Hur du får mer trafik till din WordPress-webbplats

Låt mig veta om detta låter vagt bekant. Du började med en önskan – en bit av en idé som höll dig vaken på natten. Efter att ha packat in dina hjärnor bestämde du dig för att hälla idén i en plan, kanske efter att ha läst motiverande text som t.ex. Tänk och väx dig rik av Napoleon Hill.


Med planen i handen gick du vidare och försökte överföra drömmen till verklighet. Du gick till jobbet, köpte webbhotell, ett domännamn, ett fantastiskt WordPress-tema och inrättade din första WordPress-webbplats.

Du skulle klara det, du känner det i tarmen. Dina ögon var gröna; så småningom skulle du kunna döda och leva dina drömmar. Men planen var något bristfällig, eftersom den inte stod för trafikgenerering, den enda lejon som hindrar din väg till framgång idag.

Du fick nästan panik när du upptäckte din dårskap, men ändå fortsatte du med det och forskade och beväpna dig själv med ny information om trafikgenerering. Fortfarande var siffrorna bara inte där. Du undrade hela tiden vad som hände med jultomten för att “bygga den och de kommer.” Vad kunde du ha gjort fel?

Du började tvivla på om du kunde förvandla din unga blogg till en framgångsrik webbplats utan den väsentliga ingrediensen som är webbtrafik. Du räknar snabbt ut att detta är omöjligt och släpper den tankesnäcken.

Ändå är du inte en kvittare, så du kan inte tänka dig att lägga ner verktygen och stänga butiken. Kanske hade du inget annat alternativ, så att stänga var inte egentligen ett alternativ trots allt. Nåväl, oroa dig inte alls om detta inte låter som du, för mycket av det är min egen historia.

Kanske är du bara här för att du vill lära dig några saker om hur du får mer trafik till din WordPress-webbplats. Kanske är du här för att de få träffarna du får inte bara klipper det. Du vill ha mer och du vill ha det nu. Kanske – precis som din verkligen – du började med en felaktig plan och några månader längre ner – hittade du dig själv här. Kanske har du inte ens börjat. Du kan lära dig hur du startar en blogg på några minuter.

Oavsett anledning till att du är här, idag är din lyckadag som du kommer att lära dig nästan allt du behöver för att få mer trafik till din WordPress-baserade webbplats / blogg. Mot slutet av det här inlägget kommer vi att dela några verktyg du kan använda för att generera mer trafik för din webbplats, så se upp för det också.

Njut till slutet och glöm inte att dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna! Vi uppskattar alltid dina inlägg �� Utan att slösa bort ytterligare en sekund på trivialiteter, låt oss komma igång med detta.

sökmotoroptimering

Hipster Writing SEO-koncept på sin anmärkning

SEO är hur jag bröt in i världen för digital marknadsföring. Långt innan jag upptäckte WordPress var jag SEO-författare. Vilket innebär att jag var tvungen att lära mig mycket om konsten att locka sökmotorer för att hitta innehåll.

All lärande lönade sig senare när jag gick in i affärer för mig själv. Med hjälp av SEO-teknikerna som jag hade lärt mig skapade jag innehåll som rankades högt i Google, vilket i sin tur tjänade mig mycket trafik till min WordPress-blogg.

Och under lång tid har Google förblivit mitt nummer för källa till trafik, även efter att jag upptäckte gästbloggar, och minskat frekvensen för publicering på min egen blogg. Detta ledde till att jag drog slutsatsen att SEO är det bästa sättet att locka webbtrafik. Det är enkelt arbete om än det tar tid, och vem som helst med lite kunskap och lite passion kan hacka det.

På vilket sätt?

Först och främst, för absoluta nybörjare är det mycket viktigt att nämna att SEO handlar om att optimera ditt innehåll (såväl som hela din webbplats) för att göra det lätt att upptäcka i sökmotorer som Google. Det är allt som finns åt det.

Målet är att visas i de första tio (10) positionerna på sökmotors resultatsidor (SERP). Det bästa är naturligtvis att komma först.

För det andra är SEO uppdelat i två kategorier, nämligen on-page och off-side SEO. Den förstnämnda innebär varje SEO-aktivitet du utför på din egen webbplats och den senare innebär SEO-aktiviteter som involverar tredje parts webbplatser, därav villkoren på sidan och off-page respektive.

För att få mer trafik till din WordPress-webbplats måste du närma dig SEO i sin helhet. Du bör engagera dig i både on-page och off-side SEO. Men vad behöver du göra tekniskt sett?

Nyckelordforskning

Nyckelordforskning

Stark nyckelordsundersökning är grunden till bra SEO. När användare har ett pressande problem (kalla det ett behov), kommer de att rusa till sin favorit sökmotor i hopp om att få en lösning.

De skriver in ord eller fraser i sökmotorerna, trycker på enter och om ditt innehåll är optimerat med dessa termer får du preferenser. Vad jag menar är att om du har gjort ditt arbete riktigt bra kommer Google och andra sökmotorer att visa ditt innehåll först och tjäna trafik.

Om du tittar på det kritiskt inser du omedelbart att du måste känna till nyckelord eller nyckelfraser som människor använder för att hitta ditt företag såväl som produkter. Det är här sökordsforskning kommer in.

När du har bestämt dessa sökord / fraser kan du lägga till dem i ditt innehåll för att förbättra dina chanser att först visas i sökmotorerna. Om du spelar dina kort rätt (vilket bara betyder att följa dessa SEO-riktlinjer) kommer du alltid att få högsta positioner i SERP: er och tjäna dig mer trafik.

Om du håller på med det – publicerar SEO-redo blogginnehåll konsekvent och implementerar de andra rekommenderade SEO-teknikerna – kommer du att fortsätta njuta av topprankingen och mer trafik under dagar, månader och år framöver. Till exempel rangerar jag fortfarande bra för frasen “senaste SEO-tekniker och trender” tack vare ett inlägg jag publicerade för två år sedan. Vilken skamlös plugg. Haha.

Men hur hanterar du detta djur som heter nyckelordforskning? Var börjar du? Du kan börja din resa med ett verktyg som Google AdWords nyckelplanerare. Med ett primärt nyckelord i åtanke kan du använda Google AdWords nyckelplanerare för att bestämma sökvolymen och generera fler sökordsidéer.

Bloggidéer kan komma till dig såväl som du utför din sökordsundersökning, så belöningarna är många. Andra verktyg inkluderar Googles verktyg för webbansvariga, Bing sökordsverktyg, Wordtracker och SEMRush bland andra.

Beväpnad med dina nyckelord är du redo att skapa fantastiskt innehåll som dyker upp i sökmotorer. Den ideala sökordstätheten att sträva efter är 2,5%, vilket innebär att om ditt blogginlägg är 1000 ord långt bör ditt sökord visas cirka 25 gånger naturligt. Gå inte längre än 4,0%, eftersom Google tror att du bara skräppost.

Se till att du lägger till ditt nyckelord till din sidtitel, helst i början. Nyckelord i dina undernummer räknas också, så glöm inte det också. Lägg till dina nyckelord i dina webbadresser så att sökmotorer enkelt kan hämta dem. Det är inte slutet på det. Kasta några nyckelord till dina bildfilnamn och inkludera ALT-attributet, och om möjligt, placera ditt sökord också i ALT.

Varje inlägg eller sida du publicerar bör ha rubriker, taggar och metabeskrivningar eftersom sökmotorer använder denna information för att rangordna ditt innehåll. Även om du aldrig har skapat ett WordPress-inlägg tidigare, bör inte rubriker (h1, h2, h3 … h6) vara en utmaning – de finns alla i den visuella redigeraren.

Att lägga till metatitlar och beskrivningar (kallad metadata kollektivt) är å andra sidan inte precis lätt. Men oroa dig inte, du kan enkelt optimera ditt WordPress-inlägg och sidor med WordPress SEO-plugins som t.ex. WordPress SEO av Yoast och Allt i ett SEO-paket.

Se till att din webbplats är synlig för sökmotorer genom att navigera till Inställningar -> Läsning i ditt WordPress-administrationsområde och avmarkera “Avskräcka sökmotorer från att indexera den här webbplatsen.” Annars kommer alla dina SEO-ansträngningar att vara förgäves.

Jag lämnar det på det eftersom vi redan har behandlat denna och andra SEO-tekniker i detalj i vårt senaste inlägg: WordPress SEO Best Practices för 2015 och Beyond. Kolla in det inlägget om du vill driva mer trafik till din WordPress-webbplats med SEO. Gå vidare…

Din sammanlänkningsstrategi

Samverkande strategi

Se hur jag just länkade till vårt andra inlägg i avsnittet ovan? Att det är vad vi kallar interlinking. Men hur ökar detta din trafik? Det är enkel mekanik. Genom att länka till dina andra inlägg ger du dina läsare möjlighet att hitta mer av ditt innehåll.

Om de bara läste ditt inlägg (som det här) och vänster, skulle du registrera en högre studsgrad och du skulle förlora SEO-poäng och därmed webbtrafik. Du skulle vara rätt att hävda att sökmotorer älskar naturlig intern länk.

Genom att länka till dina andra inlägg förbättrar du samtidigt chansen att få mer av ditt innehåll upptäckt, läst och delat. När användare delar ditt innehåll lockar du mer trafik och om detta fortsätter att upprepa kommer din trafik bara att växa.

Du kan länka till dina andra inlägg inom ditt innehåll (som vi just gjorde för några ögonblick sedan) eller dra nytta av relaterade inläggsplugins som t.ex. Zemanta eller något av dessa relaterade inlägg plugins. Dessa insticksprogram skapar ett “relaterat inlägg” -avsnitt i slutet av ditt inlägg (eller i sidofältet) vilket ökar engagemang, sidvisningar och i slutändan trafik.

E-post marknadsföring

wordpress-blogg-post-via e-post

Neil Patel, han från QuickSprout avslöjade att en av hans den största källan till trafik är e-postlistan. Och när vi har gått in i detaljerna kommer du att förstå varför.

Till att börja med har han en enorm e-postlista som han har byggt upp genom åren. För det andra verkar han inte ha problem med att samla in e-postmeddelanden, för det första är han en tankeledare, och två, han har verktygen på plats som skapar e-post skörd (avsaknad av ett bättre ord) en bris. För det tredje delar han fantastiskt innehåll i sina nyhetsbrev via e-post, och jag vet att jag är en av hans prenumeranter.

Det krävs inte mycket för att klicka på länkarna i e-postmeddelandena och hamna på QuickSprout, där du tack vare interlinking hamnar djupare in på webbplatsen och till och med registrerar dig på Crazy Egg, ett av hans andra företag. Ändå gör han att allt verkar enkelt och resultaten? Mer trafik till alla hans webbplatser, inte bara QuickSprout. Mycket av det är upprepad trafik, och du vet vad de säger; upprepad trafik är där de riktiga pengarna är.

Om du vill driva mer trafik till din WordPress-webbplats vill du låna ett blad från Neil Patels bok. Emulera hans stil, och du borde kunna hacka e-postmarknadsföring som proffsen. Detta innebär att du bör sträva efter att bygga en bra blogg först.

Då bör du uppmuntra peeps att registrera dig för ditt nyhetsbrev. Erbjud dem gratis guider, e-böcker, gratis medlemskap – vad som krävs för att fylla din e-postlista. Stanna inte där, mata dem bra innehåll via e-post konsekvent och försumma inte din blogg. Med tiden kommer din e-postlista att vara en bra källa till trafik, hänvisningar och moolah.

E-postmarknadsföring blir enklare och mycket roligare när du har rätt verktyg och partners vid din sida. Och WordPress är den nådiga plattformen, det finns ett par plugins tillgängliga för att driva dina e-postmarknadsföringsinsatser. Ett par bra exempel inkluderar gratis MailPoet-plugin, eller premium MyMail-plugin.

Tredjeparts marknadsföring via e-post inkluderar AWeber, MailChimp, Konstant kontakt och Mad Mimi bland andra. Alla dessa tjänster integreras bra med WordPress så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt – utveckla fantastiskt innehåll och tjäna pengar.

Om e-postmarknadsföring inte låter som din kopp te kan du åtminstone aktivera prenumerationer via flöde och e-post. Du behöver inte svettas processen. När allt kommer omkring finns det par stora WordPress feed plugins för att hjälpa till med detta.

Utnyttja sociala medier

Sociala media

På internet finns ett stort antal sociala nätverkssajter och fler föds varannan dag. Dessa sociala nätverkssajter lockar enorma mängder trafik, trafik som du kan ha en bit av. Den är där redo att ta, och allt du behöver göra är att doppa fingrarna i cookie jar ingen ordspel avsedd.

På vilket sätt? Du kan börja med att skapa både personliga konton och varumärkkonton på några av de sociala nätverken inklusive men inte begränsat till Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit och StumbleUpon.

Ditt mål skulle vara att dela alla dina inlägg och sidor på dessa plattformar. Om du kan hitta ett fåtal personer som är villiga att försvara din sak på dessa webbplatser, har du vunnit halva striden. Om du behöver trycka, curates Wikipedia en anständig lista över webbplatser för sociala nätverk här.

När du tar kampen mot webbplatser på sociala medier bör dina ansträngningar styras av en allmän regel. Sträva efter att tillhandahålla verkligt värde hela tiden i motsats till, till exempel, spamma helvetet från människor. Ingen gillar den killen, eller som Rand Fishkin säger det:

Helt enkelt genom att skicka spam eller lämna din länk kommer du inte så långt, och kan till och med orsaka ett bakslag. Lär dig istället repen, engagera dig autentiskt så ser du att fans, länkar och trafik kan utvecklas.

Bortsett från detta kommer WordPress med den fantastiska Jetpack-plugin som kommer med en publiceringsmodul. När den är aktiverad delar Publicise automatiskt dina inlägg med dina läsare på sociala medier.

Även om detta är bra, har man känt att aktivera alla funktioner i Jetpack att minska din sidhastighet avsevärt, vilket leder till en högre avvisningsfrekvens, sämre användarupplevelse (UX) och i slutändan mindre trafik. Var försiktig och aktivera bara de funktioner du behöver.

Det är dock inte tillräckligt att publicera och dela dina inlägg på sociala nätverkssajter. Du måste gå ett steg längre och göra det otroligt enkelt för läsarna att dela ditt innehåll. Har du någonsin varit på en WordPress-blogg med så mycket bra innehåll och noll sociala delningsknappar att du var tvungen att kopiera länken för att dela med dina följare?

Jag har, och det är frustrerande – att behöva kopiera och klistra in länken, medan bloggaren i fråga just kunde ha installerat en social media-plugin. Det finns så många av dem, sociala delningsprogram, både gratis och premium att ingen WordPress-utgivare ska köra en webbplats utan att dela knappar.

WordPress har sina egna sociala delningsknappar i namnet Jetpack-delning, så du har inga ursäkter alls. Samtidigt, om du vill ta ditt sociala mediedelningsspel till nästa nivå, känn dig fri att kolla in den fantastiska samlingen nedan:

 • 25+ Bästa sociala medieplugin för WordPress
 • Sociala medier WordPress-plugins för att öka trafiken

Om du skriver bra innehåll, och en av dina varumärkesambassadörer hämtar det på sociala medier, och sedan ett och ett annat, kommer ditt inlägg att bli viralt och få tillbaka mycket trafik. Sådan är kraften i sociala medier. Gör din del; skapa fantastiskt innehåll och göra det enkelt att dela.

Förbättra hastigheten på din webbplats

Snabba upp din webbplats

Att köra mer trafik till din webbplats betyder ingenting om du inte kan behålla de besökare du får. Om besökarna har en fruktansvärd upplevelse på din webbplats eftersom det är en snigel kommer de aldrig tillbaka, vilket bara betyder att dina nummer kommer att sjunka, även om du lockar många nya besökare.

Som webbmaster måste du ta hand om två mätvärden – nya besök och återkommande besök. Om en stor del av din trafik fortsätter att komma tillbaka till din webbplats, gör du något rätt.

Om du får många nya besök men din avvisningsfrekvens är väldigt hög måste du tänka om hela din strategi – för vad använder du med att ha en miljon besökare som aldrig klickar på dina CTA: er. Jag menar, vad är poängen med att locka hela världen, om de aldrig bry sig om att komma tillbaka när de lämnar?

Att förbättra din webbplats har en stark korrelation med UX. Om din webbplats laddas mycket snabbt kommer besökare att uppskatta dina ansträngningar, och eftersom att köpa handlar om känslor kommer du att ha en fot inuti dörren. Du förlorar inte trafiken, och fler människor kommer att vara villiga att hålla sig tillräckligt länge för att svälja ditt bete

Du kan kontrollera hur din WordPress-webbplats fungerar i hastighetsavdelningen med hjälp av verktyg som t.ex. GTMetrix, Pingdom-verktyg och Google PageSpeed ​​Insights bland andra. Några av de länkade verktygen ger dig en hastighetspoäng och förslag på hur du kan förbättra din webbplats.

Om din webbplats är trög (tar mer än 5 sekunder att ladda), vänligen ta ett ögonblick och kassa Hur du minskar WordPress-sidens laddningstid. Google kommer också att belöna dig med bättre ranking för en snabbare webbplats, så ja, det är en win-win för dig!

Skriv bra blogginnehåll regelbundet

Skriv bra innehåll

Att skriva fantastiskt blogginnehåll regelbundet kommer att locka dig till både sökmotorer och mänskliga läsare. På något sätt är det en åsikt om vad som gör ett inlägg ”bra” som också engagerar eller flyttar.

Det som inte är en åsikt är dålig grammatik, stavfel och andra slarviga misstag som du kan ta hand om med lite redigering. För att skapa bra innehåll måste du se till att det är åtminstone läsbart och felfri – för tydlighetens skull. Dåligt skrivet innehåll som är besat med fel kommer bara att skicka dina läsare och trafik bort.

När du skriver regelbundet tilltalar en blogg som publicerar färskt innehåll regelbundet sökmotorer på ett fantastiskt sätt, vilket innebär att fler läsare hittar din webbplats. Samtidigt skapar den konsistens du uppvisar genom att publicera regelbundet lojalitet bland dina läsare, vilket har en enorm inverkan på din webbtrafik.

Så korrekturläs dina inlägg innan du publicerar och följ din redaktionella kalender. Har du inte en redaktionskalender? Detta redaktionell kalender plugin hjälper dig ��

Betala för trafik

Om du betalade för webbtrafik och fick vad du förhandlade fram skulle du inte vara här och läsa det här inlägget, skulle du göra det? Men jag tänkte att jag borde nämna att du kan köra Mer trafik genom att komplettera din fri trafikgenereringsstrategi med viss betald trafik.

Jag slösar inte din tid på detta; det finns flera vägar öppna för dig:

 • PPC – Kort för annonsering av betala per klick, vilket innebär att betala ett företag som Google en förutbestämd summa pengar när en besökare klickar på din annons. Du betalar för varje klick, och dollar kan snabbt räcka upp. Det räcker med att säga att du behöver en betydande budget för att uppnå konkreta resultat.
 • Sociala medierannonser – Du kan välja att annonsera ditt företag på sociala mediesajter som Facebook och Twitter bland andra. Detta är ett bra sätt att bredda närvaron på sociala medier. För cirka $ 50 dollar kommer Facebook att ge dig cirka 1 200 – 1 500 likes. Twitter erbjuder en liknande affär, men jag har ingen aning om hur många följare $ 50 får dig. Har du en ledtråd? Vänligen dela med oss ​​i kommentarerna. Du kan också marknadsföra din WordPress-webbplats direkt på sociala medier i motsats till att bara skaffa gillar eller följare.
 • Annonsera på andra webbplatser  – Var är det bästa stället att få en enorm mängd riktad webbtrafik? 10 tusen Temple Run mynt till dig om ditt svar är “andra webbplatser i din nisch.” Kom igen, det är det Temple Run, mynten måste vara värda något. Skämt åt sidan, det bästa stället att få riktad webbtrafik är andra populära webbplatser i din nisch. Så om du kan slå upp rapport med utgivare i din nisch och låta dem visa dina annonser för en liten avgift, får du massor av besökare som kan vara intresserade av ditt erbjudande.

Men vad händer om du inte har spridningen att spendera på annonser? Hur kan du se ut på andra webbplatser och få ditt varumärke och namn där ute?

Gästblogging

Gästblogging

För två år sedan skrev jag min första gästblogg, och gissa vad, inlägget handlade om gästblogg. Jag, avsaknad av en bättre titel, betitlade inlägget bekvämt: Gästbloggtips: Är du gästblogger eller gästblogjer? Det fick inte så mycket dragkraft som jag hade väntat men hej, jag lärde fortfarande repen.

Men sedan dess har jag gästbloggat på ett antal plattformar och sparat för Google, den här tekniken har gett mig en hel del trafik och öppnat många dörrar för er.

Gästblogging har förtjänat mig kunder, vunnit mig fantastiska vänner och har förbättrat mitt varumärkesbild tiofaldigt. Om jag hade koncentrerat mig 100% på min hemsida skulle jag aldrig gjort de framsteg som jag är så stolt över idag. Men tillräckligt om mig.

Gästbloggning kan hjälpa dig på flera sätt:

 • Det hjälper dig att få mer trafik till din webbplats
 • Det etablerar dig som expert
 • Om du gästbloggar i din nisch, placerar du dig inför en bredare publik
 • Om du får betalt för gästblogg kan du tjäna pengar
 • Du skapar professionella relationer
 • Du lär dig så mycket
 • Du får fantastiska erbjudanden t.ex. gratis värd, gratis medlemskap, gåvor och vad inte
 • Du får chansen att bevisa dig själv och vara fantastisk
 • Et cetera, et cetera

Endast gästblogg som ger verkligt värde, inte för att tjäna bakåtlänken. Som många experter har sagt tidigare, när det gäller gästbloggning är baklänken helt enkelt en belöning för allt arbete som går med att göra inlägget.

När du gör det rätt kommer gästblogging att tjäna trafik i många år framöver. Garanterat.

nätverk

Internet har gjort nätverk mycket enklare. Du kan lita på, säg, Google Hangouts för att nätverka med utgivare på andra sidan världen. Samtidigt har detta eliminerat det mänskliga elementet, vilket gör nätverk snabbare men saknar intimitet, det som definierar starka affärsrelationer.

När det gäller att driva trafik till din WordPress-webbplats, hjälper människa-till-människa (eller ansikte-till-ansikte) interaktion mycket. Delta i händelser och träffa dina läsare personligen i nästa WordCamp. Du kan gå ett steg längre och till och med organisera evenemang, och du kan förvänta dig att trafiken växer kraftigt.

Om det finns lite medieomslag kan du förvänta dig fler träffar – se till att du nämner din webbplats någonstans där inne.

Spåra din trafik som den är

Spåra din trafik

Om din webbplats inte existerar, är du säker på att locka läsare även om allt du har är tio blogginlägg. Jag uppmuntrar inte på något sätt slacking när det gäller att skapa innehåll, men varje webbplats med lite anständigt innehåll kommer att dra lite trafik.

Med tanke på att du antagligen har massor av inlägg (eller planerar att publicera ett ton) måste du dra in lite trafik. Om du gör din due diligence och studerar trafiken du drar kan du identifiera områden som behöver förstärkas och områden som behöver skickas till den bakre brännaren.

Kanske presterar en viss typ av inlägg bättre än alla andra. Kanske kommer din trafik från ett visst land och du riktar dig helt in på en annan plats. Du kanske inte använder rätt nyckelord. Kanske detta, kanske det; du får poängen.

Du kan bara driva mer trafik genom att spela till dina styrkor och / eller eliminera dina svagheter och inte tvinga dig. Studera din trafik och gör nödvändiga ändringar. Om du inte vet var du ska börja är din WordPress-statistikskärm en idealisk startpunkt. Du kan också använda verktyg som Google Analytics. Gör sedan ändringar efter behov.

Fantastisk bloggdesign

Du kan upptäcka en oattraktiv webbplats från en mil bort. En design som är en smärta för ögat kommer att skicka dina framtidsutsikter, för vem gillar fula? Om ingen vill hålla sig kvar eftersom din webbplatsdesign suger, berätta för min vän, hur ska du generera mer trafik?

Skapa en vacker, unik och professionell design som fångar uppmärksamhet, och du behöver inte kämpa med att fånga trafik. Det är enkelt så, och allt binder tillbaka till den UX-punkt som vi nämnde tidigare.

Se till att dina annonser är i ordning och att du använder responsiv design för att göra din webbplats redo för användare av mobilenheter. Om du inte visste det, mobil trafik kommer att överträffa stationär trafik 2015 går framåt.

Länk och kommentera andra bloggar

Gilla Kommentera

När du funderar på att länka till och kommentera andra WordPress-bloggar, tänk på ordet “ingen man är en ö.” Det är inter-net – det hela är uppbyggt kring konceptet och filosofin om att koppla resurser till en webb som gynnar oss alla.

Genom att spela ensam varg, förnekar du dig själv chansen att upptäcka territorier utan gränser och växa. Känner det sig inte så otroligt bra när man tittar på din blogg? Vill du inte att bara en person skulle hitta ditt blogginlägg och lämna en bra kommentar?

Tja, om du vill att fler ska hitta din blogg och lämna kommentarer, måste du dyka upp på deras bloggar och lämna en kommentar också. Detta kanske inte ger dig mycket trafik men det är bra karma och du får chansen att träffa andra människor som är intresserade av samma saker som du. Försök ditt bästa för att lägga till verkligt värde i konversationen – skräppost inte.

När du skapar blogginnehåll, länka till relevanta resurser på tredjepartsbloggar, och eftersom det är bra karma får du så småningom länkar tillbaka till din blogg, särskilt om du skapar fantastiskt innehåll. Att det finns mer trafik för din kompis.

Hursomhelst skapar du inkommande och utgående länkar, vilket är bra för SEO och slutligen trafikgenerering. Det är en vinst, vinna, vinna!

Organisera tävlingar

Tävlingar och giveaways är ett bra sätt att få mer trafik till din blogg. Om du har ett specialerbjudande om WordPress-teman att ge bort, kan du låta folk delta i tävlingen antingen genom att gilla giveaway på Facebook eller tweeta den till vänner. Du kan till och med be läsarna att prenumerera och dela tävlingen på vilket sätt du vill ha.

Ju längre ut ordet sprider sig, desto mer trafik får du tillbaka till din blogg. Du har sett hur vi kör några fantastiska gåvor på den här bloggen. Gå vidare och kopiera samma sak på din blogg så får du mer trafik och bättre användarengagemang. Behöver jag säga mer?

Bonus

Det här inlägget kan fortsätta i en evighet, så låt mig lista de återstående punkterna (de är alla självförklarande):

 • Använd brödsmulor – De ser bra ut i sökmotorerna och kan förbättra dina klickfrekvenser. WordPress SEO av Yoast har den här funktionen, så du borde vara i goda händer.
 • Håll dig fast vid din nisch för att undvika förvirrande läsare
 • Dela gamla men vintergröna inlägg med ett plugin som Evergreen Post Tweeter
 • Delta i gemenskaper och forum där din publik trivs
 • Svara på bloggkommentarer eftersom läsarna älskar det
 • Välj rätt ämnen av uppenbara skäl
 • Bifoga lämpliga kategorier och taggar till dina inlägg för att förbättra dina chanser att bli upptäckta i sökmotorer
 • Och slutligen, fortsätt; ge inte upp, bygga trafik är en långsam process som tar tid

Fler verktyg och resurser för att driva mer trafik

Nu när vi har täckt de områden som du behöver adressera för att öka trafiken på din WordPress-blogg, hur ska vi lista några plugins för att hjälpa till med allt.

plugins

Nu du …

Hur driver du mer trafik till din WordPress-webbplats? Vänligen dela med oss ​​i kommentarerna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map