E-postmarknadsföring för WordPress Plus Easy Plugins för att komma igång

E-postmarknadsföring för WordPress Plus Easy Plugins för att komma igång

Om du bara är ute efter de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna för WordPress, uppmanar vi dig att rulla längre ner och vi tillgodoser dina behov. Men om du vill lära dig mer om e-postmarknadsföring och hur du kan få det att fungera för din WordPress-webbplats, uppmuntrar vi dig att sluka detta inlägg avsnitt för sektion.


Idag ska vi lära oss ett par saker. Vi kommer att beröra varför e-postmarknadsföring vaggar, hur du kan fördubbla dina ansträngningar och äntligen upptäcka de mest populära e-postmarknadsföringstjänsterna för vår mest älskade plattform, goda WordPress. Med andra ord får du de bästa tips, tjänster och plugins för e-postmarknadsföring, vilket är okey dokey.

Redo? Bra, låt oss tango.

Varför e-postmarknadsföring?

E-postmarknadsföring innebär helt enkelt att läsare prenumererar på din e-postlista för regelbundna uppdateringar. När du publicerar ett inlägg eller har en produkt eller något bra att dela, skickar du ut en explosion till dina läsare. Det finns inget mycket åt det, bara skicka ett gäng e-postmeddelanden till dina blivande köpare. Lättare sagt än gjort.

Hur som helst, varför ska du till och med överväga att använda e-postmarknadsföring? Vad får e-marknadsföring att kryssa för? Glömma e-postmarknadsföringstjänster ett ögonblick, är e-postmarknadsföring värt din tid och pengar? Vad är proffsen? Och finns det nackdelar?

Fördelar med e-postmarknadsföring

Låt oss först titta på positiva effekter av e-postmarknadsföring.

Det är personligt

Det är lättare att bygga anslutning och förtroende via e-post än någon annan form av marknadsföring, och det krävs inte raketvetenskap för att dechiffrera detta. Till att börja med landar e-postmeddelanden i prospektets inkorg, där du kan skapa direkt kontakt med din målgrupp.

Exakt inriktning

Du har en en-mot-en konversation med någon som tyckte om att fylla i formuläret och bekräfta sitt prenumeration. Den här typen av person visar ett allvarligt intresse för det du erbjuder. Det är troligt att denna person köper av dig, och du kan nå dem avslappnat via e-post.

Användarsegmentering

E-post låter dig segmentera din målgrupp. Eftersom prenumeranter på e-post är uppenbarligen personer med intresserade intressen i ditt företag, vet du exakt vad varje användargrupp gillar. Med den här typen av information kan du skapa mycket relevant innehåll och produkter för bästa resultat.

Du äger din e-postlista

Du äger din e-postlista på sätt som du inte kan äga, säga, gilla på din Facebook-sida. Din påverkan på dessa tredjepartsplattformar är begränsad till deras policyer, vilket innebär att en liten förändring av nämnda policyer kan leda till stora förluster i slutändan. Du äger din e-postlista, och den är en stor tillgång säger jag dig. Plus webbplatser för sociala medier kommer och går, men e-post fortsätter.

Gott om alternativ

Vissa e-postmarknadsföringstjänster levereras med otroliga alternativ, till exempel den berömda Exit-Intent-funktionen i OptinMonster, som låter dig fånga framtidsutsikter precis som de håller på att överge din webbplats. Kom ihåg att de flesta som lämnar din webbplats aldrig kommer tillbaka, men e-postmarknadsföring löser problemet.

E-postmarknadsföring är billigt

E-postmarknadsföringstjänster är idag ganska billiga, med de flesta som erbjuder gratis planer som hjälper dig att slå marken igång. MailChimp erbjuder till exempel en evigt fri plan som låter dig skicka 12 000 e-postmeddelanden per månad till 2k-prenumeranter. Om du startar en ideell eller på en stram budget är det bra nyheter. Det är ju inte storleken utan kvaliteten på din e-postlista som betyder något.

Lätt att installera

Att inrätta e-postmarknadsföring är relativt enkelt, din mamma behöver inte hjälpa dig. De flesta e-postmarknadsföringstjänster erbjuder de bästa miljöerna för att skapa, hantera och skicka ett enormt antal e-postmeddelanden vid varje tidpunkt. De erbjuder dra-och-släpp form- och nyhetsbrevbyggare som placerar så mycket kraft i dina händer.

Analytics

Du kan samla in massor av information om dina framtidsutsikter med registreringsformulär och undersökningar. Du behöver inte att vi berättar hur värdefull denna information är. Dessutom kan du enkelt spåra dina e-postmeddelanden vilket innebär att du vet exakt vad som fungerar och vad som misslyckas. Du kan till och med ladda ner rapporter när och så vidare.

Spara tid

För det första är det snabbt att ställa in marknadsföringstjänster via e-post. Fyll bara i ett kort formulär och tryck på skicka-knappen så är du bra. För det andra kan du skapa ett e-postmarknadsföringsmeddelande på en timme och skicka det till hela världen på några minuter. Din tävling kommer inte att se dig komma.

A / B-testning

De flesta e-postmarknadsföringstjänster erbjuder A / B-test, vilket helt enkelt innebär att du skickar ut två varianter av ett e-postmeddelande till dina kunder och mäter hur de reagerar på var och en. Att få feedback med e-post är omedelbart, vilket innebär att du kan göra realtidsändringar i ditt marknadsföringsmeddelande för maximal effekt.

Nackdelar med e-postmarknadsföring

Nu för nackdelen. Så fantastiskt som e-postmarknadsföring kan vara det finns ett par problem du kan ha.

Pålitlighet

Medan e-post har stora konverteringsfrekvenser finns det – tyvärr – mottagare som tar bort din e-post innan du läser. Kom igen, du gör förmodligen samma sak också, vad med marknadsföringsföretag som översvämmar din inkorg regelbundet. Du borde inte oroa dig för att överväga e-post har en genomsnittlig öppen hastighet på 25%.

spam

Att använda en massmarknadsföringstjänst för e-post innebär att din goda och legitima e-post kan hamna i skräppostmappen, där den försvinner och dör. Om du står inför detta problem kan du råda kunderna att lägga till din e-post till deras adressbok.

Hur du debiterar din e-postmarknadsföringskampanj

Det händer att vi är mycket upptagna. Jag menar, vi skickar för många e-postmeddelanden varje dag. Enligt Mashable, netizens över hela världen skicka över 145 miljarder e-post per dag! Det är en häpnadsväckande figur där jag står. Det är verkligen svimlande ett antal med tanke på att det finns cirka 7 miljarder av oss.

145 miljarder e-post per dag ?! Om du undrar hur du kommer att sticker ut i den här tävlingstävlingen, är nästa avsnitt enbart tillägnad dig.

Få rätt e-postmarknadsföringstjänst

Det säger sig självt att om du behöver sticker ut behöver du det bästa av marknadsföringstjänster via e-post. Den e-postmarknadsföringstjänst du väljer beror på dina personliga preferenser, men här är ett par tips oavsett.

Saker att leta efter inkluderar kvaliteten på support, funktioner, prissättning, en bra track record och användarvänlighet. Som vi just sa, dina behov spelar också roll. Om du till exempel har en liten lista, kanske ett par hundra prenumeranter, är du bättre med en tjänst som erbjuder en gratis plan.

Skriv bra rubriker

Oavsett vad du har vant dig med, rubriker i alla publikationer, inte bara e-post, bara spela en roll och bara en roll. Marknadsförare använder rubriker för att få uppmärksamhet, och övningen har använts sedan urminnes tider. Ta till exempel en tidningskiosk, det är rubrikerna som får de förbipasserande uppmärksamma.

Skapa rubriker i marknadsföringsprat som ökar din e-post med öppen hastighet Skapa rubriker som utsikterna inte kan vänta med att öppna, precis som du gav dina mest populära inlägg de bästa rubrikerna. Håll rubriken tydlig, kortfattad och vag – den typen av vaga som gnister nyfikenhet.

Lägg till ett samtal till handling (CTA)

Med tanke på tydlighet bör du också överväga att lägga till tydliga och relevanta CTA: er till dina e-postmeddelanden och lägga fram utsikterna längre ner i din försäljningstratt. Oavsett om du behöver abonnenten för att återvända till din webbplats, delta i en tävling, köpa några av dina fantastiska saker eller göra vad som helst, är en CTA din bästa chans att försegla affären.

Du kan även länka din CTA till en speciell målsida bara för att möjligheterna är oändliga här. Enligt Matt Carter av Unbounce, “Ju tydligare CTA, desto mer troligt är det att din abonnent kommer att drivas längre ner i din försäljningstratt.”

Placera dina opt-in formulär strategiskt

De flesta nybörjare är skyldiga till den här. Om du inte placerar dina registreringsformulär strategiskt kommer du att ha svårt att fånga gyllene gåsen så långt som e-postmarknadsföring går. Med otaliga integrationsmetoder, inklusive ett antal e-postmarknadsföringsplugins för WordPress, har du de verktyg du behöver.

Berömda är popup-registreringsformulär som utlöser nästan om besökaren lämnar din webbplats. Det är påträngande men ganska effektivt med användare som rapporterar upp till 469% ökning av e-postkonvertering. OptinMonster är en av de ledande e-postmarknadsföringstjänsterna som erbjuder denna Exit-Intent-funktion bland andra opt-in-alternativ.

Anpassa din e-post

Du är inte en bot och inte heller är dina prenumeranter. Du kan öka dina e-postmarknadsföringsinsatser helt enkelt genom att anpassa dina meddelanden. Enligt Robert Cialdini, killen bakom De sex principerna för påverkan, folk är mer benägna att köpa av dig om de gillar dig.

Precis som hur du använder en fantastisk webbplatsdesign och riktat innehåll för att tala direkt till dina webbbesökare, försök att anpassa alla meddelanden du skickar till dina prenumeranter. Eftersom du vet vem dina prenumeranter är och de saker de gillar kan du skriva personliga e-postmeddelanden som har störst inverkan.

Fall i sak: Jag bad en gång prenumeranter att nämna sin största smärta när de registrerade sig, och jag blev positivt överraskad med svaren, och mer så återkopplingen jag samlade lätt. Sedan skrev jag e-postmeddelanden som behandlade dessa smärtpunkter och du kan gissa vad som hände med mina öppna priser ��

Använde samma feedback för att omforma min webbplats och innehåll, vilket ökar mina konverteringar tiofaldigt.

Blanda e-postinnehåll

Du kan inte riskera att komma över som den spammy killen som vill tjäna pengar dock nödvändig, även om det innebar bombardering av prenumeranter med erbjudanden, erbjudanden och fler erbjudanden. Det är vad det är viktigt att ha en väl genomtänkt e-postmarknadsföringsstrategi som informerar hela din marknadsföringsprocess.

Om det inte är vettigt, sträva bara efter att skriva mycket informationsmeddelanden, med enstaka produkt omnämnande. Dina e-postmeddelanden bör vara en förlängning av innehållet på din webbplats, men bättre. Att erbjuda stort värde via dina e-postmeddelanden kommer att öka dina öppna priser och i slutändan dina konverteringsgrader. Du har också en bättre chans att undvika skräppostmappen.

Testa, skölj och upprepa

I slutet av dagen, kom alltid ihåg att testa dina metoder för att sätta ett finger på vad som fungerar och vad som inte. På detta sätt kan du stryka ut problem som kväver livet från dina e-postmarknadsföringsinsatser. Du vill uppenbarligen hålla dig till de saker som fungerar och begrava vad som inte är.

Nu när du har de tips du behöver för att driva din e-postmarknadsföringsstrategi framåt, hur ser vi på de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna för WordPress?

5 populära e-postmarknadsföringstjänster för WordPress

Följande e-postmarknadsföringstjänster fungerar med WordPress. Detta betyder bara att det finns otaliga WordPress-plugins som låter dig integrera någon av dessa tjänster med din webbplats på några minuter. Vi börjar med min personliga favorit.

MailChimp

bästa e-postmarknadsföringstjänster för WordPress MailChimp

MailChimp är bland de bästa e-postmarknadsföringstjänster som pengar kan köpa. Från sin årsrapport 2016 skickade MailChimp-kunder över 245 miljarder e-postmeddelanden bara året. MailChimp serverar hela världen och gör det enkelt för miljontals WordPress-användare att skicka bulk e-post med en omfattande serie verktyg.

Nämnda verktyg hjälper dig att bygga din e-postmarknadsföringskampanj från grunden. Att skapa en e-postlista är enkelt som paj, och flera formspråk är bara ett klick bort. De erbjuder en hel del funktioner såväl som integrationer. Till exempel kan du skicka automatiska meddelanden till besökare som överger vagnar osv.

Och det finns mer …

Det finns detaljerade rapporter till ditt förfogande för att mäta effekterna av dina kampanjer på prenumeranter. Det finns så mycket du kan lära dig av dessa rapporter och till och med exportera eller ladda ner samma för framtida referens och eftertiden. Till exempel ser du aktivitet på sociala medier, spåra länkar, kontrollera konversationer och så mycket mer.

Vet bara att vi skulle behöva ett inlägg av detta djup och längd för att granska allt som MailChimp erbjuder för bortkastade priser. Om MailChimp låter som den e-postmarknadsföringstjänst du behöver, erbjuder företaget tre prisplaner:

 • Forever Free-plan med upp till 2 000 prenumeranter och 12 000 e-postmeddelanden per månad
 • Växande affärsplan börjar på $ 10 dollar per månad och
 • Den superkraftiga Pro Marketer-planen börjar på 199 dollar i månaden för den tunga e-postsändaren

Välj alltid en plan som fungerar för ditt företag. MailChimp låter dig skicka e-post från “dina egna servrar” genom att redigera dina DNS-poster, en process som supportteamet tydligt beskriver. Med andra ord verkar e-postmeddelanden komma från din domän istället för MailChimps servrar.

Du kan alltid integrera MailChimp med din WordPress-webbplats med någon av de metoder som erbjuds i din instrumentbräda, men det betyder att du måste röra kod. För att undvika detta kommer vi att integrera MailChimp med WordPress med hjälp av ett plugin.

Skaffa MailChimp

MailChimp för WordPress

MailChimp för WordPress

Bara för att få det där ute, skulle jag vilja förklara att MailChimp för WordPress inte är anslutet till MailChimp-tjänsten. MailChimp för WordPress-plugin är hjärnan till Danny van Kooten, Ibericode, Lap och Harish Chouhan.

Det låter dig länka din WordPress-webbplats till din MailChimp-adresslista. Dessutom levereras det med en formulärbyggare som du bäst kan använda om du är ganska känd i HTML och CSS. Med några justeringar kan du dock skapa vilken form du kan föreställa dig.

Dessutom är plugin enkelt att installera, eftersom allt du behöver är en API-nyckel, vilket är ganska lätt att skaffa. MailChimp för WordPress integreras sömlöst med fantastiska tillägg och plugins som MailChimp reCAPTCHA, WPBruiser, WooCommerce, Kontaktformulär 7, BuddyPress, MemberPress och Easy Digital Downloads bara för att nämna några. Du kan ytterligare integrera plugin med WP-kommentarer och registreringsformulär.

Du kan ansluta gratis MailChimp för WordPress-plugin med den kostnadsfria MailChimp-planen och ha en komplett e-postmarknadsföringslösning på mindre än 10 minuter.

Ladda ner MailChimp för WordPress

Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact startar dig med en 60-dagars gratis provperiod som låter dig skicka obegränsade meddelanden till 100 prenumeranter. Detta är idealiskt för en liten exempelpublik, till exempel testappar för mobilappar eller små fokusgrupper. Det är också det enklaste att installera och köra – jag skickade mitt första e-postmeddelande i tre steg tror jag. Det var så enkelt.

Du måste uppgradera till antingen E-post eller E-post Plus-kostnad som kostar mellan $ 20 och $ 295 per månad beroende på antalet prenumeranter du har. 295 $ är för 50 000 kontakter med 2 GB webblagring, obegränsade kampanjer, kuponger, undersökningar, evenemangsfrämjande, rapportering och autosvar.

Andra viktiga funktioner …

… inkludera listbyggande verktyg, kontakthantering, gratis coaching, fantastiskt stöd, arkiv och så vidare. Då såg jag de färdiga mallarna! Vilken enorm samling av vackra e-postmallar. På allvar är webbplatsen Constant Contact skapad för den lilla företagspersonen.

Konstant kontakt är en idealisk lösning om du vill hålla sig borta från det överdrivna och påträngande till förmån för minimalism. Till skillnad från de flesta marknadsföringstjänster via e-post är Constant Contact helt avslappnad. Jag fick den rena utformningen och den hemtrevliga känslan. Det finns anpassad kodning men e-postbyggaren Drag & Drop vinner, så ja.

Jag började nästan konstant kontakt först, men vidare undersökningar bekräftar nu att många e-postmarknadsföringstjänster kan låna ett blad från dessa killar. En e-posttjänst av detta kaliber behöver ett motsvarande WordPress-plugin.

FÅ KONSTANT KONTAKT

Konstant kontaktformulär via MailMunch

Konstant kontaktformulär via MailMunch - WordPress Plugins

… och dagen är räddad. MailMunch, författaren bakom denna plugin, är ett företag som förenklar e-postmarknadsföring genom att fokusera på kundförvärv och leadgenerering. Denna e-postmarknadsföringsplugin är kulminationen på timmar med hårt arbete, Liz Gannes och en e-postmarknadsföringsutrustning som erbjuder spännande funktioner till låga priser.

Denna WordPress-plugin, precis som Constant Contact, är underskattad. Jag var partisk själv tills jag kollade in tillgängliga funktioner. För att få din aptit och få saker igång kan du bygga opt-in-formulär från denna värld vad med 5 typer av formulär, cirka 20 lockande teman, otaliga formulärfält och en formulärbyggare som accepterar anpassad HTML.

Naturligtvis är de bästa funktionerna låsta i premiumplanerna som börjar på $ 6,30 dollar per månad. Du behöver att byrån planerar att njuta av hela uppsättningen funktioner, som kostar $ 34,30 per månad. Gratisplanen har två helt anpassningsbara teman och de grundläggande funktionerna du behöver för att börja samla in e-postmeddelanden.

Att ställa in hela saken är enkelt så kommer du att göra det på några minuter. Alla formulär som du skapar med hjälp av detta plugin fungerar (jag borde veta, jag testade), och de prenumererar användare på valfri konstantlista du önskar. Om en kontakt redan finns, uppdaterar plugin-abonnenten automatiskt.

Vi skulle verkligen behöva en hel granskning för att täcka alla andra funktioner som vi inte nämnde, inklusive ett graciöst användargränssnitt, detaljerad analys, autosvar och en intuitiv e-postbyggare bland andra. Enkelt uttryckt, Constant Contact och detta ledgenerationsplugin går bra tillsammans som bröd och smör.

Relaterat: De har en andra plugin, den MailMunch WordPress-plugin som integreras med Constant Contact på liknande sätt.

Ladda ner konstant kontaktformulär via MailMunch

AWeber

bästa e-postmarknadsföringstjänster för WordPress AWeber

El numero dos på vår lista idag är AWeber, en populär e-postmarknadsföringstjänst som har funnits sedan 1998. Deras huvuduppdrag har och är fortfarande att hjälpa “… småföretag och företagare att skapa och skicka e-postmeddelanden som folk älskar …” för att “… kontakta [sa människor] på sätt som växer sin verksamhet. ”

När det gäller marknadsföring via e-post har AWeber ett långvarigt rykte för att leverera service i världsklass till en prispunkt som passar alla överallt. De tjänar hundratusentals marknadsförare från alla samhällsskikt, vilket innebär att du är i stort företag.

I funktionsavdelningen betyder AWeber allvarliga affärer. Det är packat med snyggheter som autosvar, massor av e-postmallar, detaljerad analys, fantastisk kundtjänst, en lättanvänd formulärbyggare, integration av sociala medier, en mobilapp, en drag-and-editor, abonnentsegmentering och listan fortsätter och fortsätter.

Att integrera AWeber är superduper enkelt, och tack vare en snygg plugin som kallas Hustle kan du göra det på mindre än 5 minuter. Det är rätt eftersom du inte behöver oroa dig för något; de erbjuder dig en 30-dagars gratis provperiod. Planerna sträcker sig mellan $ 19 dollar och 149 dollar per månad, även om du kan få en anpassad plan bara för dina behov.

Skaffa AWeber

Liv

Hustle - Pop Ups Slide ins och e-postoptillbehör - Plugin Directory - WordPress

Hustle är ett topprankat e-postmarknadsföringsplugin för WordPress och hjälper dig att integrera inte bara AWeber, utan också MailChimp och åtta andra e-postmarknadsföringstjänster. Allt detta gör du från en enkel att använda admin-instrumentpanelen som är full av de bästa alternativen. Återigen behöver du bara en API-nyckel, som är lätt … du vet hur det går.

Med e-postserviceintegration i det förflutna är du fritt att designa opt-in-formulär efter ditt hjärts önskan vad med fyra fördefinierade stilar, obegränsade färger, extra fält, gränser, former och animerade ikoner. Om du vill testa dina designchops har Hustle även möjlighet att anpassa CSS.

Det sista steget innebär att anpassa hur dina opt-in-formulär visas och beter sig på din webbplats. Du kan lägga till ett formulär var som helst på din webbplats med en kortkod. Ovanpå det kan du lägga till formulär efter ditt innehåll eller skapa popup- och bildformulär för att öka prenumerationerna. Interaktiviteten på den här saken!

Med över 70 000 aktiva installationer klarar Hustle by WPMU DEV bra enligt många standarder. Registrera dig på AWeber och integrera med Hustle för att starta din e-postmarknadsföringskampanj idag. Ju tidigare du börjar desto bättre.

Ladda ner Hustle

Mad Mimi

Mad Mimi E-postmarknadsföring Skapa Skicka och spåra HTML-nyhetsbrev

Mad Mimi är en vacker ESP med en helt unik strategi för e-postmarknadsföring. Men även med en mängd funktioner, lyckas dessa killar göra det enkelt för din kompis. Jag hanterade en e-postlista på Mad Mimi och jag kan inte klaga. Denna mycket kraftfulla tjänst har appellen till en mobilapp.

Allt från att registrera dig, skapa formulär och e-postmeddelanden samt ansluta till dina prenumeranter är lika enkelt som A, B, C. Formbyggaren är fantastisk, med alla funktioner du behöver för att skapa vackra nyhetsbrev oavsett tillfälle eller säsong. Du kan till och med lägga till formulär till din Facebook-sida gratis!

Naturligtvis har de en evigt fri plan som låter dig lagra 100 kontakter och skicka obegränsade e-postmeddelanden. Pro-planer kostar mellan $ 10 och $ 369 dollar per månad, beroende på dina behov. Varje plan har en fantastisk lista över funktioner för att få dig igång i en jiffy.

Admin-instrumentpanelen är en glädje att arbeta med. Unna dig en designupplevelse ur denna värld med den fantastiska drag-and-drop-byggaren, integrera dina kampanjer med sociala medier, skapa RSS-flöden och hantera din publik som en chef med Mad Mimi. Exportera dina listor enkelt om du vill flytta saker och så vidare.

Mad Mimi är en av de största e-postmarknadsföringstjänsterna, vi måste länka det till en av de bästa listuppbyggnadsprogrammen för WordPress.

Ska Mad Mimi

Trivas leder

Thrive leder Ultimate List Building Plugin för WordPress

Det ultimata listbyggnadspluginet för WordPress, Thrive Leads kommer med en 30-dagars prestationsgaranti. Detta betyder bara att om du inte gillar Thrive Leads på 30 dagar kan du fritt be om pengarna tillbaka. Det stämmer, de erbjuder inte en gratisversion. Thrive-medlemskap kostar bara 19 dollar per månad och inkluderar obegränsade webbplatslicenser och alla ThriveTemeas-produkter.

De erbjuder tre andra engångsplaner. Du kan gå för en enda plats licens som kostar $ 67 dollar, 5-plats licens till $ 97 eller 15-plats licens för $ 147 dollar. Valet här beror på dina behov, även om Thrive-medlemskapet låter bättre.

Ett annat bra tillskott till Thrive Leads. Det är exakt varför jag rekommenderar Thrive-teman till alla som en enda lösning för deras onlinemarknadsföring. Tack igen Shane! – Gary Kaminski

Funktionslistan sträcker sig härifrån till månen och tillbaka. Vi pratar om saker som SmartExit +, SmartLinks, A / B-testning, vackra animationer, laserskarpa inriktningar, interaktionsbaserade triggers, varje opt-in form, fantastiska rapporter och otaliga integrationer med populära e-postmarknadsföringstjänster, inklusive Mad Mimi.

Link Thrive leder till Mad Mimi eller nästan alla e-postmarknadsföringstjänster, och du har en kraftfull listabyggnadslösning för ditt företag, oavsett om du är nybörjare, proffs, byrå eller ett stort företag. Nej, du behöver inte åka någon annanstans.

Få framgångsrika bly

GetResponse

E-postmarknadsföringsprogramvara GetResponse

Att ta upp det bakre är GetResponse, sist på vår lista men definitivt inte minst när det gäller funktioner och användbarhet. Du kan börja direkt med en 30-dagars gratis provperiod, inget kreditkort krävs. När du har registrerat dig, vilket innebär SMS-verifiering, kommer du till en trevlig instrumentpanel.

Här kan du välja att lägga till kontakter, bygga ett formulär eller skapa ett nyhetsbrev. Bara tre knappar, vilket är långt ifrån den omfattande listan över funktioner, teman och alternativ som GetResponse är mest känd för. Till exempel kan du kopiera och klistra in, ladda upp eller importera dina kontakter från en tredje parts tjänst som Google Docs, SalesForce och så vidare.

Formbyggaren blåser alla andra e-postmarknadsföringstjänster ur vattnet! Jag fortsatte att rulla ner vad som verkade vara ett omöjligt antal underbara teman i flera kategorier och format. Du kan skapa formulär för en Facebook-kampanj lika enkelt som du kan skapa ett sidofält-opt-in-formulär.

GetResponse-nyhetsbrev-builder

GetResponse Newsletter Builder ��

Det är inte slutet. Formbyggaren har en Color Magic-funktion som importerar webbplatsens färger för att anpassa och använda på dina formulär som du vill. Till ditt förfogande har du 7 List Builder-appar för fast fält, ladda ner, avsluta pop-up, bläddra, skaka, bildruta och registrera rutor.

Du kan snabbt bygga dina formulär med den vanliga HTML-redigeraren, och med alla integrationer GetResponse-paket behöver du förmodligen inte ett plugin trots allt. Du kan länka dina formulär till din WordPress-webbplats, WooCommerce-butik och Facebook-sida bland andra.

I nyhetsbrevavdelningen kan du antingen använda drag-and-drop eller vanlig HTML-byggare för att piska upp e-postmeddelanden som ger en ganska stansning. Dra och släpp byggmästaren med en miljon och ett nyhetsbrevmall och fler funktioner än du någonsin kommer att behöva.

Få GetResponse

Kontaktformulär av WPForms

Kontaktformulär av WPForms - Drag Drop Form Builder för WordPress - WordPress Plugins

Vi kommer att para GetResponse med kontaktformulär av WPForms, eftersom det senare är ett enkelt men fullständigt mästerverk precis som det förra. Vid en första titt kan du kanske avföra detta plugin såväl som GetResponse, men när du väl har kommit genom dörren sopar godbitarna dig från dina fötter.

Kontaktformulär av WPForms har över 90 000 aktiva installationer i skrivande stund. Installera och aktivera bara plugin på din webbplats. Därefter måste du skapa ett formulär. Det är här spänningen börjar. Plugin levereras med en intuitiv dra-och-släpp-byggare som effektiviserar hela designprocessen.

Och är formbyggaren lastad med funktioner eller vad? Det stora antalet tillgängliga alternativ i gratisversionen får ditt huvud att snurra. Du behöver dock $ 99 pro-versionen för att integreras med din GetResponse-lista. Den kostnadsfria versionen låter dig ansluta endast till Constant Contact.

Med alla de funktioner du får, inklusive integration med betalningsportar, låter trots allt inte kontaktformulär av WPForms Pro-versionen. Planerna börjar på bara 39 dollar per år, men kom ihåg att GetResponse kommer med många andra integrationer.

Ladda ner kontaktformulär av WPForms

Bonus: Ninja-pop-ups för WordPress

Ninja Popups för WordPress

Om du har varit en del av Internetmarknadsföringsgemenskapen under någon tid kommer du utan tvekan ha hört folk prata om vikten av att skapa en e-postmarknadsföringslista. Detta gör att du inte bara kan utveckla ditt förhållande till läsarna eftersom du har ett sätt att kommunicera direkt med dem, utan det skyddar dig också mot eventuella negativa effekter av en Google-algoritmuppdatering – om en uppdatering gör att du tumlar ner SERP: erna lockar fortfarande trafik till din blogg genom att skicka e-post till din lista när du publicerar ett nytt inlägg. En riktad målgrupp, utveckla relationer och stabil trafik kan bara vara bra för din slutlinje.

Om du vill växa din e-postlista är popups ett beprövat sätt att fånga besökarens uppmärksamhet och se till att de är mer benägna att prenumerera. Det finns etiska överväganden men popup-fönster har ett bevisat resultat för att växa e-postlistor snabbare.

Ninja Popups för WordPress är ett bra plugin för alla som vill växa sin e-postlista. Plugin stöder tolv olika tjänster för e-postmarknadsföring, inklusive AWeber och MailChimp.

Det finns ett antal fantastiska skinn som ingår i plugin, så att du kan skapa några vackra popup-popups. Med ett antal anpassningsalternativ (se skärmdumparna nedan för en idé om kvaliteten på popup-filer som pluginet kan skapa) kan du designa en popup i din egen bild och i enlighet med webbplatsens varumärke. Du kan också skapa popups på flera sidor, vilket är användbart om din publik är uppdelad i mycket distinkta intressegrupper.

Pop-ups kan vara en olägenhet om de är för imponerande, men Ninja Popups-insticksprogrammet låter dig välja när din popup visas. Det kan vara när en besökare har nått en viss punkt i artikeln, efter en period av inaktivitet eller när besökaren visar en avsikt att lämna din webbplats. Du kan också ställa in ett A / B-test för att analysera när dina popup-filer konverteras bäst, och även för att jämföra två olika mönster, så att du får bästa möjliga resultat. Och om du vill ha ännu fler skinn att välja mellan, är ett temapaket för Ninja Popups tillgängligt.

Skaffa Ninja-pop-ups


Vilken enorm guide till världen för e-postmarknadsföring, men det är så mycket att vi omöjligt kan pressa allt i det här inlägget. Det finns många andra e-postmarknadsföringstjänster för WordPress där ute, och får mig inte igång med listan som bygger plugins. Du kanske är intresserad av andra tips om e-postmarknadsföring som vi utelämnade.

Jag är ett stort fan av MailChimp och MailChimp för WordPress-plugin, men det är bara jag. Vilken är din favoritkombination? Vilken e-posttjänstleverantör använder du? Om du har en fråga eller ett förslag, meddela oss i kommentarerna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map