Dela automatiskt nya WordPress-inlägg till dina sociala konton

Sociala medier är ett bra sätt att driva trafik till din webbplats, men att hantera varje socialt nätverk för din webbplats kan vara ett tidskrävande jobb. Att gå in på varje konto och manuellt dela de senaste inläggen kan ta mer tid än att skriva och förbereda det nya innehållet. De flesta av dagens webbplatser är byggda på WordPress.


De flesta av oss vet att WordPress kommer med många plugins som hjälper oss att automatisera social delning, men att använda dessa plugins innebär att lägga till fler skript och funktioner till ditt WordPress som potentiellt kan öka laddningstiden för webbplatsen.

Tack vare många onlineverktyg kan vi faktiskt automatisera våra sociala konton och rädda oss från att manuellt uppdatera dem. Varför ska du automatisera dina sociala mediekonton med hjälp av dessa tekniker? Fördelarna med att använda dessa tekniker är gott om. Några av dessa fördelar är:

 • Mindre plugins på din webbplats, mindre serverresurser används. Detta innebär att din webbplats har bättre sidbelastningstider.
 • Meddelanden om mindre uppdatering innebär lite tid att investera i plugin-underhåll.
 • Minimal tid läggs på att hantera konton på sociala medier.
 • Fler sociala signaler kan hjälpa dig att rangordna bättre organiskt i SERP.
 • Dessa verktyg ger analys, så att du vet vilka inlägg som blir virala.

Imponerad? Du kommer att vara när du implementerar en av dessa tekniker på din webbplats. Så här är de tre sätten att automatisera social delning av dina WordPress-drivna webbplatser. Jag personligen använder den första metoden.

Metod 1: Använd IFTTT, buffert och feedly

Min rekommenderade metod för att automatisera social delning är att använda tre gratis webbtjänster: IFTTT, Buffert, och Feedly.

IFTTT är en fantastisk tjänst som gör att vi kan ansluta olika konton och webbapplikationer för att automatisera dem. Jag använder IFTTT för att automatisera många uppgifter och generera rapporter och varningar. Jag rekommenderar det starkt och jag tror att det är bästa GRATIS sak att använda.

Buffer är en fantastisk webbapplikation som låter dig schemalägga inlägg att dela vid specifika tider. Grundversionen är gratis att använda med alla populära sociala nätverk som Facebook, LinkedIn och Twitter.

Feedly är en feed aggregator-programvara som samlar RSS-flöden av resurser. Det bästa med Feedly är att dess design är mycket enkel och fungerar med mycket höga hastigheter.

För att automatisera dina sociala medier måste du först registrera dig med Feedly, Buffer och IFTTT. Lägg sedan till flödet på din WordPress-webbplats till Feedly genom att använda sökfältet som finns på högra högra sidan. På WordPress-drivna webbplatser kan ett standard RSS-flöde hittas på www.yourdomain.com/feed.

AddFeedFeedly

Skapa en ny samling och klicka på Följ.

Uppföljning AddNewCollection

Gå sedan till bufferten och logga in för att ansluta de sociala plattformarna och sidorna som du vill konfigurera. För att lägga till flera konton kan du behöva köpa “The Awesome Plan”.

bufferapp

Nu kan du ansluta Feedly och Buffer via IFTTT med hjälp av denna handledning: If Feedly Lägg sedan till buffert. Verifiera dina konton och välj den kategori Feedly som du vill automatisera. Det är allt! Ni är alla bra att gå.

Select-kategori-IFTTT

If Feedly Lägg sedan till buffert av ahsanparwez - IFTTT

När ett nytt inlägg hittas i din Webbkategori med Feedly läggs ditt inlägg till bufferten. Det sista du behöver definiera är hur många gånger om dagen du vill dela inlägg automatiskt via buffert.

Metod 2: Använda TwitterFeed

Twitter flöde är en enkel 3-stegs webbtjänst som låter dig lägga till blogginlägg och automatiskt publicera inlägg på Twitter, Facebook, LinkedIn och App.net.

Lägg först in flödet och titeln på ditt blogginlägg. Gå sedan till Avancerade inställningar där du kan definiera uppdateringsfrekvens, postinnehåll, postsortering, postfix och postfix.

Twitter-add

När du är klar måste du välja önskade sociala medienätverk för att dela inlägg.

Twitter-step2

Metod 3: HootSuite

HootSuite har funnits länge. Det är ett mycket kraftfullt verktyg för sociala medier för att schemalägga inlägg för delning på flera sociala konton är mycket enkelt. Det stöder Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, WordPress och mixi.

Registrera först ett gratis konto på Hootsuite.com och lägg till dina önskade sociala mediekonton.

HootSuite-AddAccounts

Navigera sedan till Publisher och lägg till RSS-flödet för din blogg.

HootSuite-AddRss

Slutligen måste du lägga till AutoSchedule i dina inlägg.

HootSuite - Automatisera

HootSuite är lätt att konfigurera och du kan schemalägga upp till 10 inlägg åt gången i ett enda konto. Jag föreslår att du använder olika HootSuite-konton för olika WordPress-webbplatser.

tankar

Jag hoppas att du kommer att hitta dessa tekniker användbara. Om du känner till fler trick och tekniker för att automatisera publicering av sociala medier utan plugins, dela dem i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map