De bästa underhållstjänsterna för WordPress på webben

WordPress underhållstjänster

Liten eller stor, varje företag idag har en online-närvaro. Om du vill bli uppmärksam eller tillgänglig är en adress på informationsvägen absolut nödvändig. WordPress är det mest populära innehållshanteringssystemet bland webbplatsägare. Det är lätt att installera och underhålla, men det kan vara lite utmanande för vissa och besvärande för många.


För att en webbplats ska locka besökare är det viktigt att den är snabb, effektiv och prestationsorienterad. För att underhålla en SEO-vänlig webbplats krävs det en hel del underhåll löpande. Innehållet på webbplatsen kan vara bra, men du tänker inte hålla trafiken uppe om den inte fungerar som en fininställd maskin.

Detta kan vara en stor distraktion för ett företag. Du vill inte spendera tid på att sminka med din webbplats som du mycket hellre vill ägna åt kärnverksamhet. För så upptagna människor och för dem som inte bryr sig för mycket för teknologi är WordPress underhållstjänster en utmärkt lösning. Du kan lämna de snåla – grusiga till dem och fokusera på ditt företag.

WordPress-underhållsalternativ

Det finns en hel del tjänsteleverantörer som kan ta hand om hela WordPress-underhållet för mindre än 100 $ per månad. För detta pris tar de hand om WordPress-uppdateringar (kärna, plugins och tema), säkerhetskopior och restaurering. Vissa kan till och med slänga in några extra som utvecklare tid.

För att kontrollera om en plan är ett bra alternativ för dig kan det vara en bra idé för matematiken. Se hur mycket tid du kommer att spendera på underhåll och pengarnas värde här. Även om detta inte riktigt lägger till kan det fortfarande vara fördelaktigt. Till exempel kanske du inte vill göra något som inte är bekant för dig, vilket är bra. Ibland är det mycket bättre att låta en expert hantera det.

Webbplatser behöver också skydd mot hackare på prowl och lurande skadlig programvara. Hackare har blivit mer sofistikerade och skadligare för skadlig programvara. När säkerhet är en oro kan det vara bättre att överlåta det till proffs.

Webbplatsunderhållstjänster tar bort de bekymmer som är kopplade till webbplatsägande. De flesta tjänster erbjuder solidt stöd. Ofta kan de upptäcka problem innan du gör det och kan identifiera och förklara dem bättre för andra tredje parter som värdtjänstleverantörer. De tenderar också att vara proaktiva och kan se katastrofer komma.

När du ska anställa hjälp

I ett nötskal, varför du bör lämna underhåll till en underhållstjänstleverantör,

 • Sparar tid och förmodligen pengar.
 • Ger dig fri att koncentrera dig på kärnverksamhet.
 • Sparar kravet på intern expertis.
 • Solid support från tjänsteleverantören.
 • Tjänsteleverantörer kan interagera med tredje parter som webbhotell.
 • Förebyggande åtgärder är möjliga och potentiell driftstopp undviks.
 • Tjänsteleverantörer kan märka driftstopp, redan innan du gör det.
 • Säkerhetsproblem tas om hand.
 • Sinnesro, lämnar fnissiga problem till experter.

Om du har fattat beslutet att du ska lämna WordPress-underhållstjänster i händer som är mer kapabla än din egen, skulle nästa fråga vara – vem kan jag lita på den här uppgiften med? Det finns många leverantörer av WordPress-underhållstjänster, och vi har bläddrat igenom några här för att göra det lättare för dig.

Notera: Kom ihåg att denna lista helt enkelt är att presentera underhållsalternativ för WordPress. WPExplorer representerar inte eller gör inga garantier för de listade företagen. Gör alltid din egen forskning för att välja rätt tjänst för din webbplats.

Fixmysite

Fixmysite

Letar du efter snabb, engångshjälp med ett problem? Fixmysite.com kan verkligen hjälpa. Genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster är deras vänliga och hjälpsamma team på beredskap för allt du behöver. Prissättningen varierar beroende på den tekniska nivån på den hjälp du behöver. För närvarande (från juni 2019) erbjuder Fixmysite följande tjänster:

 • Temafel & anpassningar 39 dollar
 • WordPress installation 49 $
 • Migrering 59 $
 • Hastighetsoptimering 89 dollar
 • Avlägsnande av skadlig programvara $ 99
 • Webbplatsrevision 159 dollar

Allt du behöver göra för att komma igång är att öppna en biljett med en detaljerad beskrivning av den hjälp du söker. Oavsett om det lägger till sociala ikoner i din rubrik eller fixar ett problem med din bloggsidning. Teamet på Fixmysite kommer att granska din förfrågan, låta dig veta vilken supportplan som kan vara rätt för jobbet och sedan börja arbeta. Innan du vet ordet av det kommer uppgiften att göras och din webbplats kommer att vara bra som ny!

WP Tech Support

WP Tech Support WordPress Underhåll

Relativt nytt jämfört med några av de andra alternativen på vår lista, WP Tech Support erbjuder proaktivt allmänt underhåll för att hålla din webbplats igång smidigt.

Planerna börjar på bara $ 45 per månad (från juni 2019) och täcker viktiga aspekter av underhåll av en webbplats. Detta börjar med en första hälsokontroll för att felsöka eventuella problem som din webbplats kan ha. Dessutom kommer WP Tech Support-teamet att hantera alla dina säkerhetskopior på webbplatsen, WordPress-kärnuppdateringar och hjälpa dig förbättra din säkerhet.

Letar du efter mer? Uppgradera till en Pro- eller affärsplan för obegränsade webbplatsfixer, hanterade WordPress-temauppdateringar och 30 minuter (60 för Business) av förbättringar för att anpassa din webbplats. Med WP Tech Support kan du fokusera på dina dagliga affärsuppgifter och lämna din webbplatshantering i deras kapabla händer.

Men det är inte allt. WP Tech Support erbjuder också räddningstjänster. Skaffa en snabb-fix asap för bara $ 65. Så oavsett om du vill ha hjälp på telefon, eller bara när du behöver det erbjuder de en plan skräddarsydd åt dig.

WP Site Care

SiteCare

WP Site Care startades 2012 och har ett enkelt mål – att underlätta bloggar och företagare online på nätet. De har en helhetssyn på underhåll. Från och med kodnivån tittar de noga på felaktiga koder och plugins, uppblåsta bilder, värdtjänster och eventuella annonsnätverk. De söker efter glitches och ställer in det rätt så att hastighet och prestanda förbättras.

De ser till att webbplatsen är SEO-vänlig så att Google lätt kan läsa, hitta och rangordna din webbplats. Säkerhetskopiering utförs i realtid. Endast inkrementell säkerhetskopiering görs vilket innebär att serverutrymmet används effektivt. Säkerhetskopior skapas för Amazon-molnet.

För realtidskopiering av säkerhet, WordPress-uppdateringshantering och dygnsövervakning och säkerhetsrensning skulle du betala 79 dollar per månad, om du betalar för hela året på en gång.

Deras professionella paket erbjuder ytterligare tjänster – optimering av webbplatsomsorg, månatlig säkerhetsrevision, ökning av webbplatsomsorg, upptidstjänst och e-handelsstöd och kostar 299 USD per månad (årligen).

Alla biljetter får ett svar inom en timme. Och för att kringgå de tunga trådarna har Site Care startat en walkie talkie-funktion där du kan lägga in en begäran från WordPress-säkerhetskopian.

WP-kurva

WP-kurva

De imponerande siffrorna på webbplatsen till WP-kurva är en indikation på hur populära WordPress Underhållstjänster har blivit.

Med deras olika paket kan du köpa ett antal krediter per månad för jobb. Här hänvisar jobb till de olika WordPress-tjänsterna som du kan be utvecklarna på WP Curve att hjälpa dig med. Du kan välja mellan vad som helst i deras supportkatalog (oavsett tid, varje uppgift = 1 poäng). Detta kan betyda allt från hastighetsoptimering, säkerhetsförbättringar eller uppdatering av teman eller plugins. Deras jobb kan hjälpa till att öka sökmotortrafiken, minska avvisningsfrekvensen, påskynda din webbplats, öka konverteringarna eller till och med öka ditt varumärke.

Jobb kan begäras via e-post och du kommer vanligtvis att få uppmärksamhet inom dagen. E-post- och chattjänst 24/7/365 för brådskande problem gör tjänsten attraktiv.

Prissättningen börjar på $ 49.99 / mo för 1 kredit, upp till $ 149.99 för 10.

Maintainn

MAintainn

När du har litat på din webbplats till Maintainn, dina brott med WordPress kommer att ta slut. De tar hand om allt WordPress, från utveckling, till säkerhet, till webbplatsuppdateringar och mer.

Om du är osäker på någon ändring du vill göra på din webbplats kan Maintainn skapa ett teststeg för att testa ändringarna utan att det påverkar webbplatsens funktionalitet. Varje paket med dem inkluderar ett abonnemang på Sucuri för övervakning av serversidan och nattliga säkerhetskopior på plats till Amazon S3.

För 49 dollar per månad per webbplats tar de hand om uppdateringar av WordPress-kärnor och teman, 24 × 7 säkerhetsövervakning och säker säkerhetskopiering från webbplatsen. För ännu fler funktioner och kontroll kanske du vill överväga Enterprise. När denna plan kommer till $ 249 / mo lägger den till alternativ för en dedikerad kontohanterare, uppdatering av scener och till och med en kundgranskningscykel.

WP Butler

WP Butler

Bekanta dig med Dave Clements of Do it With WordPress? Han är mannen bakom WP Butler, en underhållstjänst som tenderar till din WordPress-webbplats noggrant. Medan det finns uppsatta paket, kan du också välja från en korg med tjänster för att lägga till din kundvagn som en lön medan du går.

barntema skapande, cachning och övergripande förbättring av webbplatshastighet, HTTPS-konfiguration, säkerhetsrevision, webbplatsöverföring och allmän webbplatsrevision erbjuds. Om du inte är säker kan du alltid falla tillbaka på en av deras rekommenderade underhållsplaner. Den lägsta är 39 dollar per månad, vilket gör det till en av de billigaste tjänsterna på marknaden. Eller gå stort och registrera dig för en månatlig behållare eller anpassad utveckling.

Betjänt

Betjänt

Jämfört med tävlingen Betjänt är en dyr WordPress-tjänst, men vad du får är samråd med ett team av experter. Valet underhåller, utvecklar och migrerar även avancerade WordPress-webbplatser. De fixar problem och hjälper till vid utveckling av webbplatser.

Design och utveckling, migrering och omvandlingar, löpande support finns på bordet. De säkerställer att din webbplats alltid är igång och vidtar både förebyggande och avhjälpande åtgärder.

Deras prissättning är inte direkt tillgänglig på deras webbplats och du måste fylla i ett formulär baserat på vilket de kommer att bedöma dina behov och prissätta det. Med 50 + års kollektiv erfarenhet kan hela ditt WordPress-behov lämnas till deras vård.

WP-underhållare

WP Maintainner

WP-underhållare erbjuder tjänster till en lägenhet på 99 USD per månad per webbplats, med tillgång till ytterligare utvecklare timmar till reducerade priser. Vad du får är skalbart stöd och trygghet att känna till att din webbplats tas om hand.

Underhåll, säkerhet, säkerhetskopiering och support ingår i denna plan. Rensning av skadlig programvara och buggar hanteras av säkerhetspersonal på Sucuri. Tjänsten syftar till att hålla din webbplats säker, uppdaterad, säkerhetskopierad och fungerar smidigt.

WordXpress

WordXpress

WordXpress erbjuder en enkel månatlig underhållstjänst för WordPress-webbplatser. Du behöver inte längre höra från dina besökare när din webbplats är nere. WordXpress kommer att ha det tillbaka online innan någon lägger märke till det.

Stort stöd från ett ungt team, obegränsade innehållsförändringar, säkra uppdateringar, skanning av skadlig programvara, övervakning av drifttid, premium-plugin-åtkomst och till och med marknadsföringsverktyg finns tillgängliga under “Dining Car” -planen till $ 199 per månad. Alla samma funktioner minus värden som ingår är tillgängliga för $ 149 per månad på “Boxcar” -planen. Om det är för mycket, har “Flatcar” -planen på 77 $ per månad gränser för mängden redigeringar och förändringar plus några andra premiumfunktioner bort. Men alla deras planer erbjuder användbar hantering och säkerhet för din webbplats.

WP Minder

WP Minder

WP Minder erbjuder hela sortimentet av WordPress-underhållstjänster under 3 scheman, den lägsta som börjar på $ 60 och kör upp till den högsta till $ 160. Det är speciellt utformat för småföretag och erbjuder stort stöd och skydd till ett överkomligt pris.

Upprensning av hack, migrering av webbplatser, plugin-hjälp, säkerhetsrevision och prestandakontroll erbjuds också utanför scheman, på önskad basis.

Inga kontrakt behövs och du kan ändra eller avbryta planer när som helst. Rabatter finns tillgängliga för flera webbplatser och du kan diskutera eventuella speciella behov med dem för anpassade paket.

WP Copilot

WP CoPilot

WP Copilot är baserat i Australien och deras supporttimmar kan fungera bättre för dem i Australien eller Asien. De erbjuder de flesta vanliga WordPress-underhållstjänster till priser från ungefär $ 49. Du kan också använda 30 minuters WordPress-hjälp varje månad. Dessutom får du tillgång till deras WordPress-handledningsvideor värda 288 $.

Sista tankar om WordPress-underhåll

Det finns många fler leverantörer av WordPress-underhåll där ute. Och du kan välja efter att ha bedömt dina egna behov. Automattic-teamet på WordPress gör ett bra jobb med att hålla WordPress Content Management System i bra form med regelbundna uppdateringar och förbättringar. Men för att få alla fördelarna med detta måste webbplatsägare anpassas till förändringarna i WordPress.

Leverantörer av WordPress-underhåll fyller klyftan fint. De lägger också till ett lager av säkerhet på din webbplats för att säkerställa att du har en felfri webbplats. Periodisk säkerhetsrevision, rengöring, korrigering av säkerhetshål och ständig övervakning håller webbplatsen säker dygnet runt från hackare och infektioner med skadlig kod. Potentiell driftstopp undviks och verklig driftstopp reduceras.

Så fortsätt, säkra din webbplats och vara säker på att veta att din webbplats är säker och har utmärkt drifttid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map