Hur du sänker avvisningsfrekvensen på din WordPress-webbplats

Om vi ​​fick en dollar varje gång någon nämnde eller ställde en fråga om avvisningsfrekvens, skulle vi vara miljonärer. Jag menar, mycket har sagts, skrivits och frågats om denna “monster” trafikmätning som verkar skrämma alla och diverse.


Men det beror förmodligen på att många kikare som klöver när avvisningsfrekvensen nämns vanligtvis inte vet något om den ökända språnget, eller kanske något annat trafikvärde för den delen. Åh naiviteten som lever på internet. Det är lika häpnadsväckande som det är skrämmande.

Här är dock ett ögonblick av sanning: Bounce rate är helt enkelt procent av människor som lämnar din webbplats utan att se någon annan sida än ingångssidan. Förvirrande mycket? Låt oss lyfta mystikhylsan från detta djur som kallas avvisningshastigheten en gång för alla.

Låt oss anta några motiverade prospektsökningar ”WordPress-konsult” i Google, och din webbplats kommer bland de första tio (10) resultaten helt enkelt för att du noggrant följde dessa bästa praxis för WordPress SEO. Eftersom ditt hypotetiska ”Hur man väljer det perfekta WordPress Consultant” inlägget ser bra ut tack vare metabeskrivningen du matade Google klickar de igenom till din webbplats. Det här specifika blogginlägget blir din ingångssida, eller helt enkelt “post”.

Men så fort de kommer till din webbplats upptäcker de snabbt att du inte är vad de förväntade sig, så de trycker på bakåtknappen, skriver en ny URL eller slänger datorn ut genom fönstret. Den enda åtgärden att lämna ingångssidan utan att interagera med resten av din webbplats kallas en studs.

När du spårar dessa studs över tid och sedan jämför dem med det totala antalet personer som kom till din webbplats får du ett förhållande. Översätt förhållandet till en procentsats och du har en avvisningsfrekvens.

Låt denna bit av matematik sjunka in. Här är en snabb illustration för att köra punkten hem, antar att ditt WordPress-konsultpost fick 1 000 besökare, och 750 kvar omedelbart efter att du tittat på inlägget, skulle din studsgrad vara:

750/1000 = 0,75 = 75%; Avvisningsfrekvens = Avvisningar / Totala besökare x 100%

När avvisningsfrekvens borde oroa dig

När din avvisningsfrekvens borde oroa dig

Nu när vi har “vad” ur vägen, när ska din studsränta oroa dig? När jag gjorde mina vanliga rundor kom jag över en vacker infograf av Neil Patel som innehöll jämförelsevärden för studs. Topplistan är bloggar med avvisningsfrekvens så högt som 98%, följt av målsidor på 70 – 90% och innehållssidor på 40 – 60%. Leadgenerationswebbplatser kom fram på 30 – 50%, följt av detaljhandelsplatser på 20 – 40% och släpade av servicesidor på 10 – 30%.

Generellt sett bör du vara orolig om din studsningsfrekvens för WordPress är över 60%. Under 50% är bra, men om du kan göra mindre än 10% är du gyllene. Men svett inte statistiken, du bör mäta (eller snarare jämföra) din studshastighet mot dina historiska prestationer.

Till exempel, om du tidigare registrerade en avvisningsgrad på 95%, men sedan tog ner den till 65% efter att ha genomfört korrigerande åtgärder, till exempel de som vi kommer att beskriva här i dag, bör du spruta bubblande för det är en stor förbättring, även om det är över 60%.

Samtidigt bör du tänka på att det finns vissa typer av WordPress-webbplatser, och till och med innehåll, som har höga avvisningsfrekvenser som standard. Ett bra exempel är en WordPress-webbplats på en sida. Ett exempel på innehåll som skulle ha höga avvisningsfrekvenser är en tacksida som inte leder till någon annan sida. Webbplatser som online-ordböcker kan också ha höga avvisningsfrekvenser, eftersom användare vanligtvis inte klickar förbi sidan som innehåller definitionen de letar efter.

Tänk på alla dessa överväganden när du bestämmer din avvisningsfrekvens. Men för alla syften och avsikter är 60% vår tröskelvisningsfrekvens. Ovanför är du i farozonen. 40 – 60% överlever du, 10 – 40% klarar dig bra och < 10%, you deserve a medal.

Varför sänka avvisningspriserna på din WordPress-webbplats

] Sänk avvisningspriser på din WordPress-webbplats

Vi har redan täckt vad och när. Men varför skulle du till och med bry dig om att arbeta med den höga avvisningsfrekvensen? Varför är det viktigt att upprätthålla en låg avvisningsfrekvens hela tiden? Jag kommer att vara snabb, så vi kan komma till lösningarna redan.

Avvisningsfrekvens är ett användartillståndsmätvärde

Visa mig en webbplats med hög avvisningsfrekvens, så visar jag dig en webbplats med missnöjda användare. Med undantag för webbplatser med en sida, ordböcker online, Million Dollars hemsida et al, alla webbplatser med hög avvisningsfrekvens är synonymt med dåligt användarengagemang.

Om avvisningsfrekvensen är låg, gör du något rätt och du bör göra mer av det du gör. Om det är för högt måste du ordna ditt hus eftersom bättre användarengagemang går hand i hand med …

Bättre konverteringspriser

Förutsatt att ditt mål är att tjäna pengar med din WordPress-webbplats vill du konvertera bara besökare till vanliga läsare, klienter eller lojala och upprepade kunder. Du kommer att ha en svår tid att uppnå detta om folk inte håller sig för att kolla in resten av din webbplats. Om alla människor som gör på dina målsidor avvisar har du redan tappat striden.

Du behöver dina möjligheter för att klicka på em-länkar och ringa till åtgärdsknappar om du ska betala räkningarna. En låg avvisningsfrekvens är en positiv indikation på att människor inte lämnar din webbplats omedelbart de landar. Det konverserade gäller.

Notera: Du kan ha en hög avvisningsfrekvens och bra konverteringsfrekvens.

Ett bra exempel är en WordPress-webbplats på en sida som ber utsikterna att ringa dig. Om 1000 personer kommer på sidan och 800 ringde dig får du 80% konverteringsfrekvens även om din studsgrad är 100%.

Ett annat exempel: Låt oss säga att du ännu inte ska lansera din produkt, och i slutet av din målsida inkluderar du länkar till dina sociala mediekonton för att växa ett community. Du kan hamna med att växa ditt samhälle även om din webbplats registrerar en hög avvisningsfrekvens.

Men om din CTA innebär att du ser utsikterna till en ny sida på din webbplats (t.ex. beställnings- eller hyraformulär) kan du inte ha en hög konverteringsfrekvens med hög avvisningsfrekvens. De två kan bara inte gå tillsammans – eld och vattenstil.

Så länge användaren interagerar med din sida på något av dina önskade sätt har du en konvertering. Om de lämnar utan att interagera med resten av dina länkade sidor har du en hög avvisningsfrekvens. Gå vidare…

En hög avvisningsfrekvens är dåligt för WordPress SEO

En hög avvisningsfrekvens är dåligt för WordPress SEO

BAM! Här är något som borde få din uppmärksamhet. Vad? Människor kommer att stoppa allt de gör och uppmärksamma när du nämner SEO. Det beror på, ja, utan den “fria” trafiken från sökmotorer, vad som är konverteringsfrekvens och användarengagemang?

Okej, du kan alltid få trafik från andra källor, men om du inte drar nytta av SEO saknar du många av våra affärer. Du lämnar bokstavligen pengar på bordet.

Varför är det så? För det första får de flesta onlineföretag en enorm del av trafik från sökmotorer. Uppenbarligen vill du inte vara utelämnad. För det andra är de människor som letar efter lösningar via sökmotorer de mest motiverade köparna. Så ja, SEO är det thaaat Viktig. Och att göra höga avvisningsfrekvenser är inte hur du bygger en solid SEO-profil.

Så tolkar Googles spindlar höga avvisningsfrekvens: Folk lämnar din webbplats omedelbart de landar för att du inte är relevant. Du ger inget värde, så du förtjänar inte bra SEO-ranking. Som sådan är din WordPress-webbplats skjuten bakåt, och din konkurrens tar din position och trafik. En hög avvisningsfrekvens är verkligen så dålig.

Minska avvisningspriserna på din WordPress-webbplats

Vi har grundaren på plats. Låt oss nu dyka in. Om några minuter kommer du att slå den höga studsfrekvensen som har hindrat din väg till online-framgång. Innan vi fortsätter kommer jag att uppmana er att genomföra dessa tips omedelbart, inte bara läsa dem. Det är enkelt arbete, och eftersom vi förstärker din WordPress-verksamhet bör du ha kul när du är där. Utan vidare, här går vi …

Studera din trafik

[Studera vår trafik] ger oss viktiga insikter som hjälper till att driva utvecklingen av vår produkt på vår mobilapp och stationära dator. Det visar oss exakt hur människor använder vår produkt på varje plattform. – Jeffrey Fluhr, VD SpreeCast

Behöver jag säga mer? Hur kommer du att minska studien på din WordPress-webbplats om du inte vet var problemet ligger? Lite forskning kommer att göra långt för att hjälpa dig att fastställa exakt varför du registrerar avvisningsfrekvensen utanför diagrammet.

Kanske lockar du läsare från Kina men din preposition och produkter är avsedda för läsare i USA. Kanske intresserar inte dina läsares intressen. Är ditt höga studsning relaterat till nya eller återkommande besökare? Kanske är det en tekniksak; din webbplats avvisar mobilanvändare.

Det kan vara vad som helst. Din höga avvisningsfrekvens kan vara knuten till en eller flera faktorer, men du vet aldrig om du inte studerar din trafik. För detta behöver du ett analysverktyg som t.ex. Google Analytics, Piwik, Crazy Egg, Clicky, och Web Trender bara för att nämna några.

Minskningen-bounce-rate-wordpress-webbplats-google-analytics-bounce-rate-screenshot

Studera allt från demografi till geografiskt läge, användarbeteende och sökorden som besökare använder bland andra mätvärden. Låt ingen sten vara omvänd i denna uppdrag – du bör ha alla detaljer om din trafik på dina fingertips. Det var vad min kemilärare brukade berätta för oss – ha dessa saker på dina fingertips, eller gå hem och registrera dig i en polyteknik. Haha, goda tider.

Förbättra hastigheten på din WordPress-webbplats

Låt oss spela det spelet som vi alla älskar så mycket. Föreställ dig att du handlar efter den senaste Audi-bilen. En svart blank Audi A4 för att vara exakt. Föreställ dig att det första resultatet på Google inte är Audis officiella webbplats, för det barnet laddas ganska snabbt.

Du är verkligen motiverad att köra det djuret på din körväg den här gången nästa vecka. Så du går till Google, söker Audi A4, och chansen på en hypotetisk “newcars15.com” som tar en evighet, och en rundtur runt kosmos att ladda. Skulle du vänta eller välja att spendera dina $ 30 000 dollar någon annanstans? Jag vet att jag inte skulle vänta, eftersom långsamma webbplatser bokstavligen kan suga livet ur dig.

Föreställ dig alla de värdefulla stunder du slösar bort. Och vilken garanti finns det att du får din Audi A4 nästa vecka från newcars15.com om webbplatsen tar evigt att ladda? Okej, jag kanske tar det för långt, men det beror på att jag bryr mig mycket om att du får poängen, som i vårt fall är: En långsam webbplats kommer att ha motiverade möjligheter att slå tillbaka knappen långt innan de ser vad du erbjuder. Vi har behandlat denna fråga mycket i Hur du minskar din WordPress-sidladdningstid, så jag kommer inte gå in på detaljerna.

Förbättra WordPress Site Navigation

Vi har detta barn i femte växel redan, och vi ska ännu inte träffa motorvägen. WordPress-webbplatsnavigering, hur hjälper det att sänka studsnivån? Det är enkelt; ett bra navigationssystem är som en karta (eller en skyltpost) som guidar användare genom din webbplats.

Mary Jane går till Google för att hitta ett lyhört mångsidigt tema för sin spirande WordPress-baserade verksamhet. Tack vare alla ansträngningar du har gjort för att skapa bra blogginnehåll, visas ditt hypotetiska “20 bästa responsiva WordPress-teman för 2015” först på Google, och hon klickar igenom.

Hon läser hela inlägget och av spänning bestämmer sig för att kolla in din WordPress temasida som hon bekvämt kan komma åt från dina sidhuvud, sidofält eller sidfot navigeringsmenyer. Även om hon inte kommer att köpa några av dina teman räknas hon inte som en studs.

Glöm nu allt om Mary Jane. Tänk på John Doe som just hittade din webbplats (genom vilket som helst betyder) och vill hitta lite information. Hur lätt är det för John Doe att hitta innehåll på din webbplats via ditt navigationssystem? Tror du att han kommer att hålla sig kvar om han inte kan hitta det han letar efter?

Det bästa navigationssystemet är enkelt att använda. Det är enkelt och enkelt, som påminner mig om den här gången jag letade efter Java-tutorials. Så jag landade på den här ansedda webbplatsen av ett välrenommerat företag (inget namn tappar, inget snitching).

Webbplatsen såg utmärkt – professionell design och verk. Jag talar om den typ av webbplats du kan lita på nog för att registrera dig som student. Men det var innan jag försökte komma åt den gratis Java-tutorialen som skulle locka studenter, du vet, som jag.

Lång historia kort, självstudien doldes på flera nivåer i en mega-meny, och jag tog mig tid för att jag i allmänhet är en tålmodig person, och jag var desperat efter att hitta en ansedd Java-tutorial. Hur som helst, jag kände mig dålig med att behöva gå igenom rullgardinsmenyer för att hitta en enda kurs, som inte överensstämmer med mina förväntningar trots allt. Meh. Slut på rant.

En riktigt upptagen person har inte tid att kamma hela navigeringen för någon resurs de verkligen behöver. Gör allt viktigt innehåll otroligt enkelt att hitta via ditt navigationssystem och dina avvisningsfrekvenser kommer sannolikt att minska. Kommer jag igenom dig? Här är takeaway:

 • Skapa enkel, rak navigering
 • Mega-menyer ser bra ut, men behöver du verkligen dem?
 • Lägg till en webbplatskarta till din WordPress-webbplats. Du kan använda plugins som Google XML-webbplatskartor eller använd ett tema som stöder webbplatskartor
 • Lägg till navigationsmenyer i din sidhuvud, sidfot och sidofält
 • Lägg till kategorier, arkiv och taggar i sidofältet
 • Inkludera en sökruta som en felsäker enhet om dina menyer skulle misslyckas. Din sökruta kan också förbättra ditt navigationssystem och användarupplevelse. Använd ett plugin som Relevanssi att bygga en kraftfull och exakt sökmotor för din WordPress-webbplats

Förbättra ditt innehåll för att minska avvisningsfrekvensen

Förbättra ditt innehåll för att minska avvisningsfrekvensen

När du går till köpcentret slösar du bort din tid i butiker som säljer dåliga eller fula trådar? Jag slår vad om att du inte gör det, såvida du inte är ägare till en sådan butik, som skulle suga bigtime.

Dåligt innehåll kommer att skicka dina läsare snabbare än du kan få dem. Säg mig, är du villig att spendera dyrbar tid på att läsa dåligt innehåll när det finns så många andra roliga saker att göra på webben? Du vet, liksom cheezburger, roliga kattvideor på YouTube och gräslöken bland andra. Vad utgör dåligt innehåll?

 • Inaktivt innehåll – Håll ditt innehåll uppdaterat
 • Dåligt formaterade och stora bilder – En bild är 660px bredd, nästa är 350px
 • Plagierat innehåll – Inklusive bilder. Tilldela media till ägarna och kopiera aldrig innehåll. Det är olagligt.
 • Redigera och korrekturläsa ditt innehåll eftersom ett blogginlägg spritat med typer och andra slarviga misstag är bara grymma
 • Dessutom sträva efter att förbättra läsbarheten för texten på din WordPress-blogg. Läsbart innehåll uppmuntrar människor att klicka igenom till länkade sidor

På vilket sätt? Använda sig av:

 • Bulletlistor
 • Rubriker och underrubriker
 • Större teckensnitt
 • Stor färgkontrast som är snäll mot ögonen (håll fast vid två-tre färgscheman)
 • Gott om vitt utrymme
 • Fantastiska bilder
 • Bra multimediainnehåll

När du skapar dina WordPress-blogginlägg lägger du till kategorier och taggar så att läsarna kan hitta relaterade ämnen för vidare läsning. Glöm inte att hålla din blogg uppdaterad med det senaste innehållet eftersom det stärker kundlojalitet och SEO.

Definiera dessutom din målgrupp från början för att se till att du riktar dig till rätt grupp människor. Annars kommer du att rikta synen bredt, du kommer att missa märket och höja dessa avvisningsfrekvenser.

Förbättra din SEO och PPC-annonsering

Alla ansträngningar för att minska avvisningsfrekvensen på din WordPress-webbplats skulle inte betyda något om du inriktar dig på fel publik till att börja med. Om jag skulle dela historier om min hemstad, Meru, Kenya, skulle jag använda lokala SEO-tekniker till mitt förfogande för att säkerställa att jag inte lockar läsare som letar efter Mt. Meru i Tanzania till exempel. Likhet Jag skulle hata att locka läsare som letar efter Meru-hytter i Indien eller kunder som letar efter Meru-nätverk som är baserade i Tampa, FL.

Om jag lockade alla utom de människor som faktiskt är intresserade av min hemstad, skulle min WordPress-webbplats registrera höga avvisningsfrekvenser – allt för att jag riktade in fel publik (er).

Samma sak gäller dina PPC-reklamkampanjer. Om du gör fel inriktning betalar du för att locka allt annat än den trafik du behöver. Dina SEO- och PPC-kampanjer bör styras av tydlig sökordsundersökning. Anställ verktyg för sökordundersökningar såsom Google AdWords nyckelplanerare, Word Tracker, Yoast föreslår och KWFinder.com bland andra.

Men svett inte detaljerna, vi har din rygg täckt med dessa WordPress SEO Best Practices för 2015 och Beyond. Se till att du upprätthåller topprankningen för alla dina märkesvillkor, t.ex. ditt varumärke eller produktnamn.

Avvisningsfrekvens och länk

Avvisningsfrekvens och länk

När det gäller avvisningsfrekvenser finns det massor av saker du kan göra för att rensa upp dina länkar och få din webbplats i topp toppform. Att reparera trasiga länkar, förbättra din sammanlänkningsstrategi och öppna externa länkar i flikar är ett bra sätt att börja.

Fixa trasiga länkar

En ny besökare kan komma till din webbplats via valfri webbsida eller inlägg. Men om trasiga länkar kollar din WordPress-webbplats, kommer dina kunder aldrig att hitta den information de behöver, och som ett resultat, tryck på tillbaka-knappen. Om de fortsätter att trycka på bakåtknappen registrerar du höga avvisningsfrekvenser som inte är bra.

Du kan kontrollera din WordPress-webbplats för trasiga länkar med ett plugin som t.ex. Bruten länkkontroll. Ännu bättre kan du använda en onlinetjänst som W3C länkkontroll. Bäst är att fixa alla dina trasiga länkar tidigt för att stoppa studsningen länge, för det händer.

Men vad ska man göra när en länk går sönder på natten på grund av en trafikökning eller någon annan anledning? Det är enkelt – du kan motverka detta problem antingen genom att skapa anpassade 404 sidor eller omdirigera trasiga länkar till en önskad resurs, t.ex. din målsida eller någon annan sida du vill ha.

Så här skapar du en anpassad 404-sida i WordPress och här är en Enkelt 301 omdirigeringar plugin för att hjälpa till med omdirigeringsverksamheten.

sammanlänkning

Att se avvisningsfrekvensen är procentandelen besökare som studsar från inresesidan. Att lägga till uppenbara länkar till interna resurser kan uppmuntra fler besökare att klicka förbi den första sidan. Om du har ett intressant blogginlägg som stöder din sak kan du länka till det från dina andra sidor, inklusive målsidor.

Perspektiv som inte är redo att bita kroken på din målsida kanske vill utforska din webbplats ytterligare. Att länka till relevanta resurser gör det enkelt för dessa utsikter. När de klickar ner sjunker din avvisningsfrekvens.

Öppna externa länkar i nya flikar

Innan webbläsning med flikar blev en verklighet, användarna öppnade externa länkar i nya fönster eftersom det störde användarupplevelsen. Men sedan surfning med flikar blev surfa på nätet med ett par webbplatser samtidigt öppna utan problem och till och med kul.

Idag bör du inte vara rädd för att öppna alla externa länkar i nya flikar, såvida du inte naturligtvis uppskattar gamla webbläsare som inte stöder flikar. Hur kan öppning av externa länkar i nya flikar hjälpa till att sänka avvisningsfrekvensen på din WordPress-webbplats?

Låt säga att du har skapat ett fantastiskt blogginlägg och har länkat till relevanta resurser på en tredje parts webbplats. Om dessa externa länkar öppnas i samma webbläsarfönster / -flik, räknar analytisk mjukvara att en utgång. Men om du öppnar externa länkar i nya flikar, kan din läsare få åtkomst till den externa resursen utan att lämna din webbplats. När du lägger till externa länkar markerar du kryssrutan “Öppna länk i ett nytt fönster / flik” som visas nedan:

Minskningen-bounce-rate-wordpress-webbplats-open-externa-länkar-in-new-tabs

Omdesign din WordPress-webbplats

Humor mig här: Skulle du vara villig att hålla fast vid (och göra affärer med) en webbplats som ser ut som den byggdes av en femte klassning? Om din webbplats inte är anständig, kan du inte förvänta dig att folk håller sig tillräckligt länge för att köpa det som erbjuds.

Invester i ett professionellt utformat tema som vårt helt egna Total Responsive Multipurpose WordPress-tema. Dessutom kan du alltid bli professionell och snygga teman från WordPress.org eller leverantörer som Themeforest och eleganta teman.

Alternativt kan du bygga din webbplats bit för bit med förstklassiga WordPress-sidbyggare som Visual Composer eller Beaver Builder för att bara nämna några. Du kan också använda de fantastiska barntema som kommer med WordPress-temaramverk som Genesis eller Thesis.

Om inget av ovanstående alternativ låter tilltalande, och du har lite pengar att tänka på, överväg att anställa en topp WordPress-utvecklare för att bygga exakt vad du behöver (kom bara ihåg att detta ofta är det dyraste och tidskrävande alternativet utan att lära sig att kod dig själv).

När du planerar om din webbplats ska du överväga att lägga till socialt bevis; antal följare, fans, vittnesmål – allt som säger kunden andra människor älskar dina produkter. Om du inte har några enorma siffror än så kan du överväga att lämna socialt bevis tills senare eftersom låga siffror kan korrodera kundernas förtroende, även om du bara är ärlig.

Designa om dina målsidor också med A / B-tester och innehållsexperiment. En sak du inte vill glömma är att lägga till CTA-knappar på uppenbara och framstående områden på dina målsidor. Högst tre CTA-knappar bör räcka; en omedelbart överst, en i mitten och den sista mot botten.

Fortfarande i denna målsidaföretag, skapa varierande målsidor för dina olika målgrupper. Använd unikt innehåll såväl som nyckelord för varje målsida för att locka en specifik målgrupp.

Tillbaka till webbplatsens omformning är minimalismen vägen framåt, eller som Maya Angelou (får Gud vila sin själ i evig frid) sa: “Formen av sofistikering är full enkelhet.”

Vill du skapa en elegant och sofistikerad webbplats som kommer att locka framtidsutsikter i trålar? Då måste du göra den till den enklaste och lättast använda webbplatsen på internet. Börja med att eliminera onödiga element som inte stöder eller tjänar ditt syfte.

Dessutom ska du undvika obstruktionsfönster och annonser. Se också till att de annonser du visar på din WordPress-webbplats är relevanta för ditt innehåll och din nisch. Placera relevanta annonser på sidofältet och om du kan undvika självladdande multimediaannonser.

När allt är sagt och se till att din webbplats är lyhörd så att den tillgodoser både stationära och mobila användare. Välj ett lyhört WordPress-tema (som Total) från början. Se till att också de plugins du väljer är optimerade för mobila enheter.

Lägg till relaterade inlägg

Vill du ha möjligheter att gå förbi inträdesidan? Gör det sedan enkelt för dem att hitta mer av ditt innehåll. Du kan placera relaterade inläggswidgets i slutet av ditt blogginlägg eller på din sidofält – bara se till att de är synliga för dina läsare. Goda nyheter är att du inte ens behöver prova hårt, det finns otaliga WordPress-relaterade inlägg plugins för att hjälpa till med det tunga lyftet.

Bloggkommentarer

Även om detta kanske inte har någon betydande inverkan på dina avvisningsfrekvens till en början, kan bloggkommentarer öka användarnas engagemang på lång sikt, vilket sänker din avvisningsfrekvens. När du håller dina användare engagerade via bloggsektionen är de tvungna att lita på dig mer, spendera mer tid på din blogg och dela ditt innehåll med andra.

Vid slutet av dagen…

… att minska din avvisningsfrekvens handlar om att vara superhäftigt. Det handlar om att ge dina kunder en upplevelse som ingen annan på din webbplats – allt om att bli det bästa du kan vara inom ditt valda område.

När du matchar dina kunders avsikt, med ditt innehåll och dina produkter och sedan lägger upp allt i en utmärkt design, finns det inget som hindrar dig från att minska dina WordPress-avvisningsfrekvenser.

Följ tips som redovisas här idag, och om du har ett tips att dela, eller en fråga att släppa, kan du gärna använda kommentaravsnittet nedan. Vi skulle gärna höra dina tankar – adios!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map