivare.

Andra gånger kanske någon inte håller med dina förslag, och det gör ont jag vet, men du kan inte plocka upp hela världen på sa någon bara för att bevisa en poäng. Ser du vart jag ska med det här? Du måste vara uppmärksam på detaljer oavsett din nivå. Som vi redan har sagt, driver WordPress 25% av internet, så allt du gör har förmåga att påverka, antingen positivt eller negativt, ett stort antal människor. Vill du gå ner i historien som den arroganta pendlare som bröt WordPress?

Ödmjukhet är ett trevligt drag att ha inom alla livsområden. Kom ihåg att du kommer att arbeta med tusentals andra människor, var och en med unika ambitioner och olika livssyn. Att vara arrogant kommer bara att göra mer skada än nytta. Det kommer att vara en stötesten i sig.

Ärlighet är också en fantastisk kvalitet att ha som bidragsgivare. Till exempel är det okej att vara ärlig när du inte är säker på ditt engagemang / bidrag. WordPress-communityn spricker i sömmarna med människor (läs experter) som är redo att hjälpa dig.

Du bidrar och lär dig, vilket innebär att du måste vara nyfiken och ha en sak att lära dig. Jag kanske har fel, men jag tror inte att någon enda person har tillräckligt med kunskap för att förstå WordPress i sin helhet. Som ett kollektivt arbete för tusentals bidragsgivare behöver du all nyfikenhet du kan få för att lära dig så mycket du kan om plattformen. Ta det bara ett steg i taget så kommer du att vara okej.

I slutet av dagen kommer allt detta till en kvalitet: tålamod. Varje stor bidragsgivare måste lära sig att tålamodskonsten, den kvalitet utan vilken du kommer att ha svårt att hantera mänskligheten i allmänhet, inte bara medarbetarna. Var nog tålamod så att du kommer att njuta av äventyret. När allt kommer omkring är tålamod en dygd – det hjälper dig på många andra områden i ditt liv.

Bidragsgivarverktyg

arbetsstation-desk

Du kan uppnå så lite utan de rätta verktygen, det är en bra idé. Det är därför jag har satt ihop ett par verktyg för dig som WordPress-bidragsgivare. Följande verktyg är ovärderliga när du fortsätter till PRO-bidragsnivå:

WordPress Slack

Med de facto-kommunikationsappen för WordPress, Slack kan du hålla kontakten med medlemmarna i teamet som du slutligen bestämmer dig för. Om du till exempel väljer WordPress-kärnutvecklingsteamet kan du gå med andra bidragsgivare för realtidskommunikation i #core-kanalen på Slack.

Slack är en toppmeddelandenapp för team som arbetar med ett gemensamt projekt. För att konfigurera det, navigera bara till Gör WordPress Chat, och följ anvisningarna för att få en inbjudan från WordPress. Resten är enkla peasy grejer, vi förväntar oss inte att du kommer att stöta på problem. Det kommer inte att ta dig mer än fem minuter lovar jag. Jag tänker inte förstöra överraskningen, så bara gå inbjuden redan, och gå med din verkliga och andra bidragsgivare i chattrum kanaler.

Skapa WordPress

Detta kan vi hänvisa till som bidragsgivarnas centrala. Skapa WordPress är dit du går för att starta ditt WordPress-bidragande äventyr. Oavsett om du är en skicklig utvecklare, designer, författare, översättare, supportrepresentant, arrangör eller bara en nybörjare som just upptäckte WordPress, måste du ta dig till WordPress. Släpp allt du gör och gå över till WordPress just nu. Vi menar det. Vänta inte.

Devhub

Utan sockerbeläggning något, Devhub är helt enkelt “… projektnamnet för Developer.wordpress.org.” På devhub hittar du resurser och dokumentation riktad mot WordPress-utvecklare, designers och UXers. När den är klar kommer den att ha handböcker och kodreferenser.

Du kan ge ditt bidrag genom att gå med i # Meta-devhub kanal på Slack, lösa en biljett på utvecklare.wordpress.org trac, läser om Devhub, och / eller skicka en dragförfrågan till WP-Parser på Github.

Åh förresten, i skrivande stund behöver Devhub dig om du är en PHP-utvecklare, front-end-utvecklare, designer, UXer eller en volontär som vill ge feedback.

Online-handledning

Du kan lära dig så mycket om projektet från den officiella WordPress.org-webbplatsen. Du kan lära dig mer genom att kolla in andra WordPress-relaterade resurser och bloggar där ute. Publicerad av WordPress-älskare (läs bidragsgivare) kommer du säkert att lära dig något nytt på varje WordPress-blogg du besöker.

Var inte blygsam också; riva igenom alla WordPress-lektioner, bok- eller blogginlägg du får och absorbera den mängden kunskap. Du vet aldrig när det kommer att vara praktiskt. Jag vet inte varför det sista uttalandet påminner mig om Den sista av oss, spelet.

WordCamp Planning

Om du är intresserad av att organisera WordCamps måste du kolla in den här snygga guiden som är inbyggd med dig i åtanke. Du måste förstå hur du väljer de perfekta arenorna (du vet, platser med bra WiFi så att deltagarna kan spendera halva tiden på att tweeta om evenemanget istället för att lyssna på högtalarna), få ​​mat och dryck, fundrais, och så vidare. . Du kan till och med registrera dig som en arrangör på WordCamp-planeringsplats, så ja!

Och nu ett ord från våra partners på WordCamp Planning Nalle Puh…

Organisering är vad du gör innan du gör något, så att när du gör det, är det inte allt blandat. – Nalle Puh

Gå vidare…

WordPress Trac

Som WordPress-bidragsgivare vill du definitivt följa med utvecklingen av plattformen. WordPress Trac är där du går för att spåra förändringar i ditt favorit CMS, WordPress. Vad finns tillgängligt på Trac? Det finns en Tidslinjesektion med de senaste biljetterna, ett RSS-flöde, en e-postlista, och en form till skicka buggar. Du är bortskämd med valet verkligen.

Bidragshandbok

Om du vill bidra till WordPress kärnutveckling, behöver du bara gå och läsa detta bidragsgivarhandbok. Det täcker bokstavligen allt du behöver veta för att bidra, från början till slut. Inte mycket vi kan lägga till det.

Vid slutet av dagen…

Genom att bidra till WordPress-projektet kan du ge tillbaka till en plattform och ett community som har gett dig så mycket. Det är bra karma att bidra med, plus att det hjälper dig att ta WordPress till nästa nivå för dig och mig.

Lade vi ut något? Ett av dina favoritverktyg kanske? Har du en fråga eller bidrag att göra? Var en bra sport i kommentarsektionen. Ser dig runt ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map