Hur du gör din WordPress-affärssida mer social

När du fastställer din närvaro på nätet är det enkelt att ta allt lite på allvar. Och du borde – naturligtvis – men det är helt okej att ha lite kul också. Och ett sätt att integrera kul på din webbplats är att göra den socialt delbar och interaktiv. Detta ökar inte bara sannolikheten för att besökare kommer att dela din webbplats, innehåll och blogginlägg på sina sociala kanaler, utan det ökar också din publiks förmåga att engagera dig direkt. Och ju mer du kan etablera dig som en “riktig person” online, desto bättre mottagning får du för ditt företag.


Om din webbplats är baserad på WordPress är det mycket lätt att öka din sociala synlighet. Det finns massor av plugins där ute som gör det möjligt. Men vilka är bäst när det gäller funktionalitet och användarvänlighet, och vilka är bäst lämpade för företag? Oroa dig inte. Jag har täckt dig. Här är några måste-ha verktyg för att göra din WordPress-affärssida mer social:

Ryggraket

Ryggraket

Även om det kan verka uppenbart, Ryggraket är ett robust verktyg för alla WordPress-webbplatser, vilket innebär att den fick sin rättmätiga plats på denna lista (kassan Ajeets inlägg på Jetpack för att lära sig mer om detta kraftfulla WordPress-plugin).

Jetpack erbjuder bland annat sociala medier integration på ett sömlöst sätt. Inte bara har du möjlighet att automatiskt dela dina nya blogginlägg omedelbart efter att de har publicerats, du kan också lägga till diskreta sociala delningsknappar under varje inlägg. Detta är en utmärkt lösning för dig som inte vill överbelasta sina webbplatser med massor av plugins. Jetpack gör så många saker att oddsen är bra att du kommer att använda det ändå – även om inte för den sociala delningskomponenten.

Buddypress

Buddypress

Buddypress är ett fullständigt socialt plugin för WordPress. Dina webbplatsbesökare kan skapa anpassade användarprofiler och du kan bygga ett socialt nätverk direkt på din webbplats. Om du har flera webbplatser kommer funktionerna för social integration att visas enhetligt. Det är också möjligt att ställa in och hantera aviseringar, aktivera privata meddelanden och installera en mängd tillägg från tredje part.

Detta är ett hett verktyg och om social integration och att bygga ett samhälle är viktigt för ditt företag (det borde vara) är detta plugin utan tvekan ett måste. Kolla in vår snabbguide för BuddyPress för att hjälpa dig komma igång.

Tweetable kortkod

Tweetable kortkod

Om du bloggar regelbundet finns det troligtvis viktiga takeaways som du vill att dina läsare ska komma ut från varje inlägg. Och istället för att bara lista dem längst ner i inlägget där de kan bli glansade över, är det en bra idé att bara uppmärksamma var de är i texten. Den Tweetable Shortcode-plugin gör det enkelt för användare att tweeta bitar av ditt innehåll som de har funnit insiktsfullt, bara genom att klicka på en knapp. Citat från dina inlägg delas sedan på Twitter och du behövde inte ens lyfta ett finger.

Efter installationen visas en kortkodknapp i verktygsfältet för postredigeraren. Allt du behöver göra är bara att markera texten du vill erbjuda som en ljudbit och klicka på den knappen. Det är allt! Plugin kostar 10 $ men det är värt det om du vill förbättra din Twitter-strategi.

Kontaktformulär 7

Kontaktformulär 7

Ett av de bästa sätten du kan göra din affärssida mer social är att installera ett kontaktformulär. Och en av de bästa pluginsna för att slutföra denna uppgift är Kontaktformulär 7. Det är enkelt att installera och konfigurera. Välj bara fälten du vill inkludera, anpassa texten och infoga. Det inkluderar skräppostfiltrering, så din inkorg kommer inte att översvämmas med skräp som ett resultat. Varje bra affärssida gör det enkelt för potentiella och nuvarande kunder att komma i kontakt, så detta är ett måste. Och eftersom du kan anpassa fälten finns det verkligen inga ursäkter. Skräddarsy formuläret som passar ditt företag. Lätt.

Dela knappar av AddThis

Dela knappar av AddThis

här är så många sociala delning plugins där ute men en som jag tycker verkligen ser bra ut är Dela knappar av AddThis. Det är konfigurerat för att arbeta med över 330 sociala nätverk och sociala bokmärkeswebbplatser. Alla biggies ingår i denna lista. Du kan ställa in det så att dessa knappar visas ganska mycket var som helst på dina inlägg, inklusive ovan och under inlägg.

Om du registrerar dig för en AddThis.com konto får du tillgång till statistik om hur ditt innehåll delas. AddThis har andra plugins för social integration, också det är värt att kolla in Följ knappar av AddThis, som visas antingen längst upp på din hemsida eller på vänster sida av varje sida, AddThis Welcome Bar, som lägger till en stapel över skärmens övre del som välkomnar besökare baserat på deras sociala nätverksinställningar och mer.

Social inloggning

Social inloggning

Om det är en prioritering för dig att göra en så sömlös upplevelse som möjligt, kommer du att njuta av det Social inloggning. Detta plugin gör det enkelt för besökare på din webbplats att logga in och lämna kommentarer med hjälp av deras sociala nätverksprofiler. Den är widget- och kortkodsbaserad så att du kan lägga den var du vill på din webbplats och det fungerar med alla populära webbplatser som Facebook, Twitter och Google+. Det fungerar också med BuddyPress, så om du handlar om social integration är detta plugin för dig.

Digg Digg

Digg Digg

Den sista plugin som jag ska prata om idag är ingen annan än Digg Digg by Buffer. The Floating Share Bar finns på en mängd webbplatser över hela webben och har blivit en slags WordPress-grundpel. Fältet visas på vänster sida av skärmen och flyter längst upp i innehållet när användaren rullar.

Den visar de sociala delningsknapparna för en mängd olika webbplatser och du kan välja vilka du vill visa. För att ge dig bara en provtagning stöder Digg Digg Twitter, Facebook Likes, Facebook Shares, LinkedIn, Google +1, Buffer, StumbleUpon, Pinterest, Tumblr och mer. Den använder också lat laddning, vilket betyder att den inte kommer att svika på din webbplats. Och om du inte är med på den flytande baren, kan du bara välja att visa knapparna längst upp eller längst ner på dina inlägg. Det är den flexibilitet jag gillar mest.


Sociala medier blir mer och mer en viktig del av att driva ett företag. Helt enkelt behöver du det om du vill lyckas online. Även om det kan vara skrämmande att etablera dig i alla populära nätverk, är det allra minsta du kan göra att göra det enkelt för dina besökare att få kontakt med dig och dela ditt innehåll. Även om det är allt du gör kommer du fortfarande att vara mycket bättre än de flesta.

Så istället för att få dina besökare att göra extra ben och jaga din Twitter-profil, e-postadress eller vad har du via Google-sökning, använd ovanstående plugins för att göra din företags webbplats mer social även vid första anblicken. Bygg samhällen på plats. Integrera med de populära sociala nätverk. Tillåt enkel kommunikation. Aktivera social delning. Detta är ett måste för en modern webbplats. Och lyckligtvis för dig, att ha din webbplats på WordPress gör allt detta bara lite lättare.

Vilka åtgärder har du vidtagit för att göra din företags webbplats mer social? Använder du någon av plugins ovan eller använder du andra verktyg? Jag skulle gärna höra vad du tycker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map