Förenkla din närvaro online med WordPress: teman, plugins, produkter och tjänster

 1. 1. Förenkla din närvaro online med WordPress: Hosting
 2. 2. Läser för tillfället: Förenkla din närvaro online med WordPress: teman, plugins, produkter och tjänster
 3. 3. Förenkla din närvaro online med WordPress: Etablera ditt företag
 4. 4. Förenkla din närvaro online med WordPress: Branding och marknadsföring

Vi har redan diskuterat vikten av att välja rätt värdlösning för din online-närvaro. Den här gången kommer vi att prata om de perfekta WordPress-produkterna och -tjänsterna som förenklar din närvaro online, så affärer blir en glädje att underhålla och hantera.


Hur man hittar de perfekta WordPress-produkterna

Innan du letar efter premium WordPress-lösningar, rekommenderar jag att du går igenom de gratis. Det du hittar i WordPress.org-plugin- och temavarvet är ett skräp med produkter, inte särskilt bra kategoriserade, så du måste lägga extra ansträngning för att hitta autoritativa bloggar som gör WordPress-produktrecensioner.

Ingenting är verkligen gratis och du betalar ofta med kram eller inget stöd alls, men det finns alltid undantag och du kan hitta välkodade och regelbundet uppdaterade WordPress-plugins om du gräver lite djupare, gör ett par sökningar och läser några recensioner. Det kommer att lönas senare, när du måste tänka på andra saker som behövs för din online-närvaro och inte oroa dig för oförenlighet eller instabilitet.

Hur man väljer det bästa WordPress-temat för ditt företag

Att välja ett tema bör inte vara mer än att välja en hud. Enligt min mening är detta rätt namn på det som bara är en visuell överläggning för din webbplats. Det finns många fantastiska allt-i-ett-lösningar, som Total WordPress-temat, som kan täcka alla vinklar du kan tänka på och tillgodose alla dina nuvarande och framtida behov.

plugins-to-felsökning-wordpress

Det finns också nisch WordPress-teman, där du måste göra den tänkande delen först och sedan gå till ett tema som är byggt just för den ena saken du är angelägen om att visa det för världen. Exempelvis är AcademiaThemes ett utmärkt ställe att leta efter skola- och inlärningstema, ShowThemes är hem för teman specifikt för evenemangshantering, och på Themeforest kan du hitta alla nischer du kan tänka på (fastigheter, bröllop, ideell, fotografering, värd , etc.).

Om du behöver mer information kan du kolla in vårt inlägg om hur du väljer ditt perfekta WordPress-tema. Här på WPExplorer har vi täckt så gott som varje nisch du kan tänka på så ta ditt val från alla teman vi har inkluderat i roundups.

Hur man väljer perfekta WordPress-plugins

WordPress är ett så mångsidigt innehållshanteringssystem på grund av plugins som lägger till extra funktionalitet på din webbplats. Du kan enkelt förvandla alla teman till en nischmall genom att lägga till några fri eller premium plugins.

Att hitta perfekta WordPress-produkter betyder inte att du hittar den perfekta gör-det-allt-förlängningen, utan den som täcker en vinkel och gör det perfekt. Innan du börjar arbeta med en idé måste du minska mängden röran från alla mockups du skapade och idéer som utlöste. Fokusera på den minsta funktionalitet som är nödvändig för din online-närvaro och du skapar en stabil grund.

Att ha för många plugins är en säkerhetsrisk, särskilt plugins som inte uppdateras regelbundet. För nästan allt du behöver kan du hitta någon som redan har skapat ett plugin i gratis WordPress.org-pluginförvar. Genom att skanna pluginsidor ser du vilka författare som ger support och uppdaterar sina plugins regelbundet.

e-handelslösningar

De flesta e-handelslösningar är ganska enkla att implementera i alla CMS. Eftersom WordPress har vuxit till mer än bara en bloggplattform, kom många e-handelslösningar för det upp som WordPress-plugins. Några av de mest använda och bäst stödda är:

 • Enkla digitala nedladdningar
 • WooCommerce
 • Cart66

Om du tycker att tre inte räcker, ta en titt på vår kompletta lista med WordPress-plugins för e-handel. Att välja ett tema som stöder dessa lösningar innebär att temat har speciell CSS skriven just för dem. På så sätt passar din eCommerce-plugin perfekt in i ditt tema. Ingen ytterligare e-handelsfunktionalitet bör ligga inom temat.

Betalningsportar

Om ditt mål är att skapa en webbplats där människor kan köpa dina produkter eller donera pengar till din sak, har du tur. Många gateways stöder WordPress (och du kan hitta dem som redan är integrerade i premium plugins, eller hitta gratis plugins i WordPress-arkivet för att lägga till dem på din webbplats), så låt oss ta en titt på några av de mer populära alternativen:

PayPal är en gammal spelare som stöder betalningar från över 190 länder och accepterar alla större kreditkort. Du kan hitta många plugins som erbjuder dess integration med WordPress.

Gumroad är perfekt för programvara, böcker, filmer eller musikproducenter som vill ha ett enkelt sätt att sälja sina digitala produkter. Integrationen med WordPress är ett 5-minutersjobb och transaktionerna sker på plats.

2checkout accepterar kreditkort, betalkort och PayPal. Jag har haft några svårigheter med att använda deras tjänster, eftersom de är mycket stränga om vilka produkter och tjänster du kan sälja. Om du inte är aktiv i 6 månader kan de stänga av ditt konto eftersom det har mitt.

Authorize.net kan hjälpa dig när det gäller alla saker online och mobil. Deras system för förebyggande av bedrägerier är något de uppenbarligen är mycket stolta över. Du måste dock betala en avgift i förväg för att få denna betalningsport.

Rand är ett betalningssystem som endast var tillgängligt i USA. De har nyligen blivit globala och inkluderar nu Australien, Storbritannien, Irland och även några andra länder (dock som beta). Det är bra för butiker och faktureringssystem på grund av dess kraftfulla API.

Betalningsportar tillgängliga för WordPress

Braintree är ett PayPal-ägt företag. Med en enda integration kan din WordPress e-handel hantera PayPal, Venmo, Apple Pay, kredit- och betalkort, Bitcoin osv. Med PayPal-finansiering är jag säker på att den kommer att finnas tillgänglig i de flesta länder ganska snart.

Paymill finns endast i åtta länder. Den accepterar de flesta kreditkort och kan användas för webbbetalningar, mobilbetalningar eller återkommande betalningar om du planerar att driva ett SaaS-abonnemangsföretag.

Dwolla är endast tillgängligt i USA. Det har en av de billigaste avgifterna per transaktion och är gratis för transaktioner som understiger 10 dollar. Betalningen sker utanför din webbplats, så att spåra gateway med Google Analytics kanske inte är lika enkelt.

Google Wallet är inte tekniskt sett en betalningsport, så om du använder den måste du fortfarande konfigurera en av de gateways som anges ovan. Det är den största fördelen att Google Wallet-användare lätt kan betala för dina produkter.

Automatisering

Om du är en av de seriella entreprenörerna kanske du vill veta hur du kör flera webbplatser samtidigt med onlinetjänster som: ManageWP, WP Remote. Eller programvara som installeras på dina webbplatser och körs helt på din server, till exempel InfiniteWP. Låt oss se hur dessa tre staplar upp:

ManageWP är en onlinetjänst som låter dig kontrollera dina webbplatser från dess instrumentbräda. Det ger dig kraft att göra uppdateringar med ett klick, säkerhetskopiera, lägger till ytterligare lager av säkerhet och möjliggör enklare migrering av webbplatser. Den har en enastående kundsupport och om du har mindre än fem webbplatser att hantera kostar det ingenting.

WPRemote har liknande funktioner som ManageWP där du kan uppdatera WordPress-kärna, plugins och teman med ett enda klick och även ladda ner “snapshots” av dina webbplatser för säkerhetskopieringsändamål. Tjänsten är gratis, som anges på deras webbplats, men jag är alltid försiktig när det gäller gratis onlinetjänster och jag föreslår att du kontaktar deras team och lär känna dem innan du registrerar dig.

InfiniteWP har tagit en helt annan inställning än de två föregående. Du laddar ner plugin-programmet från deras webbplats och det guider dig genom installationen av InfiniteWP-administratörspanelen. Så det fungerar är att du installerar InfiniteWP på din server och kontrollerar dina webbplatser därifrån.

Slutsats

WordPress är ett bra alternativ för din online-närvaro som du kan konfigurera riktigt snabbt. Oavsett om du behöver en personlig blogg, företagswebbplats, e-handelslösning eller en WordPress-butik, hittar du alltid WordPress-teman och plugins för att ta bort detta. Men knytnäve, definiera din filosofi, så du lägger vägen att bara följa igenom. Välj klokt, tänk alltid två gånger och installera en gång så får du din förenklade online-närvaro.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map