Fantastiska användningsområden för kraftfulla WordPress Slider Plugins

Fantastiska användningsområden för kraftfulla WordPress Slider Plugins

Det finns många element du kan integrera på din webbplats för att öka användarnas engagemang och förbättra ditt innehålls leverans. Men ofta förbises element – skjutreglaget – är det som kan ha störst inverkan på design och funktionalitet.


Skjutreglage är bärbara bildspel som kan utföra många uppgifter (till exempel att visa din fotografiportfölj eller visa upp recensioner). Om du använder den rätt kan du skapa en engagerande, interaktiv upplevelse för besökarna på din webbplats.

I det här inlägget kommer vi att diskutera vad en reglage är och varför du ska använda den. Vi visar dig hur du väljer den bästa WordPress-reglaget för dina behov, liksom fyra fantastiska sätt att använda den på din webbplats. Låt oss börja!

Vad en reglage är (och varför du bör använda en på din webbplats)

Totalt WordPress-tema (Travel Blog Demo)

Bildspel används på en mängd olika webbplatser på många sätt – inklusive på Total Travel-bloggdemonstrationen, där en reglage används för att visa upp artiklar.

En skjutreglage är ett interaktivt bildspel som används på webbplatser för en mängd olika uppgifter, och även om de vanligtvis är mediatunga, är du inte begränsad till att bara cykla runt en serie bilder eller videor. Dessutom finns det ett antal fördelar med att använda reglage. Till exempel kan de:

 • Dela upp webbplatsens innehåll.
 • Engagera webbplatsens besökare.
 • Gör det möjligt för dig att leverera information på ett enkelt, smältbart sätt.

Kort sagt är ett skjutreglage huvuduppgiften att förbättra hur besökarna interagerar med ditt innehåll. Detta gäller oavsett om innehållet är visuellt (t.ex. med bilder och videoklipp) eller inte (inklusive skriftligt innehåll, till exempel vittnesmål).

Hur du väljer den bästa WordPress-reglaget för dina behov

Skjutreglage görs inte alla lika, så det är viktigt att bestämma vilken som är bäst för dina behov. Var och en har sina egna unika funktioner som gör den lämplig för olika ändamål. Några av de mer populära reglaget innehåller:

 • Stöd för bildspel i full bredd.
 • Dra och släpp omordnandet av dina bilder.
 • Inbyggda widgetar och kortkoder.
 • Konfigurationsalternativ (som övergångs- och hastighetseffekter).
 • Multimediasupport (inklusive videor, GIF, HTML och mer).

De exakta funktionerna kommer att variera beroende på reglaget. Till exempel är Slider Revolution (som börjar på $ 25) känd för sina övergångar från glid-till-bild och plugin-tillägg. Detta gör det till ett bra val för mycket kreativa bildspel. Dessutom har det många premium WordPress-teman, inklusive Total. Meta Slider (gratis & premium) är populärt för sin smarta bildskärning och möjligheten att bädda in Youtube-videor i bilder.

Smart Slider 3 (även med gratis och betalda planer) innehåller också många av de ovannämnda funktionerna, såväl som förstklassigt stöd och över 100 förbyggda objektglas:

Exempelsidan för Smart Slider 3

Du hittar att de flesta skjutreglage erbjuder massor av flexibilitet och kraft, även om rätt alternativ beror på dina behov och förväntad användning. Med det i åtanke, låt oss ta en titt på några av de unika situationer som du kan hitta en reglage är idealisk för.

4 Fantastiska användningar för ett kraftfullt reglage-plugin

För att ge dig lite inspiration kommer detta avsnitt att erbjuda dig fyra fantastiska användningsområden för ett kraftfullt reglage-plugin. Vi kommer också att ge dig några praktiska råd om hur du implementerar varje metod optimalt. Låt oss dyka in!

1. Visa visuella element med en bildreglage

Jag är ett exempel på en bildreglage

En bildreglage är en möjlighet att dela fantastiska bilder.

Som namnet antyder visar en bildreglage en samling stillfotografier. Dessa reglage är utmärkta för att enkelt kunna visa visuella element, till exempel en portfölj eller resealbum. Medan bildreglage är ett enkelt sätt att visa dina visuella element, se till att du implementerar dem väl:

 • Använd endast högupplösta bilder. Enkelt uttryckt, ju högre upplösning av dina bilder, desto större uppfattning om kvalitet. Med det i åtanke kan du hitta många gratis bilder online.
 • Optimera dina bilder. Med gratis verktyg som TinyPNG, du kan se till att dina sidor laddas snabbt och att dina bilder tar lite plats på servern, allt utan att det påverkar kvaliteten. Du kan också använda den här bildoptimeringsguiden för att göra dina bilder ytterligare perfekta.

Du kan tänka på bildreglage som en tråkig och överanvänd applikation. Att använda vackra bilder av hög kvalitet fångar dock dina läsare och stärker upplevelsen de kommer att ha på din webbplats.

2. Visa kundbedömningar med en karusellreglage

Jag är ett exempel på en karusellreglage

En karusellreglage möjliggör sömlös införlivande av vittnesmål och andra innehållsutdrag.

En karusellreglage är en som fungerar på en slinga. Eftersom uttalanden tenderar att vara korta, erbjuder en karusellreglage det bästa sättet att leverera dessa utdrag av innehåll till besökarna på din webbplats. Men för att göra det mest effektivt, vill du utföra dessa tips:

 • Använd en manuell karusell. Inte alla läser med samma hastighet. Som sådan är det bäst att låta dina besökare bestämma när de ska gå till nästa vittnesmål i skjutreglaget.
 • Inkludera framstående knappar. Detta gör det enkelt för dina läsare att flytta mellan varje vitsord.

Det bästa med en karusellreglage är att den ger en uppfattning om kvantitet. Medan du arbetar med att bygga upp vittnesmål för ditt företag kan du fortfarande stolt visa de du har utan att påverka ditt sociala bevis.

3. Visa upp ditt bästa arbete med en portföljreglage

Ett exempel på en portföljreglage

Du kan använda en portföljreglage för fotografering, videografi eller till och med icke-visuellt innehåll.

Kort sagt är en portföljreglage en som gör att du kan visa upp ditt arbete. Det är byggt för att visa upp olika medieelement, vilket gör det idealiskt för att lyfta fram de olika aspekterna av dina tjänster. Naturligtvis bör ditt huvudsakliga problem bara vara att visa ditt bästa arbete. Det finns emellertid ett annat tips att tänka på:

 • Inkorporera länkar för icke-visuellt innehåll. Inte alla portföljstycken kommer att vara visuella (särskilt om du är författare eller bloggare). Du kan dock fortfarande använda visuella element (till exempel skärmdumpar av ditt arbete) i skjutreglaget och infoga länkar till själva projektet. Detta ökar interaktiviteten på din webbplats.

Att använda en portföljreglage betyder att det inte finns någon gräns för det arbete du kan dela med besökare. Det här är bra för ditt företag – särskilt om dina medier är mångfacetterade – och det ger också en unik touch på din webbplats.

4. Skapa interaktivt innehåll med en parallaxreglage

Jag är ett exempel på en parallaxreglage

Använd parallaxreglage för att skapa en spännande upplevelse för besökare.

Parallaxeffekten är en där bakgrundsbilden till synes rör sig i 3D. Genom att använda denna effekt kan du erbjuda ett djup till en annars statisk webbplats och skapa interaktivt och engagerande innehåll. Dessutom kommer det att uppmärksamma besökarna, så det hjälper till att engagera dem. Om du vill skapa den mest interaktiva upplevelsen för dina besökare är här några tips att tänka på:

 • Välj din stil. Dessa inkluderar reglaget, rulla, mus och 3D. Var och en kommer att påverka hur din skjutreglage laddas och visas, så det är viktigt att få det rätt.
 • Välj din bild noggrant. Bilder med negativt utrymme är idealiska för att undvika röran, liksom bilder som skalar bra på mindre skärmar.

Naturligtvis vill du inte att din webbsida ska vara överväldigande för besökare. Detta innebär att du begränsar din användning av parallaxreglage och helst håller dig till en instans per sida.


Även om reglagen har sina kritiker, finns det ingen tvekan om att de är idealiska för ett antal olika applikationer. Med tillägg av komplexa effekter (som bläddring av parallax) och en till synes oändlig mängd applikationer (som att visa ditt eget arbete eller affärsbedömningar) kan användningen av ett reglage förbättra din webbplats funktionalitet avsevärt.

Har du några frågor om hur du väljer den bästa WordPress-reglaget för din webbplats? Vad letar du efter i en WordPress-reglage? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map