Den ultimata WordPress Travel Toolkit för att köra din blogg medan du är borta

The Ultimate WordPress Travel Toolkit

Sommaren kan vara officiellt över men det betyder inte att du fortfarande inte kan ta en semester. vi behöver alla en paus då och då. Men innan du drar ut på ett helgäventyr (kryssning, bilresa eller till och med en WordCamp kanske?) Bör du få din webbplatsinställning för att ta hand om sig själv.


Det finns några steg du kan ta för att få din WordPress-webbplats redo att ta hand om sig själv, och tur för dig är de alla superenkla och kan vara redo att gå under den tid det tar dig att vänta på dig Uber. Här är de bokstavliga AABCs innan du lämnar.

A är för automatisk delning

När du är ute på kontoret bör du vara upptagen med att umgås, sightseeing, sportevenemang, naturen, cocktajtimmar och mer. Det betyder att du förmodligen inte har tid att hoppa på din telefon eller bärbar dator för att uppdatera dina Twitter- eller Facebook-sidor. Glöm inte att dela på sociala medier genom att installera en auto-affisch.

Buffertplanerad social delning

En tjänst vi verkligen gillar är Buffer. Buffert automatiserad social delning gör det superlätt att skriva in och schemalägga alla dina sociala medieinställningar för Twitter, Facebook, LinkedIn och Instagram i förväg. Du kan till och med använda gratis WordPress till buffert plugin för att integrera buffert med din WordPress-webbplats. Med detta plugin kan du aktivera ett alternativ att automatiskt dela dina nya inlägg när de publiceras, så allt du behöver göra är att schemalägga några nya artiklar innan du åker på resan.

Återuppliva Old Post WordPress Plugin

Ett annat bra alternativ är Återuppliva Old Post Pro. Detta freemium-plugin återvinner ditt gamla innehåll och delar det igen för dig. Installera bara plugin-programmet, berätta hur det går att publicera och låt det göra det. Du kan se en fullständig guide för att använda alla Revive Old Post-plugin-funktioner på vår blogg. Och om du vill ha mer, erbjuder ThemeIsle en premiumversion av plugin som lägger till alternativ för att anpassa dina tweets och delade, möjligheten att spåra och visa klick med Google Analytics-integration, alternativ för att dela dina inlägg flera gånger, nästan varje social plattform som du kan tänka på och mer.

A är också för varningar

Eftersom du är ute och äventyr kommer du förmodligen inte att vara på din webbplats hela dagen som normalt (åtminstone hoppas vi att du inte arbetar och utforskar på samma gång). Gör dig själv en tjänst och sätt upp några varningar på din webbplats för att meddela dig om alla viktiga händelser. Om du kommer att bli borta ge

JetPack för WordPress

Om du redan använder det populära (och gratis) Jetpack WordPress-plugin det finns användbara meddelanden inbyggda direkt, du behöver helt enkelt aktivera och konfigurera dem. Den första är JetPack Monitor modul som kontrollerar din webbplats var femte minut för att se till att den är igång. Om det ändras din uppetidstatus får du ett e-postmeddelande “Dåliga nyheter” (eller en “god nyhet” när din webbplats är säkerhetskopierad). Den andra modulen du bör överväga är JetPack-aviseringar. Den här modulen skickar ett pushmeddelande när du får en ny kommentar eller liknande. Aktivera bara modulen och installera den kostnadsfria WordPress-appen för iOS eller Android på din telefon för att få dina meddelanden till dina fingertips.

iThemes säkerhetsplugin

För lite mer säkerhet kan du också prova det lämpliga namnet iThemes Security plugin. De gratis iThemes Security plugin har massor av användbara inställningar för aviseringar som du kan använda för att hålla dig uppdaterad på din WordPress-webbplats. Först av allt kan du aktivera lokalt skydd mot brute force såväl som att ställa in ett meddelande för när användare låses ut från för många misslyckade inloggningsförsök. En annan fantastisk funktion är filändringsdetektering. Du kan ställa in den för att meddela dig när absolut något ändras, eller bara när specificera mappar rörs. Det är upp till dig. Men kanske en av de coolaste funktionerna i iThemes Security är Bortläge alternativet för att inaktivera din administratörspanel helt medan du är borta. Aktivera bara alternativet, välj en engångsbegränsning och välj sedan start- och slutdatum för din resa för att låsa ut andra användare och angripare.

Om du uppgraderar till Pro har du också alternativ för att logga in användaraktivitet för att se vad ditt team gör upp medan du är borta, schemalägga skanningar med skadlig kod, aktivera tvåfaktorautentisering eller till och med utse en tillfällig administratör som tar din plats för en begränsad tid.

B är för säkerhetskopior

Se till att du har en bra backup-plugin installerad, för fall. På det här sättet om något går fel medan du är borta kommer det att bli mycket lättare att sätta ihop allt när du kommer tillbaka.

VaultPress för WordPress

Vi använder Vaultpress oss själva och det är utan tvekan en av de bästa backup-plugins för WordPress. Skapat av teamet på Automattic och tar full säkerhetskopiering av din WordPress-webbplats dagligen och lagrar de senaste 30 dagarna värda för dig. Att återställa din webbplats med en av dina säkerhetskopior är lika enkelt som enkelt som att klicka på några knappar. Med ett pris på bara $ 5 per månad har du inte råd att inte få VaultPress.

C är för innehåll

Precis som om du behöver några snacks för att hålla dig på en bilresa eller lång flygresa, behöver dina läsare något för att tidvattna dem medan du är borta. Den enklaste lösningen är att schemalägga några inlägg att publicera medan du är borta.

WordPress Post Scheduling

Funktioner efter schemaläggning är inbyggda i WordPress själv. I stället för att publicera ett inlägg när det är klart att gå klickar du på redigeringsknappen för att välja den dag och tid du vill att det ska gå upp. Klicka sedan för att schemalägga.

Alternativt, om du redan har ett gäng postutkast redo kan du använda ett plugin som Auto Post Scheduler att schemalägga dina inlägg åt dig. Det har alternativ för att publicera väntande och / eller utkast till inlägg (eller till och med återvinna gamla inlägg), att publicera efter datum eller ar slumpmässigt, och möjligheten att anpassa tidsskillnaden mellan publicerade inlägg. Men verkligen om du bara är borta några dagar kommer den inbyggda WordPress-schemaläggaren förmodligen att fungera bra.

Och S är för Swag

Bär din Swag

Den sista biten är att ta med din egen swag! Du vet aldrig vem du ska träffa när du är ute och går. Det är alltid en bra idé att representera din blogg eller ditt företag, vare sig det är med en logo-ed skjorta eller hatt, anpassade klistermärken att dela ut, gratis pennor med ditt namn på dem eller några goda gammaldags visitkort (VistaPrint och Zazzle har praktiskt taget rabatter varje månad gör dessa nästan gratis). Du kan inte gå fel med lite självreklam.

Nu går ha kul

Inte för att det inte är kul att jobba med WordPress, det är bara att du har tjänat att du har välförtjänt ledighet. Med dessa verktyg kan du vila och koppla av och veta att din WordPress-webbplats kan hantera sig själv i några dagar. Kom bara ihåg – ENuto delning, ENlerts, Backups, Content och Svifta. Har du fler tips eller rekommendationer för att hålla WordPress igång när du inte är där? Dela dina tips i kommentarerna nedan – vi vill gärna veta vad som fungerar för dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map