Hur du förbättrar din WordPress-webbplatsens avvisningsfrekvens

Avvisningsfrekvens definieras som antalet gånger en besökare lämnar din webbplats utan att klicka på några länkar eller besöka andra sidor. Webbplatser med låg avvisningsfrekvens säger att det är en intressant webbplats, full av fantastiska saker att se / läsa. Webbplatsen lyckas fånga användarens uppmärksamhet. Ett av de bästa exemplen är 9GAG. Människor tillbringar flera minuter på den webbplatsen och fnissar bort. Om en besökare tillbringar mer än 5 minuter på en ny webbplats i Internet-statistik är det en riktigt stor sak.


411 om avvisningspriser

Webbmästare letar ständigt efter att förbättra sin webbplats avvisningsfrekvens. Om de hittar en viss webbplats med låg avvisningsfrekvens kommer de omedelbart att försöka lära sig och implementera de tekniker som används på den. Att ha en hög avvisningsgrad (till och med 100%) är inte alltid en dålig sak. Folk är upptagna. Så snart de hittar det de letar efter kommer de att lämna din webbplats. Detta är mycket vanligt på webbplatser med en sida eller allt-i-ett målsidor. Till en sökmotor, a webbplats med flera sidor (det är nästan alla WordPress-bloggar fyi) med en hög avvisningsfrekvens är en röd signal.

Denna webbplats har inte relevant innehåll, tryck ner den på SERP ”

Det betyder att din webbplats inte är engagerande eller intressant. Värst av allt är att det inte har relevant innehåll. Det är det gemensamma ansvaret för hela webbutvecklingsteamet – webbansvarig, formgivare och innehålls-kuratorer – att lägga betet för dina besökare – i hopp om att de kommer att bli byte för dem och så småningom förvandlas till en läsare.

I slutändan vill vi ha kunder. Inte bara besökare.

I den här artikeln kommer vi att prata om några av de bästa sätten att förbättra din WordPress-webbplatsens avvisningsfrekvens. Vi kommer att använda några plugins och några beprövade tekniker som de bästa bloggarna använder för att förbättra sin sajt.

Varför uppmärksamma din sajtens avvisningsfrekvens?

Var uppmärksam på att avvisa priser

Eftersom det är ett av de främsta sätten att mäta användarmedverkan på din webbplats. För en stund tillbaka talade jag om hur du förvandlar dina besökare till läsare. Ett av de bästa sätten att mäta den förändringen är genom att undersöka avvisningsfrekvensen på din webbplats. Google har sin egen (något komplicerad) förklaring av en avvisningsfrekvens och det är en bra läsning för människor som vill lära sig de tekniska termerna. En webbplats med låg avvisningsfrekvens stavar följande saker:

 • Bättre användarengagemang: Detta säger att dina besökare är intresserade av webbplatsens innehåll. De anser att din webbplats är tillräckligt viktig för att spendera tid på. Du vilja behöver detta.
 • Högre SEO-ranking: Avvisningsfrekvens och webbplatshastighet är två av de två hundra faktorer som Google använder för att rangordna din webbplats mot ett visst nyckelord. Avvisningsfrekvens används för att mäta kvaliteten på din webbplats. En webbplats med 10 sidor kan rankas bättre än en webbplats med 100 sidor helt enkelt om den mindre webbplatsen har bättre kvalitet. Google och alla sökmotorer vill ha kvalitet – inte kvantitet. Så, desto bättre är din studsgrad – högre klättrar du upp på SERP-stegen.
 • Högre omvandlingar: Låt oss vara ärliga. Vi vill att vår produkt ska säljas. Vi vill att folk faktiskt ska freaka köpa vår produkt istället för att blint prenumerera på våra nyhetsbrev och retweeta våra tweets. Det är bra, utan tvekan. Men i slutet av dagen är en försäljning mycket bättre än ingen försäljning. När du lägger ner tid och ansträngning för att förbättra din webbplats avvisningsfrekvens, ansluter du till dina läsare. De kommer att lita på ditt varumärke och du skapar en identitet i din nisches community. Detta kommer i slutändan att göra dig läsare till kunder.

Topp 10 orsaker till en hög avvisningsfrekvens och hur man fixar dem

Baserat på vad experterna säger har jag listat upp de tio faktorer som är ansvariga för din webbplats höga avvisningsfrekvens. Försök att undvika dem till varje pris.

 1. Hög sidbelastningstid, dvs. långsam webbplats
 2. Rutter design med dålig navigering (saknas bröd smulor)
 3. Icke-responsiv design
 4. Påträngande popup-opt-in-formulär
 5. För många annonser
 6. Irrelevanta annonser
 7. Trasiga länkar – 404 sida hittades inte osv.
 8. MySQL eller PHP-fel på inlägg och sidor
 9. Brist på socialt bevis
 10. Dåligt innehåll

Nu när du är medveten om problemen, låt oss diskutera deras lösningar.

Förbättra din WordPress-webbplatshastighet

Förbättra din webbplatshastighet

Vi har gång på gång pratat om dess betydelse. Din webbplats bör laddas snabbt, helst inom 3-4 sekunder. Människor konsumerar så mycket media idag att varje millisekund räknas. Här är några sätt du kan förbättra din webbplats hastighet:

  1. Med hjälp av ett WordPress-cache-plugin som W3 Total Cache
  2. Använda ett innehållsleveransnätverk som MaxCDN
 1. Med hjälp av en hanterad WordPress-webbhotell som Media Temple eller WPEngine
 2. Optimera bilder genom att komprimera dem eller använda rätt format

När du har implementerat ändringarna kan du mäta webbplatsens hastighet med verktyg som Pingdom, GTmetrix och WebPageTest. GTmetrix ger dig den mest detaljerade informationen om din webbplats prestanda.

Webbplatsdesign

Hemsidedesign

Använd ett rent, lyhört och diskret WordPress-tema. Temat som du använder för din webbplats bör vara sådant att folk lätt kan hitta det de letar efter. De borde inte behöva söka efter det i mer än 3 sekunder.

 • Se till att du använder det huvudsakliga sidofält, de primär menyfält och den sidfot. Människors ögon är vana vid dessa och låt oss hålla det så.
 • Om din blogg fokuserar på uppsatser och poesi, skulle det vara klokt att använda ett tema med ett starkt fokus på typografi. Kolla in Gregorys Sparring Mind för ett utmärkt exempel på minimalistisk design.
 • Använd relevanta bilder. De är värda tusen ord. Du kan hitta fantastiska fria bilder från dessa källor.
 • Använd ett relaterat inlägg-plugin som YAARP eller nRelate.
 • Detta säger sig själv, din webbplats måste vara lyhörd. Det är en mobilålder och det finns bara ingen ursäkt för det.

annonser

reklam

Det skulle vara dumt att ta bort annonser helt från din webbplats. Det är en av de främsta inkomstkällorna! Så vad gör du? Se till att annonserna är relevanta. Irrelevanta annonser orsakar mer skada än vinst. Om du använder Google AdWords behöver du inte oroa dig eftersom Google spenderar mycket av sin FoU på att visa bättre annonser. Och de är riktigt bra på det. Men om du använder självopererade bannerannonser, se till att produkten / webbplatsen du länkar till är faktiskt användbar. Länk till något bara om du skulle rekommendera det. Ett spirande alternativ bland bloggare är BuySellAds. Det är en utmärkt plattform för nischspecifika annonsnätverk.

popups

Det finns en anledning till att exit-avsiktsteknologi blev så populär. Skriptet väntar på att användningen ska lämna – den andra han flyttar musen mot korsknappen visas popup-fönstret. Därför termen exit exit. OptinMonster är en av de bästa WordPress opt-in plugins som har behärskat exit intent-tekniken. Populära webbplatser som Social Media Examiner och Search Engine Journal använder OptinMonster.

Men det finns så många webbplatser som fortfarande inte använder denna exit-intention-teknik. Som läsare irriterar det mig verkligen när jag försöker läsa något och det finns en popup på min skärm med några minuter. Men detta är min personliga åsikt och kan variera från vad du tror. �� Här är något du kanske redan vet.

Om ditt innehåll är tillräckligt bra kommer folk automatiskt att följa och / eller prenumerera på din webbplats.

Trasiga länkar och programvarufel

Trasiga länkar och programvarufel

När din webbplats blir gammal genererar du många länkar – både interna och externa. Du kan också ändra webbplatsens struktur då och då för bättre användarupplevelse. I processen är det mycket naturligt att landa upp med trasiga länkar. Här är problemet – trasiga länkar orsakar ett allvarligt slag för din webbplatsstruktur och SEO-poäng. Oroa dig inte. Använd en plugin som Bruten länkkontroll att analysera alla länkar på din webbplats och fixa de som är döda.

Programvarufel beror på dåligt konfigurerade PHP-skript, serveröverbelastning, plugin-till-plugin-konflikter eller plugin-till-tema-konflikter. Det finns många sätt som kan orsaka dessa, och lösningarna för var och en av dem kräver god teknisk kunskap. Den bästa fixen är att inte använda de motstridiga plugins / teman. Men om det är en webbserver problem, kontakta support. Om din budget kan stödja den, flytta till en hanterad WordPress-värdstjänst som WPEngine.

Socialt bevis

Socialt bevis

Socialt bevis betyder helt enkelt hur populärt ditt innehåll är. Hur många har delat det inlägget? Det här är saker du måste tänka på. Om du har en ny webbplats kommer den att vara nära noll. Oroa dig inte. Se till att inte visa delningsstatistiken. Bara delningsknapparna skulle göra. Bättre tips –

Spendera dubbelt så mycket tid på att marknadsföra ditt innehåll, som du gjorde med att skapa det.

Innehållet är kung

Sist men inte minst – se till att ditt innehåll är helt topp. Spendera tid på att läsa, undersöka och uppdatera ditt innehåll så att det blir en riktmärke för det specifika ämnet. Anta att du skriver ett ämne om “bästa böcker om socialpsykologi”. Bara att skriva 10 namn kommer inte att klippa det. Inkludera betyg, nej. av recensioner, försäljning och författarbakgrund och din personliga recension. Vad är bra i den boken? Vad är det som boken saknar? I slutändan borde ditt inlägg vara så bra att läsaren går:

“Oj! Det här inlägget har allt jag letar efter. Bättre bokmärke! “

Kolla in Gregorys artikel 50 måste läsa böcker om socialpsykologi. Kan du föreslå några förbättringar för den här artikeln?

Slutsats

Idag har vi täckt några av de bästa sätten att förbättra din avvisningsfrekvens och därmed förbättra ditt användarengagemang. Om du har något tips till oss, berätta för oss – vi är alltid glada att höra från våra läsare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map