Enkla WordPress-intäktsstrategier

Enkla WordPress-intäktsstrategier

Vi har kommit långt in i det nya året vilket innebär att det är dags att göra bra på dina resolutioner för att göra bra för dig själv och ditt företag. Om du har byggt din webbplats från grunden, har ett bra flöde av trafik och nu letar efter WordPress-intäktsstrategier är du på rätt plats.


Det finns mer; när vi undersöker olika WordPress-monetiseringsstrategier kommer vi att avslöja en skattkälla med tips du kan använda för att öka engagemanget på din webbplats. Som sådan kan du tänka på det här inlägget som en tvåsträngad strategi för WordPress-intäktsgenerering.

Det första tipset är att det är viktigt att använda metoder som anpassar sig till din målgrupp. Hur får du mer nytta av dina WordPress-intäktsstrategier?

En annan snabb anmärkning: vi fokuserar på själv värd WordPress bloggar (WordPress.org) och inte gratis WordPress.com-bloggar, eftersom de senare levereras med vissa begränsningar så långt pengar går..

Om du är lite nyfiken, ganska framgångsrika bloggar inkludera sådana som HuffPost (uppskattningsvis $ 14 000 000 / månad), Moz (uppskattningsvis $ 4 250 000 / månad) och TechCrunch (uppskattning $ 2500,000 / månad) bland andra. Och ja, det är i amerikanska dollar.

Med förberedelserna ur vägen, låt oss visa hur du kan tjäna pengar med WordPress på 48 timmar. För att tjäna pengar på din WordPress-webbplats, här är några strategier för att peka dig i rätt riktning.

För att tjäna pengar på din WordPress-webbplats, här är några strategier för att peka dig i rätt riktning.

1. Annonsering

coca-cola-annons från 1890-talet

Coca-Cola-annons från 1890-talet

Sedan tidigare dagar har reklambranschen alltid varit en stor tjänare. Enligt en rapport av emarketer.com, annonsörer över hela världen spenderar mer än $ 220 miljarder per år på digitala annonser.

Det är en enorm bit av förändring, håller du inte med? Om du har bra trafik kan du spara pengarna på nolltid. Men hur börjar du?

Självhanterad kontra annonsnätverk

Till att börja med finns det två annonsalternativ tillgängliga för dig. Du kan välja annonsnätverk som Google AdSense för WordPress. Detta är bara en av många – Bing har sitt eget annonsnätverk, liksom Facebook, Yahoo och Amazon. För en omfattande lista söker du bara i “annonsnätverk” på Google för att se vad som är tillgängligt.

Alternativt kan du göra det värd din egen annonser. Du väljer bland annat annonser, avgifter, hur och var du ska visa varje annons. För att sälja självhanterade annonser är det vanligtvis enklast att använda på de ansedda plugin-program för anspråkiga annonshantering som finns tillgängliga för WordPress eller att gå igenom en tredje parts tjänst som BuySellAds för att hantera tillgängliga annonsfläckar.

Som sagt, den största skillnaden mellan annonsnätverk och självhanterade annonser är den högre kontrollnivån du har med den senare. Med andra ord visar annonsnätverk vanligtvis dina läsarannonser som är mest relevanta för deras senaste surfhistorik. Om användaren tittade på smycken innan han kom till din webbplats kommer de troligtvis att se en annons relaterad till smycken, även om din webbplats handlar om bilar. Du har nollkontroll avseende annonserna som annonsnätverket visar på din webbplats.

Det är lite annorlunda med självhanterade annonser, du säljer annonser som passar din målgrupp. Istället för att visa smyckenannonser, så visar du annonser för reservdelar, motorolja och så vidare.

Varje annonseringsalternativ har olika prissättningsmodeller. En majoritet av annonsnätverket erbjuder vanligtvis CPC-modellen (kostnad per klick), vilket innebär att du har betalat för alla klick du genererar. Du kan tjäna mellan $ 0,02 och $ 15 dollar per klick beroende på nisch.

Med en stor trafikvolym kan du göra ganska mördande med annonsnätverk och ha i åtanke att de erbjuder andra annonsmodeller. Självhanterade annonser lockar vanligtvis högre annonsfrekvens, eftersom du i huvudsak säljer annonsutrymme till intresserade företag mot en fast månadsavgift.

Reklamämnet är en omfattande läsning, men eftersom det är en av de mest lukrativa intäktsstrategierna för WordPress är det värt din tid att gräva in.

2. Affiliate Marketing

anslutande toppmöte väst 2017

Affiliate Summit West 2017

Affiliate marketing är ungefär som reklam; du tjänar för att skicka köparen en intresserad prospekt. Istället för att få betalt för klick och visningar får du en provision för allt ditt hårda arbete.

Även om affiliate-marknadsföring låter som mumbo-jumbo till en perfekt nybörjare, är det lätt att förstå. Enligt Neil Patel, affiliate-marknadsföring är ”… processen att tjäna en provision genom att marknadsföra andra människors (eller företagets) produkter. Du hittar en produkt du gillar, marknadsför den till andra och tjänar en del av vinsten för varje försäljning du gör. ”

Låter ganska grundläggande, detta affiliate-marknadsföringsföretag, tror du inte? Dessutom kan du rekommendera alla produkter under solen. I huvudsak är du bara en promotor, vilket innebär att du kan delta i alla kampanjstrategier som kommer att tänka … bara hålla den laglig.

Med andra ord, affiliate-marknadsföring är ett mångsidigt djur när det gäller betalningsmodeller och din engagemangsnivå. Vad betyder det ens?

Betalningsmodeller för affiliate-marknadsföring

Vi är intresserade av tre huvudsakliga betalningsmodeller, men känner gärna in om du känner till några andra modeller.

 • PPC (Betala per klick) Affiliate Marketing – Företaget betalar en provision för alla klick du genererar, vare sig utsikterna gör ett köp eller bara bläddra och lämna.
 • PPL (Betala per bly) Marknadsföring för filialer – I det här scenariot tjänar du en provision varje gång utsikterna du hänvisar slutför alla önskade åtgärder, t ex prenumerera, registrera dig för en gratis provperiod, skapa ett konto och så vidare. Exempel på webbplatser som erbjuder denna typ av marknadsföring av affiliate inkluderar ShareASale och Cj Affiliate bland andra.
 • PPS (Betala per försäljning) Affiliate Marketing – Den traditionella formen av affiliate-marknadsföring, du tjänar bara en provision om utsikterna du hänvisar gör ett köp. Detta är den mest populära modellen för affiliate-marknadsföring och resulterar vanligtvis i bättre avkastning än PPC- och PPL-marknadsföringsmarknadsföring – vilket håller andra faktorer konstant. Exempel inkluderar Amazon Associates, Envato Marketplace och de flesta oberoende online- / pluginbutiker.

Nivåer av engagemang i affiliate-marknadsföring

Nu när du vet att du kan tjäna pengar via klick, lead och försäljning, låt oss titta på ytterligare tre typer av affiliate-marknadsföring när det gäller engagemang.

Som Pat Flynn förklarar, vi har tre nivåer av engagemang för marknadsföring av affärer, nämligen:

 • Obunden – I denna typ av affiliate-marknadsföring har du absolut ingen närvaro eller auktoritet i nischen. Du skapar bara associerade länkar till produkter via sociala medier eller någon annan plattform. Men eftersom vi tjänar pengar på din WordPress-webbplats kan du använda den här typen av marknadsföringsfilter för att komplettera dina intäkter.
 • Relaterad – Här har du viss närvaro online och marknadsför produkter relaterade till din nisch, men kopplade till länkar är för produkter som du inte använder. Om du till exempel har en blogg som täcker WordPress kan du marknadsföra teman, hosting och plugins utan att testa varje produkt först.
 • involverade – Du marknadsför bara produkter som du använder och tror på. Du svär vid produkterna och rekommenderar dem som en del av “drömmen” eller processen som du beskriver på din blogg..

När det gäller anslutna WordPress-intäktsstrategier till ditt förfogande kan du använda kuponger, erbjudanden, produktrecensioner, textlänkar, bannerlänkar, produktsamling, nyhetsbrev via e-post och offline-metoder..

3. Tjäna pengar på WordPress med medlemskap

WordPress-intäktsstrategier - skapa medlemskapssida

Låt oss säga att du har byggt en engagerad publik tack vare det fantastiska innehållet du har erbjudit gratis. Du kan lägga till betalda medlemskap på ett avsnitt på din webbplats där du erbjuder kurser och annan form av premiuminnehåll.

Många webbplatsägare drar nytta av betalt medlemskap för att skapa en återkommande källa till passiv inkomst. Och allt du behöver göra är att skapa lite högkvalitativt innehåll och dölja det bakom en betalvägg. Med en enorm samling WordPress-medlemskapsplugins till ditt förfogande kan du starta just nu.

Om du har en produkt kan du släppa den under ett medlemsprogram i den meningen att användaren behöver ett aktivt (och helst återkommande) medlemskap för att använda produkten. Istället för att sälja produkten kan du sälja medlemskap istället.

Vi har sett WordPress-företagare konvertera sina redan befintliga läsare till betalande medlemmar med liten ansträngning. Bra exempel på webbplatser som dödar med medlemskap inkluderar eleganta teman, Moz och mer (även om det är viktigt att notera att dessa webbplatser ofta använder flera WordPress-intäktsstrategier).

4. Sälj produkter eller tjänster

köpprocessen för onlinebutiker

En av de mest populära strategierna för intäktsgenerering i WordPress är att sälja saker online. Faktum är att om ingen sålde någonting skulle vi inte ha några annonsörer, medlemswebbplatser och anslutna program att tjäna pengar på.

Om det inte är din kopp te att köra annonser, marknadsföra någon annans produkter eller vara värd för en medlemssida, kan du prova att bygga en webbutik med WordPress för att marknadsföra en tjänst eller produkt för din publik.

Det finns ingen brist på produkter att sälja, plus att du alltid kan sälja specialiserade färdigheter via en hyresida. Till exempel kan du erbjuda design- eller bloggtjänster som dina verkligen. Du kan konsultera och sälja alla tjänster som dina läsare behöver. Om du inte har en färdig produkt kan du överväga att sälja en produkt eller tjänst via din WordPress-webbplats.

Om du vill gå i full e-handel kan du enkelt skapa en onlinebutik med ett plugin som WooCommerce. En onlinebutik hjälper dig att sälja både digitala och fysiska varor, vilket innebär att du kan använda e-handel för att öka din sten- och murbrukaffär. Ännu bättre kan du använda affiliate-marknadsföring för att öka din försäljning.

Om du bestämmer dig för att bygga en e-handelswebbplats, gör den unik och rikta in dig mot en nisch. Det finns strikt konkurrens ute på nästan alla marknader, så fokusera på det du är bäst på eller mest intresserad av.

5. Sponsrade inlägg / recensioner

med sponsrade inlägg för att tjäna pengar på wordpress-webbplatsen

Tänk på racerbilen som ditt sponsrade inlägg, gör det inte för mycket

Som bloggare kan du tjäna ett snabbt pengar från sponsrade inlägg eller recensioner. Om du har tjänat auktoritet och är populär i din nisch kommer företag att börja närma dig att skriva positiva recensioner om sina produkter.

Som nybörjare kommer det att vara fruktbart att kontakta företagen med bra förslag. Se bara till att du granskar produkter och tjänster som är relevanta för din målgrupp. Om du granskar produkter bara för pengarna skada den myndighet du arbetade så hårt för att tjäna.

Dessutom gör inte din webbplats allt om sponsrade inlägg när företagen börjar ringa. Fortsätt publicera innehållet som gav dig trafik och auktoritet. Enstaka sponsrade inlägg fungerar bra, men överdrivet är inte en långsiktig strategi.

Enligt BobWP “kanske andra vill sponsra ett inlägg som bara nämner sin produkt i samband med vissa nyheter i sin bransch – eller helt enkelt betala för en bannerannons eller omnämnda i slutet av inlägget.”

Som sådan finns det många möjligheter att utforska med sponsrade inlägg, särskilt om du kan säkra månatliga / årliga arrangemang med företagen. Var bara inte partisk i dina recensioner eftersom det är skadligt för din integritet.

6. Fler WordPress-intäktsstrategier

Det finns många andra sätt att tjäna pengar på din WordPress-webbplats, men eftersom att täcka alla dem skulle behöva en e-bok (kanske kan du skapa en och sälja den?), Här är ett par hederliga omnämnanden:

 • Donationer – Du kan tjäna pengar via din WordPress-webbplats genom att be dina läsare att donera. Denna strategi fungerar som magi, varför de flesta ideella organisationer och icke-statliga organisationer trivs med donationer. Fråga bara dina läsare.
 • Dropship – När du startar din egen onlinebutik behöver du inte nödvändigtvis dina egna varor för att marknadsföra. Dropshipping för WordPress låter dig tjäna pengar på produkter du inte äger eller har i lager. Du placerar produkten på din webbplats och samlar in betalningen från köparen. Sedan köper du till en billigare pris från leverantören som skickar produkten direkt till köparen.
 • Skapa en jobbtavla – Om du har innehållsproducent som serverar bloggare kan du skapa ett jobbkort. Täcker du WordPress-designers och utvecklare? Du kan skapa ett jobbkort för dem. Jobbar du med ideella organisationer som behöver kopplas till företag för donationer? Du kan designa ett bräde för det också. Här är ett par populära WordPress-relaterade jobbtavlor för inspiration för att få dina idéer att flyta.

Slutliga kommentarer

Dessa WordPress-monetiseringsstrategier hjälper dig att tjäna pengar på din WordPress-webbplats på kort tid. Tänk dock på att allt värt att ha i livet tar hårt arbete. Som vi alla vet är framgång 99% svett och 1% inspiration. Så fortsätt att arbeta med att bygga din webbplats och ditt varumärke genom att skapa kvalitetsinnehåll, fokusera på SEO och fortsätta att optimera din webbplats för dina läsare.

Idag erbjöd vi dig bara den 1% inspiration du behöver. Är du redo för utmaningen? Tror du att du har vad som krävs för att ge 99% av svett?

Känner du till andra WordPress-monetiseringsstrategier som vi inte nämnde? Om så är fallet, meddela oss i kommentaravsnittet nedan, så att vi kan lägga till det i det här inlägget och kreditera dig genom att nämna ditt namn. Skål och lycka till att göra moolahen i år!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map