Fantastiska trafikförbättringskällor för din WordPress-blogg

5 fantastiska trafikförbättringskällor för din WordPress-blogg

Ser du som du redan är här, satsar vi alla våra pengar som du kommer överens om när vi säger: att få de bästa trafikförbättrande källorna för din webbplats är ingen enkel uppgift. Ändå behöver du trafik för att få ditt företag igång. Vissa behöver lite, andra mer. Du, du vill ha så mycket riktad trafik som du kan, och du vill ha den nu.


Om du letar efter de bästa trafikkällorna för din WordPress-webbplats har vi en häpnadsväckande bekännelse att göra. Vi gick in i det okända och letade efter bara fem, men det enorma antalet trafikkällor som vi upptäckte lämnade munnen vida.

Av denna mycket spännande anledning tar vi just nu det verkställande beslutet att erbjuda dig så många trafikkällor för din WordPress-blogg som vi möjligen kan! Så istället för att få bara ett par, får du ett dussin fantastiska trafikkällor som du önskar att du visste. Om det låter som din typ av affär, våga fram sjöman är det din stora dag!

Hur du får mer trafik till din blogg

1. Skapa fantastiskt innehåll

Såhär är det: Folk letar efter innehåll, varför det är trafik till att börja med. Såååå … det är bäst att ha innehållet, tror du inte? Kvalitet uppväger volymen varje dag, varför vi säger innehåll är kung. Innan du funderar på att generera trafik för din blogg måste du ha god kvalitet och riktat innehåll.

Oavsett om du kommer att ansluta, konsultera eller sälja något, är det bara klokt att ha ett trevligt innehåll som driver din webbplats. Hur annars kommer du att imponera på dina prospekters sinne? Blanda lite upp saker också, för multimedia är fantastiskt för engagemang. Använd bilder, infografik, videor, diagram – namnge det!

Om du inte följer, sa vi bara …

Innehållet är bra för engagemang

… och SEO också! Multimediainnehåll innebär att användare spenderar mer tid på din webbplats, vilket innebär mer engagemang för dig. Den visar också Google-sökrobotar att din webbplats är värt sitt salt eftersom användare inte lämnar omedelbart. Skapa bara det du skulle överväga premiuminnehåll, men ge det bort gratis.

Vet du vad som händer härnäst? De (Google) belönar dig med bättre SEO-poäng, vilket innebär mer trafik för din WordPress-webbplats. Låt oss titta på ett par innehållstaktiker som du – på ditt eget väldigt unika sätt – lämnade för länge.

2. Håll din målgrupp i åtanke

Hur många gånger ber vi dig skriva för människor, inte sökmotorer? va? Säg mig, hur många gånger? Om du skriver med din målgrupp i åtanke skapar du innehåll som resonerar med dem. Ännu viktigare är att du skapar innehåll som intresserar din målmarknad.

Du behöver inte en raketforskare för att visa hur kommunikation med din målgrupp är bra för trafikgenerering och i slutändan konverteringar. När du skapar ditt innehåll ska du ta hänsyn till dina ideala kunder och identifiera deras unika behov; deras unika intressen. Uppfylla dessa behov via ditt innehåll och dina varor kommer att säljas automatiskt.

3. Posta regelbundet

Om du kan publicera tjugo artiklar om dagen, bra och bra. Skickar du en gång i veckan? Tja och bra. Du kanske föredrar ett inlägg i månaden framför allt annat. Vem ska ifrågasätta ditt schema? Så länge du fortsätter att posta är allt bra.

Sökmotorer kommer att älska dig eftersom du har det senaste innehållet i vad sökaren behöver. Dina läsare kommer att älska dig också. Bäst är att skapa vintergrönt innehåll som alltid verkar färskt. Ovanpå uppdatera gamla inlägg, skapa nya artiklar för att hålla aktiviteten blomstrande.

Du kan använda en redaktionskalender eller lägga ut. Jag har använt utvalda RSS-flöden för att behålla aktivitet på min blogg. Vem visste att du kunde generera trafik med WP RSS Aggregator-plugin? Ett enkelt sätt att hålla saker igång är att skapa “How-Tos” eller publicera serier som:

 • Nybörjarguide till WordPress SEO
 • WordPress Tutorial: Hur man skapar ett WordPress-tema från HTML

4. Gör ditt innehåll lätt att dela

Att använda uppmaningar till åtgärder som uppmanar dina läsare att dela användbar information med information från dina inlägg har en positiv inverkan på dina sociala aktier, därmed trafikgenerering. Det finns många plugins som sådana Bättre klicka för att Tweeta det gör detta alltför enkelt.

Koppla ihop det med några sociala delningsknappar och du har din gyllene gås. Om det är svårt för dina läsare att dela med dig innehåll, missar du en enorm trafikmöjlighet. När det finns oräkneliga plugins för sociala medier för WordPress som hjälper dig.

5. Länk till internt innehåll

Genom att förbättra upptäckten av innehållet på webbplatsen ökar den tid användarna spenderar på din webbplats och hjälper sökmotorer att indexera mer av ditt innehåll. Det leder också till återstående trafik när en läsare delar något länkat innehåll.

Länk till andra relaterade inlägg på din webbplats för att öka synligheten för dessa inlägg. Du kan gå ett steg längre och använda dynamiskt innehåll. Detta betyder bara att använda en plugin / widget för att visa relaterade inlägg, mest delade inlägg, senaste inlägg, mest kommenterade inlägg och så vidare.

6. Skapa Giveaways

Trots miljontals år av utveckling kan forskare inte linda huvudet runt vad som händer med sinnet när vi ser eller hör uttrycket “gratis”. Det är galen med tanke på att de flesta av oss kommer att göra nästan vad som helst för att få gratis saker.

Det är just därför innehåll som är utformat som giveaways svänger på vingar som örnar. Jag har sett WordPress-temautvecklare, filialer och bloggare använda giveaways för att driva enorma mängder trafik, inte bara till deras webbplatser, utan också sociala medier profiler och så vidare.

Om du vill prova det kan du överväga att ge bort din populäraste produkt eller en het produkt inom din nisch. Av alla källor som genererar innehållstrafik visar giveaways verkliga löften. Du får ditt ROI nästan omedelbart plus att du kan använda fina verktyg som RaffleCopter bland annat giveaway plugins.

7. Piggyback på trender

Har du någonsin sett professionella surfare rida på vågor som om det var magi? De väntar alltid på den stora vågen, och när de en gång har en, rider de den magnifika till land. Det heter det piggybacking surfing. Annars skulle de paddla till stranden, vilket förstör sporten.

På liknande sätt ska du alltid vara på jakt efter nyheter (även känd som virala nyheter) och trender inom din nisch. Trender registrerar enorma volymer i sökmotorresultaten, och du kan justera ditt innehåll för att dra nytta av detta. Du kan hålla reda på trender med Google Trender bland andra verktyg.

8. Testa ditt innehåll

Om du har varit på det ett tag måste du ha upprättat följande mönster med artikelmarknadsföring. Det finns inlägg som verkar dra hela universumet till din webbplats, och det finns inlägg som försvinner i glömska som aldrig hittas igen.

Det är viktigt att analysera ditt innehåll för att veta vad som fungerar och vad som inte fungerar. Kommer du ihåg det inlägg som du publicerade ett tag tillbaka som gav in mycket feedback från användarna? Vad gjorde du? Har du lagt till en bild? Var det en infographic? Kanske en giveaway? Med den här informationen kan du bara skapa innehåll som resonerar med dina människor.

A / B-delningstestning bör vara din vän i detta avseende. Du kan testa olika rubriker bland annat för att sätta en finger på saker som fungerar. Här är en kort historia. Jag har gjort en handfull bloggjobb under min tid. Efter miljontals misslyckade försök gjordes det genombrott.

Så jag jämförde tonhöjden som fungerade mot de andra som inte fungerade, och se! – där hittade jag min räddande nåd. Ganska en ögonöppnare var det. Om jag idag skulle skicka ut en tonhöjd är jag säker på att 90% av utsikterna kommer att svara. Det är galen vad ett litet jämförelsetest kan göra för ditt företag.

9. Nå ut till industrin påverkare

Du kan ge ditt innehåll ett mycket förtjänt uppsving genom att nå ut till industrin påverkare som i sin tur delar ditt innehåll med sina samhällen. Om du har ett intressant tag på ett populärt ämne kan du försöka nå ut till experter inom ditt område och be om feedback.

Först kommer de som bryr sig besöker din webbplats, och om ditt innehåll är lika fantastiskt som du hävdar, kommer du säkert att öka din bloggtrafik via delning. Du kan till och med uttryckligen be dessa påverkare att dela ditt innehåll, en taktik som har fungerat många gånger tidigare.

Spara inte bara någon eller skämta bort någon. Nej, du vill inte gå den vägen eftersom ingen gillar den killen. Komplimenter kommer att mjuka upp de svåraste hjärtan, så strö några i e-postens räckvidd för extra kick. Hej du, din webbplats är ditt försörjning, eller hur? Observera att vissa inte kommer tillbaka till dig och det är okej.

10. Källor för sociala medier

Rätt bredvid Google (okej, nästan) när det gäller trafikgenerering är sociala medier. Till exempel på Facebook kan du nå en mycket definierad publik billigt (om inte gratis). Börja med profiler på sociala medier om vi inte redan har nämnt det.

Skapa en engagerad community på dessa profiler och när du är redo kan du prova Facebook-annonser för så lite som $ 3 per dag. Gå dessutom in i vanan att “umgås” med vem som är vem i din bransch.

Vad betyder det ens?

Det betyder, kommentera toppsidor inom din bransch och kommentera först. Se till att din kommentar är värdefull eller åtminstone rolig men relevant för ämnet. På det här sättet får du massor av exponering och om du har en relevant (inte skräppost) länk betyder det fler ögonkulor för din webbplats.

Var inte blyg, besök dessa sociala mediesajter och gör vad en vanlig användare (inte en marknadsföringskille) skulle göra. Engagera meningsfullt i samtal som lockar dig och bara ha kul. Facebook, Quora, Reddit, Google+, Twitter, Pinterest och populära webbplatser för bilddelning är bland andra bra ställen att börja med.

Observera att några av dessa sociala medienät ger dig chansen att marknadsföra ditt företag. Vanligtvis är tjänsten relativt billig men ganska effektiv, med tanke på att dessa webbplatser drar mycket trafikmässigt. Visste du att Facebook har över en miljard användare? Nu vet du.

11. Gästblogging

Utan tvekan en av de bästa trafikkällorna till ditt förfogande, med gästblogging kan du bygga ditt varumärke, växa myndighet och skicka mycket riktad trafik tillbaka till din webbplats. Det är fantastiskt att bygga länkar också.

När du gästbloggar, gör det inte bara för länken. Tänk på det som en förlängning av din egen blogg. Skulle du publicera klyftigt innehåll på din egen blogg? Jag tror inte det. Skapa fantastiskt innehåll och närma dig stora webbplatser inom din nisch.

Du kommer aldrig att få slut på gästbloggtjänster, vilket innebär att du aldrig kommer att få slut på riktad trafik för att hålla mat på bordet och klä på ryggen. Onibalusi of Writ’s in Charge används gästbloggning att starta ett onlineföretag som många skulle döda för. Han började med 30 gästbloggar, så är det inte thaaat hårt alla saker som beaktas.

Gästbloggar fungerar. Det är faktiskt en favorit bland alla mina trafikkällor. Det är bara andra gången för sökmotortrafik, vilket leder oss till nästa del; SEO.

12. Sökmotoroptimering

SEO kort sagt, sökmotoroptimering innebär att du ställer in din webbplats så att den lyser i sökmotorresultaten. Se, en sökare på Google är en mycket motiverad möjlighet, och om du kan få honom eller henne ökar dina chanser att stänga försäljningen avsevärt.

Jag känner att du är rädd för SEO. Är det kanske för att du tror att det är för tekniskt? Du kanske svindlades förut. Du kanske helt enkelt inte vet vad du ska göra eller var du ska börja så långt som SEO går.

Oavsett anledning är SEO en bit kaka. Att visa upp på det första paketet med Google, helst i de tio bästa positionerna, är lätt att hacka. Använd bara Yoast SEO-plugin som tar hand om de flesta SEO-uppgifter. Lägg alltid till alt-texten till dina bilder och skapa helt enkelt fantastiskt innehåll. Vad mer finns det att säga?

Bonus: Bloggkommentarer

Jag vet att du har sett det tidigare, men du bryr dig förmodligen inte om bloggkommentarer eftersom någon sa att det inte är lika effektivt som andra trafikkällor. Väl, Neil Patel gjorde $ 25K från 249 kommentarer. Kommentera först (inom en timme efter det att inlägget är live) och gör kommentaren värdefull.

Detta gäller också forum. Ofta forum inom din bransch och delta i meningsfullt samtal. Svara på frågor och erbjuda din hjälp gratis. Inom kort tid kommer du att bygga auktoritet och få trafik. Undvik vanliga bloggar / forum till förmån för nischsajter som genererar mycket riktad trafik som är bra för konverteringar.

Relaterad läsning

Om du älskade att läsa det här inlägget skulle jag mycket vilja peka dig mot dessa andra inlägg som täcker ännu fler trafikkällor:

 • 5 sätt att öka trafiken till din WordPress-webbplats med kraften i Pinterest
 • Hur du får mer trafik till din WordPress-webbplats
 • Kör mer trafik till din WordPress-blogg genom att återvinna gamla inlägg
 • Secrets Unraveled: Hantera en WordPress-webbplats med hög trafik
 • En snabbguide till Google Analytics och förstå din webbplatstrafik för WordPress

Slutliga kommentarer

Även om du kan dra trafik med någon av ovanstående metoder, är det bäst att kombinera ett par trafikkällor. Med minimal ansträngning och reklamutgifter kan du multiplicera din trafik tiofaldigt. Vi har definitivt lämnat många andra trafikkällor.

Som sådan, om vi missade din favoritkälla för trafik, svar i kommentarsektionen för att hålla konversationen igång. Det och snälla bygg en e-postlista redan. Allt det bästa när du genererar trafik. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map